Pokaż pełną wersje :
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
Mam postać na Isarze 8 lvl/3 mlvl/skile 47/46 (miałem 50/50 ale kilka razy zginełem ;[)
i nie wiem co mam robić. Może wy mi pomożecie, bardzo was o to prosze.
Mam troche mierny sprzęt | steel helmet | scale armor | studded legs | leather boots | halberd |
TheNatoorat
04-04-2004, 22:33
Podaj, jaką profesją grasz. Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!), więc polecam iść na trolle pod Ab (50gp za klucz) i walić do 14 lvl.
Mr Logest
05-04-2004, 00:49
Oryginalnie dodany przez ^SiR^
Mam postać na Isarze 8 lvl/3 mlvl/skile 47/46 (miałem 50/50 ale kilka razy zginełem ;[)
i nie wiem co mam robić. Może wy mi pomożecie, bardzo was o to prosze.
Mam troche mierny sprzęt | steel helmet | scale armor | studded legs | leather boots | halberd |
@
Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!)
eeee..... ?(
Jak podasz przynakmniej imie postaci ułatwisz znalezienie jej (czyli profesji) ale czlowieku z takimi skilami nabijaj expa do 20 lv zostan w jakijs gildii a zycie ci sie samo ułozy
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------
Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!)
--------------------------------------------------------------------------------
Ja gram knightem. Z 20 lvl przyjmą mnie do gildi !! Super!:D
don'diego
05-04-2004, 18:35
ale jeszcze pytanie do jakiej gildi chcesz przystapic(musisz miec pacc zeby przystapic do gildi):)
pk,thiefy.hackerzy smierdza
(musisz miec pacc zeby przystapic do gildi)
Pierwsze słysze żeby do przystąpienia do gildi potrzebny był pacc, owszem do założenia jest potrzebny ale do przystąpienia.
Hmm.... Ciekawe do jakiej mnie przyjmą pogadam z kolegami. Ale jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak mam zdobić ten 20 lvl gdzie chodzić....
Oryginalnie dodany przez ^SiR^
Hmm.... Ciekawe do jakiej mnie przyjmą pogadam z kolegami. Ale jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak mam zdobić ten 20 lvl gdzie chodzić....
Patrz tutaj (http://tibia.pl/thread.php?threadid=6623&boardid=9&styleid=1) i tutaj (http://tibia.pl/thread.php?threadid=1081&boardid=9&styleid=1)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.