Pokaż pełną wersje : dlaczego częsc mapki sie zakryła oO
wszystki te pliki(*.map) sa chyba bo nic nie usuwalem a jednak nie wiem dlaczego znikla mi czesc mapki, którą wcześniej miałem odkrytą. Tak nagle dzisiaj włanczam gre i patrze a tu mam częsć mapki zakrytą, którą normalnie mialem odkryta.
PS. A zapomniałem dodać, że za 1 razem jak wlaczylem gre i wlasnie zobaczylem ze mam troche mapke zakryta to na dole mapki byly takie paski(czyli cos z******)
Wie ktoś o co może chodzić ?
Nieumarły Wojownik
11-07-2005, 16:35
Mi też sie tak zakryła mapka. Taki duży prostokąt na Carlin i okolicach. Ściagam nową tibie ale zostawiam pliki z mapkami.
Już zainstalowałem tibie i nadal mam zakryta mapke. Jak ktos wie o co chodzi niech napisze.
Muszę chodzić i odkrywac mape :P
up:
no dokładnie tak samo ja mam ;/
prosimy o pomoc! :D
edit: omg a teraz mi sie pokazuje bląd ze program wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty -.-(przeinstalowalem i dalej ten bład)
jezeli codziennie grales to moze po prostu jakis blad. Jezeli nie grales w tibie przez tydzien to te mapki (jezeli je sciagneles) sie zakryja. Przynajmniej tak slyszalem :p
Kulapeta
11-07-2005, 17:04
Niektóre mapy mogą się "zakryć" gdy Cip-y zmienią coś w grze. Jeżeli żadnej nie wykasowałeś i nie było updatu to nie mam pojęcia co się mogło stać, ale czy nie lepiej poprostu odkryć ją na nowo zamiast ściągać całą tibie? ;)
nie wiem czy lepiej sciągnąc czy nie ale jak naarzie to zawsze sam odkrywalem a nie sciagałem :P
Nieumarły Wojownik
11-07-2005, 17:10
Myślałem że to jakiś błąd. Ale nie kasowałem mapy tylko skopiowałem ją do nowej tibia :P
Vanhelsen
11-07-2005, 17:51
Niektóre mapy mogą się "zakryć" gdy Cip-y zmienią coś w grze. Jeżeli żadnej nie wykasowałeś i nie było updatu to nie mam pojęcia co się mogło stać, ale czy nie lepiej poprostu odkryć ją na nowo zamiast ściągać całą tibie? ;)Bujda na resorach
Najwyraźniej uległ uszkodzeniu jeden z plików .map, chyba, że korzystasz z MC, w tym przypadku morze wystepować take coś
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.