zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ostrzeżenie!!!

ludmo
13-04-2004, 09:10
Chciałbym was wszystkich ostrzec przed nieustępliwą bandą hakerów, tylko czychających na wasze konta. Niedawno bylem świadkiem takiej oto sytuacji : Na kanałach TRADE i GAME CHAT jedna z osób namolnie spamowała tekstem : www.tibiasite.piwko.pl.!!! ALL GOOD CHEATS!!!
Zapytacie się pewnie teraz no i co z tego?? Chce niech spamuje, co nam do tego. Ale ja chciałbym wszystkich ostrzec : programy z tego źródła zawierają wredne keyloggery, o działaniu których można się wiele dowiedzieć z tego forum. Także ostrzegam : NIE WCHODCIE NA TĄ STRONĘ!!!

Możecie zbagatelizować mój apel, ale zrobiłem co uważałem za stosowne w tej sprawie.

Pozdrawiam.

PS. Nie uzywajcie żadnych cheatów, to skutecznie obniża satysfakcję z gry. Wam i innym.

baaq
13-04-2004, 09:33
a jesli juz ktos sciagnal, to polecam zassanie ad-aware 6.0 i przeskanowanie systemu :)

ludmo
13-04-2004, 09:36
No ale najlepiej już wogóle nie ściągać...
I co gorsza ten klient ma już kilka kont...

Kali :D
13-04-2004, 09:54
Ja jak ktos pisze takie strony to nawet na nie, nie wejde bo wiadomo ze sa jakies key logery itp. Dlaytego tak samo jak przedmówcy nie polecam otwierania i sciagania takich rzeczy z nie znanych zrodel.

baaq
13-04-2004, 10:00
ta, ten "problem" dotyka kazdej gry, do haxow w csie byly dolaczone viry ktore cdkeye kradly. Ale w sumie to i dobrze bo cheaterzy sami sie wybijaja ;]

ludmo
13-04-2004, 10:08
No zgadzam sie... Hacki to domena większosci gier online. Ale cóż robić, jedynym rozwiazaniem jest nieużywanie cheatów.

A co do tej strony : strona na 200% ma keyloggery...wiem bo rozmawiałem z tym gościem, który tym spamował.

ludmo
13-04-2004, 10:10
No zgadzam sie... Hacki to domena większosci gier online. Ale cóż robić, jedynym rozwiazaniem jest nieużywanie cheatów.

A co do tej strony : strona na 200% ma keyloggery...wiem bo rozmawiałem z tym gościem, który tym spamował.

PS Przepraszam za dwa posty. Komputer mi coś szwankuje i czasami takie cóś wychodzi...