|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() Mam sprawę gościu zlurował GS i on mnie zabił (gram na securze) kiedyś ja zlurowałem Cyca i on zabił jednego typa i on wysłał na mnie raport i miałem jednodniowego bana. Więc jak się raport wysyła?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Wciskasz ctrl+ r i tam wpisujesz tresc raportu.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
![]() |
![]() No to wiem ale jak po angielsku napisać raport np. Na zenka tramwajaża za lurowanie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Np. Zenek tramwajarz lured Giant spider to Carlin.I po sprawie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() Te raporty nic niedają!!!!!!!!!!!! Ile razy moich kolegów zabił PK i wysyłali te głupie raporty i tym PK i tak nic niezrobili!!!!!!!!! Mnie zabił raz PK na 8 levelu wysyłałem 2 razy raport i guwno z tego wyszło!!!!!! To nigdy niedziała!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
wiec tak : nie daja nie zrobili gowno [przez o z kreska - pisze tak bo mam swiezy system i jeszcze nie narzucilem latki] nie dziala... po pierwsze skad wiesz czy mu nic nie zrobili? mogl dostac jedniodowego bana... i tyle... a poza tym straszne zabil Cie PK... oj oj oj... wszyscy placzemy heh :/ wez sie zastanow czy po to jest dana mozliwosc pisania raportow... heh... n00b... ja raz wyslalem raport... i dziwnym trafem w przeciagu 30 minut dostalem odpowiedz... i naprawde - radze Ci serdecznie wziac sie za nauke, a nie grac w Tibie... wiecej bedzie pozytku :rolleyes: |
|
![]() |
![]() |