zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z jedzeniem...

kronek
17-08-2005, 09:37
Przed up date'm bylo wiadomo ze wiekszosc graczy jadla ryby... teraz trzeba miec robaki i nie hcce sie nie ktorym lowic(mi tez).. Wiec mam pytanie co teraz trzeba jesc aby mana dlugo rosla i jedzenie malo wazyla... Porsze was o pomoc. Z gory dzieki 8o

kemada0
17-08-2005, 09:41
idz na raty po ser:) :p

Rothes
17-08-2005, 09:46
Robaki wcale nie utrudniają łowienia, a ich zdobycie to też pestka - wystarczy albo kupić 6 robaków za 5 gp albo znaleźć na potworach. Ja, np. znalazłem 400 wormów w czasie kiedy na rotach robiłem 19 lvl druidem (około 2 godzin).

Jeżeli jednak naprawdę chcesz spróbować czegoś innego to polecam jajka - nie wiem czy da się je kupić w innych miastach, ale w Venore na pewno (2 gp za sztukę). Prócz tego oczywiście możesz spróbować kupić od kogoś grzybki albo samemu je znaleźć w kopalniach.

Granteon
17-08-2005, 09:57
White Mushrooms sa tez dobre malo-malo ważą i regeneruja mane przez 102 sec. (nie jestem pewnien). Wypadaja z Dwarfow, a dwarfy nie sa az takie dobre :P

Masterin
18-08-2005, 23:11
Hehe no więc, jeżeli jesteś graczem niższej rangi to polecam zostać narazie przy kupowaniu/znajdywaniu robaków i lowieniu rybek, jeżeli jednak jesteś już bardziej doświadczony bogatszy i potrzebujesz odradzania many do konkretnego celu to polecam brown mushrooms... znalezienie nie jest łatwe a cena w sklepie to 12 gp za sztuke, jednak przywysokim levelu gdy pieniadze nie graja roli, jest to najlepszy i najlżejszy prowiant w tibi :]

pzdr B)

Walekifa
19-08-2005, 17:58
Robaki wcale nie utrudniają łowienia, a ich zdobycie to też pestka - wystarczy albo kupić 6 robaków za 5 gp albo znaleźć na potworach. Ja, np. znalazłem 400 wormów w czasie kiedy na rotach robiłem 19 lvl druidem (około 2 godzin).

Jeżeli jednak naprawdę chcesz spróbować czegoś innego to polecam jajka - nie wiem czy da się je kupić w innych miastach, ale w Venore na pewno (2 gp za sztukę). Prócz tego oczywiście możesz spróbować kupić od kogoś grzybki albo samemu je znaleźć w kopalniach.

I udźwigłeś wszystkie?Czy jednak musiałeś z czegoś zrezygnować? ;) np z kasy,pojedyńcze robaki są lekkie(podajrze 0.2)ale z mass hunta takie 400 no to już trochę waży.Tymbardziej postacią magicznym potrzebującym najwięcej jedzenia i miejącym najmniej capa. :confused: jest trudno.