Pokaż pełną wersje : Neuter- Legenda Elysi, nie żyje.
Killah od kacziego
26-07-2005, 12:37
Chciałbym wam przedstawić smutną prawdę, otóż Neuter (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=neuter)
legenda Elysi, zginął w wypadku samochodowym :(
Był członkiem wielu gild, m.in. Aries One, uczestniczył w wielu wojnach. Nigdy nie udało mu się zdobyć 100 levelu.
Neuter ( Łukasz )
Chciałbym wam przedstawić smutną prawdę, otóż Neuter (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=neuter)
legenda Elysi, zginął w wypadku samochodowym :(
Był członkiem wielu gild, m.in. Aries One, uczestniczył w wielu wojnach. Nigdy nie udało mu się zdobyć 100 levelu.
Neuter ( Łukasz )
Jeśli to kłamstwo - znajde Cie i Ci nogi z dupy powyrywam.
Killah od kacziego
26-07-2005, 12:54
Jeśli to kłamstwo - znajde Cie i Ci nogi z dupy powyrywam.
Niby skąd wiesz że kłamstwo?
Zobacz sobie na forum tibia.com
Rest In Peace
Jesli to jest prawda to jest mi bardzo przykro i wspolczuje rodzinie oraz najblizszym Neutera. :(
Jul 26 2005, 12:13:11 CET <--- last login, jesli to prawda to musiales sie o tym bardzo szybko dowiedziec.....Jedna z ostatnich rzeczy jaka robil bylo granie w tibie,ehhh ( oczywiscie jesli to prawda )
To prawda. Oto temat o tym na tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=878979
A to podobno zdjęcie jego samochodu po Wypadku. Jechał z 3 kolegami do Iławy http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis5800/foto/1.jpg
Szkoda, mi nie gracza, tylko człowieka... Eh, wiem coś o stracie najbliższych, więc wiem co jego rodzina musi odczuwać, to niesamowity ból, pustka w sercu, której już nic nie wypełni. Nie znałem go nigdy, co nie zmniejsza mojego współczucia.
Reast
In
Peace
jedno sie nie zagadza, na tibia.com napisane jest że zginoł 2 dni temu, a last login jest z disiaj, czyżby legenda ownerowała?
jesli to prawda to współczuje, chociaż do dziś wogule nie miałem pojęcia o jego istnieniu
sprostowanie, nie napisałem tego złośliwie tylko zauważyłem malą niezgodność z czasem. Fakt może sformułowanie "nie kapuje" nie było najtrafniejszym, dlatego zmieniam bo co tu jest do kapowania.
jednego nie kapuje, na tibia.com napisane jest że zginoł 2 dni temu, a last login jest z disiaj, czyżby legenda ownerowała?
jesli to prawda to współczuje, chociaż do dziś wogule nie miałem pojęcia o jego istnieniu
Może ktoś znalazł jego passy na dysku albo co? Zresztą, co to ma za znaczenie -.-
to jest prawda dla wszystkich nie wierzocych (kiedys gralem na elysi i mam tam kilku kolegow co mnie o tym poinformowalo...) :(
Nie znam człowieka, ale współczuje. I co z tego, że ktoś zalogował się na jego konto? Z pewnością ktoś miał do niego dostęp, może to była siostra?
Wielki MarIuSzzo
26-07-2005, 17:36
No smutna historia... Niedawno w wypadku zginal best friend mojego tibijskiego kumpla. O ile sie nie myle obie osoby zginely w tym samym wypadku. Sam wiem co to znaczy stracic kogos bliskiego, wiec wiem co czuje... Niestety takie zycie.
Żal człowieka, a to jest prawda, każdy wyższy level to potwierdzi, w szczególności Bax Sho.
Teraz w Ab obowiązuje żałoba, zdjęcie zrobione przed chwilą pokazuję małą liczbe osób, ale liczy się wiadomość:
http://i7.photobucket.com/albums/y287/kaczi90/neuterrip.jpg
Mi sie wydaje że to są głupie zarty glupich ludzi, jeśli się myle to sorry Neuter, Rip
Shein Silvershadow
26-07-2005, 19:53
Czy to jest forum "Nekrolog.Pl", czy "tibia.pl"? Gdyby zakładać tematy o każdej śmierci, by tu było kilka takich tematów dziennie - wyobrażacie to sobie?
Killah od kacziego
26-07-2005, 19:58
Czy to jest forum "Nekrolog.Pl", czy "tibia.pl"? Gdyby zakładać tematy o każdej śmierci, by tu było kilka takich tematów dziennie - wyobrażacie to sobie?
Czyli codziennie ginie jeden z najlepszych na servie?
To ciekawe bo pierwszy raz o tym słysze
A ty qrczak to pomyśl przez chwilę, czy warto by było z takiej rzeczy żartować?
Cyber Demon
26-07-2005, 20:01
Jeśli tak wyglądał jego samochód po wypadku:
http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis5800/foto/1.jpg
To bardzo mi go żal i współczuje jego rodzinie
Hehe, a mnie zastanawia jedno, czy jego real siostra nie ma nic lepszego do robienia po smierci brata od pisania o tym na jakims badziewskim forum. Badziewskim bo coz ma sie powiadamianie ludzi na forum jakiejs internetowej gry ze smiercia jednej z najblizszych osob w prawdziwym zyciu. Posiedziala by dziewczyna z rodzina, a nie siedzi przed kompem i pisze na prawo i lewo o smierci brata. Oczekuje wspolczucia? Nie dostanie go.
@down
http://forum.tibia.com/forum/index....threadid=878979 (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=878979) - Mowie o tym.
Killah od kacziego
26-07-2005, 20:13
Hehe, a mnie zastanawia jedno, czy jego real siostra nie ma nic lepszego do robienia po smierci brata od pisania o tym na jakims badziewskim forum. Badziewskim bo coz ma sie powiadamianie ludzi na forum jakiejs internetowej gry ze smiercia jednej z najblizszych osob w prawdziwym zyciu. Posiedziala by dziewczyna z rodzina, a nie siedzi przed kompem i pisze na prawo i lewo o smierci brata. Oczekuje wspolczucia? Nie dostanie go.
Ja się o tym dowiedziałem od Baxa Sho, bo było o tym głośno na Elysi.
A o śmierci brata nie byłbym wstanie nawet pisać na forum...
bardzo wspłucuzje jego rodzinie i jemu samemu szkoda mi go :(:(
@down
http://forum.tibia.com/forum/index....threadid=878979 (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=878979) - Mowie o tym.
Wlasnie nie wiem kto bylby w stanie pisac na forum o smierci tak jak by ta gra byla zyciem i odszedl tylko bardzo dobry gracz w swiecie tibii a jesli to prawda to odszedl czlowiek ktory mial wlasne zycie a tibia byla tylko jego rozrywka...wiec nie rozumiem tego posta na tibia.com ... Wierze raczej ze to prawda ale jeslie to nie prawda to i tak jestem poruszony tym tragicznym zdarzeniem :(:(:( Wiecznego Odpoczynku Łukasz :(
22:21 Archangel Miodzio: no i ?? jak mi zginol pies to jakos nie plakalem a znales kolesia chociaz ze placzesz?
22:21 Naplecislavos: idioto czlowiek to nie pies
22:22 Archangel Miodzio: a wiesz kogo interesuje elysa na morganie
22:22 Archangel Miodzio: a ja ci napisze ze zrookowali tu zaznosa poolaka 80 levle
22:22 Naplecislavos: juz nie chodzi O TIBIE !!...O CZLOWIEKA !
22:22 Archangel Miodzio: dlaczego bo byl debilem
22:22 Archangel Miodzio: wszedl na ***owa strone a pozatym ***owo dowodzil
22:23 Naplecislavos: o boze !!! Ten czlowiek zdecydowanie wolalby byc zrookowany niz zginac
22:24 Archangel Miodzio: o bosze lepiej pisz ze w stloicy zabijaja gornilow a nie jakis debil co gra pol zycia w tibie i nie umie jezdzic autem
22:26 Naplecislavos: o matko !
Tak sie skonczyla jedna z rozmow o tym temacie...co za ludzie... :(
Pogromca pk
26-07-2005, 22:53
Hehe, a mnie zastanawia jedno, czy jego real siostra nie ma nic lepszego do robienia po smierci brata od pisania o tym na jakims badziewskim forum. Badziewskim bo coz ma sie powiadamianie ludzi na forum jakiejs internetowej gry ze smiercia jednej z najblizszych osob w prawdziwym zyciu.
O to, to. Dziwi mnie, ze zaraz po rzekomej smierci siostra pisze na forum o smierci brata... rzecz conajmniej ciekawa.
Jesli naprawde zginal, to zlym pomyslem bylo pisanie o tym na tibii.com. Za duzo flamerow. Dziwi mnie, ze czy to po smierci papieza, czy to po (jesli taka byla) smierci gracza zamiast isc sie pomodlić - pisza i rozpaczaja na forum internetowej gry.
Wiecznego Odpocyznku Łukaszu szkoda ze zginełes a co do teog idioty na morganie to idiota :P teraz zacznie się dyskusja o sharee :(
Arthus Drag'Tail
26-07-2005, 23:50
Jesli to prawda to najszczersze wyrazy wspolczucia. Wydaj mi sie to troche dziwne, ale sam juz nie wiem :/
Haha, no no no Neuter udal ci sie dowcip. Niewiem czemu aktrat postanowkles zniknac "umierajac" w real (moze chcesz zeby nikt cie juz niekojarzyl z Neuterem) ale wyszlo ci to :evul: 90% Polakow sadzi ze naprawde jestes marywy.
ehhh identyczna sytuacja byla z Kruzade (okazalo sie pozniej ze zyje), no ale jesli naprawde nie zyje to RIP :( , kierowalem sie jego poradami expienia, byl dla mnie wzorcem.
Jeżeli to ściema, to moim zdaniem nie był to dobry żart X( !! Żartować sobie ze śmierci w realu to chyba nie jest dobry dowcip... Gdyby jednak naprawdę zginął (w co jednak wątpię) to wyrazy współczucia :( ;( .
Wiem, że już ktoś napisał, że to nieprawda, że Neuter zginął, ale pewności nie mam, więc piszę...
A to podobno zdjęcie jego samochodu po Wypadku. Jechał z 3 kolegami do Iławy http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis5800/foto/1.jpg
jesli to prawda ze jechal do ilawy to qrde! moglem go spotkac moze bo ja w ilawie mieszkam
mugl chociarz nie wyjerzdzac szkoda dobrego gracza(i czlowieka) 1 h levelowiec miej i nie tylko jego chara mi szkoda ale tego czlowieka ktury jest wart tak jak kazdy inny czlowiek
wspulczuje temu gosciu i tym innym umarlym
z gury ktos muwil ze gral po wypadku moze dal to jemu bratu albo siostrze te pasy albo koledze ? albo moze przezyl wypadek
spider-bialystok
27-07-2005, 13:20
Nie on pierwszy zginal. Po co wogule o tym pisac? Jego smierc jest dla mnie tak samo obojetna jak smierc innych nie znanych mi ludzi. Jestem dziwny?
Shein Silvershadow
27-07-2005, 19:10
@up
Nie:P
Ja też dokładnie tak uważam;p
Czyli codziennie ginie jeden z najlepszych na servie?
To ciekawe bo pierwszy raz o tym słysze
A ty qrczak to pomyśl przez chwilę, czy warto by było z takiej rzeczy żartować?
A uważasz, że warto współczuć tylko tym najlepszym na servie?? Każdy tibijski gracz (nawet największy nOOb) jest przede wszystkim człowiekiem, nie graczem...
A co do żartu, to znając mentalnośc ludzi nie wykluczone, że to ściema (tylko by sobie "trochę" zły temat do żartów znaleźli :confused: )... Miejmy nadzieję, że ktoś sobie tylko jaja robił i że sprawa już niedługo się wyjaśni...
Pozdrawiam wszystkich!!
Gufat III
28-07-2005, 10:16
Gówno prawda, Neuter żyje. Jak ktoś ma jakieś wątpliwości to zapraszam:
http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=52647
Szczególnie powinien zainteresować was ostatni post na stronie.
Dorosła osoba, która zna go nie może kłamać, zwłaszcza w tak poważnej sprawie.
Hail!
Yoh Asakura
28-07-2005, 10:23
Nie wierze,że Neuter nie żyje.Jego siostra nie napisała by takiego beznadziejnego topicu na Forum tibia.com .Pewnie wolała by siedzieć z rodziną i opłakiwać brata,lub siedzieć w kościele.Pewnie już mu się nie chce grać w Tibie,jest retired i znalazł jakiś sposób żeby zrobić z tego sensacje.
Well, anything compared to poland must be an improvement.
Nie zdziwie się jeżeli to jest jakiś obcokrajowiec z kompleksami =.=
Stefan12341
28-07-2005, 10:42
Szczerze mowiac, nie wierze. Ej ten gostek up up powyrywaj mu z dupy nogi tak jak mowiles :]
Wydaje mi sie ze ejst to jedna wielka sciema ....
Koles powiedzial do siostry i do qmpli z tibi zeby potwierdzili smierc ... powiedizal im ze nie bedzie jzu gral w tibie a na koniec chcial zrobic sensacje zeby wszyscy go oplakiwali ....
Juz to widze jak komus umiera brat / siostra a ten wchdozi na tibie com i robi posta o smierci .....
Koles poprostu cche aby jego posatc byla slawna nie tylko na Elysi ;)
Juz nie raz byly takie przypadk ize ktos ginie a po 2-3 miechach wraca i mowi ze nei zginol tylko byl retired ...
Nom ale trzeba powiedziec ze Neuter zrobil sobie reklame na cale zycie :p
Czego czlowiek nie wymysli zeby byc slawnym :)
Lightblader
28-07-2005, 21:27
mam dylemat tzn.
Jego siostra chciała by Wszyscy jego znajomi dowiedzieli się o jego śmierci, odczuła pragnienie by wszyscy jego koledzy poczuli tą stratę.
Z drugiej strony może Neuter urządził wielką mistyfikację(w co wątpie) by ukryć swoje odejście od tibii...
A co do tych co piszą "mam go gdzieś, nie znałem go".. Teżbym tak myśłał gdyby w tym roku przed wielkanocą nie zginął mo znajomy w wypadku motorowym.
Cała szkoła była przygnębiona, nwet ci co go nie znali.. Ja też sie tak czuje bo mimo wszystko odszedł członek tibjsjiej społeczności...
Yoh Asakura
28-07-2005, 22:45
Dobra,ale mogła napisać coś poważniejszego a nie coś w stylu:
Hi,I got bad news.Neuter my rl brother is dead (...).
To raczej potwierdzenie ściemy...
22:21 Archangel Miodzio: no i ?? jak mi zginol pies to jakos nie plakalem a znales kolesia chociaz ze placzesz?
22:21 Naplecislavos: idioto czlowiek to nie pies
22:22 Archangel Miodzio: a wiesz kogo interesuje elysa na morganie
22:22 Archangel Miodzio: a ja ci napisze ze zrookowali tu zaznosa poolaka 80 levle
22:22 Naplecislavos: juz nie chodzi O TIBIE !!...O CZLOWIEKA !
22:22 Archangel Miodzio: dlaczego bo byl debilem
22:22 Archangel Miodzio: wszedl na ***owa strone a pozatym ***owo dowodzil
22:23 Naplecislavos: o boze !!! Ten czlowiek zdecydowanie wolalby byc zrookowany niz zginac
22:24 Archangel Miodzio: o bosze lepiej pisz ze w stloicy zabijaja gornilow a nie jakis debil co gra pol zycia w tibie i nie umie jezdzic autem
22:26 Naplecislavos: o matko !
Tak sie skonczyla jedna z rozmow o tym temacie...co za ludzie... :(
Jakis po*** :/
Ja mam qmpla z Piły on mi mowil ze Lukasz Zyje lecz qmpel z rl <Cervantas de'Arc> mowi ze umarl
jesli to prawda ze jechal do ilawy to qrde! moglem go spotkac moze bo ja w ilawie mieszkam
mugl chociarz nie wyjerzdzac szkoda dobrego gracza(i czlowieka) 1 h levelowiec miej i nie tylko jego chara mi szkoda ale tego czlowieka ktury jest wart tak jak kazdy inny czlowiek
wspulczuje temu gosciu i tym innym umarlym
z gury ktos muwil ze gral po wypadku moze dal to jemu bratu albo siostrze te pasy albo koledze ? albo moze przezyl wypadek
A mi zal takich co oplakuja nieznane sobie osoby, pisza po forach i nigdy na oczy nie widzialy slownika.
@topic
Osobiscie sadze ze jest to dowcip. Jesli nawet nie mozecie uznac mnie za nieczulego ale sporo wiecej codzinnie ginie i nie placze tylko dlatego ze "zal czlowieka". Jest to przykre dla rodziny ale jakos mi sie nie wydaje zeby fora internetowe byly dobrym miejscem do czczenia pamieci zmarlego. Moze zamiast glupio klepac w klawiature warto kopnac sie do kosciola/cerkwi/meczetu i pomodlic sie za dusze zmarlego?
Teddy Burn
28-07-2005, 23:39
Nawet sie nie przejalem. Nie znalem go. O smierci kazdego czlowieka bedziesz pisal na forum?? Tak samo przejalbym sie gdyby umarl Edmund Nekrofil z Pedalek Mniejszych. Troche dziwie sie ludziom, ktorzy go nie znali, a oplakuja.
Może ktoś poprzeć swoją teze jakomś wiadomością ze strony www, radia, telewizji, gazety (choćby nekrologiem)
Bo narazie nie chce mi sie wierzyć. I odsyłam:http://forum.gery.pl/index.php?showtopic=52647
To ostatni (przynajmniej na ta chwile) post z gery.pl:
"panowie i panie - nikt nie bedzie sobie robil jaj z zycia i smierci... a tym barziej nie w przypadku osoby ktora znam i wiem ze ma sie dobrze.
dementuje i zamykam te brednie.
over and out! "
Wiec ten temat mozna chyba zamknac.
Kodi of Galana
29-07-2005, 16:03
Jak widzicie w jego commencie jest goodbye to friends.. Pewnie ktos po prostu z jego rodziny, lub przyjaciół to napisał. Tak czy inaczej, Rest in peace.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.