PDA

Pokaż pełną wersje : Miasto????

Pamela
01-04-2004, 22:15
Ktore miasto jest najleprze dla poczatkujacego druida wychodzacego z rooka (jestem na isarze)????

Mathayus
01-04-2004, 22:35
to zalezy bo np na securze duzo osb w venore mieszka i sie nie oplaca tam na trolle chodci al np w Ab jest przyjemnie

Majen
02-04-2004, 04:39
Skoro chcesz być druidkiem to musisz pujść do miasta w którym będziesz miała dużo chetnych do kupienia runków i jak najmniej konkurencji, a więc odpal trade kanal i posłuchaj co mówią.

Ja osobiście jestem w AB moimi 4 druidami 3 knightami 1 magiem 1 palkiem(to postacie moje i mojego brata a mag był siostry ale jej sie tibia znudzila)

Munkol
02-04-2004, 07:33
Ja na wszystkie rozwiazania biore Thais ( wolna przestrzen) na kinajtow Kaz mniej przestrzeni ale zato sporo Dwarfow !!

Mefisto Er
02-04-2004, 10:47
Moim zdaniem powinnaś iść do Carlin... jest to miłe i przyjemne miasto bez PK(BIG JOKE) ale da sie grać:)
Drugim miastem jest AB - żeczywiscie spokojne miasto...
Na Trzecim miejscu Thais tam masz duze przestrzenie i satysfakcje że urodziłaś sie w Największym mieście Tibi :)
Odradzam Kazz... nie obczajam takiego miasta :/

POzdro dla Wszystkich

Pamela
02-04-2004, 13:19
Dzienx, chyba pojde do Ab :D

Fallorian Thennars
02-04-2004, 20:00
Co do miasta to ja wybrałem Venore, ale od razu przeprowadziłem sie do Carlin. Niesamowicie szybki respawn Trolli i czsami nie ma innych graczy (a przynajmniej u mnie na Hibernie)... zarobić sie nie da ale hurtowe ilości expa

Lig@
02-04-2004, 20:10
Oryginalnie dodany przez Mefisto Er
(...)
Odradzam Kazz... nie obczajam takiego miasta :/

??? Kazz do fajne miasto.... Mam tam gh, blisko do dwarfow i wogle to jest centrum tibii... Ale cóż gusta są różne (ale prawada ze musiałem 20minut łazić z mapą w ręku zanim obczaiłem gdzie co jest i to zapamiętałem)