Pokaż pełną wersje : giant spider w thais
stan_rok
14-07-2005, 01:39
moze mi ktos powiedziec jak doprowadzic gs-a do thais bo slyszalem ze mozna ale neiwiem ktoredy?
Vanhelsen
14-07-2005, 01:57
Pod warunkiem, że jedyny spawn o jaki chodzi jest na PoHu to się nie da. Drogę odgradza most i cyc mountain, nie ma innej drogi między PoHem a Thais
Daje sobie glowe uciac ze do thais gs sie nie da lurnac mozna jedynie....BH (sam lurowalem:D) WW itakie gowna..............
nieda sie zlurowac gska do thais, kiedys chyba sie dalo, ale po ktoryms tam update juz sie nieda........
Spójrz sobie na mapke... i co widzisz? Taaak to jest rzeka której gs nie przejdzie. A tak wogóle to ostatnio odkryłem że da sie na orc land zlurować gsa i pod orc fortess, jak i do amazon campu:P Ciekawe dlaczego nikt tego nie robi...
nie da się a pomysł że kiedyś dało się dla do carlin sprowadzić(cód miód rzeź noobów(90%mieszkańców carlin to nooby,carlin to stolica noobów)
widzisz cipsoft od czegoś głowę ma bo robią bramki lvlowe zamiast dzrzwi i to zamyka możliowść lurowania
Gracz Tibii
14-07-2005, 10:41
Eeee chyba przez cyc mountain da się zlurować tylko cycki odgradzją drogę. Choć mogę się mylić bo nie mam kawałka mapki odkrytej tam -,- .
P.S. prawie wszędzie się da coś zlurować CIPsoft zostawił wszędzie jakieś drobne przejście i żadne mosty tu nic nie zmienią :p
Nie wiem moze sie jakos da GS'a zlurowac do Thais nie probowalem :>
ktos wspominal o DLu zlurowanym do carlin 8o moze kiedys sie dalo teraz jedynie pod most dwarfow da sie go zlurowac...
PS: widzieliscie screena jak zlurowano 12 GSow pod most dwarfow? to bylo ciekawe xD
Vanhelsen
14-07-2005, 12:11
Eeee chyba przez cyc mountain da się zlurować tylko cycki odgradzją drogę. Choć mogę się mylić bo nie mam kawałka mapki odkrytej tam -,- .
P.S. prawie wszędzie się da coś zlurować CIPsoft zostawił wszędzie jakieś drobne przejście i żadne mosty tu nic nie zmienią :pprzez cyc mountain się nie da, tak samo nie da się lurowac potworów miedzy częścią kontynentu THaisowatego a pohem/venore/ac/of a carlin/ab.
Oto mapka aren lurowania, można lurować jedynie w obrębach danego koloru (Tylko FACC area, PACC sobie odpuściłem)
http://img341.imageshack.us/img341/8895/map4tt.gif
@Wieszok
Ale na cyc mountain nie trzeba wcale wchodzic idac do thais.
Descartes
14-07-2005, 13:50
Nie da się zlurować, ponieważ drogę od PoH do Thais odgradza most, a przez Cyc Mountain też się nie da, bo drogę blokuję taki mały strumyczek lawy i trzeba przejść górą (dołem).
Mateomens
14-07-2005, 15:49
MOŻNA zlurowac Gs'a do thais..
kiedych odkrylem korytarz..(niewazne gdzie) i jak sobie chodzilem po tej jaskini to sie natknolem na GS'a :D:D ale mialem exani teraz wiec ucieklem... w tych podziemiach jest quest niepamietam na co bo ja to dawno robilem :S ale powiem tyle ze MOŻNA lurowac GS'a do thais ;p jak mi sie pacc skonczy to zluruje :D:D to tyle ale sie rozpisalem..;]
Nie MoŻna Lurnac Gsa Do Thais!
Są prawdopodobnie 3 odkryte respawny gsów 2 pod ancient temple i 1 w mount stearum, nie stety nie da sie ich z tamtad wyciągnąc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.