PDA

Pokaż pełną wersje : Dlaczego to zrobiliście!?

Dawid_Mistrz
27-03-2004, 23:07
Napisalem nowy temat zwiazanu z silver mace a wy go usuneliscie nawet nie powiedzieliscie dlaczego. A wlasnie ten temat s-mace najbardziej mnie ciekawil i widzialem ze cieszy sie dosc wielka popularnosiica DLACZEEEEEEEEGO?

Twisterek
27-03-2004, 23:21
Na tym forum istnieje taka opcja jak SZUKAJ, więc więcej nie trzeba chyba wyjaśniać. Ten temat był już wiele razy wałkowany ;)

Dawid_Mistrz
27-03-2004, 23:23
No tak ale bez przesady zeby go po 2 dniach skasowac i nie poinformowac mnieX( !!! A widze ze nowy tematy pod takim samym tylulem jak moj jest juz ponad tydzien i ma sie dobrze :P

Raul
27-03-2004, 23:34
pewnie powtórzyłeś wcześniejszy temat.

Twisterek
27-03-2004, 23:38
Dawid ten temat pewnie jeszcze nie został przyuważony :) ale to za kilka dni powinno się zmienić :D

haxxbit
28-03-2004, 00:16
Ludzik Tutaj jest już około 4 tematów o S-Mace i G-Mace :O

Dawid_Mistrz
28-03-2004, 12:41
Wiem stary ale tylko mojego usunięto X(

Fanfi
28-03-2004, 13:11
Z pewnoscia zostal usuniety dlateo iz wczesniej ktos juz taki temat zalozyl. A usuwanie starszych tematow z gotowymi opdowiedziami mija sie z celem.

Bofedojo
28-03-2004, 13:13
Oryginalnie dodany przez Dawid_Mistrz
No tak ale bez przesady zeby go po 2 dniach skasowac i nie poinformowac mnieX( !!! A widze ze nowy tematy pod takim samym tylulem jak moj jest juz ponad tydzien i ma sie dobrze :P

Jesli by kazdego powiadamiali o tym ze jego temat/post kasuja to by modkowie nie mieli czasu nic zrboic, przeciez oni tez maja swoje zycie prywatne, rozrywke itd.
Jesli tamte tematy sa powtarzane to wez wejdz do tego tematu kliknij przycisk zglos i napisz uzasadnienie lub wejdz na IRCa tam dja link do tego tematu i popros grzecznie jakiegos modka o skasowanie teamtu.

Dan the Automator
28-03-2004, 13:15
Oryginalnie dodany przez Dawid_Mistrz
No tak ale bez przesady zeby go po 2 dniach skasowac i nie poinformowac mnieX(
Wiesz, gdybyśmy mieli informować każdego komu temat usuneliśmy... xD xD

Sprawa IMHO wyjasniona - temat nie był ani orginalny, ani potrzebny