zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak się wysyła raport do CIP-ÓW ??

Kanasek
10-04-2004, 15:54
Mam sprawę gościu zlurował GS i on mnie zabił (gram na securze) kiedyś ja zlurowałem Cyca i on zabił jednego typa i on wysłał na mnie raport i miałem jednodniowego bana. Więc jak się raport wysyła? :P

Fanfi
10-04-2004, 16:08
Wciskasz ctrl+ r i tam wpisujesz tresc raportu.

Kanasek
11-04-2004, 09:55
No to wiem ale jak po angielsku napisać raport np. Na zenka tramwajaża za lurowanie?

eerion
12-04-2004, 13:42
Np. Zenek tramwajarz lured Giant spider to Carlin.I po sprawie :D

-misiek-
15-04-2004, 14:30
Te raporty nic niedają!!!!!!!!!!!! Ile razy moich kolegów zabił PK i wysyłali te głupie raporty i tym PK i tak nic niezrobili!!!!!!!!! Mnie zabił raz PK na 8 levelu wysyłałem 2 razy raport i guwno z tego wyszło!!!!!! To nigdy niedziała!!!

Dar!0
16-04-2004, 02:59
Oryginalnie dodany przez -misiek-
Te raporty nic niedają!!!!!!!!!!!! Ile razy moich kolegów zabił PK i wysyłali te głupie raporty i tym PK i tak nic niezrobili!!!!!!!!! Mnie zabił raz PK na 8 levelu wysyłałem 2 razy raport i guwno z tego wyszło!!!!!! To nigdy niedziała!!!

jesli napisales to tak dbajac o ortografie jak tutaj... to ja dziekuje... piszesz jak ostatni analfabeta... czlowieku... moze najpierw wez sie za slownik i nauke a dopiero potem graj w Tibie i pisz raporty ze jakis zly PK zabil Ciebie i Twoich kolegow...
wiec tak :
nie daja
nie zrobili
gowno [przez o z kreska - pisze tak bo mam swiezy system i jeszcze nie narzucilem latki]
nie dziala...

po pierwsze skad wiesz czy mu nic nie zrobili? mogl dostac jedniodowego bana... i tyle... a poza tym straszne zabil Cie PK... oj oj oj... wszyscy placzemy heh :/ wez sie zastanow czy po to jest dana mozliwosc pisania raportow... heh... n00b...

ja raz wyslalem raport... i dziwnym trafem w przeciagu 30 minut dostalem odpowiedz...

i naprawde - radze Ci serdecznie wziac sie za nauke, a nie grac w Tibie... wiecej bedzie pozytku :rolleyes: