zaloguj się

Pokaż pełną wersje : polewka na statku

kolega slippera
18-08-2005, 23:42
obiecalem kolesiom ze statku ze zamieszcze to zamieszczam nie ejstem nubem jaja se robilem i zrobilem to for funn i pomylslem ze skoromnie to smiesyz to mzoe was tez posmieszy jak 155 lvle stoja przez 14kanjta ;p

btw slippera widzialem pierwszy raz w zyciu xd
kisses for him =*

oto link ;p
http://rapidshare.de/files/4122954/polewkanastatku.rec.html

kolega slippera
19-08-2005, 00:35
wezcie cos napiszcie ;p 23 ogladalo a nikt nie skomentowal wezcie mnei zbluzgajcie albo cos tedy ;p

@edit
aha i umiem edytowac posty =]
@2nd edit
****a 90 osob juz ogladalo a dalej zadnego posta +.+
palec w dupe z wami sie nie da grac

Straznik Monopolowego
19-08-2005, 01:22
nie sadze ze to twoj kumpel tylko ty ale to tak poza filmem
topic: film beznadziejny blokowales przejscie i nie dales ludziom przeplynac typowy polski n00b -.-
EDIT: Czlowieku jestes zalosny-.- co cie tak kreci w blokowaniu statkow ludziom taka masz orgie?! ty chyba jestes jeszcze umyslem w 2-3 klasie poprostu n00b ! a z pk jest radocha bo uwiez mi ze loot sie trafia

Malutki Palladino
19-08-2005, 01:23
ehehhee :P w sumie denne ale smiesznie bylo :P wkurzali sie strasznie :-) hahaha :D powiedzmy ze ziomek sie spieszyl a tu taki zonk :d haha :]

Tjikuzu
19-08-2005, 01:26
ha ha ha umarlem ze smiechu ;/ typowy dowcip 13 latka :(

Malutki Palladino
19-08-2005, 01:36

Mowisz do mnie, panie dorosly~ ?

kolega slippera
19-08-2005, 02:02

skoro jestes taki intiligentny to powinienes wiedziec ze wiek nie ma nic do intiligencji emocjonalnej o ktorej mowisz :> (czyli tak po twojemu chciales wyjsc na madrego lub intiligentnego - nie wiem - ale ci nie wyszlo :( palec w dupie moze ci jakos pomoze=] )

a tak do tematu jakt o krecilem z kolesiem ktory siedzial kolomnie to mielismy poelwke na maxa ;p stoji se taki best sorc na servie (master morla) i nic nie moze zdzialac :P

kolega slippera
19-08-2005, 02:07
nie sadze ze to twoj kumpel tylko ty ale to tak poza filmem
topic: film beznadziejny blokowales przejscie i nie dales ludziom przeplynac typowy polski n00b -.-

ej ja nie wiem o co chodzi z tym: "nie sadze ze to twoj kumpel tylko ty ale to tak poza filmem" ze kto ja jestem? :| ja gralem bobetim a ze slippera mialem polewke zupelnie cie nie czaje koles ;p
tak samo filmy z pk sa beznadziejne =] chodzisz i niszczysz cudza prace zabijajac i narazajac kogos na strate exp bo loot bardzo zadko sie zdaza =] pk robi for funn i ja robie for funn =]

@edit
sorka ze 2 pod soba ale nie wiedzialem jak zacytowac 2 wypowiedzi w jednym poscie ;p (nie noob tylko newbie jak juz)

roXen
19-08-2005, 02:31
( palec w dupie moze ci jakos pomoze=] )

tez sie zbytnio nie popisales inteligencja :S

Thristen
19-08-2005, 09:07
Widzialem juz u nas na servie takich Idiotów
i z czego sie cieszyles?!?!? z tego ze gosciu sie spieszyl na hunta/po uhy a ty jak ta Swieta krowa stales na drodze? :D
Debilizm total

kaczi
19-08-2005, 09:10
tak samo filmy z pk sa beznadziejne =] chodzisz i niszczysz cudza prace zabijajac i narazajac kogos na strate exp bo loot bardzo zadko sie zdaza =] pk robi for funn i ja robie for funn =]

Ale Ci ludzie biedni! Stracili przeze mnie expa ! <chlip>

beznadziejny film, masz szczęście że wprowadzili pz na statku, inaczej już byś tam padł.

DRoN
19-08-2005, 09:38
... filmy PK są lepsze , ponieważ są tam jakieś emocje , a nie tylko denerwowanie ludzi , na poziomie PZ :/ ... już lepsze było zamykanie sklepu Sama parcelami i ogniem (przed update) , jak ktoś niósł tam lootbag :D ... albo trap w sklepie magicznym w thais ...

kolega slippera
19-08-2005, 11:23
ok moze to bylo idiotyczne ale w takim razie pk jest bardziej idiotyczne

EDIT: Czlowieku jestes zalosny-.- co cie tak kreci w blokowaniu statkow ludziom taka masz orgie?! ty chyba jestes jeszcze umyslem w 2-3 klasie poprostu n00b ! a z pk jest radocha bo uwiez mi ze loot sie trafia

gdzie ci sie loot trafia +.+ h lvle maja aole jesli wiesz co to jest, zabijesz uh makera na afku ok masz pol bp uh albo pare hmm bo wiecejmu na capa nie wejdzie i to jest dla ciebie trafiajacy sie loot? to gz...

Piio
19-08-2005, 11:29
We mnie ten flmik w ogóle śmiechu nie wywołał.
Żal mi ludzi co nagrywają takie filmy...

Lepiej już nagraj droge z Carlin do Ab bedzie bardziej użyteczne

Kapucha
19-08-2005, 11:55
mogl by byc jaja z tego niezle ale cos nie wyszlo :P raz widzialem takiego samego kolesia co bloczyl statek na edron i nawet smieszne sie wydawalo (stalem i czekalem tez w koncu poszeedlem na dywanik ;p) a ten filmik seryjnie malo zabawny =(

Matilus
19-08-2005, 12:07
Polewka na maxa.... -.-

Jeżeli chcecie się dowiedzieć jak wygląda pospolity noob polski to możecie go ściągnąć. Ale to i tak tylko strata czasu.