zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kawiarenka internetowa :)

Bia!y
18-08-2005, 14:44
Z racji, że nie mam aparatu cyfowego nie dałem tu zdjec tej kafejki. Lecz przeglądając sobie tibianews.net zobaczyłem to http://www.tibianews.net/pictures.asp?num=3
Czego to teraz ludzie nie wymyślą. A najgorsze jest to, że kawiarenka jest w Bełchatowie w mieście w którym mieszkam, co za katastrofa ;)
Jakie są wasze komentarze? Zapraszam do dyskusji ;)

@down Ale czy to nie jest już przesada, a swoją drogą..

Aprops zorbili byka zamisat Kazordoon to Kazodron :o

EDIT by $cor
Gratuluje panom mądrym zrobienie z tego tematu niezłego flame'a. Narobiliście tu niezłego burdelu, w związku z czym temat został zamknięty aż nie ochłoniecie. Jak chcecie się powyzywać, to zapraszam na PW a nie robic offtopic z trollowaniem gratis.

Klimmek
18-08-2005, 14:48
I co to kogo obchodzi, że kafejka nazywa się Kazordoon? Jakoś ją w koncu nazwać musieli...

Wikt
18-08-2005, 14:54
To pierwsza stylizowana na Tibię kafejka, Max.

Ludziom już ta Tibia odpier.dala. ;/

Gufat III
18-08-2005, 14:57
ROTFL! Jacy idioci, raz że zgapili nazwe i ludka, dwa że popełnili błąd.

Matek
18-08-2005, 14:58
To pierwsza stylizowana na Tibię kafejka, Max.

Ludziom już ta Tibia odpier.dala. ;/

Taki jestes pewien?
A dzieki temu maja reklame na caly swiat za friko na jednej z najpopularnieszych stron o Tibii:)

Ellenhorin
18-08-2005, 15:07
Szkoda tylko, ze maja blad w nazwie >.<"
@Down
Hmm... ze niby latwiej sie czyta ? Byc moze i to celowe

Yoh Asakura
18-08-2005, 15:13
Szkoda tylko, ze maja blad w nazwie >.<"
Zauważ,że ten błąd może być celowy.

hoomik
18-08-2005, 15:15
ta... a jakby bledu nie mieli to by ich CipSoft pozwal o wykorzystanie nazwy wykorzystanej w grze bez wiedzy i zgody autorow (Cipow). Tacy pewni jestescie, ze to nie zamierzony blad? Boze, dzisiaj wyjatkowo duzo debili i na forum, i na ircu...

Gufat III
18-08-2005, 15:33
Racja, prawa autorskie, i te sprawy... Szkoda tylko że Kazordoon to nazwa niemiecka i nie obejmuje jej prawo polskie ;-\
Art. 5, punkt 1. ustawa o prawach autorskich i pokrewnych i z 4 lutego 1994.
art. 7 , j/w

Jeśli źle zrozumiałem ustawę, poprawcie mnie, a może poprostu ktoś mi nazmyślał.

Vekegi
18-08-2005, 17:00
z mojego miasta kawiarenka <duma> XD :cup:

ja dopiero ja 18 lipca zobaczylem na RL lepiej sie prezentuje :P