zaloguj się

Pokaż pełną wersje : POMOCY!!

Rozrewolwerowany Rewolwer
11-04-2004, 10:04
Od paru dni nie mogę wejść na Tibię.
Ładuje mi się lista postaci, wybieram jakąś, ale za długo się podłącza i pisze: "Error: conection timeout"

POMÓŻCIE!!! ;(

seksik
11-04-2004, 10:31
Oryginalnie dodany przez Rozrewolwerowany Rewolwer
Od paru dni nie mogę wejść na Tibię.
Ładuje mi się lista postaci, wybieram jakąś, ale za długo się podłącza i pisze: "Error: conection timeout"

POMÓŻCIE!!! ;(

Kur**!!! Chłopie popatrz na tematy a potem pisz!! Wczoraj identyczny temat był poruszony <po raz następny> a ty to samo piszesz!! Zupełne nabijanie postów!! Zobacz na inny temat a nie zasmiecaj forum!! Upomnienie dla pana prosze i zamknięcie tematu!!

Real Finuko
11-04-2004, 10:34
na 90%dostaniesz upomnienie albo i nawet bana

seksik
11-04-2004, 10:43
Autor tematu czy ja??

Pisz Całymi zdaniami!!

Tomi....
11-04-2004, 12:55
Mi tibia niedziała dzis od rana;/
Mojemu kumplowi chodzi a innemu tesz nie chodzi:(
i sie w domu nudzo
CHaracters lis niechce sie załonczyc bo jakiś ERROR wyskakuje:(;(

Dar!0
11-04-2004, 13:45
@1 up & @5 up

widzę że obca Wam jest funkcja wyszukaj na tym forum... ja rozumiem że to może nie jest phpBB w czystej formie ale to nie zwalnia Was chyba od obowiązku myślenia :baby:

wystarczyłoby spojrzeć tutaj (http://tibia.pl/thread.php?threadid=8025&boardid=11)

a funkcję szukaj zaś znajdziecie tutaj (http://tibia.pl/search.php?boardid=11) sądzę że obsługa prostej i niezbyt wymagającej wyszukiwarki nie sprawi nikomu kłopotów... ?(

heh... kolejne forum gdzie kilka osób ma kłopoty z samodzielnością... a radzić jakoś sobie trzeba nie ?( [powiedział baca zawiązując buta dżdżownicą :D]

seksik
11-04-2004, 14:17
Mądre słowa< re: up >

A co do autora tematu jeszcze raz prosze o upomnienie albo o bana!! i zamknięcie tematu 8)

Rozrewolwerowany Rewolwer
11-04-2004, 19:48
Ty seksik tyle nie proś bo ci się zęby spocą.

Raynold
11-04-2004, 20:14
Panie seksik... Pan się rzeczywiście prosisz o kolejne upomnienie... :/