Pokaż pełną wersje : dział z potworami
xasistis
28-07-2005, 20:25
Z powodu update-ów, które dodają nowe potwory - proponuję podzielić tę kategorię na 2 grupy.
- W pierwszej niech będą potwory, które mogą spotkać gracze FACC.
- W drugiej znalazłyby się te, które mogą spotkać tylko gracze PACC.
Sądzę, że ułatwiłoby to planowanie wypraw a u graczy FACC zredukowałoby obawy przed spotkaniem czegoś nie na miarę własnych sił, lub ambicje na sprzątnięcie np. Warlocka czy Demona.
Według mnie to dobry pomysł,ponieważ zmiejszyło by to ilość postów takich jak: "Chce isc na nekro mam lvl xxx i skille xxx.Czy ktos by mógłby mi powiedzieć gdzie znaleść nekro ps.Mam facca"
Vanhelsen
28-07-2005, 21:50
A ja bym zamiast dzielic na pacc/facc poprostu dał znaczek, np: czerwone "P" dla monstrów dla pacców, np: Demon, i zielone "F" dla reszty, np: rat ;)
Teraz czekajmy na wyrok moderatorów, a dokładniej to adminów :P
freak.TOP
28-07-2005, 21:50
Z powodu update-ów, które dodają nowe potwory - proponuję podzielić tę kategorię na 2 grupy.
- W pierwszej niech będą potwory, które mogą spotkać gracze FACC.
- W drugiej znalazłyby się te, które mogą spotkać tylko gracze PACC.
Sądzę, że ułatwiłoby to planowanie wypraw a u graczy FACC zredukowałoby obawy przed spotkaniem czegoś nie na miarę własnych sił, lub ambicje na sprzątnięcie np. Warlocka czy Demona.
Akurat WL sa dla facc :P
xasistis
29-07-2005, 13:25
Akurat WL sa dla facc :PNo widzisz - nawet ja nie wiem dokładnie gdzie są WL-e a gram już ponad rok.
(inna sprawa, że trochę się obijam i nie mam silnej postaci ;)
A ja bym zamiast dzielic na pacc/facc poprostu dał znaczek, np: czerwone "P" dla monstrów dla pacców, np: Demon, i zielone "F" dla resztyTeż bardzo dobry pomysł pod warunkiem że w/g tych "P" i "F" będzie można potworki posortować
Vanhelsen
29-07-2005, 15:13
No widzisz - nawet ja nie wiem dokładnie gdzie są WL-e a gram już ponad rok.
(inna sprawa, że trochę się obijam i nie mam silnej postaci ;)
Też bardzo dobry pomysł pod warunkiem że w/g tych "P" i "F" będzie można potworki posortowaćoj dzusus... jesteś aż tak leniwy... masz liste, wybierasz monstra, widzisz, że jest cool, sprawdzasz znaczek i:
1) cieszysz się, jest faccowaty
2) popełniasz samobujstwo, ponieważ jest only 4 paccan...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.