PDA

Pokaż pełną wersje : Skilowanie paladyna po updacie...

Radeczek
09-08-2005, 23:59
Wlasnie wrocilem z wakacji i odrazu updateowalem tibie ;)

I mam pytanie do tych co juz grali paladynem w tibie 7.5 :

Czym teraz paladyn ma skilowac???? ;(

Speary podobno znikaja , sa jakies gwiazdki czy cos , niektorzy mowia ze oplaca sie kamieniami ( a mozna gdzies kupic kamienie ??)

Prosze o szybka odpowiedz ...........

Q|U|A|K|E|R
10-08-2005, 01:24
kamienie znajdujesz :P najczesciej przy goblinach

mani
10-08-2005, 02:36
Kamienie znikaja tak samo jak dzidy.

Fillipex
10-08-2005, 03:33
Wogole ten cal;y updaet jest przeciwko palko! Te znikajace speary, solowanie gs ( ale to jeszcze moge zrozumiec bo wreszcei nie bedzie lurowania gs pod dwarf bridge) i wogole! Mi sie ten update wogole nie podoba!!!!!

Toxic Palek
10-08-2005, 03:34
Większość tibijczyków grających palladynami zamartwiało się znikaniem spearów po update... Dzisiaj to dokładnie sprawdziłem i okazało sie że spery czasami znikają po 2 uderzeniu czasami po 20, więc nie ma sie czym specjalnie martwić :P...

Pitlord
16-08-2005, 10:32
Większość tibijczyków grających palladynami zamartwiało się znikaniem spearów po update... Dzisiaj to dokładnie sprawdziłem i okazało sie że spery czasami znikają po 2 uderzeniu czasami po 20, więc nie ma sie czym specjalnie martwić :P...

Jakto niema sie czym martwic jak masz wbic skilla z 74 na 75 to jest sie naprawde czym martwic bo co z tego ze 20 razy rzucisz jedna dzida jak i tak bedziesz musial wywalic kupe kasy na nie i co chwile latac do sklepu....

BTW. Niewiecie gdzie mozna kupic gwiazdki do rzucania bo to jest jedyna bron ktora imo mozna by bylo trenowac podczas moich testow z gwiazdkami przy 50 gwiazdkach znikaly okolo 2 wiec niebylo do konca tak zle...