Pokaż pełną wersje : zmiana e maila
cze kupilem se dzis pacc i chcem odrazu zmienic e maila rzez rec keya. i co mam zrobic? dzis rec keya zrobilem :p plz help!
Yoh Asakura
27-07-2005, 22:46
Boże,po co przez reca zmieniać ?Masz taką opcję Change e-mail adress czy coś takiego.Tam sobie zmień
omg tylko tam trzeba czekac miesiąc a mi potrzeba teraz!!!!
Yoh Asakura
27-07-2005, 23:02
omg tylko tam trzeba czekac miesiąc a mi potrzeba teraz!!!!
LOL Masz pacca to Ci zmienia odrazu
Yoh Asakura
27-07-2005, 23:11
cze kupilem se dzis pacc i chcem odrazu zmienic e maila rzez rec keya. i co mam zrobic? dzis rec keya zrobilem :p plz help!
Skoro SOBIE DZISIAJ KUPIŁEŚ i MASZ GO TERAZ to możesz bez odzczekania MIESIĄCA zmienić E-MAIL IDIOTO
omg jak taki mądry jesteś to co mi powiesz na to ze nie da sie tak? w ten sposób trzeba czekac 30 dni nawet jeżeli masz pacc. niech wypowiedzą sie inny plz ;/
@Toppic
Wchodzisz na www.tibia.com
Klikasz "my account", potem "account lost?", wpisujesz imie postaci na danym acc. W nast. oknie zaznaczasz "I want to change the email address of my account instantly." i klikasz "submit". Wpisujesz "new email adress" i klikasz "submit". W nast. oknie wpisujesz rec. key i zaznaczasz " Yes, change the email address.". To wszystko
@Gohan-san
LOL Masz pacca to Ci zmienia odrazu
Błąd.
Jak nie wiesz jak to nie postuj.
Yoh Asakura
27-07-2005, 23:23
omg jak taki mądry jesteś to co mi powiesz na to ze nie da sie tak? w ten sposób trzeba czekac 30 dni nawet jeżeli masz pacc. niech wypowiedzą sie inny plz ;/
Łoł,tha mastah,prosze ucz mnie!!!oneoneone...
Przed chwilą sprawdziłem na moim koncie,otóż DA SIĘ.
@Shinjix
Otóż wiem gdyż przed chwilą to sprawdziłęm =.="
@Shinjix
Otóż wiem gdyż przed chwilą to sprawdziłęm =.="
Hmm... Mam PACC i wlasnie to probuje zrobic. I co??
You have requested to change your email address to
[email protected]. The actual change can only be performed in one month, but you can cancel the request at any time
Tylko sposobem, ktory ja napisalem da sie "natychmiast zmienic", wiec nie piernicz glupot.
Dlatego z tego forum Shinjixa lubie najbardziej :P Dziękuję ;-)
Yoh Asakura
28-07-2005, 11:00
Hmm... Mam PACC i wlasnie to probuje zrobic. I co??
Tylko sposobem, ktory ja napisalem da sie "natychmiast zmienic", wiec nie piernicz glupot.
Nie piernicze.Dziwne,że mi jakoś zmieniło =.=",lecz cóż,nie mam zamiaru z Tobą polemizować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.