![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
Mam postać na Isarze 8 lvl/3 mlvl/skile 47/46 (miałem 50/50 ale kilka razy zginełem ;[) i nie wiem co mam robić. Może wy mi pomożecie, bardzo was o to prosze. Mam troche mierny sprzęt | steel helmet | scale armor | studded legs | leather boots | halberd | ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( |
![]() |
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
@ Cytuj:
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Jak podasz przynakmniej imie postaci ułatwisz znalezienie jej (czyli profesji) ale czlowieku z takimi skilami nabijaj expa do 20 lv zostan w jakijs gildii a zycie ci sie samo ułozy
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Cytat:
-------------------------------------------------------------------------------- Wywnioskowałem, że grasz palkiem (ale skąd te skille?!) -------------------------------------------------------------------------------- Ja gram knightem. Z 20 lvl przyjmą mnie do gildi !! Super! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() ale jeszcze pytanie do jakiej gildi chcesz przystapic(musisz miec pacc zeby przystapic do gildi)
![]() pk,thiefy.hackerzy smierdza
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm.... Ciekawe do jakiej mnie przyjmą pogadam z kolegami. Ale jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak mam zdobić ten 20 lvl gdzie chodzić....
|
![]() |