![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Większego szajsu nie dało się nakręcić? :| To jest żałosne... Po co ty to tu wrzucasz?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Szajs to jest twoja stara, myslisz ze film nakrecilem na rooku to szajs? a jakb ym nakrecil swoja 2 postacia ktora ma 94 lvl to tez bys tak mowil ? specjalnie nakrecilem ten film zeby wlasnie przeczytac takie komentarze jak twoj, jestes 15 letnim gnijkiem i oceniasz ludzi po ... Lvl w tibi.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() YEAH HOLY SITH ale szajs a podaj nick tej 94 lvl -.-'
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
A tak a proo to wielkie gow.. ten film
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 11-08-2005 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Nawet newbie na rooku nie pomyśleli że to zabawne >.>
[Jak dla mnie to możesz to nakręcić 4676432144 elite master royal elder knightem z kontem GMa. Ale to nadal będzie zmarnowany czas...] |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamlot De'Kapy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
W moim sercu Bydgoszcz i Zawisza WKS! W trzy kolory stroisz się! Błękit nieba, biel i czerń! To są barwy wspaniałe! Za nie oddam życie swe! Bo uwielbiam Zawiszę! On dziś dla nas w piłkę gra! I trzy punkty zdobywa! See you in Matchs Zawisza's ![]() Prosze nie wchodź...nieee!! ![]() Wejdziesz - niewyjdziesz ![]() A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu! |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przykro mi ale ktos kto ma IQ ponizej 10 nie jest w stanie zrobic takiej postaci no chyba ze ja kupiles... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Żałosne. Jeżeli byś nakręcił postacią na 94lvlu (o ile ją masz...) taki filmik to też byłby żałosny i tu nie chodzi o to że na rooku, tylko o "fabułę" tego filmu (kto widział wie czemu w cudzysłowie, kto nie widział nic nie stracił)
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
a film to dno nie dlatego ze grasz godzine a nie pare miechow tylko dlatego ze nic soba nie reprezentuje i nikt sie z tego niczego nie jest w stanie nauczyc i na c*** to tu w ogole umiesciles ps po starych sie nie jezdzi taka regolka jakies punkty karne plx =] |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
![]() |
![]() Żałosne i ogólnie żal. Tak samo ja moge powiedziec, że mam 150 lvl -.^ zalosne...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Co na tym filmie tak ciemno? Ja tam prawie nic nie widzialem .. moze uzywasz tibia ngg :> ?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Ciekawi mnie jaki to typ robaka, i skąd ten osobnik(kręcacy) je wziął? Może to owsik, pochodzący z czarnej dziury?
![]()
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Mizia Kizia
Profesja: Knight
Gildia: Last Blant
Świat: Aldora
Poziom: 43
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Lol noobek nauczył sie krecić filmek
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ale popatrzcie na siebie jacy byliście keidys...[pozatym taki każdy był]
A on pewnie zaczoł dopiero swoją kariere i chciał sie tylko pochwalić swojimi wynikami i tyle... ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() jaki szajs ! gorszego filmu niewidzialem ! po co takie gówna wrzucac na forum.
ps. LEPIEJ BYS ZROBIL JAKIS PK SWOIM 94 MASTEREM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
Przepraszam innych ludzi za to co mówię, ale poprostu mnie coś bieże jak ktoś obraża moich rodziców. Pozatym osoby tak cofnięte w rozwoju jak to małe dziecko też mnie irytują. Poprostu tego nie znoszę.
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 12-08-2005 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest szajs!! I tak wogule on nie ma ponizej 10 IQ!! Dlaczego go obrażacie.
On ma poniżej zera IQ! ![]() Może z takiego nooba chcą się pośmiać ![]() ![]() I powiedz ile ty masz lat...tylko nie wyskakuj, że masz jakieś 19 bo wtedy bedziesz zerem na tym forum.. Ale sie nie przejmuj ty tak jesteś zerem ale nie na forum....TYLKO W ŻYCIU!!! ![]() Jak bedą blędy to pszepraszam ale coś mi klawiatura nie działa.