PDA

Pokaż pełną wersje : Acc Deleted

Ampowski
18-08-2005, 11:05
Mam Sprawe Nie Wiem Czy Taki Temat Był Czy Nie. Przyznam Sie Nie Szukałem Ale Jest To Dla Mnie Sprawa Bardzo Ważna Poniewaz Mialem Kilka Banow Za Pekowanie i Notice Za To Ze Po Licytacji Wygranego Domq Nie Zaplacilem Za Niego Kasy I Pisze Mi Teraz Tak "excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.), account will be deleted in case of further rule violations" i mam problem poniewaz bylem w gildi zalicytowalem guild hall i gildia sie rozpadla a nikt mnie nie przebije i jezeli nei zaplace za domek to bede mial deleted accounta prosze o szybka odpowiedz bo nei wiem co mam robic ;(

Mikelp
18-08-2005, 11:12
Albo mi sie zdaje albo juz masz delete accounta :o :baby:

Ampowski
18-08-2005, 11:17
Nie Deleted Nie Mam Bo Ban Sie Skonczyl I Normalnie Gram Na Tej Postaci...

Gold'Ciaper
18-08-2005, 12:17
Nie Deleted Nie Mam Bo Ban Sie Skonczyl I Normalnie Gram Na Tej Postaci...
Dobrze ci złodzieju i hakerze !! niech ci usuną . Takich jak ty trzeba tępić !! Haker Złodziej NO COOMENTS

Yoh Asakura
18-08-2005, 12:24
Dobrze ci złodzieju i hakerze !! niech ci usuną . Takich jak ty trzeba tępić !! Haker Złodziej NO COOMENTS
Posądzasz go o coś,czego NIE zrobił.
@Topic:
A My Nie Lubimy Jak Ktoś Tak Pisze.
Teraz NIC nie możesz zrobić,za PK'owanie skasowali Ci konto.

Kajulec
18-08-2005, 12:37
Jeszcze konta mu nie skasowali. Skasuja mu, jezeli nie bedzie przestrzegal zasad Tibii. A nie placac za GH, ktore wylicytowales, dostaniesz bana. Przy czym dzieki temu banowi skasuja Ci konto. Tak to odbieram.

Gufat III
18-08-2005, 12:37
Nie ma co płakać, zabijałeś, teraz ponosisz konsekwencje. Tu sie nie wypłaczesz. Zarabiaj kase póki możesz, a jak mają Ci deletować account, a tak pewnie niebawem sie stanie, to radze nazbierać kasy i przesłac jednemu z vicków.

Baradax
18-08-2005, 12:39
Lepiej jak najszybciej zrob nowe konto i wyslij swoje rzeczy na postac na tym koncie, tak na wszelki wypadek. jesli zaplacisz za domek i sie nic nie stanie to znaczy ze mozesz odelsac swoje rzeczy =)

Ampowski
18-08-2005, 12:45
Dobra Nie Ma Źle Mam Odlozone 10k w depo dozbieram 8k i deleta nie bedzie btw. dzieki za pomoc