Pokaż pełną wersje : Ghost
dawid mag
23-07-2005, 14:39
Mam Pytanie mam kjnighta lvl 12 duzo life fluiduw i mana fluiduw skile 43/41
i pierwsze czyblokne takiego ghosta po drugie czy opłaca mi sie isici na takiego ghosta po trzecie gdzie w konicu jest ten ghost bo na mapie respa prawie nigdzie go niema a chciałbym isci tam gdzie jest 1 lub kilak ale nie ze zucaja sie wyszytkie namnie tylko jeden i wogule żeby niebyło tak że ds jest z nim Zgury dzieki na odpowieci B) muj eq p set soldier helmet buty g shield i dragon hammer
Eeeee... Bloknąć dasz rade ale z melee go nie ubijesz, musisz wziąć LMM/HMM/FB/FF/EF - zależy jaki masz mlvl. Btw, PO CO CHCESZ TO BIĆ?! Exp dobry (dla sorca, lol) a loot słaby (ew stealth ring) -.-"
Zgadzam sie z ripperem xD
shymchuck
23-07-2005, 18:27
Zgadzam sie z ripperem xD
Głupie nabijanie postów B)
Jak nie masz PACC to nie pójdziesz na ghosta. Blokować możesz ale jego można bić tylko z run więc hmm konieczne są. On wogóle nie daje loota a na stealth ringa z 1 ghosta bym raczej nie liczył. Daj se spokój, idź lepiej potrenuj skille :)
@up
A ja myslalem, ze ghosty sa na ulderek's rock :)
Jedyny znany mi resp ghostow dla FACC jest po drodze na banshee quest, za 2 magc walami w ghostland. Zeby przełaczyć jedną z nich trzeba zabić GSa więc na tym levelu raczej sobie na ghosty nie pójdziesz...
Jak masz PACC - to co innego, po prostu wchodzisz do któregoś z tombów i prędzej czy poźniej ghosta spotkasz... :)
@ up
Tego gs'a nie trzeba zabijać, wystarczy dzwignie przesunąć ;)
@ topic
Ghosta pewnie byś zablokował, ale wątpie żebyś jakiegoś znalazł... Poza tym po co Ci on? :)
Alcor Sake
27-07-2005, 09:38
Ghso trjest na isle of king czy jak to sie pisze ale czeba mieć famili broche(nie wiem jak to się pisze)... nie pamiętam jak to tam dokładnie wyglada troche ghuli kseletonów starkery i ghosty ;)
Wczoraj na tombach jak bylem -2 to spotkalem ghosta knightem wezielem hhmm i uciekam o dziwo dostal 5 strzalow z hmm i szybko sie rozlozyl takze ghosty sa slabe...
@shymchuck
Pragne zauwazyc ze to nie jest glupie nabijanie postow, ale nastepne zdanie ktore za czyms przemawia. Mogl napisac slowo w slowo to co poprzednik, ale po co?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.