PDA

Pokaż pełną wersje : KIm ja mam do Cholery zostać!!

Gold'Ciaper
30-07-2005, 15:34
Nie mam pojecia kim grac mailem ryca ale red skull przypadkowo i teraz chce nowa dobra postac ale nie wiem czy ryc czy palek POMOCY

xemmoe
30-07-2005, 15:37
Dlaczego do cholery zakładasz takie tematy?

Vomusu
30-07-2005, 15:39
Knight:

Plusy:

-Dużo capa
-Dużo hp
-Exori

Minusy:

-Malo czarów
-Musi zrobic dobre skille i lvl, zeby chodzic na lepsze potworki
-Durzo chrzanienia ze zdobyciem 4 mlvla

Palek:

Plusy:

-Walka na dystans
-No niby te sd... ale takie zalosne hity ida...
-Ma dosc sporo czarów
-Na niskim lvl moze chodzic na silne potworki

Minusy:

-Musi tachac bolty
-Jak juz sie do niego podejdzie to mozna mooocno przywalic.

Wader
30-07-2005, 15:46
Zostan gejem

Gold'Ciaper
30-07-2005, 15:49
Zostan gejem
Gejem to moze został twój stary tylko ciebie zrobił syzbko z lesbijką. Hauhau NOOB HELP PLX

dawid mag
30-07-2005, 16:15
ja ci powiem tak jezeli to non pvp sorcer czlowieku jak masz koleguw bogatych lub masz duzo kasy to czlowieku zostani sorc bo jak bedziesz kupowal all spell od 4mlvl i jak masz pacc to ebedzieszy wypas jak ja z exori vis na 15 lvl mumie i osta zabijam se 4 exori i pada i wogule jak to nie non pvp to wezi knighta lub druta i graj w carlin zeby isici szybko do ewarfuw nabici ten level do 15 zeby cie nikt nietyykal

zwiastun ciemnosci
30-07-2005, 16:18
@up
wyjdz i kup se slownik!

Premm
30-07-2005, 16:32
@up

Czy to twoje zdanie wnosi cos do tematu? hmm... chyba nie, bo chodzi tu o profesje -.-

@offtopic pozatym to nie twoja sprawa jak on pisze, byle by pisal tak aby ktos to zrozumial...

@topic

Moim zdaniem to chyba palek, tylko jak bedziesz zamierzal nim grac to lepiej skup sie najpierw na zdobyciu dobrych skilli i tego 8mlv, no i przydalby sie minimum 11 lv tak abys mogl uzywac czar Ultimate Healing "exura vita"

Gold'Ciaper
30-07-2005, 17:40
Nie bede cytowal wypowiedzi jednego pana bo każdy wie o którego chodzi , a mainowicie mam "se" kupić słownik :) hauhau. Juz wybrałem palladyna bo mnie te walenie z sd skusiolo i nawet widzialem tu filmik jak za***iście (tego nie mam w slowniku lol) 74 palladyn solo demonka to bbylo cos boskiego:)

EDIt:
Sorry ale o ten słownik to chodziło nie do mnie hehe źle doczytałem , ale fakt faktem też musisz go kupić, albo nie wymawiać jak wieśniak "se" pozdro

vaviec
30-07-2005, 17:45
Wątpie żeby idiota który zakłada 1000 temat o tym i wyzywa czyjegoś starego zrobił kiedyś 15 mglvl pallem...

temat reported~

Shardzik
30-07-2005, 17:49
Sam wybierz, możesz grać każdym, jeżeli psychika pozwoli ci nie grać tak:
http://x2.putfile.com/7/19211224864.gif
Bez urazy wariatom ;)

Yoshu Thor
30-07-2005, 20:11
@up: BUAHAHAHAHAHAHHAAH! Dobre to bylo xD

@topic: ja ci radze przeanalizowac dwa aspekty:

Szybkość twojego łącza i Umiejetnosci uzywania run

To jasne ze jezeli lagniesz na expowisku to duza szansa na ded.
Umiejetnosc uhania sie w biegu to bardzo potrzebna rzecz, strzelanie z run rowniez. Jesli knajtem wymiatales ( jesli ty tak sadzisz) zostan przy nim. Jesli masz dobr elacze i umiejetnosci i CHCESZ ODMIANY to palek

Gold'Ciaper
30-07-2005, 21:40
Powiem tyle ze założyłem ten temat by usłyszeć wypowiedzi normalnych i debili , bo sam wiem kim zostać bo można powiedziec nie jestem początkujący gracz i sam potrafie sie zdecydowac. Dla informacji biore palke bo knightem wymiatalem ( jak na ten lvl) ale chce zoabczyc jak palkiem pojdzie mam pacca szybko nabije co trzeba:) A wracajac do debili to teksty typu "zostan gejem" albo ze nie nabije 15mlvl to bardzo jestem ciekawy czy te osoby mają chociaż 10lvl w tibi , bo na moje spostrzeżenia to są nienormalni:) może się myle. Aha @up post podoba mi sie , tz. wypowiedz tego kolesia (jeśli sobie życzy to pana) hehe.

Ps. Sorry za błędy ortograficzne staram sie ich nierobić ale można powiedzieć robie to od dziecinstwa.

Yoshu Thor
30-07-2005, 21:44
Zdecydowanie Kolesia xD

Powodzenia na drodze Paladyna!!

Erixin
30-07-2005, 21:59
Powiem tyle ze założyłem ten temat by usłyszeć wypowiedzi normalnych i debili , bo sam wiem kim zostać bo można powiedziec nie jestem początkujący gracz i sam potrafie sie zdecydowac. Dla informacji biore palke bo knightem wymiatalem ( jak na ten lvl) ale chce zoabczyc jak palkiem pojdzie mam pacca szybko nabije co trzeba:) A wracajac do debili to teksty typu "zostan gejem" albo ze nie nabije 15mlvl to bardzo jestem ciekawy czy te osoby mają chociaż 10lvl w tibi , bo na moje spostrzeżenia to są nienormalni:) może się myle. Aha @up post podoba mi sie , tz. wypowiedz tego kolesia (jeśli sobie życzy to pana) hehe.

Ps. Sorry za błędy ortograficzne staram sie ich nierobić ale można powiedzieć robie to od dziecinstwa.

A nie przeszkodzi Ci w tym update?

vaviec
30-07-2005, 22:12

Zaraz ci udowodnie kto jest debilem:).
1. Poszukaj (można skorzystać z funkcji szukaj) czy ktoś inny już nie założył wcześniej podobnego tematu. Nie ma sensu się powtarzać, a i odpowiedź zapewne szybciej znajdziesz.
2. Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe.
Jeśli temat już był - od 1 pkt do 3 pkt.
Jest poradnik o tym - od 3 pkt do 6 pkt.
Jeśli temat był wałkowany milion razy - od 3 pkt do 9 pkt.
Złamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt.
Wyraźne przejawy braku inteligencji, zakładanie beznadziejnych tematów, pytanie o głupie rzeczy - od 9 pkt do 10 pkt(ban).

Podsumujmy-powinieneś dostać od 17 do 35 punktów karnych za jeden temat...

Bauton/Havero
30-07-2005, 22:48
to jest twoj wybor kazdy sie czuje dobry w kazdej profesji masz duzo czasu siedzisz kilkanascie godzin dziennie przed kompem zostan sorciem lub drutem najszybciej sie expi tymi profesjami jak masz duzo czasu jesli chcesz sprobowac i zobaczyc czy cie stac na zabicie np 20 lvlem na banshee i padasz dosyc czesto wez paladyna a jesli chcesz praktycznie miec lepszy eq ale malo expa z huntow bierz knighta

Wader
30-07-2005, 22:54
wiesz co ci powiem geju muj ojciec jest w warszawie noobie a tak wogle twuj stary rucha sie z pretem noob plx

Wader
30-07-2005, 22:55
hahaha pedal dostal bana

Gold'Ciaper
30-07-2005, 23:04
hahaha pedal dostal bana
Nie jestem pedałem nie obrażaj kogoś jak nie wiesz :P Znaczy zastanawia mnie jedno albo amsz z 12lat albo twoj poziom intelektu jest ponizej normy , bo ja mam 14lat i wydaje mi sie ze mam w normnnie te sprawy , lecz nie mowie ze jestem niewiadomo kto. A co do punktów karnych to ty powinienes dostac 100 za głupoty:] I jak sie komuś nie podoba to po co się wypowiada? Ja sie wypowiadam na tematy z sensem z jakim jest temat , i w moim temacie jasno napisano o co chodzi:)Pozdro

Gold'Ciaper
30-07-2005, 23:06
A nie przeszkodzi Ci w tym update?
No sorry ale w czym mi ma przeszkodzic? Ja nie jestem oszustem i gram uczciwiie więc mi to nie przeszkodzi a zresztą bedzie teraz broń do trenienia 24 ataku więc jeszcze lepiej.

PS. mam 40dista juz:P

pijopiwnik
30-07-2005, 23:19
pochód gejów był kilka tygodni temu w Warszawie -.-

--------------
100 POST
--------------

Gold'Ciaper
30-07-2005, 23:43
pochód gejów był kilka tygodni temu w Warszawie -.-

--------------
100 POST
--------------
Ten kolo nie mogł przyjechać i teraz ma kompleksy..:)