PDA

Pokaż pełną wersje : Wszystkie dziwne akcje w tibi

Cera Sumat
12-08-2005, 22:50
Witajcie Tibijczycy to znowu ja (Dyslektyk!!!) Cera Sumat

Załorzyłem ten temat by zamieszczać tu różne opowieści o wyprawach, akcjach, gonitwach za pk i inne :cup:

Ja zamieszcze pierwszom historie nie wiem czy ciekawom ale dal mnie i dal mojego kolegi Evan Alade to była DZIKA WYPRAWA!

Po przejsciu na maina trenowałem Aihonenem(tym haknientym) na walkiriach :D i mój kolega Evan właśnie wracał z foldy z 678gp poszliśmy do sklepu magicznego (ja miałem 3mg lv 13lv skile 48/45 a Evan miał 8lv 2mg lv i skile 38/34) kupiliśmy 2 bp blanków i w depo zaprzyjazniony druid zrobił nam 2 bp hmm i 1 bp ihów.

Poszliśmy na quest z amuletem i pierscieniem (jak gobliny obok carlin B) ) i zauwarzyliśmy martwe cyklopy na górze wróciliśmy po parcele do miasta i po bp life fluidów wdrapaliśmy sie na góre i spotkaliśmy 1 poziom niżej huntera mi pojehał best 45 a Evanowi 79 po chwili zwialiśmy na dół i tam w jaskini był demon szkielet ale nie wiedzieliśmy jak sie tam dostać przeszliśmy obok huntera znowu i ja i Evan zabiliśmy go hmm zmarnowaliśmy 15 life fluidów i 4 ihy.

Później z łupami z cyklopów i huntera pobiegliśmy do venore a tam na moście GS i buuch typa co szedł przed nami nie ma ja wszedłem na góre całe czas puszcajonć exura i ihy żuciłem exana pox i uszedłem z czerwonym życiem a Evan buch 1 hit i czarne życie ale uciekliśmy do venore i słuch zaginoł o GS (my go nie zabiliśmy)

Prosze jak pisze z błendami to przez dysleksje dzienkuje za wyrozumiałość prosze was o ciekawe opowieści

Pozdrawiem Cera Sumat :cup:

Cera Sumat
12-08-2005, 22:53
Prosze nie usuwajcie mojego tematu prosze

Avager
12-08-2005, 22:56
Włączyłem tibie, poszedłem poexpić nowym charem na raty... dostałem kicka a jak się zalogowałem to straciłem cluba i baga z jabłkiem ! od tej pory nie gram w tibie... był to zbyt duży szok ...i ta strata ;( , chyba nigdy tego nie odrobie :/ .

Posty sie edytuje -.- .

Mazur199
12-08-2005, 22:57
ja mialem przed chwila niezla akcje,jestem na foldzie,targam loota(malego ale zawsze loot ;) )przychodzi koles 25knight red skull :o ja mam 22lvl knight wlasnie przed chwila awansowalem,koles pisze leave no to mu sie nie chce przeciwstawiac(mial protecta archangel pod)schowalem mojego loota w dednietym minosie i przykrylem go nastepnym minosem i sie wylogowalem.Na pewno kolesiowi chodzilo o moj loot i teraz nie wiem czy go znajdzie i wezmie;(.Zaraz sie zaloguje i sprawdze. :p

---------------------------------------------------------
Yeee ha! mam swojego loota koles sie nim nie zainteresowal lub nie zauwazyl :cup:

Xagar
12-08-2005, 22:57
Podwojny post naucz sie edytowac
Dla poczatkujac rzeczywiscie dzika historia. Strasznie haotycznie ja napisales ale mzna bylo wiekszosc zrozumiec :P (chodzi mi o historie zalozyciela tematu)

@up

Ale akcja!!!!!!!!!!!!!111111 onerazonerazoneraz

Cera Sumat
12-08-2005, 23:10
Dzienkuje wszystkim co sie wpisali
Pozdrowienia dla Tibi.pl i dal Tibijczyków na całym świecie 8o

Pacek
12-08-2005, 23:15
ja dizś miałem taką akcje:
wchodze za forum tibia.pl do dzialu inne, czekałem kilka sekund aż internet explorer otworzył strone, tak wchodzi patrze............. a tu coś niebywałego, tak niespodziewanego i strasznego że aż mnie sparaliżowało. Myśle sobie "nie możliwe" a jednak. Ujrzałem kolejny podobny do poprzednich tematów o tej samej tematyce.
ps. takich tematów, nabijaczów postów było kilka, i w różnych działach. Każde z nich cieszyły sie miernym zainteresowaniem i znikały po kilku dniach, ten temat o ile nie zostanie zamknięty też zniknie

kaczi
13-08-2005, 00:31
Dzienkuje wszystkim co sie wpisali
Pozdrowienia dla Tibi.pl i dal Tibijczyków na całym świecie 8o

Co to ma być? Teraz Cię za to nie zbiją czy co? WoooW wpisaliśmy się -.-

A co do topicu:
Jak można uznać udział w wojnie za rzecz hardocore to miałem. I to wszystko co Ci napisze. Zadowolony? Nie? I tak nic więcej nie dostaniesz.

Gufat III
13-08-2005, 01:03
ROTFL! Temat tak głupi jak jego założyciel. Kup sobie słownik człowieku. Ludzi zasłaniających się dysleksją powinno się odrazu banować.

Herante
13-08-2005, 01:25
..........

Karo22
13-08-2005, 15:42
moją dziwna przygodą było że wake valkirie a ona stoi se w miejscu a potem na red hp poszła do innego ziomka ^.-