zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Opinie o narodach tibijskich...

Kusznik
12-07-2005, 15:52
Proszę podawać opinie na temat wszystkich znanych wam graczach np. co was w nich irytuje , którzy najlepiej grają itp.
Może zacznę:
Polska : To jest najdurniejszy naród w grze !! :
- Zaje... loota
-Trapują kiedy jakiś koleś spoza Polski Cię bije
-Najwięcej hakują i to w noobowaty sposób
-Nie mają pojęcia o grze
-Wiele razy dzięki nim gine bez powodu !! thx !! X(
-Znajdą się nieliczn kumple co są ok :)
Brasil : Ci to mnie też bardzo denerwują :
-Wielu nie umie grać
-Br ? Huesta De La noce Pelquawla <LOL>
-Sadzą się i to duuużo
-Jeszcze żaden z nich mi nie pomógł
-Dołują językowo (dont english)

Spanish :
-Dołują językowo (dont english)
-Nie zaje... loota :)
-Czują do wszystkich respekt :)
-Ogółem nie mam nic do nich :P :D

Germany :
-Jajajaja :D
-Nie umieją zbyt grać
-Większość nie ujrzała jeszcze maina :D
-Mało ich jest :) :cup:

Szwedzi :
-Są najlepsi w tą grę nie ukrywam podziwiam ich :)
-Wielu z nich dobrze hakuje nawet najlepiej zabezpieczone kompy ^^
-Nie sadzą się :)
-Nie zaje... loota :)
-Umieją Angielski :)
-Są szlachetni nie biją nikogo ze swego kraju ^^

Oczywiście nie wszyscy tacy są :P

Comment ALL !! ;)

Tolo
12-07-2005, 15:59
no tak to jest.

Warlord Xion
12-07-2005, 16:09
Mało niemców ,nie umieją grać i są na rooku <rotfl> lol lmao.

phoneix
12-07-2005, 16:10
Niemcow nie jest duzo, ale nastepnym 200 lvl bedzie Wurzel czyli Niemiec... Br naprawde nie umieja ang. ( z wyjatkami, przewaznie h.lvl ) polacy tym bardziej, tyle, ze niektorzy nawet do porzadku polskiego nie umieja ;] polacy to przewaznie low-lvl, wystarcy wejsc do dzialu filmy same 'low lvl pk' itp. Przewaznie dzieci " ktury, muj , gura , mugl " Szwedzi wygrywaja PRAWIE kazda wojne, ogolnie zgrany narod, jeden drugiemu pomoze a nie przyblokuje tak jak polak, maja pojecie o grze, ogolnie wg. najlepszy ( pod kilkoma wzgledami ) narod w Tibii

morwi
12-07-2005, 16:27
ja nei wiem czemu wy zawsze patrzycie na tibie pod wzgledem narodow-.-

a to ze szwedzi nei zabijaja nikogo ze swojego kraju to gowno prawda....

Kieru
12-07-2005, 16:31
Ostatnio miałem hacka..:(. Wchodze po długim oczekiwaniu na tibie... I co widzę?? A właśnie NIC..:/ ZERO EQ (a miałem c-armora, c-legsy, crusaded helmeta, crown shielda, bright sworda, giant sworda i około 10k w depo). WKUR**** się bardzo. Na dodatek miałem około 35hp a postać wylogowana na samym pustkowiu(okolice poha):P. Naszczęście nie było GS-ów. Gdy doszedłem do kazordoon, przed depo była całkiem spora grupka ludzi porozumiewających się w języku polskim. Otuż jak mówiłem wcześniej miałem 35hp... i ani jednego uha. Podszedłem więc do przypadkowego polaka hight-levela(66lev) z myślą że wspomoże 20 lev po hacku. A tu wielka DUP***. Od hight levela poszły w moją strone teksty że jestem pierd**** nOObem, abym spier**** bo może mi zaje****. :| Zdezorientowany wszedłem do depo zastanawiając się co się dzieje z naszymi rodakami... Upokożony przed całym narodem gromadzącym się przed depo (i w okolicach) stanąłem i wzywałem pomocy (aby ktoś zechciał mnie UHnąć). Chciałem także wyłudzić parę rzeczy (dla hight leveli najcześciej śmieci) takich jak: soldier helmet, dwarven shield, scale armor, studded or brass legs, long sword... Wszyscy mnie olewali aż tu nagle jakiś polak odzywa się na privie: "Ja ci pomogę". Podszedłem do depot chesta i czekam na zbawiciela:P. Myślałem że stanie obok mnie jakiś 40 levelek. Myliłem się. Obok pojawił się 18 lev knight niejaki "Kusznik"(założyciel tegoż tematu). Ździwiło mnie to że wogóle mnie nie znał a obsypał mnie rzeczami dość dobrymi jak na jego możliwości. Dostałem (niechwaląc się:P) plate armora, brass legs-y, steel helmet, serpent sworda, dwarven shielda i full hp. :D. Do tej pory tak dobrego RODAKA nie spotkałem... KUSZNIK SERDECZNE THX....:D (FRIENDS 4 EVER)...