Pokaż pełną wersje : Egg's
Burnedman
11-04-2004, 11:30
Czy jajak wypadaja w wielkanoc ??
zabilem z 50- rabitow i nic X(
Master Mazi
11-04-2004, 11:39
Ja też Bije rabbity od kilku dni i nic :( czy z tymi jajami to ściema czy trzeba zabić samca zeby mieć jaja ? :P Joke
Ja cały czas poluję na króliki, uzbierałem już niezłą ilość marchewek, a jajka kupiłem bo się wkurzyłem, że do wielkanocy nie będę miał jajek.(oprócz swoich :P)
Zajaczki wielkanocne
Jajka swiateczne...
najwidoczniej CIPy nie maja czegos takiego jak ester holidays :P
O ile pamiętam w tamtym roku jajka też pojawiły sie dopiero pod koniec 2 dnia swiat, ale za to byly chyba do polowy maja :P
W Boże Narodzenie jakoś ciekawiej to wszystko w Tibii wyglądało:/ Te jajka są obleśne, ludzie nie chcą ich stawiać w chatkach, bo brzydko to wygląda. Co innego choinka, śnieżki, prezenty... Mógłby być w każdym mieście mały pomocnik zająca (jakiś kurczak) i by dawał pisanki, to fajnie by w chatkach wyglądało.
RE DOWN:
Eeee.. Wielkanoc to też święta..
Ja tam poszedłem do sklepu, kupiłem 40 jajek. później kupiłem 8 parcelów i wysłałem kilku osobom paczkę z 5 jajkami i życzeniami światecznymi :)
P.S. Superman, masz racje. Swięta o wiele lepsze były.
Skonczcie z tymi jajami!!:D:D:D:D:D
Zajec moze daje jajka ale tak jak demon magic plate armor!!
Ja tam nigdy nie krzywdze tych zwierzatek!! jak widze rabbita i deera to biegne za deerem a rabity zostawiam w spokoju!! :d
No co wy chłopaki zając przychodzi dopiero jutro, więc kruliki będą gubiły jajka jutro (chyba). :D :D :D
Tomi....
11-04-2004, 18:34
Hmmm... Jajka nie wypadają z rabbitów raczej...
Morzna je kupic w sklepie...
Ale podobno jajka wypadajom z kur??:P
kotomaniak
11-04-2004, 21:08
@up A widziałeś kiedyś kure w Tibii? Bo ja nie :D
Hegemmon
11-04-2004, 21:30
no to też mnie trochę dziwi, że rabbity jajka zostawiają... no rozumiem wielkanoc (taki chwyt żeby pokazać że ta gra nie jest monotonna :P) ale tak poza świętami jako w rabbicie to trochę bezsens .. tak samo bezsensem jest dla mnie spawn kolo thais valirii i amazonek obok spawnu ww... no to mnie troszke dziwi... no zeby tam było zawsze kilka ciał które tam już lerzą od wieków na znak walki między nimi ale jak tam player nie zabije jednego czy rdugiego to ciał tam chyba nie widać :P
Niech se zając jajka zostawia, a nie dziwi cię, że wśród trolli są jakby rasy, natomiast u orków, minotaurów jedna rasa, ale jakaś hierarchia? A te amki, valkirie i ww - żyją oddzielnie, ale się nie wybijają, raz do roku zaglądają sobie do obozów, aby żyć dalej. A chyba lepiej, żeby zając zostawiał jajka, niż żeby zrobili jakieś nowe kury, pewnie tylko dla PACC by były, jedna w całym świecie i ceny jajek poszłyby w górę, bo by w sklepie poznikały.
Arius Master
14-04-2004, 15:04
Podobnie jak wy zabijalem rabbity aby znalesc jajka. Nic sie niedziało po zabiciu ok. 50 rabbitów. Natomiast mOj kolega widzial jak jakis koles pokazywal je.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.