PDA

Pokaż pełną wersje : CZKOWRON FORTESS

Vemlekos
13-04-2004, 19:44
wysłałem maila supermanowi i zrobiłem mape skowron fortess quest

tłumaczenia:
4:Bitwa w kturej zademe robi dark czkowron nawalający z morning stara i hmm ma swoich pomocników czkowron,czkowron berserker ,czkowron warior,czkowron archer , czkowron arcanista, czkowron walrok , czkowron spider , czkowron bez neta (walczy pomagając tobie)
3:wierze kture patroluje wronek pogromca wraz z czkowron arcanista i archerem
2:baraki z hołotom gdy wejdziesz do dziury oni wychodzom z barakuw (znowu full resp bez dark czkowrona)
1:dziura gdzie jest skrzynia ale zanim jom otworzysz stoczysz walke z prince tryaelem w skrzyni jest D e łupss miałem nie muwić

forteca leży na południe od wioski głuchołazy w kturej żyje mondrzejszy brat (nie bliżniak on jest brzydszy)czkowrona

Bambuko
13-04-2004, 20:02
Ehhh... A oto jego mapa:
http://tibiathebest.republika.pl/tibiaa/czwokron.gif

Czkowron
13-04-2004, 20:40
Muhahahahahaahhahahahahahahahahahhaahhahahahahhaha hahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ale lałem podczas czytanie tego textu ......:D

Mleko , ty to jednak masz pomysły , normlanie wielkie gratulacje dla was !!! :D ;]

BTW......co ma znaczyc czkowron bez neta ? :rolleyes:

Kesaro the Necromancer
14-04-2004, 07:19
No jak czytałem pierwsze co spostrzegłem to błedy ty ich w cholere robisz, aco do mapy to nie jest najlepsza ,no ale fajny pomysł :D

Vemlekos
14-04-2004, 12:03
Czkowron bez neta to admin twej sieci który odłancza cie czkowron

i błąd dark czkowron wymiata nie hmm tylko lmm

Karol ll
14-04-2004, 17:45
Taaa... Bardzo się postarałeś. Miłe dla oka błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Dosyć śmieszne.

Ale dlaczego ten temat nie jest w Twórczości? ?(

Bambuko
14-04-2004, 20:06
Oryginalnie dodany przez czkowron Mleko , ty to jednak masz pomysły , normlanie wielkie gratulacje dla was !!! :D ;]

Dla niego:P On to wszystko zrobił, a potem mi wysłał takiego mejla:
w temacie CZKOWRON FORTESS jest opis przedmiotuw tej mapy plx załącz mape bo me noob plx map plx beznazwy.bmp to mapa kturom zrobiłem :D sorry za błędy
Niewiedziałem o co chodzi, ale prosił to zamieściłem, musiałem też przerobić na czwokron.gif

Slajt
14-04-2004, 20:45
Bardzo się starałeś, ale z gry wyleciałeś
huahuahuahuahuahua !!!!
:)

Co do mapy to taka sobie, a co do błęduw :) to nie można ich nazwać takimi sobie k***wa !!!!!! Ty jesteś skończonym nanalfabetą chyba !!!!!!!!!!! hmm...
chyba wydrukuję tą stronę i pokażę mojej nauczycielce od Polskiego (nienawidze polskiego, a tej starej zrzędy co nam całą lekcje coś pi......doli jeszcze bardziej k***wa).

Vemlekos
16-04-2004, 18:55
nie lubie twoich komętarzy slajt bo są powiem nieagresywnie P E D A L S K I E L O L : ) : ) : ')