Pokaż pełną wersje : jaki potwor dogoni na xx lvlu ???
gOOrniack
05-04-2004, 18:48
z uwagi na to iz na forum widzialem kilka roznych rozbieznosci zwiazanych z uciekaniem przed potworami ( przede wszytskim palek ma uciekac ) mam pytaie jaki potwor dogoni mnie na 20 lvlu?
np. gs slyszalem ze na
a)25 ??
b)35 ??
jak z zerkiem, orkiem warlordem, czy tez innymi potworami?????
hmmm, chyba chcesz wiedziec jaki potwor NIE dogoni cie na xx lvl. Albo tesz ktory musisz miec lvl zeby np gs cie nie dogonil
Gs'owi mozesz uciec na 25 lvl
Na 20 lvl nie uciekniesz ani zerkowi ani warlordowi.
To chyba powinno być przeniesione do innego działu???
Np. Potwory :D
gOOrniack
05-04-2004, 19:12
oka a inne potworki z tych lepszych ktore mnie DOGONIA i od jakich levelow NIE dogonia???
Cycki - strasznie wolne, 12 lvl spokojnie
Demon Skeletony - moze ciut szybsze od cyckow, sadze, ze 15 starczy, na 25 co chwile musze robic postoj, abym mial na ekranie dsa
Waspy - szalenie szybkie, ale w sumie po co przed nimi uciekac? ;)
Slime - tez wolny, tak jak cycek, dobre expowisko dla palla
nigdy orca warlorda nie spotkalem, procz questa na fortecy orqw gdy dostal z sd :P a potem ue ale z tego sadze ze byl taki jak leader. Z mojego doswiadczenia moge ci powiedziec ze wg mnie zerk jest chyba szybszy niz gs, ale naszczescie latwiej go zabic poniewaz ma bardzo niskom obrone i tylko 240 hp. A na gsy to lepiej do 25 lvlu sie wstrzymaj ale od 30 lvlu na spox mozesz chodzic.
Lvl 23- 25 na gs
Lvl koło 30 na zerka bradzo szybki.
Black knight praktycznie nie da się uciec chodzi po schodach i sie ropuje
P.S: Zerk ma 195hp
Hmmmm no nie wiem. Ja swoim knightem na 21 lv uciekłem przed 5 zerkami w Of, a co do gsa mam pytanie. Czy na 24 lv moge sobie z 3 bp hmmow i uhami uciec zabijając te draństwo??
p.s
Za co te upomnienie!!!???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.