|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsi gracze tibijscy ? | |||
Polacy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Szwedzi |
7 | 100.00% |
Niemcy |
0 | 0% |
Hiszpanie |
0 | 0% |
Brazole |
0 | 0% |
Głosujących: 7. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Proszę podawać opinie na temat wszystkich znanych wam graczach np. co was w nich irytuje , którzy najlepiej grają itp.
Może zacznę: Polska : To jest najdurniejszy naród w grze !! : - Zaje... loota -Trapują kiedy jakiś koleś spoza Polski Cię bije -Najwięcej hakują i to w noobowaty sposób -Nie mają pojęcia o grze -Wiele razy dzięki nim gine bez powodu !! thx !! ![]() -Znajdą się nieliczn kumple co są ok ![]() Brasil : Ci to mnie też bardzo denerwują : -Wielu nie umie grać -Br ? Huesta De La noce Pelquawla <LOL> -Sadzą się i to duuużo -Jeszcze żaden z nich mi nie pomógł -Dołują językowo (dont english) Spanish : -Dołują językowo (dont english) -Nie zaje... loota ![]() -Czują do wszystkich respekt ![]() -Ogółem nie mam nic do nich ![]() ![]() Germany : -Jajajaja ![]() -Nie umieją zbyt grać -Większość nie ujrzała jeszcze maina ![]() -Mało ich jest ![]() ![]() Szwedzi : -Są najlepsi w tą grę nie ukrywam podziwiam ich ![]() -Wielu z nich dobrze hakuje nawet najlepiej zabezpieczone kompy ^^ -Nie sadzą się ![]() -Nie zaje... loota ![]() -Umieją Angielski ![]() -Są szlachetni nie biją nikogo ze swego kraju ^^ Oczywiście nie wszyscy tacy są ![]() Comment ALL !! ![]() Ostatnio edytowany przez Kusznik - 12-07-2005 o 15:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() no tak to jest.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Mało niemców ,nie umieją grać i są na rooku <rotfl> lol lmao.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Niemcow nie jest duzo, ale nastepnym 200 lvl bedzie Wurzel czyli Niemiec... Br naprawde nie umieja ang. ( z wyjatkami, przewaznie h.lvl ) polacy tym bardziej, tyle, ze niektorzy nawet do porzadku polskiego nie umieja ;] polacy to przewaznie low-lvl, wystarcy wejsc do dzialu filmy same 'low lvl pk' itp. Przewaznie dzieci " ktury, muj , gura , mugl " Szwedzi wygrywaja PRAWIE kazda wojne, ogolnie zgrany narod, jeden drugiemu pomoze a nie przyblokuje tak jak polak, maja pojecie o grze, ogolnie wg. najlepszy ( pod kilkoma wzgledami ) narod w Tibii
Ostatnio edytowany przez phoneix - 12-07-2005 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ja nei wiem czemu wy zawsze patrzycie na tibie pod wzgledem narodow-.-
a to ze szwedzi nei zabijaja nikogo ze swojego kraju to gowno prawda....
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 12-07-2005 o 16:29. Powód: sry nie doczytalem-.- |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Ostatnio miałem hacka..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |