Pokaż pełną wersje : Orc Land
Czy an Orc Land jest bezpiecznie czy moge tam iśc na 28 lvl knight skile 67/66 i czy bede tam mógł bezp[iecznie expić? Eq mam w maire dobre i idize mój kumpel pall 49lvl 59 dista. :baby: sorry PALL MA 19 lvl a nie 49 8o :baby: a więc EQ takie mam Crusader helmet, crown armor, crown legs, boots of haste, bright sword and vampiere shield a i jescze szalik :cup:
deadlybeat
12-07-2005, 08:29
Zakup Uhy i Ring na niewidzialność i gogo power rangers! kolega mógłby troche poskillować przed wyprawą :P ! NArKa!
1.eq w miare dobry to znaczy jaki?
2.tak jak ktos juz mowil twoj kumpel moglby troche skile podwyzyc;/
3.zeby expic to trzeba miec troche wieksze skile, inaczej ci sie za uhy nie zwroci, no chyba ze chcesz blokowac...
EDIT:
no niby mozesz ale watpie czy ci sie za uhy zwroci....
Dasz rade ale, nie radze na warlordy :P
Eq rzeczywiscie dobre ale zamiast BoH mozesz wziąść leathern boots. ( one defa mają a przy expieniu na zerkach, jest ten 1 pkt. bardzo odczuwany )
Dobij 70/70 i wez ok. 3-5bp of uh ; )
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo, to nie jest bezpieczny za dużo zergów...
drizztpl
12-07-2005, 13:19
Oj tam jest dość niebezpiecznie jeżeli nie wiesz gdzie dokładnie chodzić :/ My we trójkę (knight bloker ze skillami 70/70, ja i jeden taki pall) padliśmy w kilkanaście sekund, po przejściu "o jednego mostu za daleko" i natknięciu się na grupę3 warlordów i kilku zerków, leaderów, :/
Co Cie pcha na takim lev na OF? Ani tam nie poexpisz, ani nie zarobisz, a i dednąć możesz łatwo (wyobraź sobie sytuację jak okłada Cię 5 zerków, 2 shamany i jeszcze biegnie lider ;) ) Ja takie akcje na OF widziałem :)
OF jest dla większych chłopców ;)
Oj tam jest dość niebezpiecznie jeżeli nie wiesz gdzie dokładnie chodzić :/ My we trójkę (knight bloker ze skillami 70/70, ja i jeden taki pall) padliśmy w kilkanaście sekund, po przejściu "o jednego mostu za daleko" i natknięciu się na grupę3 warlordów i kilku zerków, leaderów, :/
Gdzie ty tam masz "3 warlordy, lidery i zerki" za mostem... Chyba, że w podziemiach. :D:D
@topic:
Jeśli chodzi o expienie na OF to Cię rozczaruje. Chyba, że masz dużo kasy na uhy i jakieś 5 bp~ to dla Ciebie pikuś. Na OF expi się dopiero od skili 80/80 i lv jakiegoś 70-80. Wtedy jest w sumie fajny exp i wtedy dopiero się opłaca...Jeśli chcesz konktretny przykład to ja blokując tam te gówna 40 royal pallkowi i 25~palkowi straciłem 1 bp uh~ zarabiając niecałe 5-6k expa~. Nie pamiętam dokładnie bo to było dawno, dawno...Jednym słowem. Exp przy małych stratach na OF, dający dużo szybkiego expa to coś nie dla Ciebie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.