Pokaż pełną wersje : Restauracja
Chce z kumplami załozyc restauracje
czy mogli byście napisać gdzie mozna zdobyc jakie jedzenie i ewentualne rady apropo restauracji
Glowna zasada: Bawic sie!
Zalezy w jakim miescie chcecie organizowac. Jako lokal sluzy lokal NPCa (najlepszy wg mnie, to bar u Froda w Thais), zbieracie zarcie, najlepiej, ady gdzies niedaleko byly beczki z napojami wyskokowymi, stajecie pod depo i oglaszacie, ze tu i tu jest bar, dajecie zarcie klientom, piwo, wino (nie liczcie na zarobek, tylko na zabawe), jak ktos ma instrumeny muzyczne, to moze przygrywac. Efektownie wygladaja fajerwerki z GFB i FB (uwaga, aby nikogo nie zabic :).
Ja proponuje inne miejsce lecz też w thais np.(sala zabaw koło gildi kinajtów, lub sama gildia kinajtów) ja już użądzałem imprezy na Valori więc stałem się tam troche popularny moją pierwszą postacią teraz przerobiłem imprezy na Bractwo moje ale to nie ten temat ;) (co do ciebie żarcie możesz zdobyć praktycznie wszędzie ) zabijaj króliki i masz marchewki i miesko potem łów ryby i zabijaj niedzwiedzie!! (ustal ceny bo jak ktoś przyjdzie weźmie mięsko pujdzie i sprzeda za 8 gp :P)
Proponuje zrobić jak ja (rozwołać kiedy jest impra i warunek KAŻDY ma przynieść coś do jedzenia) sorcerów na wyższych lv możesz zrobić na pokaz np smokami :P mały turniej nie zaszkodzi :) i miejsce na trening miedzy czasie )
-----------------------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)
Wujek eustachy
10-04-2004, 19:02
jedzenie można zdobyc na wiele różnych sposobów:
- złowić(ryby)
- zgarnąć z potworów(ryby, mięso, szynka, smocza szynka, kokosy...)
- zgarnąć z questa
- kupić w sklepie
Jeśli chodzi o opłacalność takiej resteuracji to uważam, że nie zarobicie zbyt dużo, chyba że nie chodzi wam o cele komercyjne. Na danubii był ziom, który organizował rożne przyjęcia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.