Pokaż pełną wersje : Komentarze do zdjec Tibia in real.
Szczurusek
23-07-2005, 23:14
Co do dioramy (makiety) mozna by sie postarac o dosc duze zblizenia jesli chcecie i jesli organizatorzy sie zgodza. Chodzi mi o link ze zblizeniami, nie wiem czy to by wogle wypalilo ale sprobowac mozna, wszystko zalezy od organizatorow. I ciesze sie ze chociaz paru osobom sie podoba =) wlozylismy w to sporo pracy a jesli ktos zna sie na rzeczy powinien wiedziec ze materialy nie sa latwo dostepne i sporo kosztuja, szczegolnie te figurki. Komentujcie dalej =D
Kloh Ramos
24-07-2005, 13:37
Zdjecie z płaszczykiem jest żałosne krok 1. ubrac plaszczyk krok 2. zrobic zdjecie. krok 3. jest jakis krok 3?? a przepraszam screen z tibi czy to jest dozwolone?? ;)
Kamilosus
24-07-2005, 23:17
omg... To miał być konkurs "Tibia in Real" a nie "Tibia in Lego" -.-
ale zdjęcie "tibia in lego" jest oryginalne :] bo wziasc do reki luk i powiedziec ze jestem palkiem albo wstawic zdjecie pokazu rycerskiego to raczej nie trudno zrobic, a ja musialem sie troche napracowac i mysle ze moj pomysl jest ciekawy i sie spodoba :cup:
comment plx :baby:
Heh po wielu dniach "zabawy" z plasteliną, udało mi się zrobić coś takiego :D.. Wiecie co, GS nie tylko w grze jest upierdliwy :P Ten plastelinowy też mi dawał w kość :P. Starałem się jak najmniej wklejać rzeczy z Tibii i jak widać nie wkleiłem nic :D :P
Kamilosus
24-07-2005, 23:35
No właściwie to masz racje KoGuTeK... :P
(Leito twoja praca bardzo mi się podoba)
@up: No to wielkie dzięki :D..
@topic: oglądam właśnie inne fotki... Czy w sklepach jest jakaś "megasuperhiper" wyprzedaż klocków lego?? :P
jaką maksymalna rozdzielczosc moze miec to zdjecie??
ładnie wyglądają 800x600... 1024x768 juz będzie zbyt ciężkie...
Iron Reni
25-07-2005, 14:19
CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEC JAK WSTAWIĆ OBRAZ NA FORUM TIBIA.PL?
plz :o odpowiedzcie ktoś szybko :(
Najpierw wchodzisz na http://www.imageshack.us/ http://img200.imageshack.us/img200/6061/tutorial19mo.jpg
Klikasz na przeglądaj(Numer "1." na obrazaku) i szukasz swojego zdjęcia... później dajesz na host it(Numer "2." na obrazku) i czekasz. kopiujesz link na samym dole stronki, która ukaże się twym pięknym oczkom :D
http://img349.imageshack.us/img349/6213/tutorial28nz.jpg
(oczywiście nie przepisuj tego adresu, chodzi tylko o to w czerwonej ramce)
@DOWN: no racja :P, ale 800x600 też się ładnie prezentuje :D i do tego szybko się wbija :)
Eth Etherius
25-07-2005, 14:28
ładnie wyglądają 800x600... 1024x768 juz będzie zbyt ciężkie...
najlepiej by było zeby dac 640x480 na forum, a i dać linka do 1024x768 dla tych, co chcą obejżeć w większej rozdzielczości : )
Konkurs Tibia
Buahahha :P
@up: Że niby co??
@topic: od kiedy hieny są na rooku ?
@edit: skomentujcie moją fotkę :)
KOGUTEK!!! napisz nick i świat swojej postaci
Marek Tibioman
25-07-2005, 16:13
leito wyrombane to jest :) !!! Wszytskie krzaczki, gs, ten mag zupelnie jak w tibi! A ten GS to jest caly z plasteliny czy jak?
GZ
ten gs jest caluśeńki z plasteliny :)
@Snoper
fajne macie Dresy z Bratem (?)albo kims tam innym :D :D :p :p
no fakt leito swietna praca! respect :)
@up:
Wielkie dzięki :)
Loreh popatrz kilka postów wyżej jak zamieścić zdjęcie, a poza tym coś ci ten link nie działa ...
lukash2000
25-07-2005, 17:58
Kto jak narazie prowadzi w konkursie? wg. użytkowników i wg. Forum Masterów :D
kurde troche mi nie wyszlo te zdjecie,za duza rozdzielczosc bo wczzescniej mniejsza byla i sie rozmazalo.ale najwaniejsze dla mnie jest to e to moj nauczyciel od w-fu
seryjnie
w swoich crown-dresikach
A co ta zbroja ma wspólnego z Tibią ?? No oprócz tego, że jest zbroją i, że w Tibii też są zbroje.. ??
1 miejsce exeqwo za wklad w wykonakie plastelinowe GS jak zywe,i oczywiscie plaga ratow w Thais,ta kratka niesamowicie wyszla i pomysl bardzo oryginalny ,oj zapomnialabym 3 exeqwo Lord Gate super pomysl i wykonanie :cup:
Dark Deviil
26-07-2005, 12:54
Najlepsze zdjęcie zrobil Siujek!!! Cyklop wymiata!!
A te zdjecia z lego i z plastelny wedlug mnie nie powinny byc brane pod uwage bo przecierz to konkurs na tibie z reala a nie z lego, lub plastelny.
Mi sie jeszcze podoba backpack!! ;)
Szaskald
26-07-2005, 13:15
Najlepsze zdjęcie zrobil Siujek!!! Cyklop wymiata!!
A te zdjecia z lego i z plastelny wedlug mnie nie powinny byc brane pod uwage bo przecierz to konkurs na tibie z reala a nie z lego, lub plastelny.
Mi sie jeszcze podoba backpack!! ;)
Dokładnie. GS z plasteliny jest kapitalny, ale temat konkursu brzmi Tibia In RL, a plastelina i RL... no cóż, ciekawe jak modki to ocenią. Niezgorsza jest za to plaga ratów ;)
A te Lego czy plasteline to paincie układali? Nie. Sciągneli gotowca Kazą ...
Przynajmniej te zdjęcia mają pomysł bo jakieś 90% to normalne zdjęcia z wklejonymi tekstami i/lub eq.
Venderer mógłbyś to jakoś wyjaśnić:
http://www.flogao.com.br/tenep/foto/22/18327071
Sądze że modki powinny to sprawdzić, i wrazie oszustwa dyskwalifikować i zbanować użytkownika.
Dr. Omader
26-07-2005, 18:57
@up:
Na tej stronie pod zdjeciem jest data dodania go przez autora. Jest to 22 lipca 2005, a Venderer swoje zdjecie wstawil 17 lipca, wiec to jego zdjecie jest tam na flogao.com.br
Marek Tibioman
26-07-2005, 19:03
Siepacz co to ma byc? jakas historyjka czy kilka zdjec skleiles w jedno?????
Tiboszek na tym zdjeciu zupełnie NIC nie widac! X(
Nie wiem co powiedziec na temat venderera. Rzeczywiscie zdjecie jest na jakiejs brazylijskiej stronie, ale ten afker druid ( :p ) nie ma urody tej.....no, takiej.... Ee, brazylijskiej(?) No nie wiem to zdjecie tak jakos POLSKO ( :p ) mi wyglada, ale zupelnie nie mam pojecia, co ono robi na stronie jakiegos brazyla..... :evul:
Nad tym depo z lego napracowalem sie aby odwzorowac jak najlepiej potrafie depo prawdziwe. Efekt mi sie podoba. Wymagało to jednak wysilku. Bardzo fajny jest gs z plasteliny, chyle czoła dla autora ;].
Nie rozumiem czemu niekórzy mówia ze lego nie jest z rl, to tez jest prawdziwy świat, nie budowaliśmy tego w komputerze tylko w realu.
;]
Ja z kumplem (senio) zrobilsmy kozacke zdjatko. Mam nadzieje ze wygramy :cup: , ale dowiemy sie dopiero 8 sierpnia ;/ .
Oby Moc byla z nami ;p .
MayGyver
27-07-2005, 01:21
wychwalam
coraz lepsze prace sa zglaszane do konkursu
gumofilce sa fullwypasne, rozumiem ze to steel bootsy
Shardzik
27-07-2005, 10:22
Hrhrh... Lyssy najlepsze zdięcie wziął... goście weszli do sklepu w jakiś filcach xD... i broniach z kartonu i klocków lego :)... Sprzedawczyni miałą najlepszą minę... ;) Ale troche niewyraźny napis...
Hallabard
27-07-2005, 10:30
Dokładnie, Lyssy miał bardzo dobre zdjęcie. Tylko ja miałem podobny pomysł... Ale tylko z jednym xD
Hrhrh... Lyssy najlepsze zdięcie wziął... goście weszli do sklepu w jakiś filcach xD... i broniach z kartonu i klocków lego :)... Sprzedawczyni miałą najlepszą minę... ;) Ale troche niewyraźny napis...
Thx za dobra opinie, ale widziales tam jakies klocki lego? i jak podobniej odwzorowac steel boots? :>
Marek Tibioman
27-07-2005, 13:57
To ja tu napisze, ktore zdjecia (wedlug mnie) maja najwieksze szanse:
- To zdjecie łysse-go o kupowaniu mf-ow ;)
- orc spearman Kłodziaka
- SD-ek Krzysztofa Knoublacha
- scenka walki z GS-em zplasteliny Leito :)
- rat plague in thais zjawy666
- orc ryder ziuteka666 :p
- zdjecie afkera Venderera
- scenka pall vs. vampire Pawlosa II-go (życzę mu powodzenia, bo on tez gra na danubii :cup: )
- parcel Afinora
- zlurowany GS Master Emmer-a
Myślę, że miedzy tymi zdjeciami toczy sie teraz najwieksza walka o nagrody.
Moderatorzy maja naprawde trudny wybor...
P.S. kolejnosc w jakiej wymienilem zdjecia nie jest od najlepszego do najgorszego ani na odwrot tylko ja poprostu "lecialem" po forum i wypisywalem najlepsze :p
Hahaha wzeszłym roku kiedy byłem nad morzem widziałem tą motorówkę o nazwie Tibia i nawet się zastanawiałem czy ktoś to tu wklei ;]
Morfeusz
27-07-2005, 20:28
A ja? Ocencie tez moje zdjecie 8o
Wedlug mnie (jak i wieszkosci) to zdjeci z Gs'em z plasteliny nie powinno brac pod uwage, ale sam pomysl i wykonanie jest naprawde dobre...
Naprawde swietna praca Lyssy! Wspaniale repliki przedmiotow z gry.Szczegolnie podobaja mi sie crown legsy. Mimo, iz pomysl z mana fluidami jest troche slaby to i tak Twoje zdjecie pnie sie na pierwsze miejsce (wg mnie :-p).
@Morfeusz
W Twoim zdjeciu podoba mi sie jedynie kusza : p
Szczurusek
27-07-2005, 22:28
Trzeba przyznac racje, ten gs zdobedzie zloto =o I to nie dlatego ze szybko biega na krotkich i dlugich dystansach ale dlatego ze jest bardzo dobrze wykonany. Koles ma talent =) Zglos sie do plastyka w swojej szkole =P No i ten sklep z mf'ami tez niezle wyszedl, ja bym w czyms takim sie na ulicy nie pokazal bo by mnie zgwalcili, rozpruli i zostawili gdzies w lesie za wyglad =/ Ciekaw co ta pani za lada sobie o was myslala =D
k0cz0wnik
28-07-2005, 09:38
Nie wydaje mi sie ze NigMorOd LianO zrobil ta fotke sam, cos mi sie wydaje ze jest ona z jakeigos filmu, moze to wladca pierscieni tak mi sie wydaje nie jestem pewnien , ale na 100% tego zdjecia sam nie zrobil.
@NigMorOd LianO
Przeciez widac ze to zdjecie sciagnoles, chyba szybko modki to usuna...:P
NigMorOd LianO
28-07-2005, 09:44
sam to sciagnoles
stroje wyporzyczylem z takiego miejsca no wiesz nazywa sie wyporzyczalnie stroji karnawaloeych i innych takich a ze prowadzi ja ojciec mojego kolegi(po prawej na zdjeciu)to wyporzyczyl nam to zadarmo
Edit: a zjakiego filmu moglo to byc lotr :P hehe a moze horry potter no sam powiedz oswiec mnie mistrzu :P
Mohavoji
28-07-2005, 18:25
Powie mi kto jak sie wkleja obrazek na ten konkurs bo ja prubowałem i mi cos niewychodziło. :cyclops:
NigMorOd LianO
28-07-2005, 18:36
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42155
oto link do tematu :P
Niezły pomysł na konkurs:D Powodzenia wszystkim życze ;]
dziwne niektore prace<hmmm> przeciez w rzeczywistosci nie ma GS, Dragonow i innych stworow oraz zadnych sd,uh, i innych runow wiec powinny na fotach znalezc sie koktajle molotowy:P lub podobne albo woda utleniona zamiast uhow lub jodyna:D
dziwne niektore prace<hmmm> przeciez w rzeczywistosci nie ma GS, Dragonow i innych stworow oraz zadnych sd,uh, i innych runow wiec powinny na fotach znalezc sie koktajle molotowy:P lub podobne albo woda utleniona zamiast uhow lub jodyna:D
DObry pomysł xD Tylko nikt jeszcze na to nie wpadl przed tobą :P
Abstrakcja
29-07-2005, 12:34
@kuna
TO byłby fajny pomysł gdyby ludzie (80%) nie skopiowali ssow z tibia.org.pl
i wkleili tutaj...
po 2 jest "mało" hi-lvlowcow, którzy mają ciekawe przygody, np. gdyby taki nemtor sie dowiedzial o takim konkursie zaraz by polecial na wrl, demony czy zrobil jakasa akcje która by powaliła "precietnego" gracza na zbity pysk takze wiadomo ze nie ma co startowac :P
po 3 liczy sie pomysl na konkurs ;)
Mi sie pdooba najbardziej zdjecie Anatola, a szczegolnie jego Giant Sword ; ), ogolnie fajnei wykonana tylk ocos sie stlao z jednym, butem? Czy to mzoe jakeis dziwne spodnie, no nie wiem, ale fotka jest spoko. Druga fotka, ktora mi sie podoba jest to: Hajpero, pomyslowa i fajnei wykonana nawet ; ), szczegolnei ta telewizja mi sie pdoboa :D!
liczy sie przede wszystkim pomysł no nie? a mi sie wydaje ze odstaje od reszty prac :) no i większość zdjęcia pozostała zdjęciem, a nie grafiką doklejaną :).
Co do innych prac... hmm zadna mi jakos specjalnie do gustu nie przypadła. Podobała mi sie ta z druidem i knightem w lesie, ale niestety... nie moze brac raczej udziału w konkursie... bo chyba została zdyskwalifikowana. No cóż, ja czekam z niecierpliwością na werdykt "jury" :-). CYU in Tibia guys/chicks ! :)
Moim zdaniem głupie jest to co teraz ( pod koniec konkursu ) prawie wszyscy robią, a mianowicie Opisywanie zdjęcia.
Jeżeli zdjecie jest dobre naprawde, to osoba oglondająca ma sie sama domyślic o co w nim chodzi, a nie jakies opisy ;/
Że te prace z klockami lego i plasteliną nie powinny być brane pod uwagę. Rozmumiem jeżeli temat konqrsu mialby brzmiec Tibia in LEGO lub Tibia in Plasteline, wtedy mozna by bylo bawić się w takie duperele. Ale temat brzmi Tibia in Real więc. A jak wiecie real znaczy-rzeczywistość, prawda. Przepraszam bardzo, ale czy klocki lego i plastelina odzwierciadlają świat rzeczywisty? Nie powiedziałbym :/.
By Żaba.
P.S. chociaż jedna praca z plasteliną jest fajna. ale jak mówiłem. Chyba pomyliliście konqrsy.
"Eth Etherius" < - 2 lata gry bez PACCa, eh, skąd ja to znam ; P
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy...
I fakt, prace z lego/plasteliny przy tytule "Tibia in real" są co najmniej dziwne...
Jak kogos interesuje calosc naszej zabawy -> http://royy.net/~kamszunia/tibiarl/
Ps. TAK MAMY ZRYTA PSYCHE :SSSSFffffffffff
Marek Tibioman
30-07-2005, 22:06
Dwimenor czemu venderer zostal zbanowany i zdyskfalifikowany??? zobacz w komentarzach kilka stron wczesniej.... sprawa jest juz wyjasniona przez Dr.Omadera- to zdjecie jest venderera! X(
Edit by Dwimenor
W "komentarzach..." to zostało wyjaśnione. Jednak ktoś z uporem maniaka raportował zgłoszenie venderer'a. Nie sprawdzałem dat, jak to Dr. omader zrobiłem i uznałem to za plagiat. Venderer już nie ma bana, praca została odkasowana.
I po co robić z igły widły?
porównajcie sobie te 2 zdjęcia:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=451829&postcount=94
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=457076&postcount=122
nawet ten sam album w photobuckecie ;) i to samo otoczenie (nie wspomne juz o itemkach)
MayGyver
31-07-2005, 01:39
faktycznie
@topic
podoba mi sie pomysl ze slime
makieta rookgaardu calkiem calkiem
porównajcie sobie te 2 zdjęcia:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=451829&postcount=94
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=457076&postcount=122
nawet ten sam album w photobuckecie ;) i to samo otoczenie (nie wspomne juz o itemkach)
Faktycznie, oba zdjęcia są nasze, ale nie ma żadnych przeciwskazań, to drugie jest z konta mojego kumpla, Mullinsa, który zażyczył sobie zrobić kretyńskie zdjęcie i je wystawić, raczej nie licząc na nagrode :P
Poza tym, na drugim jest pokazany on z całkiem innym kolegą.
Btw. : Nasz projekt wam się nie podoba ??
Ej za co dostałem bana???NIe chciałem przebierać sie jak każdy w rzeczy z Tibi i dlatego dostałem bana??Poprostu porównałem osoby z reala które proszą o jakąś kase albo coś tak samo jak w tibi;/
Faktycznie, oba zdjęcia są nasze, ale nie ma żadnych przeciwskazań, to drugie jest z konta mojego kumpla, Mullinsa, który zażyczył sobie zrobić kretyńskie zdjęcie i je wystawić, raczej nie licząc na nagrode :P
Poza tym, na drugim jest pokazany on z całkiem innym kolegą.
Btw. : Nasz projekt wam się nie podoba ??
No właściwie to masz racje... raczej nie macie szans, jest duzo wiele lepszych zdjęc. Ale i tak gratz za dobre chęci ;)
Juz naprawde niemoge sie doczekac konca konkursu. co ok godzine sprawdzam dzial "konkursy" i "modle sie" zeby niedoszly jakies dobre/ciekawe prace :P.
zimne_piwo
31-07-2005, 16:42
nie wypisywał by że się napracowałem ileś tam dni i godzin i myślę, że zostanę doceniony...:/ bo to może świadczyć o dwóch rzeczach albo praca jest super fajna albo jesteś super "kiepski" i dlatego tak dużo czasu Ci to zajęło....
poprostu dałeś zdjęcie ...potwierdzając swój udział w konkursie i wystarczy.... :evul:
EDIT: lol....jest tyle powodów by się modlić...a Ty się modlisz o? !? ;)
OMG wystarczy ze mi sie moja praca podoba... Oczywiscie nic sie niestanie jak niewygram, ale bardzo chce jak wszyscy w tym konkursie :]
Że te prace z klockami lego i plasteliną nie powinny być brane pod uwagę. Rozmumiem jeżeli temat konqrsu mialby brzmiec Tibia in LEGO lub Tibia in Plasteline, wtedy mozna by bylo bawić się w takie duperele. Ale temat brzmi Tibia in Real więc. A jak wiecie real znaczy-rzeczywistość, prawda. Przepraszam bardzo, ale czy klocki lego i plastelina odzwierciadlają świat rzeczywisty? Nie powiedziałbym :/.
By Żaba.
P.S. chociaż jedna praca z plasteliną jest fajna. ale jak mówiłem. Chyba pomyliliście konqrsy.
Boże, a czy lego i plastelina nie jest w rl ? przeciez to jest budowane w prawdziwym świecie a nie w jakimś sztucznym ;/ I nad taką pracą można sie bardziej napracować niż nalozyc jakiś kolorowy ciuch i udawać potwora...
Jestem za Zaba14. to ma byc TIBIA IN RL (LIFE) A NIE TIBIA IN LEGO!
@Up
Jesli twierdzisz ze klocki lego sa w normalnym zyciu to przecierz tibia tez jest w normalnym zyciu... siadasz przed kompem i grasz a to jest rl.
omg ale to nie mzoe byc tez bal przebierańców a w większości jest !
A jak chcesz zrobic scenke z tibii w rl zyciu bez przebrania sie? (noob plx)
Tak samo mozna o lego i plstelinie powiedziec. Te prace są dużo bardziej ciekawe niż te z przebieraniem sie i kartonowymi itemami. Tibia in karton. ( noob plx )
Niebede sie z toba klucil :) chcesz to rob z lego, czy plasteliny. mi nieprzeszkadza (ale niepopieram :P).
PeAcE /.../(-.-)\...\ PeAcE.
Każdy robi jak lubi i jak uważa ;]
Venderer
31-07-2005, 19:12
Venderer mógłbyś to jakoś wyjaśnić:
http://www.flogao.com.br/tenep/foto/22/18327071
Sądze że modki powinny to sprawdzić, i wrazie oszustwa dyskwalifikować i zbanować użytkownika.
Ożesz kutwa!!! Co to za debil tam dał moje foto??? -,-
Edit by Dwimenor
W "komentarzach..." to zostało wyjaśnione. Jednak ktoś z uporem maniaka raportował zgłoszenie venderer'a. Nie sprawdzałem dat, jak to Dr. omader zrobiłem i uznałem to za plagiat. Venderer już nie ma bana, praca została odkasowana.
I po co robić z igły widły?
Omg.... DObrze, że byłem nad morzem bo gdybym ujżał napis zbanowany to bym dostał zawału -,-..... Ale nvm...
@up:
Na tej stronie pod zdjeciem jest data dodania go przez autora. Jest to 22 lipca 2005, a Venderer swoje zdjecie wstawil 17 lipca, wiec to jego zdjecie jest tam na flogao.com.br
Ufff! Dzięki za pomoc, ale bez problemu mógłbym zrobić drugą fote, stojąc w tym samym płaszczu, z tym samym komputerem obok tego samego Gm-a, na tle mojej meblościanki z książkami w języku polskim... wszystko mam w domu....
Dobrze, że przynajmniej już jest po sprawie.... A tak BTW. Nie wie ktoś kto walnął tam te fote?? Ja wogóle nie bywam na tibia.br. (Ciekawe czy mógłbym jakoś zaskarżyć te stronke o plagiat ;] <joke>)
P.S. Dziś wróciłem z wakacji, dlatego wogóle niekomentowałem tej sprawy :confused:
Hmmmm. Dlaczego temat do zglaszania prac jest otwarty skoro termin zglaszania prac mial minac 30 lipca? ;/
@EDIT
Przepraszam, ze tak napisalem, ale termin uplywa dzisiaj ;] Kolega wprowadzil mnie w blad wiec mozna skasowac moj post :D
31 lipca do 24:00. O 24 zamykają temat.
Iron Reni
31-07-2005, 22:00
Szkoda że nie można mieć więcej zdjęć :confused:
Eee tam ja mysle ze lepiej zrobic 1 porzadna prace niz 10 byle jakich... dobrze ze mozna zglosic tylko 1 zdjecie.
no Wybila 24.00 :) niecierpliwie czekam na werdykty i ciekawe kiedy sie wszystko roztrzygnie :) powodzenia wszystkim zycze :P
Juz caale 10 po 24! :P a temat otwaarty :) moze modki zaspaly?
jk ;)
Mozliwe widze ze tez czekasz na to kiedy powiedza o werdyktach :) bo ja juz szczeze doczekac sie nie moge :P
Zdjecie powinno być takie, żeby każdy mogł je bez problemu obejzec, a jezeli Twoj aparat robi takie duze zdjecia to w paincie mogles je bez problemu zmniejszyc.
Wodkos-wodman
01-08-2005, 10:11
Tak ?! Ciekawe skad moglem wiedziec ze modki sie uczepia MINIMALNIE wiekszego obrazka ......... to nic nie przeszkadzalo a zdjecie mozna bylo spokojnie obejrzec.... teraz to juz po ptakach bo END of KONKURS ... -.-
Nie widzialem Twojego zdjecia wiec trudno mi cos wiecej powiedziec.
Wodkos-wodman
01-08-2005, 10:18
Przeciez ja Cie nie winie tylko troche tak glupio wyszlo :(
"Ogłoszenie wyników nastąpi dnia 08.08.2005. Tibia.pl zastrzega sobie jednak, że termin ten może zostać przesunięty bez wcześniejszego informowania użytkowników serwisu. Zastrzegamy sobie też prawo do nie wyłonienia zwyciezcy jeśli nadesłane prace będa na niskim poziomie."
Panowie czytajcie regulamin, werdykty będą 8 sierpnia.
eltharion
01-08-2005, 11:20
A jak oceniacie moje zdjęcie?
Malix brin
01-08-2005, 19:54
niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii.
niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p
eltharion
01-08-2005, 22:58
niektore pomysly sa nawet niezle dopracowane ;) ;)
ale niektore sa poprostu beznadziejne!! nie dosc ze pomysl jest glupi to jeszcze ekwipunek nie przypomina tego z tibii.
niektorzy nie potrafia dokonac samo krytyki :p :p
ekhym.. czy to odnośnie mojej pracy?
ekhym.. czy to odnośnie mojej pracy?
Twojej w szczególności.
Venderer
02-08-2005, 11:29
ale ten afker druid ( :p ) nie ma urody tej.....no, takiej.... Ee, brazylijskiej(?) No nie wiem to zdjecie tak jakos POLSKO ( :p ) mi wyglada
LoL :P Ten AFKer Druid to ja X_X Ale dzięki za komplement :P
Dla tych co dalej nie wieżą, że to moja fota zamieszczam moje zdjęcie RL, możecie porównać z tym AFK-rem (jeśli nie będzie widać podobieństwa O,O to postaram się znaleźć inną fote)
http://i5.photobucket.com/albums/y175/Galdox/meandmyburger.jpg
zupelnie nie mam pojecia, co ono robi na stronie jakiegos brazyla..... :evul:
Ja też nie bardzo >,> :confused: .... Widać jest to tak świetnie foto że brazole mi zazdroszczą i je sobie przypisują :D :D <joke> Ale gdybym dorwał tego kolesia to bym mu gębe zmatatował...
zimne_piwo
02-08-2005, 14:52
Ale gdybym dorwał tego kolesia to bym mu gębe zmatatował...
lol .... mógłbyś mu co najwyżej piwo potrzymać hahahaha :p
p.s nie masz 18 lat więc z tą fotką mogę zaskarżyć sprzedawce, za sprzedarz alkoholu nieletnim <muahahaha><joke> ;)
Co sie stalo z moim zdjeciem :|
Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo.
Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym
Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety.
Większość tych zdjęć jest śmieszna, oglądam je żeby poprawić sobie humor patrząc, czego to ludzie nie wymyślą...
Nie znam się na tym, dlatego bardzo chętnie wyrażę moja opinie na ten temat. Nie wydaje mi się żeby przebranie się w jakieś śmieszne kartonowe rzeczy imitujące te z tibii było czymś ciekawym. Niestety na większość tych zdjęć właśnie o to chodzi... ok jest to przeniesienie w pewnym sęsie tibii do realnego świata, ale chyba nie o to chodzić... Denne są zdjęcia pokazujące "pojedynek knight vs ktoś" , "my na huncie, mam na sobie...", czy nikt nie może znaleźć czegoś, co jest na co dzień w jego otoczeniu a jednocześnie nawiązuje do tibii ??...
Zdjęcia, które mogę pochwalić to: Kawiarenka internetowa "Kazordoon", statek "Tibia" i makieta rynku na rooku... Tylko one wyłamują się ze schematu przebierania...
Venderer
02-08-2005, 18:33
lol .... mógłbyś mu co najwyżej piwo potrzymać hahahaha :p
HeHeHe skąd wiesz... Skoro koleś dla szpanu chwali się czyimiś zdjęciami to pewnie ma z 10 lat...Znasz go?:P... Chyba że to ty! ;) <hmmmmm>.... <joke>
Hmm widze że Poziom konkursu jest dośc wysoki mi się osobiście podoba zdjęcie Venderera pomyslowe bo w tibi szczeże nie widać zbroi tylko same outfidy :P ale ja się wysiliłem i zrobiłem mpa itp.... ale zobaczymy jakie bedzie roztrzygnięcie :) pozdro
Co sie stalo z moim zdjeciem :|
Dodalam je 31.07.05 , a teraz go niema ;/ nie mialam przez 3 dni neta i nie wiem co sie z nim stalo.
Panie moderatorze prosze o wyjasnienie :( na PW prosila bym
Juz wiem o co chodzi , nie spodobal wam sie link... Spojrzcie na Misiarz111 Tez podal linka a nie zostal usuniety.
Prawdopodobnie zgłoszenie nie spełniało regulaminu konkursu, jak możesz to podaj link do zdjęcia to się może wyjaśni.
zimne_piwo
02-08-2005, 19:52
HeHeHe skąd wiesz... Skoro koleś dla szpanu chwali się czyimiś zdjęciami to pewnie ma z 10 lat...Znasz go?:P... Chyba że to ty! ;) <hmmmmm>.... <joke>
offtopic....lol rozbawiasz mnie .... nie mów, że Ty nigdy nie wysłałeś jakiejś fotki koledze bo Ci się podobała...może w br nie ma tak pięknych młodych chłopców <joke> ....a szczerze to pewnie mu się spodobał komputer dlatego dał by inni też mogli popatrzec xD
@topic ... heh trudno rostrzyga się taki konkurs...dlatego lepiej robić konkurs "z punktami" lub coś w tym stylu, np: quiz tibi czy konkurs z udziałem "widzów" (pozwolić by każdy mógł ocenić) ...
w tym przypadku cięzko ocenić zdjęcia, ponieważ jeden woli lego i mu się podobają pracę z lego a inny uważa, że to za łatwe...ale czy zdjęcie łódki "tibia" to duży wysiłek? zmienić nazwę statku to chwila...
Venderer
02-08-2005, 20:01
offtopic....lol rozbawiasz mnie .... nie mów, że Ty nigdy nie wysłałeś jakiejś fotki koledze bo Ci się podobała...może w br nie ma tak pięknych młodych chłopców <joke> ....a szczerze to pewnie mu się spodobał komputer dlatego dał by inni też mogli popatrzec xD
No nie wiesz nie wiem co to za strona, ale w komentarzach pod zdjęciem niektórze lduzie wyzwali go od n00bów i wypomnieli, że to NIE jego zdjęcie, skoro się żucają oznacza to, że autor przypisał je sobie ;) a ja takich rzeczy nie robiłem...
A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2>
Cya
zimne_piwo
02-08-2005, 20:04
No nie wiesz nie wiem co to za strona, ale w komentarzach pod zdjęciem niektórze lduzie wyzwali go od n00bów i wypomnieli, że to NIE jego zdjęcie, skoro się żucają oznacza to, że autor przypisał je sobie ;) a ja takich rzeczy nie robiłem...
A co do pięknych, młodych chłopców to weź mnie nie starsz bo czuje się jak pedał przez takie gadki a po drugie obawiam ze strony pedofili... =,= <lol2>
Cya
lol sorrki, że Cię przestraszyłem, ale jakoś mnie naszło, bo dziś mi ktoś wmawiał, że jest moim chłopakiem...na początku było zabawnie ... ale potem sam się bałem tego "chłopaka" ... a wiadomo kto tam siedzi przed komputerem.... =\
Iron Reni
03-08-2005, 11:48
A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral? :confused:
Dark Deviil
03-08-2005, 16:45
Venderer po co sie tak żucasz. Juz i tak modki Ci zdjęcia nie usuną to mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie, bo ten lump na zdjeciu nie podobny :p , nie no zartuje.
Ale wedlug mnie :
1 miejsce-Siujek
2 miejsce-Venderer (jesli to jego zdjecie)
Venderer
03-08-2005, 19:38
mogbyś sie przyznac ze to nie twoje zdjecie
(...)
(jesli to jego zdjecie)
HeHe, to się nigdy nie skończy :D:D:D:D:D:D No ale dobra, koniec już o tym :P
A będą podane wyniki konkursu???Kto wygral?
No chyba poto są konkursy, żeby wybierać zwycięzców :P
zimne_piwo
03-08-2005, 20:04
No chyba poto są konkursy, żeby wybierać zwycięzców :P
hmm akurat w tym konkursie, a dokładniej w regulaminie jest zapis, że nie muszą być zwycięzcy....gdyż organizatorzy moga nie wyłonić zwycięzcy...
szkoda, że nie ma zapisy, że organizatorzy z dobrego serca dają nagrodę dla wszystkich uczestników <joke> :p
Eth Etherius
04-08-2005, 18:20
[QUOTE=Yong]
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy...
QUOTE]
z rune scape :}
Piotro1990
05-08-2005, 23:13
Sorka że tak puzno ale niebyło mnie w mieście co myślicie o mojej focie? 8o
Opuszczony
06-08-2005, 23:07
Kolo z posta numer 130 ma piękne czarne tramposze :D zawsz eo takich marzyłem :D Ale ja mam postrzępione :D :p
Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)
Dr. Omader
07-08-2005, 19:47
Hmm to już Jutro roztrzygnięcie konkursu :) niemoge się doczekać :)
Niestety przez zadyme z test serverem i update glosowanie moze sie przedluzyc o 2-3 dni :(
Morfeusz
08-08-2005, 11:35
O której godzinie moze byc rostrzygniecie? Juz nie moge sie doczekac !
8o
Prosze o wmiare szybka odpowiedz xD
P.S dzisiaj juz jest 8 :D
Tez się doczekać niemoge roztrzygnięcia:) ale coś słyszałem że może to się przedłużyć o 2-3 dni a tak pozatym to czekam na pw :D: hehe Pozdro ;)
P.S Jedno pytanko czy o roztrzygnięciach konkursu będzie ogłoszenie na forum ??
:/ Myślałem że dzisiaj będzie roztrzygnięcie ale chyba na to się nie zapowiada :( ale może bo ja się doczekać nie moge Pozdro :)
Dzisiaj już jest 10.07.2005 i nie ma wyników
Morfeusz
10-08-2005, 10:02
Dzisiaj juz 10 :p !!!
Kiedy beda WYNIKI ???
Dr. Omader już mineły 2 dni od pierwszej daty wyboru zwycięscy i wiem mówiłeś że może się przedłużyć o 2-3 dni ale wiesz wszyscy chcieli by wiedzieć Kiedy dokładnie będzie wyłonienie zwycięscy Prosze nie trzymajcie nas w niepewności :)
B)
Z czego wiem 13, 14 lub 15...
Niestety przez zadyme z test serverem i update glosowanie moze sie przedluzyc o 2-3 dni :(
to było pisane 08.07.2005 czyli jeżeli dobrze mówili to dzis albo jutro ogłoszenie wyników
Morfeusz
11-08-2005, 04:56
Gdzie wyniki ??? Jest juz dzisiaj 11 a ich jeszcze nie ma !!! B)
Pawlos II
11-08-2005, 08:37
Już nie moge się doczkeać tych wyników. :D :)
Ja też sie nie moge doczekać wyników ale napisali ze dzs moze będom, ja od jutra zaczne sie skarżyć :P A wy badzcie cierpliwi
Dzisiaj juz jest 11 !!! Napiszcie chociaż kiedy macie zamiar ogłosić wyniki. ;(
Z tego co pisal modek to dzisiaj mają być wyniki
Cerverius
11-08-2005, 09:50
Jak powiedział Pawlak :
" Nadejszła wiekopomna chwila "
Więc to dziś wyniki !! :)
Czekam z niecierpliwością...
czekam na wyniki ,ale ludzie dajcie sie modkom wyspac;]
Czekamy i czekamy i nic :)
Ile jeszce tego czekania ??? To jest najgorsze :/.
No bez jaj kiedy beda te wyniki?????
Juz 14.00 i nic.
Dokładnie masz racje miało być dzisiaj to dzisiaj Modki Prosze naradzcie się już ile to maks 1h i macie zwycięzce pozdro
Juz 14:32 !!! Jescze niema !!!
Millerus
11-08-2005, 18:04
Mam Pytanie Dlaczego Nie Mozna Juz ZgŁaszaĆ Swoich ZdjĘĆ?!?!?!?!?
18.35 i nie ma wyników :(
:/ czemu nie ma jeszcze wynikow:(
Cerverius
11-08-2005, 20:14
19:10 a wyników dalej nie ma . . .
Prosze Modów o przynajmniej jakąś informacje ze znowy przełozone albo że już wybieracie
. . . Cokolwiek
19:10 a wyników dalej nie ma . . .
Prosze Modów o przynajmniej jakąś informacje ze znowy przełozone albo że już wybieracie
. . . Cokolwiek
Dokładnie dajcie jakąś informacje bo takie czekanie dobija :)
I chyba nie bedzie tych wynikow :(
Dwimenor
11-08-2005, 21:13
Wyniki będą....kiedyś.
Dajcie nam troche czasu. Jest tylu kandydatów....i to całe zamieszanie z tiguandą. Troche to jeszcze może potrwać;)
Wyniki będą....kiedyś.
Dajcie nam troche czasu. Jest tylu kandydatów....i to całe zamieszanie z tiguandą. Troche to jeszcze może potrwać;)
Dobrze rozumiemy cie ale wiesz że takie czekanie jest do kitu juz 2 albo 3 razy był tremin zmieniany :( powiedzcie prosze ostateczny termin !! tak wogule to dr omader mówił że dzisiaj ostateczny werdykt Pozdro
Taz Sho ma racje.Ile mozna czekać? Jeżeli już czekamy to chcemy wiedzieć do kiedy.
Taz Sho ma racje.Ile mozna czekać? Jeżeli już czekamy to chcemy wiedzieć do kiedy.
A jakbys moze ty bys byla takim co uzadza konkurs,i jakby kazdy sie ciebie pytal o wyniki , a byloby mnostwo spraw do zrobienia i jeszcze ten update? to by ci kupa uchem wysla z zamieszania.A tak pozatym to onie jescze oplacaja tewn konkurs wiec nie pyscz bo robia to z dobrej woli i dla zabawy a nie po ty bys ty sie pytala kiedy i kiedy.prac jest bardzo duzo wiec jest troche roboty.
A jakbys moze ty bys byla takim co uzadza konkurs,i jakby kazdy sie ciebie pytal o wyniki , a byloby mnostwo spraw do zrobienia i jeszcze ten update? to by ci kupa uchem wysla z zamieszania.A tak pozatym to onie jescze oplacaja tewn konkurs wiec nie pyscz bo robia to z dobrej woli i dla zabawy a nie po ty bys ty sie pytala kiedy i kiedy.prac jest bardzo duzo wiec jest troche roboty.
Trudno jest napisać kiedy będą wyniki? Nie pzresadzaj berecie.
Dwimenor
12-08-2005, 13:53
Trudno jest napisać kiedy będą wyniki?berecie.
32 sierpnia.
A teraz zmieńcie temat rozmów, bo pytanie się: kiedy wyniki, nie prowadzi do niczego.
O.o to sie troche termin przesunal :]
Btw. to jakis magiczny miesac???
32 dni to niezly wyczyn :P
Morfeusz
12-08-2005, 14:36
........... co to ma byc??? 8o
Oby nie bylo wicej takiej "GRANDY"..........
Bardzo ku**a dziękujemy za podanie daty wyników.
Już mamy wyłonione pierwsze i drugie miejsce, teraz aby się komuś chciało to ogłosić. ;) W weekend już powinno być.
Raul Super że już wyłoniliście zwycięzców czekam z niecierpliwością na wynik :)
BTW Co za problem napisać zwycięzców to 5 minut więc niewiem czemu w wekend
Venderer
12-08-2005, 17:44
Ludzie pamiętajcie, że modki to też ludzie!!! (Przynajmniej gdzieś tak słyszałem/czytałem :P) A skoro wyniki będą w weekend to będą w weekend i l00z!
Dr. Omader
12-08-2005, 20:01
Raul Super że już wyłoniliście zwycięzców czekam z niecierpliwością na wynik :)
BTW Co za problem napisać zwycięzców to 5 minut więc niewiem czemu w wekend
Nastapil pewien problem bo sie wyrownaly glosy na pierwsze miejsce hrhr...
Dzisiaj albo jutro dojdziemy do jakiegos konsensusu(najwyzej poleje sie krew wsrod modkow ;) ) i oglosimy zwyciezcow. :)
Doktorku :) a jeżeli dzisiaj dojdziecie wkońcu kto wygra to powiecie wyniki ?? :>
Normalnie jestem pierwszy w dniu, w ktorym prawdopodobnie zostana ogloszone wyniki :) ale fajnie (sorka za braki polskich literek, ale pisze z niemieckiej klawiaturki)
kiedy beda wyniki ? czekam;] oo jestem 400
Pawlos II
13-08-2005, 09:59
Ciesze sie ze już będą wyniki. Ale ludzi wiem że nie możecie sie doczekać nie przesadzajcie pomylslcie o moderatorach to też ludzi i mają własne życie. :D
szczerze wam powiem, ze nawet mnie(czyt. ''zwyklego szarego userka'') zaczynaja denerwowac pytania w stylu ''kiedy beda wyniki?''... Cierpliwie poczekajcie, a czas rozwieje watpliwosci i wyloni zwyciezce...
A wiec jeszcze raz CIERPLIWOSCI!!!! :)
Dr. Omader
13-08-2005, 14:44
Najpozniej jutro beda ogloszone wyniki :)
Nie wiem jeszcze, o ktorej godzinie, ale beda jutro ;)
Uhm Dziękujemy Doktorku nareszcie konkretna data z niecierpliwością czakem pozdro :)
No ja także czeakm na wyniki....
noo to już dzisiaj czekam niecierpliwie :)
Jee. Oby Venderer wygrał - najlepsza według mnie praca ;]
Jee. Oby Venderer wygrał - najlepsza według mnie praca ;]
niech zgadne - bo twoja?
Tez sie niemoge wynikow juz doczekac :P nawet wysoki poziom prac.
Oby mati_ol wygrał !! Jego zdięcie było oryginalne , w tibi jest duzo afkerowi to najlepiej przedstawia obraz tibi . ;)
niech zgadne - bo twoja?
Tez sie niemoge wynikow juz doczekac :P nawet wysoki poziom prac.
jaka moja? <lol> Nie miałbym 2 kont 400+ i 300+ postów co?
omg jakie kichy powygrywaly.... rozumiem wampirka, tez mi sie podoba, owszem mogl wygrac... ale reszta....? Kpicie chyba... szczegolnie makieta rooka... wczesniej usuwaliscie rzeczy robione z lego, a juz z plasteliny sie liczy tak? OMG ostatni raz brałem udział w takim konkursie...
P.S... zeby nie bylo, nie uwazam swojej pracy za genialna, nie przykladalem sie do wygranej bo widzialem duzo lepsze prace, ale te ktore wygraly (oprocz drugiej) i te ktore zostaly wyroznione to jakies kpiny.... KOMERCHA ludzie komercha!
Gromnjir
14-08-2005, 22:05
up - porażka boli.
gratz zwycięzcom.
Co ma wspólnego kilka domków zrobionych z plasteliny z realnym życiem ?
lol..... Gromnjir czytac nie umiesz chlopie... powiedzialem ze duzo bylo ciekawszych prac... i moja wypadala na ich tle beznadziejnie, a ty dalej swoje...
Matecki - do tego właśnie zmierzam:/
.... Ja się napracowałem nad zrobieniem E-plate itp SAM !! a oni wybrali tibia in plastelina....
Pablosso
14-08-2005, 22:20
W mojej pracy nie ma żadnej plasteliny! To jest przecież real domki z drewna, cementu itd. To była naprawde ciężka praca. Oczywiście wasze prace też były przecież bardzo dobre, ale może za mało było w nich pomysłu, humoru. Jakiś knight walczy z palkiem, nic ciekawego. Ale ktoś używa macro i widzi to GM. Jest w tym humor i pomysł.
No tak ale w tym konkursie powinna być brana poduwage inwencja twurcza :(
LOOOOL ludki tez masz z drewna cementu czy z czegos tam jeszcze.... a teraz sam sobie odpowiedz na pytanie co to ma wspólnego z tytulem konkursu... bo gryzie ludzi to ze jak ktos zrobil rooka z LEGO zostal usuniety, a ktos kto zrobil z drewna wygral... geez to jest irytujace
A ja nie rozumiem fotki Vend~. No ja rozumiem gm. Ale co tutaj swiadczy o macro?
Pablosso
14-08-2005, 22:34
LOOOOL ludki tez masz z drewna cementu czy z czegos tam jeszcze.... a teraz sam sobie odpowiedz na pytanie co to ma wspólnego z tytulem konkursu... bo gryzie ludzi to ze jak ktos zrobil rooka z LEGO zostal usuniety, a ktos kto zrobil z drewna wygral... geez to jest irytujace
Żadna praca z lego nie została usunięta, tylko żadna nie wygrała. Biorąc pod uwage wszystkie prace typu lego, plastelina itp. w moją chyba najwięcej pracy zostało włożone. Chociaż ktoś robił jakiś tam k-set z kartonu i założył go na siebie. Też można powiedzieć, że jak włozysz na siebie karton, to nic nie ma to wspólnego z tematem konkursu. Zresztą w regulaminie pisało o urządzeniu jakiegoś miejsca, tak aby przypominało te z Tibii.
Pawlos II
14-08-2005, 22:38
Ludzie bardzo się ciesze z zajęcia 2 miejsca. Ale denerwują mnie troszke takie zazdrosne komentarze ale też takie przechwalanie się. To miała być zabawa start w tym konkursie był dla każdego ale zawsze tak będzie żeby niektórzy wygrali inni muszą przegrać. A tak pozatym Gratulacje 1 miejsca Venderer. :D
Venderer
14-08-2005, 22:43
Dzięki Pawlos!!! Tobie gratuluję 2 miejsca!!! ^^ Sorka, że tak mało ale mnie zamurowało^^
zimne_piwo
14-08-2005, 22:44
gratulacje dla zwycięzców...xD :cup: :cup:
lepiej niech jakiś modek zamknię temat, bo zaczyna się żalenie...ludzie w każdym konkursie są zwycięzcy i przegrani....nie podobają się Wam wyniki? nic łatwiejszego...załóżcie swój konkurs kupcie paccki dla zwycięzców i będziecie mogli wybrać jaką pracę chcecię na zwycięzcę...
p.s pierwsze miejsce naprawdę zasłużenie bo ten GM jak żywy xD
CLOSED xD
Pablosso
14-08-2005, 22:44
Vederer wielkie gratulacje dla ciebie. Naprawde, mialeś super pomysł.
Zdecydowanie praca z klocków LEGO wymaga mniejszego wkładu, niż praca z drewna. Więc nie wiem po co te Wasze idiotyczne argumenty. Zdecydowanie wygrały te prace, które na to zasłużyły.
MayGyver
15-08-2005, 00:45
gratuluje zwyciezcom
okazalo sie iz dobry pomysl ma duze szanse na wygrana - tu wzrok kieruje na pawlosa - mam nadzieje iz w kolejnych konkursach zobaczymy jeszcze wiecej jeszcze lepszych prac
Gear Warrior
15-08-2005, 04:06
Bym chcetnie wzial udzial w tym konkursie ale jak w tytule widać nie mam aparatu :( A tak to nawet swietny pomysl mialem,a oto on:Atak bk's na Vege OR duel Fire Elemental vs Lizard Snakecharmers.I to wszystko co mialem do powiedzenia.
PS-Podobobala mi sie makieta rookgaardu to byla super robota i uwazam ze 3 miejsce to tez jakies osiagniecie bo przeciez 3 miechy pacca wygral szczesciarz:)
Lord Tomekk
15-08-2005, 11:31
Stanowczo uważam, że za 2 miejsce nienależy się nagroda... było tyle ciekawszych prac (ja sie niezgłaszałem) ale inni mogli by wygrać... np. ta z fire swordem (prawdziwym palącym sie chyba, bo dym był :D)
I gratulacje dla 1 miejsca :P
jesli chodzi o drogie miejsce zrobiliscie to chyba z litosci tak ?
Bubusiek
15-08-2005, 12:52
Eeee
a kto wyróżnił Kłodziaka za orca spearmana ? :P
lub NigMorOd LianO za orca warlorda i leadera.
Przecież nie różnią sie dużo od orca ridera.
Tez fajnie wyglada ten spearmen czy warlord
Fajnie wyglada ta makieta rookgardu :P
doobra nie wnikam :)
Jak zdecydowaliscie tak bedZie
co niektórzy wlozyli duzo wysilku na marne:/ ale cóż sa wygrani i przegrani ;(
Chciał bym powiedzieć że Dużo ludzi się naprawde napracowało nad tym konkursem a nie dostali nawet wyrużnienia a takie tandetne prace nietóre wyrużnione tutaj ludzie mają racje lego plastelina nie wygrały a jakaś makieta z drewna + plastelina ma 3 miejsce :/ według mnieto bezsensu gdy by to był konkurs tibia in plastelina ok rozumiem ale to było tibia in rl ja też napracowałem się fajny efekt był a nawet głupiego wyrużnienia nie dostałem....
Bubusiek
15-08-2005, 13:48
@Taz~
Zrobienie takiej makiety jest bardzo czasochłonne i meczy oczy
Ja musze osobiscie pochwalic wszystkich, bo kawał dobrej roboty żeście odwalili :)
Tylko osobiscie na pierwszym miejscu dałbym obrazek, co jest na drugim. Bo kolesie sie naprawde musieli napracowac nad całym wyglądem scenki, pozatym wampir wyszedł.. no niemalże identyczny co w grze.
Natomiast pokazanie kolesia w warkoczu i jego kumpla w płaszczu to, jak dla mnie, troche za mało, Sory.
A na drugie miejsce dałbym tych dwóch zdzisiów, co kupują fluidy w monopolowym :) Te niki na patykach wymiatają.. No i tak niewzruszona pani ekspedientka :) Fantastyczne!
Jeszcze raz gratz dla wszystkich.
Lord Tomekk
15-08-2005, 16:28
Ciekawe czy ten vampir jest też taki brzydki na realu :)
Dark Deviil
15-08-2005, 21:39
Ja ........
Węc jednak nie byl to konkurs na tibia in real skoro drugie miejsce zajeła plastelina ......
Venderer moze dobre zdjęcie, ale ja nie wiem jak mozna nawet wyróżnienia nie dać Siujkowi a co dopiero drugie miejsce plastelinie?!?!?!?!? :]
tajemniczy kolo
15-08-2005, 21:56
Według mnie na 1 miejscu powinna być ta fota
http://images.tibia.pl/images/konkurs/manasy.jpg
Przynajmniej Demon shiedla mieli :) i wogule fajne manasy za ladą stoją ^^
Giant sword wypasiony ;) a Gold arm , Crown legi i inne eq..jak dla mnie chłopaki to macie :cup: .........a na 1 miejscu mamy :baby: ... 2 ludków....jeden wzioł od kogoś płaszcz a drugi zerwał mamie zasłone.....i za to dostali pacca LOLOLOLOLOL
może w kolejnym konkursie będziemy głosować my .... wrzucicie na podgląd 20 najlepszych a my wybierzemy :>
oczywiście każdy miał by tylko 1 głos ^^
P.S. o innych lepszych fotach niż wasz nr1 niewspomnę ..... kaszanke zrobiliście hyhyhyhyhy
P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha
Dr. Omader
15-08-2005, 22:06
może w kolejnym konkursie będziemy głosować my .... wrzucicie na podgląd 20 najlepszych a my wybierzemy :>
oczywiście każdy miał by tylko 1 głos ^^
Taa... A moze raczysz uzywac tego czegos co sie mozg nazywa? Jakby tak bylo to by ludzie konta zakladali i na siebie glosowali.
Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
Dr. Omader
16-08-2005, 03:19
Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
Tak bylo za dobre i wlasnie dlatego nawet nie mam pojecia o kim mowisz. Przeczytaj chlopcze to co piszesz i moze zrozumiesz jakie idiotyzmy wypisujesz. A teraz moze laskawie powiesz mi O KTORYM ZDJECIU MOWISZ? Bo tam sa 132 zdjecia i jakos nie mam ochoty czekac pol dnia(po raz kolejny) az sie zaladuja, aby odkryc o czym ty mowisz.
Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.
Dr. Omader
16-08-2005, 03:41
Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
No i co za problem masz podpalic kawalek drewna?
Przyznam, ze zdjecie Maglelfa jest dobre(bylo wiele duzo gorszych), ale zaloze sie, ze wiecej przy swoim zdjeciu napracowal sie Pablosso.
Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly.
A nastepnym razem rzeczywiscie zrobimy tak jak MatKus w jednym poscie napisal, po prostu przepijemy ta kase zamiast zrobic jakis konkurs i nie bede przynajmniej musial czytac jak to wszyscy zbulwersowani sa. Zalozcie wlasna strone o tibii i zoorganizujcie wlasny konkurs, jak tak bardzo sie wam nie podoba.
ZAWSZE bedzie ktos kto przegra i ZAWSZE tych przegranych jest wiecej niz zwyciezcow. BTW to Pablosso nie uzywal plasteliny przy swojej pracy tylko plyt gipsowych, gipsu i jeszcze paru materialow(co opisal w ktoryms poscie).
Jakby dostal te nagrode kto inny, to znowu inni ludzie by marudzili, ze sie nie znamy i zle wybralismy, dlatego mam gleboko gdzies te wasze ujadnia. :)
Nie ujadania, tylko moja opinia. Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie? Maglelf masz najlepsze zdjęcie. Peace
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.
"Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly."
A ile zarabiacie na tej stronce? :evul:
Dr. Omader
16-08-2005, 04:00
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz.
Nie widzialem tego. Jakbys przeczytal ten regulamin, ktory zaakceptowales przy rejestracji na forum to wiedzialbys, ze pisanie jednego posta pod drugim jest zabronione. Ciezko nacisnac "edytuj"?
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty.
Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie?
1. Poddales pod watpliwosc nasz wybor zwyciezcow.
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka.
3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly.
4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem?
Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum.
Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow.
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie.
Nie, na tym forum jest wiele ludzi doroslych, albo przynajmniej potrafiacych pisac madrze. Twoje posty sa na poziomie "kajtkow" o ktorych mowisz.
A ile zarabiacie na tej stronce?
Hosting jest sponsorowany przez fpp.pl i nie zarabiamy NIC na niej(co tez bylo wiele razy pisane, ale jak ktos taki jak ty moze wiedziec do czego sluzy przycisk "szukaj").
O widze że sobie jednak radzisz, twardziel z Ciebie, i O DZIWO ! Faktycznie nie głupi ! ;) Szkoda tylko że taki wredny i zamiast normalnie gadać zacząłeś mnie jechać, agresor :evul:
Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ:
- musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste
- i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym
- "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosci zdjeciu
- pomysł jeden z lepszych
- zwróć uwage na mape, oni faktycznie stoja na moście ;)
Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze? Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? :evul: A niby administrator B)
Dr. Omader
16-08-2005, 04:23
Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ:
- musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste
- i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym
- "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosciu zdjeciu
- pomysł jeden z lepszych
Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze?
No widzisz, jak chcesz to potrafisz uargumentowac swoja wypowiedz. Nie dalo sie tak odrazu napisac?
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy.
A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku.
Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? A niby administrator
Tak, zostal stworzony do wyrazania swojej opini. Opinie maja to do siebie, ze powinny byc poparte argumentami, szczegolnie gdy sie cos komus zarzuca. Ty nie miales argumentow, ty miales tylko szczeniackie teskty. Ja ci odpowiadam argumentami, ty mi szczeniackimi tekstami. I kto tu jest zalosny?
ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo... ;)
Dobra zwracam honor ;) Ale i tak nie musiałeś pisać o moim 1-szym poście "głupoty" :evul: A z tym człowieczeństwem to czy ja wiem hmm.. :evul:
Maglelf, szacunek, twój fs rox!
Usuń te posty jak chcesz -.^' Z nudów je pisałem a wiem ze modki to wredne istoty wiec sie droczyłem hihi
Koniokrad
16-08-2005, 10:03
Vanderer pierwszy? 8o
To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba :P
"-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku :)
A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest :)
Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym :)
pozdr
Vaen Elghinn
16-08-2005, 12:13
eee ktos mi moze powiedziec gdzie sa wyniki? :baby:
zimne_piwo
16-08-2005, 12:23
na stronie głównej...tibia.pl
Walekifa
16-08-2005, 13:00
No i co za problem masz podpalic kawalek drewna?
A problem założyć stary płaszcz dziadka i poprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę ;) ) o założenie niebieskiego prześcieradła? Sanąć na przeciwko siebie trzymając kamyk w ręku i wkleić miniatórowy prawie niewidzialny tekst?Niemuwie że to zdjęcie mi się nie podoba -Chodzi wkońcu o to żeby uzywać jak najmniej fektów dodanych na kompie,a nie dorabiać je n a programach graficznych,ale widziałem trochę orginalniejszych zdjęć.
PS.A dla zwycięzców gratz ;p
Dr. Omader
16-08-2005, 13:41
@up:
Nie problem zalozyc plaszcz. Problem jest zrobic to tak, aby 90% ludzi malo z krzesla ze smiechu nie spadalo ;)
Venderer
16-08-2005, 13:43
A problem założyć stary płaszcz dziadka i poprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę ;) ) o założenie niebieskiego prześcieradła? Sanąć na przeciwko siebie trzymając kamyk w ręku i wkleić miniatórowy prawie niewidzialny tekst?Niemuwie że to zdjęcie mi się nie podoba -Chodzi wkońcu o to żeby uzywać jak najmniej fektów dodanych na kompie,a nie dorabiać je n a programach graficznych,ale widziałem trochę orginalniejszych zdjęć.
PS.A dla zwycięzców gratz ;p
Skoro to takie łatwe to czemu nikt tego nie zrobił?? -,^
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,-
A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-.
Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-
tajemniczy kolo
16-08-2005, 14:04
Taa... A moze raczysz uzywac tego czegos co sie mozg nazywa? Jakby tak bylo to by ludzie konta zakladali i na siebie glosowali.
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".
NEEEEEXT
A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-.
Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-
Źle myślisz...i to bardzo źle... poprostu twoja fotka wymagała bardzo małego wkładu pracy....
A jeśli myślisz, że krytykujemy zwycięzców dlatego, że sami niewygraliśmy, to się grubo mylisz.
My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD
W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu :P
Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :>
zimne_piwo
16-08-2005, 14:31
Jest takie coś jak kontrola IP ;p więc może ty trochę zaczniesz używać swojego "mózgu".
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
Walekifa
16-08-2005, 14:40
Skoro to takie łatwe to czemu nikt tego nie zrobił?? -,^ Własnie ty to zrobiłeś w swoim foto ;p
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,-
Ja nic niemam do twojej siostry ane do twojego zdjęcia :P poprostu tak jak ktoś wspomniał niewymagało dużych przygotowań a pomysł był banalny,No chodziarz muszę przyznać że ten outfit ci wyszedł podobny do tibijskiego :)
voolygar
16-08-2005, 15:03
coś mi smierdzi :/ były hordy o niebo lepszych prac ale co ja poradze gratulacje
A znasz takie coś jak sieć z takim samym IP? A znasz takie coś jak zmienne IP? A uważasz, że chciałoby nam się siedzieć całe dnie, żeby sprawdzać IP każdego użytkownika, spisywać sobie gdzieś i porównywać z IP innych użytkowników? Już nie dodaję, że głosujących byłoby pewnie kilka tysięcy.
Więc z łaski swojej sam zacznij używać mózgu.
Venderer
16-08-2005, 15:20
Własnie ty to zrobiłeś w swoim foto ;p
Bo 1 na to wpadłem. Było wiele prac z takimi samymi pomysłami (Na początku co chwile pojawiały się zdjęcia w jakiejś zbroi albo ze zrobionym eqip)
Ja nic niemam do twojej siostry ane do twojego zdjęcia :P
Nie?? oprosić siostrę(koleżankę albo dziewczynę )
4 raz powtarzam, że jest to moja siostra -,-, nie żadna koleżanka, nie dziewczyna ani nie 12 letnia n00b-ka (Ktoś tak ją nazwał -,-) Więc nauczcie się czytać.
No chodziarz muszę przyznać że ten outfit ci wyszedł podobny do tibijskiego :)
No właśnie chciałem uzyskać taki efekt, dzięki ;)
Vanderer pierwszy? 8o
To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba :P
"-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku :)
A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest :)
Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym :)
pozdr
O brawa dla tego pana. Tymczasem zobaczcie coś nieco fajnego w moim podpisie (coprawda obróbka komputerowa, ale za to jak wyszło :))
Oto kilka polskich de beściaków:
http://www.members.lycos.co.uk/tibiapoland/konkurs.jpg - piękne
http://i13.photobucket.com/albums/a265/olodo/Zdjcie.jpg - dynamiczne (choć te bobasy hehe)
http://i2.photobucket.com/albums/y29/jajko/Ork.jpg - ehehe, czuj sie jak w domu :)
http://i6.photobucket.com/albums/y248/kreska/konkurs%20tibia%20in%20rl/projekt.jpg - odwaga ;-) Fajnei ekw zrobiony :)
http://img87.imageshack.us/img87/5153/paccisback0wr.jpg - zdecydowany faworyt number 1, spujrzcie na miecz
A co to za problem zalozyc plaszcz dziadka, wziasc kolezanke i stanac obok siebie. 2 praca - no nawet nawet, 2 "egzekwo" tu sie nameczyl niezle, ciekawe czy zachowal :)
Edit: Ale pochwała dla peirwszej pracy za pomysł z "niewidzialnością" ekwipunku w tibii, tu masz plusa
Dr. Omader
16-08-2005, 15:52
ROTFL!
Jak ja lubie takich ludzi jak ty, ktorym sie wydaje ze cos wiedza, a tak naprawde ich mozgi sa ograniczone do kilku podstawowych funkcji zyciowych i pisania idiotyzmow na publicznych forach.
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe. Wiec przestan myslac tak bardzo ograniczenie jak teraz, jesli masz zamiar wypominac cos komus takiemu jak ja. Wracaj do piaskownicy synku.
My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD
W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu :P
Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :>
Pozwol ze cos ci uswiadomie: Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
Kierowalismy sie prosta zasada, jak nam sie cos nie podobalo to odpadalo.
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu.
tajemniczy kolo
16-08-2005, 20:53
lol a znasz takie programy do ukrywania ip? lub zmieniania? myslisz, że admini nie mają co robić tylko bawić się w "hakerów" i sprawdzać kto jaki ma ip i czego używa do jego zmiany? =\
LOL555
Proste :P ukryjesz IP i niegłosujesz, bo nie będzie można go wykryć.
Zmienisz IP masz bana od gmów na tibii za dzielenie konta z kimś innym hyhyhy
Czy slyszales o czyms takim jak zmienne IP, albo sieci po pareset osob? Czy chociazby kafejki internetowe.
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł :P jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy
Mam gleboko gdzies to ze nie podoba ci sie kogo wybralismy. Bo to MY wybieralismy kto wygra, a kto nie i wbijam w to, ze komus sie nie podobaja wyniki.
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ
Poza tym pragne cie uswiadomic, iz ten temat jest do pisania opini na temat zdjec, nie na temat tego jak ocenialismy. Wiec trzymaj sie tematu
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Po czym ty skomentowałeś to, iż mam
uzywac tego czegos co sie mozg nazywa
Więc chyba ty pierwszy temat zmieniłeś a nie ja....ja się tylko teraz bronię przed obelgami ^^
Niewiem skąd pomysł na taki komentarz miałeś, może zdenerwowało cię
P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.
zimne_piwo
16-08-2005, 21:15
LOL555
yyy n/c używająć choćby proxy możesz głosować i jak niby admini mają wiedzieć czy nie masz innego konta?
w tibi nie dostajesz bana za "okazyjne" zmienianie ip...choćby siedzenie w kafejce, bo nie wierze, że Cipsoft jest aż tak głupi, żeby nie wiedzieć, że ludzie chodzą do kafejki, mają zmienne ip lub grają u kolegi...ale jeżeli Ty kończysz grać na jednym ip, zaraz włączasz się na innym, a potem następne to jasne, że dzielisz z kimś konto =\
tajemniczy kolo
16-08-2005, 21:23
w tibi nie dostajesz bana za "okazyjne" zmienianie ip...
Zgadza się, tylko jak byś zmienił okazyjnie, dajmy na to 10 razy IP to byś dużo głosów niezyskał ^^
No a komu by się chciało zmieniać IP i zakładać nowe konta :P
Pewnie każdemu XD
No to była by następująca zasada...użytkownik bez 100 postów nie ma głosu ^^ i już by wszystko było ok :P
Pewnie zaraz nasuwa się wam pytanie "A czemu inni by nie mogli głosować ?"
Otóż dlatego że do prawa gosu trzebabyło by sobie zasłużyć ^^ więc tylko śmietanka by głosowała....ludzi którzy wiedzą co tu robią XD
Dr. Omader
16-08-2005, 21:24
LOL555
Czy my jestesmy gamemasterami? Czy my zajmujemy sie banowaniem kont w tibii? NIE. Poza tym CipSoft w przeciwienstwie do ciebie wie co to sa sieci LAN i zmienne IP i zeby dostac bana za dzielenie konta, to naprawde trzeba sie wysilic.
Sieć po pareset osób.....i co z tego ? musiał byś każdą namówić żeby wszedła na forum, zarejestrowała się i zagłosowała....
A kafejki....przecież dużo osób używa kafejek, którzy pewnie swoje głosy już oddali, co prawda niektórzy stracą możliwość głosowania (ktoś inny przed nimi), ale to mały promil z całości.
Ano to z tego, ze w takich sieciach czesto jest po nawet kilkadziesiat ludzi garjacych w tibie, ktorzy tez wchodza na tibia.pl i co zamiast kilkudziesieciu glosow uznamy tylko 1, tego kto byl pierwszy? To by dopiero bylo niesprawiedliwe.
Chodźby ktoś obskoczył kafejki, dajmy na to że 100kompów, zyskał te 100głosów, jednak koszty też by jakieś poniósł :P jak wiadomo kafejka za free nie jest hyhyhy
Prosilem cie zebys nie myslal tak ograniczenie jesli masz zamiar sie o cos sprzeczac ze mna. Ale widze ze to jest bariera nie do przeskoczenia dla ciebie. Zrozum, tu nie chodzi o to ze ktos by lazil po kafejkach i na siebie glosowal. Tu chodzi o to ze po pierwsze jakby sie liczyl tylko 1 glos z jednego IP to duzo osob zostaloby pokrzywdzonych, bo nie mogliby glosowac, bo ktos przed nimi zaglosowal w kafejce czy w sieci LAN. Po drugie w tibie gra duzo dobrych informatykow, dla ktorych napisac program ktory by rejestrowal maila na nicka, ktorego sam by generowal, po czym rejestrowalby sie na forum, oddalby swoj glos na autora pogramu, po czym zrobilby reconnecta i ponowil ta akcje z innym IP. Taki program nie jest trudny do napisania, a w momenecie gdy mozna wygrac pacc na 180 dni jest oplacalnie go napisac.
Tłumacząc na polski, masz gdzieś sporą część użytkowników tego forum ^^ GZGZ
Tak na prawde to ja mam ponad 99.9% populacji ziemi gleboko gdzies.
Masz zamiar dalej wychodzic na idiote, czy sobie dasz spokoj wreszcie?
(widze ze edytujesz posty, wiec jedziemy dalej.)
No bardzo dobrze że to zauważyłeś od czego jest ten temat ^^
Bo ja napisałem swoją opinię, z małą sugestją co do kolejnego (jak by był) konkursu.
Jest taki dzial, co sie nazywa "tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp." i to tam sie zglasza sugestie. Ja ci tylko pokazalem jak ograniczone jest twoje myslenie i dlaczego motyw z sprawdzaniem IP nie sprawdzi sie.
Co było z mojej strony małym żartem ^^ ale chyba nie masz mocnych nerwów.
Ja dobrze wiem co jest zartem, a co nie. Czy w mojej wypowiedzi bylo gdzies odwolanie do tego twojego ps'a? Nie. Wiec chyba zalapalem ze to byl zart.
Co do moich nerwow to sa one dosc mocne. I nie ponosza mnie zbyt latwo.
yyy n/c używająć choćby proxy możesz głosować i jak niby admini mają wiedzieć czy nie masz innego konta?
Kiedys by sie tym ludziom proxy pokonczyly, pozatym proxy moznaby latwo poblokowac przed mozliwoscia glosowania. Problemem w takim glosowaniu bylyby zmienne IP, z ktorych moznaby w kolko glosowac tylko zmieniajac je.
No to była by następująca zasada...użytkownik bez 100 postów nie ma głosu ^^ i już by wszystko było ok
I w tym momencie mamy istny spam atak na forum. Bo wszyscy musza nabic 100 postow zeby zaglosowac.
Otóż dlatego że do prawa gosu trzebabyło by sobie zasłużyć ^^ więc tylko śmietanka by głosowała....ludzi którzy wiedzą co tu robią XD
Rozumiem, ze dalej do ciebie nie dociera, fakt ze najwieksze prawo glosu ma sponsor nagrod, w tym wypadku tibia.pl? Wiec wybralismy we wlasnym zaufanym gronie zwyciezcow.
Niczego nie zmienilby fakt gdyby np. zostalo wybranych 50-100 osob z forum, ktore moglby zaglosowac. I tak by sie pojawialy posty ludzi "dlaczego praca X, a nie praca Y, przeciez ona jest lepsza!?". Z tym szczegolem ze doszlyby dodatkowe posty "dlaczego on mogl glosowac, a ja nie?". Wiec to rozwiazanie jest takze bez sensu.
No a komu by się chciało zmieniać IP i zakładać nowe konta
Pewnie każdemu XD
Moge sie zalozyc, ze znajde ludzi, ktorzy by to robili za mnie za oplata, ktora nie przewyzszylaby polowy kosztow pacca.
Poza tym jak juz mowilem, dla zdolnego programisty to zaden problem napsiac program, ktory robilby to za niego.
Dan the Automator
16-08-2005, 21:31
(...)wszedła (...)
...i chociażby dlatego dyskusja z tobą nie ma sensu :-).
Walekifa
16-08-2005, 21:44
Bo 1 na to wpadłem. Było wiele prac z takimi samymi pomysłami (Na początku co chwile pojawiały się zdjęcia w jakiejś zbroi albo ze zrobionym eqip) [...]eeeeeee.nieoto mi chodziło :P ja opisałem w tamtym poście co ty zrobiłeś a ty odpowiedziałeś mi że skoro to proste to dlaczego nikt tego niezrobił? Więc powiedziałem ci że ty to zrobiłęś i o ciebie chodzi :P
Nie?? 4 raz powtarzam, że jest to moja siostra -,-, nie żadna koleżanka, nie dziewczyna ani nie 12 letnia n00b-ka (Ktoś tak ją nazwał -,-) Więc nauczcie się czytać. Noto kto? Nie koleżanka,nie dziewczyna,nie siostra to skąd ją masz? Wyczarowałeś? ;p [/QUOTE]
No właśnie chciałem uzyskać taki efekt, dzięki ;)
np. :p
tajemniczy kolo
16-08-2005, 21:55
...i chociażby dlatego dyskusja z tobą nie ma sensu :-).
Widzę że już całą armię na mnie wysyłacie XD
A to że robię błędy w pisowni to mały szczegół :P nie moja wina że polskiego nielubiałem nielubię i lubić nie będę ^^ wole przedmioty ścisłe..
Czy my jestesmy gamemasterami? Czy my zajmujemy sie banowaniem kont w tibii? NIE
A czy ja mówiłem że jesteście ^^
I w tym momencie mamy istny spam atak na forum. Bo wszyscy musza nabic 100 postow zeby zaglosowac.
Za spam chyba są jakieś kary XD
Nie widzę sensu komentowania reszty ^^ ja wiem swoje ty wież swoje XD i chyba nikt tego niezmieni :P
Dr. Omader
16-08-2005, 22:03
Za spam chyba są jakieś kary XD
Juz wystarczajaco duzo czasu spedzam na tym forum codzinnie walczac z wszelkimi lamaniami regulaminu. Uwierz mi naprawde nie mam ochoty jeszcze scigac tych wszystkich, ktorzy nabijaliby 100 postow zeby tylko zaglosowac.
A czy ja mówiłem że jesteście ^^
To skoro wiesz, ze nie jestesmy czemu mowisz o banowaniu za dzielenie kont? Myslisz ze jakis gm przeglada nasze forum poza Manina, ktora ma miliony innych spraw do roboty niz szukanie ludzi dzielacych konta. Przeciez GMowie nie banuja za dzielenie konta, jesli zmienisz tylko IP. Jak juz mowilem, na to trzeba naprawde sie napracowac.
tajemniczy kolo
16-08-2005, 22:12
Gdzieś w gazetce HUNTED czytałem kiedyś, że ktoś dostał bana, bo jego dziewczyna zalogowała sie na jego postać i troszkę się nią przeszła, bo kolo dał loga w jakimś kijowym miejscu.
Coś w tym stylu to było, więc skąd miałem wiedzieć że trzeba się aż tyle napracować aby bana dostać ^^
Sprubował bym z tym nawet :P ale szkoda resztki wakacji XD na oczekiwanie aż ban zniknie hyhyhyhy
Gdzieś w gazetce HUNTED czytałem kiedyś, że ktoś dostał bana, bo jego dziewczyna zalogowała sie na jego postać i troszkę się nią przeszła, bo kolo dał loga w jakimś kijowym miejscu.
Coś w tym stylu to było, więc skąd miałem wiedzieć że trzeba się aż tyle napracować aby bana dostać ^^
Sprubował bym z tym nawet :P ale szkoda resztki wakacji XD na oczekiwanie aż ban zniknie hyhyhyhy
Ej - nie rób offtopa.
Ale jak już - był to Cachero [calmera], miał kicka na demonach i jego dziewczyna (ta z gry) z innego kraju sie zalogowała, przeszła gdzie indziej i sie wylogowała. Ale z tego ca zauwazyłem - unieważliwili mu ten ban. i dobrze, przynajmniej mam od kogo kupywac ekw po cenach przed upd xD
Dr. Omader
16-08-2005, 22:55
Tak, koles dostal tylko dlatego bana, ze to byl Cachero i wtedy mial cos kolo 180-190 poziomu, wiec nic dziwnego ze go obserwowali. Ale dostal bana dlatego, ze on jest chyba z Kolumbi, a jego dziewczyna z Meksyku. Wiec to bynajmniej dziwnie wygladalo, ze nagle koles w minute z Kolumbi wyladowal w Meksyku...
Ale z tego ca zauwazyłem - unieważliwili mu ten ban.
Ban byl dalej wazny, ale zmniejszyli okres jego trwania z 30 dni na 14 czy tam 7, po tym jak sie wytlumaczyl z tego.
sphinx123
17-08-2005, 00:43
Ja wam powiem że to zdjęcie(to co pierwsze miejsce zajeło) niebyło śmieszne dla mnie ,ani dla żadnej osoby którą znam.Wow,macro user,dla mnie to niejest śmieszne bo widze takich 10 razy na dzień.Ja miałem fajny pomysł na zdjęcie,ale niemam aparatu cyfrowego.Niepowiem wam co chciałem zfotografować bo bym pewnie bana za to dostał ^_^.
Walekifa
17-08-2005, 00:59
Ta wiadomość została usunięta przez: Raul. Powód: Naucz się edytować. no niewiem czy powinienen edytować ;] Wkońcu pisałem o zupełnie kim innym ;] a widziałem dużo ludzi którzy pisali 2 posty pod rząd i tak już zostało.No cuż nieczepiajmy się już zwycięzcy,2 miejsce też się liczy :evul: A i ono mi nie przypadło do gustu:Zły strój Vampira,Złą poza i głupi strój Palladyna-tak to ja sie ubrałem jak grałem w piątej klasie herolda w teatrzyku dla przeczkolaków :P,ale nawet ujdziawa sceneria ;]
@up
To proponowałbym poczytać regulamin. A ci co piszą dwa posty pod sobą dostają ostrzeżenia, ale nie zawsze moderator skasuje tego posta. W Twoim przypadku niestety został skasowany.
Walekifa
17-08-2005, 01:38
Ja wam powiem że to zdjęcie(to co pierwsze miejsce zajeło) niebyło śmieszne dla mnie ,ani dla żadnej osoby którą znam.Wow,macro user,dla mnie to niejest śmieszne bo widze takich 10 razy na dzień.Ja miałem fajny pomysł na zdjęcie,ale niemam aparatu cyfrowego.Niepowiem wam co chciałem zfotografować bo bym pewnie bana za to dostał ^_^.
Yo Krzychu :P Znalazł by się sposób na cyfrówkę...Pomysłów to każdy na pewno miał dużo,ale zrealizować je jest trudno-tak się wydaję-no wezne kolegów,porobimy se fajne zbroje,zaczniemy walczyc i wygramy,ale zrobić jest troszeczkę innaczej xD
@Raul: ok,zwracam honor ;]
Koniokrad
17-08-2005, 09:55
Jeszcze kilku osobników typu Tajemniczy Kolo a juz nigdy nikt sie nie odwazy zrobic konkursu na Tibia.pl ... a wtedy free pacc bye bye...
Venderer
17-08-2005, 10:18
No cuż nieczepiajmy się już zwycięzcy
NARESZCIE!! Dzięki, dzięki, dzięki ;*!!
Jeszcze kilku osobników typu Tajemniczy Kolo a juz nigdy nikt sie nie odwazy zrobic konkursu na Tibia.pl ... a wtedy free pacc bye bye...
Niestety... Ale niektórzy userzy mają zbyt płytką wyobraźnie, aby na to wpaść samemu ;/
sphinx123
17-08-2005, 13:33
Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic,w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/.Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!
Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic,w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/.Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!
Nieduzo. Za to pierwsze miejsce oddalo klimat i zycie tibii, jest dopracowane i ciekawe. Kazdy ma odmienne zdanie.
Walekifa
17-08-2005, 14:24
Pewnie mnie zaraz wyśmiejecie,ale moim zdaniem to powinni wylosować 10 zdjęć przykładowo i potem zrobić sondę,które się najbardziej podoba.
Bad idea :/
Moim zdaniem jeśli chodzi o to że wszyscy pospadali z krzeseł to chyba na widok zdjęcia Dziewki gdzie są gó***arze obwiązane siatką ogrodową i mają mopy w rękach.
Yeach! xDxDxD z tego zdjęcia to mozna spaść z krzesła http://images.tibia.pl/images/konkurs/banda.jpg(PS.Zauważyłem że Harry ustawił się na tym zdjęciu i ma identyczną broń jak jeden bohater z herosa III Armegedon's Blade na obrazku w menu :P)
Czy to zbieg okoliczności czy się wzorowałeś? ;)
Albo ta fotka na której kupują fluidy w sklepie spożywczym.No były gorsze zdjecia,to neibyło takie złe,ja miałem tylko breche z tej sprzedawczyni co stała xD
Na zdjęciu zwyciężcy niepodoba mi się nic
Leave he plx!!!Już to pisałeś;]
w zdjęciu które zajeło drugie miejsce podoba mi się strój wampira ale z tym strojem pallka mogli sie postarać :/
Muj Herold z V klasy :P
Trzecie miejsce powinno zająć pierwsze ,ponieważ to była najbardziej czasochłonna i kasochłonna(:D)a także najbardziej przypominająca lokacje z Tibii praca.Wyobraźcie sobie ile trzeba było wydać tam kasy na plasteline!
40zł?a może już ją miał ?;]Klocki lego sa droższę xD
Według mnie powinno wygrać zdjęcie Maglelf'a ,nie za tego fire sworda ale za dorze zreobioną i klimatyczną walkę.
A ta wieza z piasku to cos konkretnego ma przedstawiac?
:p
Wiesz ja sam sie nad tym zastanawialem az mi kolega powiedzial :)
Nick : ******
Świat : Isara
Lvl : 17 :baby:
Magic Level : 27 ale mam pełno kaski na manaśki :]
Skile : 18/20 :D :p
Morfeusz
18-08-2005, 12:37
Ciekawe czy moje zdjecie bylo coss warte :D
Prosze oodp. :D 8o
ziemniak1600
18-08-2005, 13:35
Teraz mozna tylko pogratulowac wszystkim a w szczegolnosci zwyciezcom i wyroznionym :cup: pozdroo dla Was i szczescia zycze na przyszlosc B)
PierDzacy
18-08-2005, 15:28
:F Nie rozumiem celu tego konkursu...
Przeciez to jest mhm... zalosne? Laczyc zycie tibijskie z rl jest chore :F
Moze zaraz zaczniemy pic niebieskie plyny i wmawiac sobie, ze energie nam wzrasta? Albo juz kompletnie pochloniemy sie tibi i przestanimy zyc a jedynie egzystowac w normalnym swiecie? :(
A moze zrozumiesz, ze taki konkurs to takze motywacja do tworczej pracy? Do odejscia na kilka chwil od kompa? Do swietnej zabawy na powietrzu?
Walekifa
18-08-2005, 15:59
A moze zrozumiesz, ze taki konkurs to takze motywacja do tworczej pracy? Do odejscia na kilka chwil od kompa? Do swietnej zabawy na powietrzu?
Ale fajna zabawa xD
PierDzacy
18-08-2005, 16:57
Motywacja na ile? 2dni tworczej pracy?
Uczestnicy sie postarali ( fakt! ) ale bylo o co walczyc, gdyby nie bylo nagrody, to albo odwaliliby "kaszanke" albo udzial w konkursie bylby znacznie mniejszy.
Poza tym masz 20lat prawda? Czy jak byles 12-15latkiem musiano Cie zachecac, by lyknac swiezego powietrza? :F Zyjemy w chorych czasach, gdzie komputer stanowi jedyne pole popisu mlodziezy ;d
Ale doceniam intencje tych konkursow...
Motywacja na ile? 2dni tworczej pracy?
no i..?
Uczestnicy sie postarali ( fakt! ) ale bylo o co walczyc, gdyby nie bylo nagrody, to albo odwaliliby "kaszanke" albo udzial w konkursie bylby znacznie mniejszy.
To byl czynnik motywujacy.:)
Zyjemy w chorych czasach, gdzie komputer stanowi jedyne pole popisu mlodziezy ;d
Skad to wiesz? Z wlasnego zycia? Mow za siebie. Moze dla innych to jest jeden ze sposobow? Pozatym ja o wiele wyzej cenie prace grafikw komputerowych, Ascii arty (czy inne rzeczy zwiazane z kompani isztuka) niz prace kolesia co sobie obcial ucho.
Pozatym wez pod uwage, ze te forum to dosc spora spolecznosc. napewno jest tutaj wiele przyjazni. A z kim sie nie dzielic radoscia z zabawy jak nie z kumplem. Twoim zdaniem za co powinny byc fundowane PACC z konta tibia.pl? Za zrobenie recenzji filmu?
PierDzacy
18-08-2005, 17:39
Pozatym ja o wiele wyzej cenie prace grafikw komputerowych, Ascii arty (czy inne rzeczy zwiazane z kompani isztuka) niz prace kolesia co sobie obcial ucho.
Ale zauwaz, ze ( jesli juz brac malazy pod uwage ) ten co sobie odrabel uch mial troszeczke trudniejsze zadanie niz "komuterowi artysci". Mu zaden program nie pomaga, rysowal to co mial na duszy, oczywiscie na podobnej zasadzie dzialaja graficy komputerowi, tyle, ze oni maja nieco latwiejsze zadanie( ale to tylko moje zdanie )
no i...?
no i porownaj sobie czas inwencji tworczej z bezcelowym siedzeniem na kompie :d
Walekifa
22-08-2005, 00:28
A Venderer już dostał paccA? xD czy jeszce załatwiacie formalności,sprawdzając na tibia.com postac Venderer(Czy jaki to był nick) zauważyłem ze jest jeszce facc :)
Gleht of Galana
22-08-2005, 23:30
Super zdjęcia, super pomysły, no nie dziwie sie, że tak wam trudno było wyłonić zwycięzcę :p bo każda praca ma w sobie to coś ;) . Jednak mi najbardziej podoba się zdjęcie z Fire Elementem. Ok to tyle, pozdrawiam wszystkich fanów i graczy Tibi !
Michael Jackson
23-08-2005, 23:18
Zdjecia ktore wygraly sa beznadziejnne moja sitra 3 letnia zrobila by lespze-..-
gdzybym wiedzial ze wygra taka tandeta to sam bym cos wymysli-..-
Adamus Ustaszevskov
23-08-2005, 23:54
No najlepsze to one nie są tylko te z plasteliny mi się podoba :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.