Pokaż pełną wersje : Pomocy !!!
popolupo88
08-07-2005, 22:30
Mam pewien uciążliwy problem. Otóż grając w Tibię (gra on-line) pojawia mi sie komunikat o błędzie svchost "550 No such user (mistrz1213) -ERR
[email protected] Notlocated". Reinstal Tibii nie pomaga. Po wciśnięciu OK ponawia sie on po kilku sekundach nawet jak nie wcisne OK to dalej bedzie się pojawiał i po pewnym czasie mam kilkadziesiąt(-set) okienek z komunikatem o błędzie. Nie wiem czym to grozi ani jak to zwalczyć. Błąd pojawił sie po jednym z formatów przed for,matem nie było takiego problemu. HELP PLZ!! :(
Vanhelsen
08-07-2005, 22:44
1) Wiemy, że tibia to gra online (przecierz to jest forum o tibii ;))
2) komunikat jest dość prosty, jest to błąd przy wysyłaniu danych przez keyloggera którego masz na dysku twardym. Przeskanuj komputer jakimś spy warem, jeżeli to nie pomoże to pozostaje ci format dysku.
Pytania: czy używasz czetów? (Tibia NGG, TBI itp), czy sciągałeś Tibie ze strony tibia.pl lub tibia.com?
popolupo88
09-07-2005, 14:04
OK używałem NGG ale nie pamiętam skąd ściągałem (w ch*j czasu temu to było). Jedyny Spyware jaki mam to Ad-Aware SE Professional (czy on wystarczy?). Przeskanować go wtedy gdy Tibia jest uruchomiona (bo tylko wtedy występuje błąd) czy to nie ma znaczenia?? Za pomoc z góry dziękuję!!
Mi to się zamykało gdy wyłączałem proces svchost*****
evilKRIK
09-07-2005, 15:15
2) Przeskanuj komputer jakimś spy warem, jeżeli to nie pomoże to pozostaje ci format dysku.
Spyware to takie gówno(jak wir) co się łączy, to nie radze ci tym skanować ;) Koledze chodziło o coś to jest w stanie ubić Spyware. Ad Aware dobry, ale ubogi, mi g***o wykrył, podczas gdy "SpyBot Search and Destroy", wykrył, zniszczył i było spoko(weź se pełną wersje, bo te ze stronek z komunikatu o niebezpieczęstwie to lamerskie)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.