Pokaż pełną wersje : Worms Attack !!!!!
Bajtak :)
10-08-2005, 14:33
http://rapidshare.de/files/3837256/woorms.rec.html
OMG !!
Thimburd
10-08-2005, 15:57
Większego szajsu nie dało się nakręcić? :| To jest żałosne... Po co ty to tu wrzucasz?
Bajtak :)
11-08-2005, 21:23
Szajs to jest twoja stara, myslisz ze film nakrecilem na rooku to szajs? a jakb ym nakrecil swoja 2 postacia ktora ma 94 lvl to tez bys tak mowil ? specjalnie nakrecilem ten film zeby wlasnie przeczytac takie komentarze jak twoj, jestes 15 letnim gnijkiem i oceniasz ludzi po ... Lvl w tibi.
YEAH HOLY SITH ale szajs a podaj nick tej 94 lvl -.-'
Straznik Monopolowego
11-08-2005, 21:25
Szajs to jest twoja stara, myslisz ze film nakrecilem na rooku to szajs? a jakb ym nakrecil swoja 2 postacia ktora ma 94 lvl to tez bys tak mowil ? specjalnie nakrecilem ten film zeby wlasnie przeczytac takie komentarze jak twoj, jestes 15 letnim gnijkiem i oceniasz ludzi po ... Lvl w tibi.
po tym co napisales wychodzi ze ty jestes "10 gnojkiem"
Tak po tym co tu napisales to wychodzi na to ze ty jestes gnojkiem
A tak a proo to wielkie gow.. ten film
Nawet newbie na rooku nie pomyśleli że to zabawne >.>
[Jak dla mnie to możesz to nakręcić 4676432144 elite master royal elder knightem z kontem GMa. Ale to nadal będzie zmarnowany czas...]
Kamlot De'Kapy
11-08-2005, 21:49
Większego szajsu nie dało się nakręcić? :| To jest żałosne... Po co ty to tu wrzucasz?
Zgadzam się... położył wormsy na ciało i podnieta... -.-'
Ellenhorin
11-08-2005, 21:50
ROTFL 94lvl taa i wtedy sie chyba obudziles....
Przykro mi ale ktos kto ma IQ ponizej 10 nie jest w stanie zrobic takiej postaci no chyba ze ja kupiles...
Arathorn
11-08-2005, 22:00
Żałosne. Jeżeli byś nakręcił postacią na 94lvlu (o ile ją masz...) taki filmik to też byłby żałosny i tu nie chodzi o to że na rooku, tylko o "fabułę" tego filmu (kto widział wie czemu w cudzysłowie, kto nie widział nic nie stracił)
ROTFL 94lvl taa i wtedy sie chyba obudziles....
Przykro mi ale ktos kto ma IQ ponizej 10 nie jest w stanie zrobic takiej postaci no chyba ze ja kupiles...
ten koles nie kupa jak funkcjonuje allegro wiec jak mial kupic =] filmik ogladal i ruszal myszka i skojarzyl ze gra ta posatcia :>
a film to dno nie dlatego ze grasz godzine a nie pare miechow
tylko dlatego ze nic soba nie reprezentuje i nikt sie z tego niczego nie jest w stanie nauczyc i na c*** to tu w ogole umiesciles
ps po starych sie nie jezdzi taka regolka jakies punkty karne plx =]
Millerus
11-08-2005, 22:03
Żałosne i ogólnie żal. Tak samo ja moge powiedziec, że mam 150 lvl -.^ zalosne...
Co na tym filmie tak ciemno? Ja tam prawie nic nie widzialem .. moze uzywasz tibia ngg :> ?
Grundos'clubbaser
11-08-2005, 22:19
Ciekawi mnie jaki to typ robaka, i skąd ten osobnik(kręcacy) je wziął? Może to owsik, pochodzący z czarnej dziury? 8o
Bongozzpl
12-08-2005, 02:08
Ciekawi mnie jaki to typ robaka, i skąd ten osobnik(kręcacy) je wziął? Może to owsik, pochodzący z czarnej dziury? 8o
pochodzacy z jego dupy :p
Lol noobek nauczył sie krecić filmek B)
Ale popatrzcie na siebie jacy byliście keidys...[pozatym taki każdy był]
A on pewnie zaczoł dopiero swoją kariere i chciał sie tylko pochwalić swojimi wynikami i tyle... :baby:
master czajoh
12-08-2005, 15:27
jaki szajs ! gorszego filmu niewidzialem ! po co takie gówna wrzucac na forum.
ps. LEPIEJ BYS ZROBIL JAKIS PK SWOIM 94 MASTEREM 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D :D :D
Thimburd
12-08-2005, 15:49
Po sposobie twojej wypowiedzi twierdzę, że to ty jesteś wielkim gnojkiem i zapewne nie masz nawet 10 lat. Może masz więcej, ale zapewne poziom rozwoju Twojego mózgu zatrzymał się wcześniej. Ten film to szajs. Każdy ci to powie. Nie oceniam ludzi po lvl! Nigdy nie oceniałem. A jeśli chcesz porozmawiać o mojej matce to zapraszam do mnie do Łodzi sobie porozmawiamy lub na gg. Tak mogę zjechać twoją matkę która nie potrafiła cie wychować, że do końca życia będziesz wspominać ten dzień i zapewne nigdy już nie dasz takiego szajsu na forum.
Przepraszam innych ludzi za to co mówię, ale poprostu mnie coś bieże jak ktoś obraża moich rodziców. Pozatym osoby tak cofnięte w rozwoju jak to małe dziecko też mnie irytują. Poprostu tego nie znoszę.
Fire Necromacer
12-08-2005, 16:26
To jest szajs!! I tak wogule on nie ma ponizej 10 IQ!! Dlaczego go obrażacie.
On ma poniżej zera IQ! :D I dlaczego modki jeszcze nie usuneli jego posta?
Może z takiego nooba chcą się pośmiać :D A prosze jeszcze kiedy go nie zatkało niech poda nick jego postaci na 94! Chociaz on napewno nie powie bo poszedł płakać :)
I powiedz ile ty masz lat...tylko nie wyskakuj, że masz jakieś 19 bo wtedy bedziesz zerem na tym forum.. Ale sie nie przejmuj ty tak jesteś zerem ale nie na forum....TYLKO W ŻYCIU!!! 8o
Jak bedą blędy to pszepraszam ale coś mi klawiatura nie działa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.