zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kolejny marny oszust ...

Yarczaz
07-04-2004, 19:13
Ehh ... Ci kolesie to naprawdę są głupi. Mysli taki jeden z drugim ze jak zrobi postac o nicku podobnym do najlepszego knighta na danubi, i sprzedaje rzeczy na trade, pozniej mowi ze jest na demon huncie i zeby kase przesłać dla jego przyjaciela, to ktoś mu uwierzy ... Tibia schodzi na psy. Look at this

18:57 Shtaheta: I sell crown set, k-set, skull staff, fs, demon shield, DSM, gold armor, gold legs, gold helmet, BoH, steel boots / MSG me

18:56 Shtaheta: i am in demon hunt now i cant come to you. send money to my friend vakogeri.

Żałosne ...

Amadeu
07-04-2004, 19:20
Ooooo... tak!
takie żeczy pachną (raczej śmierdzą) oszustwem!
Ale nie zawsze sie tak zdaża

Czkowron
07-04-2004, 19:29
Tak to już niestety jest......nOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOObstwo sie szerzy i nikt nic na to nie poradzi ;/

P.S To już mój 150 post :D Może z tej okazji byście mi upomnienie zdjeli ?? ;] :rolleyes:

Dejvo
07-04-2004, 19:36
Niedawno był podobny temat o "Cycopujcy" ... - polak ;/

To nie nOOby... a Thiefy bardziej... Lamy itp. - siak czy jak ich nazwać... ja bym nazwał MENDY i to raczej wystarczy... dobrze, że nie dałeś sie oszukać... no ale niestety baaaaardzo młodych graczy którzy z naiwnością myślą, że teraz mają kumpla na 100lvl ... przykre... nie Tibia schodzi na psy a gracze - no comment

Zajac Poziomka
07-04-2004, 19:45
Też się spotkałem wiele razy z takim czymś... np. Ja się nazywam Zajac Poziomka a jakies "kolo" sie nazwał Zajonc Poziomka, napisałem do conslera żeby dał mu namelocka to do dziś nic z tym nie zrobili (to już jakieś 3-4 miesiące jak nie więcej)...
Pozatym na Lunarze namnożyło się pełno tego "shitu" ****bujca nie chodzi mi akurat o Cycobujce tylko o kolesi typu Cycopujca, Cycobojca, Cyklobujca itp.... Normalnie ATAK KLONÓW
Re: down
Dobra, już poprawiłem... "... pokutę odprawiłem, obiecuje poprawę..."

Yarczaz
07-04-2004, 19:53
To nie nOOby... Jak to nie ? tylko noob probuje sie wzbogadzic przez takie sposoby.
nOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOObstwo sie szerzy i nikt nic na to nie poradzi ;/ Niestety ...
dobrze, że nie dałeś sie oszukać Nawet nie probowalem nic od niego kupowac. Chcialem tylko zobaczyc czy nie wymyslili sobie kolejnej beznadziejnej wymówki.

Teraz gdy server padł, sprawdziłem se na tibia com te postacie i okazało sie :
Shtaheta <roftl> 2 lvl
Przyjaciel 7lvl knight. ( jak będe mial czas to zaklepie dziada, pewnie jedzie na mc )

EDIT.
re. up
Omg, co za bogaty zasób słownictwa. Ja się nazywam Zajac Poziomka a jakies pedał sie nazwał Zajonc Poziomka
W sumie powód zdenerwowania jest, ale zeby od razu z takimi słowami ? Admini, troche dyscypliny ...

EDIT.
@ Czkowron.
P.S To już mój 150 post
Czy mając 150 postów czujesz sie ...
- Lepszy ?
- Fajniejszy ?
- Atrakcyjniejszy dla płci przeciwnej ?
- Mądrzejszy ?