|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dlaczego do cholery zakładasz takie tematy?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Knight:
Plusy: -Dużo capa -Dużo hp -Exori Minusy: -Malo czarów -Musi zrobic dobre skille i lvl, zeby chodzic na lepsze potworki -Durzo chrzanienia ze zdobyciem 4 mlvla Palek: Plusy: -Walka na dystans -No niby te sd... ale takie zalosne hity ida... -Ma dosc sporo czarów -Na niskim lvl moze chodzic na silne potworki Minusy: -Musi tachac bolty -Jak juz sie do niego podejdzie to mozna mooocno przywalic.
#4 |
Guest
|
![]() Zostan gejem
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() ja ci powiem tak jezeli to non pvp sorcer czlowieku jak masz koleguw bogatych lub masz duzo kasy to czlowieku zostani sorc bo jak bedziesz kupowal all spell od 4mlvl i jak masz pacc to ebedzieszy wypas jak ja z exori vis na 15 lvl mumie i osta zabijam se 4 exori i pada i wogule jak to nie non pvp to wezi knighta lub druta i graj w carlin zeby isici szybko do ewarfuw nabici ten level do 15 zeby cie nikt nietyykal
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
wyjdz i kup se slownik!
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Czy to twoje zdanie wnosi cos do tematu? hmm... chyba nie, bo chodzi tu o profesje -.- @offtopic pozatym to nie twoja sprawa jak on pisze, byle by pisal tak aby ktos to zrozumial... @topic Moim zdaniem to chyba palek, tylko jak bedziesz zamierzal nim grac to lepiej skup sie najpierw na zdobyciu dobrych skilli i tego 8mlv, no i przydalby sie minimum 11 lv tak abys mogl uzywac czar Ultimate Healing "exura vita" |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Nie bede cytowal wypowiedzi jednego pana bo każdy wie o którego chodzi , a mainowicie mam "se" kupić słownik
![]() ![]() EDIt: Sorry ale o ten słownik to chodziło nie do mnie hehe źle doczytałem , ale fakt faktem też musisz go kupić, albo nie wymawiać jak wieśniak "se" pozdro Ostatnio edytowany przez Gold'Ciaper - 30-07-2005 o 17:41. Powód: Źle przeczytałem:) |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam wybierz, możesz grać każdym, jeżeli psychika pozwoli ci nie grać tak:
![]() Bez urazy wariatom ![]()
#12 |
Guest
|
![]() @up: BUAHAHAHAHAHAHHAAH! Dobre to bylo xD
@topic: ja ci radze przeanalizowac dwa aspekty: Szybkość twojego łącza i Umiejetnosci uzywania run To jasne ze jezeli lagniesz na expowisku to duza szansa na ded. Umiejetnosc uhania sie w biegu to bardzo potrzebna rzecz, strzelanie z run rowniez. Jesli knajtem wymiatales ( jesli ty tak sadzisz) zostan przy nim. Jesli masz dobr elacze i umiejetnosci i CHCESZ ODMIANY to palek |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Powiem tyle ze założyłem ten temat by usłyszeć wypowiedzi normalnych i debili , bo sam wiem kim zostać bo można powiedziec nie jestem początkujący gracz i sam potrafie sie zdecydowac. Dla informacji biore palke bo knightem wymiatalem ( jak na ten lvl) ale chce zoabczyc jak palkiem pojdzie mam pacca szybko nabije co trzeba
![]() ![]() Ps. Sorry za błędy ortograficzne staram sie ich nierobić ale można powiedzieć robie to od dziecinstwa. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Zdecydowanie Kolesia xD
Powodzenia na drodze Paladyna!! |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Erixin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Army of Immortals
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() |
#16 | ||||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() to jest twoj wybor kazdy sie czuje dobry w kazdej profesji masz duzo czasu siedzisz kilkanascie godzin dziennie przed kompem zostan sorciem lub drutem najszybciej sie expi tymi profesjami jak masz duzo czasu jesli chcesz sprobowac i zobaczyc czy cie stac na zabicie np 20 lvlem na banshee i padasz dosyc czesto wez paladyna a jesli chcesz praktycznie miec lepszy eq ale malo expa z huntow bierz knighta
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() wiesz co ci powiem geju muj ojciec jest w warszawie noobie a tak wogle twuj stary rucha sie z pretem noob plx
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() hahaha pedal dostal bana
|
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj: