PDA

Pokaż pełną wersje : dział z potworami

xasistis
28-07-2005, 20:25
Z powodu update-ów, które dodają nowe potwory - proponuję podzielić tę kategorię na 2 grupy.
- W pierwszej niech będą potwory, które mogą spotkać gracze FACC.
- W drugiej znalazłyby się te, które mogą spotkać tylko gracze PACC.

Sądzę, że ułatwiłoby to planowanie wypraw a u graczy FACC zredukowałoby obawy przed spotkaniem czegoś nie na miarę własnych sił, lub ambicje na sprzątnięcie np. Warlocka czy Demona.

Mlaan
28-07-2005, 20:45
Według mnie to dobry pomysł,ponieważ zmiejszyło by to ilość postów takich jak: "Chce isc na nekro mam lvl xxx i skille xxx.Czy ktos by mógłby mi powiedzieć gdzie znaleść nekro ps.Mam facca"

Vanhelsen
28-07-2005, 21:50
A ja bym zamiast dzielic na pacc/facc poprostu dał znaczek, np: czerwone "P" dla monstrów dla pacców, np: Demon, i zielone "F" dla reszty, np: rat ;)
Teraz czekajmy na wyrok moderatorów, a dokładniej to adminów :P

freak.TOP
28-07-2005, 21:50
Z powodu update-ów, które dodają nowe potwory - proponuję podzielić tę kategorię na 2 grupy.
- W pierwszej niech będą potwory, które mogą spotkać gracze FACC.
- W drugiej znalazłyby się te, które mogą spotkać tylko gracze PACC.

Sądzę, że ułatwiłoby to planowanie wypraw a u graczy FACC zredukowałoby obawy przed spotkaniem czegoś nie na miarę własnych sił, lub ambicje na sprzątnięcie np. Warlocka czy Demona.
Akurat WL sa dla facc :P

xasistis
29-07-2005, 13:25
Akurat WL sa dla facc :PNo widzisz - nawet ja nie wiem dokładnie gdzie są WL-e a gram już ponad rok.
(inna sprawa, że trochę się obijam i nie mam silnej postaci ;)

A ja bym zamiast dzielic na pacc/facc poprostu dał znaczek, np: czerwone "P" dla monstrów dla pacców, np: Demon, i zielone "F" dla resztyTeż bardzo dobry pomysł pod warunkiem że w/g tych "P" i "F" będzie można potworki posortować

Vanhelsen
29-07-2005, 15:13
No widzisz - nawet ja nie wiem dokładnie gdzie są WL-e a gram już ponad rok.
(inna sprawa, że trochę się obijam i nie mam silnej postaci ;)

Też bardzo dobry pomysł pod warunkiem że w/g tych "P" i "F" będzie można potworki posortowaćoj dzusus... jesteś aż tak leniwy... masz liste, wybierasz monstra, widzisz, że jest cool, sprawdzasz znaczek i:
1) cieszysz się, jest faccowaty
2) popełniasz samobujstwo, ponieważ jest only 4 paccan...