Pokaż pełną wersje : Coś z serwerem?
Od kilki minut mam straszne lagi i problemy z polaczeniem, czy to cos u CIP-ow?
EDIT:
Dobra CIP-y cos nabroimy cale tibia.com nie dziala.... kuww jak tez deda przez to mam to sie wkurze, walczylem akurat!
EDIT2:
tibia.com juz dziala ale co z serwerami!?!?!?! :o
BTW. THERO
Tego jeszcze nie było! Zupełna leweracja!
Rewelacja
EDIT.3:
NIE WSZYSCYy MAJA TEN PROBLEM JAK SIE LOGUJE MAM FREEZA I WIDZE POSTACIE KTORE NORMALNIE CHODZA
Zwała jak bedzie cofka... bo moj knight powroci na rooka!
Od kilki minut mam straszne lagi i problemy z polaczeniem, czy to cos u CIP-ow?
Nie, to raczej wina twojego łącza.
EDIT:
A może net jest zawalony przez lamerów, a wy wszyscy korzystacie np. z neostrady? Bo kiedy są lagi u Cipów kończy się to najczęściej natychmiastowym kickiem servera i newsem na tibia.com informującym o cofce servera ;).
Ellenhorin
19-08-2005, 19:21
Chyba nie , mam dokladnie to samo + kick przed chwila
Yooniorek
19-08-2005, 19:22
Taaa, cos musi byc grane z serwerem bo tez dostalem kicka, a akurat pierwszy raz w zyciu wybralem sie do mint :confused:
Rondelmen
19-08-2005, 19:23
a ja przez to zginalem ;/ bo mialem battle lalem pk no i ten lag i dead ;/
... ja dostałem laga jak mnie otoczyły skeletony i zostało mi 23 hp , naszczęście uciekłem w bezpieczne miejsce i dostałem kicka ...
Wielki MarIuSzzo
19-08-2005, 19:40
Ja 2 kicki juz mialem wczoraj a w chwili gdy mnie kicknelo tibia.com nie chciala sie wlaczyc. Dzis 1 kick i 2 freezy. Za kazdym razem na szczescie przed dp stalem.
Ja dokładnie w tej chwili jakis minutowy lag i potem kik. Nie da sie wogóle grać :(
Pingowałem tibia.com i wogule nie idzie się z połączyć więc to tylko i wyłącznie wina Tibi.
Venderer
19-08-2005, 19:51
I have the same O_O...
Mam 3 postacie na thorii, każda na innym servie i nie dość, że ładują się na serva z 3 minuty to po jednym kroku mam natychmiastowego freeza (Tak że ja stoje w meiscju, a wzystko się rusza dookoła czasem) O_O
Nawet w vipach nikt nie jest online a zwykle o tej porze gra większośc moich qmpli O_O...
TO coś od cipów...
Oby cofek nie bylo bo wbilem dzis ok. 1mlv i lv :confused:
PS. Na Guardi powoli sie uspokaja !! :D ( Ale lag nadal sa ; x )
Sprytny zbychu
19-08-2005, 20:19
To wszystko przez ten update !
Pewnie ktoś przełączył dźwignie i wszystko z**bał :D
atrureks
19-08-2005, 20:29
na securze tez kicki oO"
ale juz powili sie uspokoja...
Ja miałem tak samo z tym że mogłem się lognąć na wszystkie postacie orpucz postaci na guardi, a pozniej te lagi......15 sekundowe ;/
Miałem dokładnie to samo lag potwory się ruszają tylko ja stoje >> kick >> patrze na tibia.com nic nie ma a ja jestem nadal online...
Loguje się na postać na infernie wszystko dobrze (gram na Valorii) loguje się na Valorie minutę dobrze kick i tak kilka razy (w międzyczasie napis "connection timeout" wlogowalem sie , znikly krzyże i lag (wyłączyłem krzyżykiem) wlogowałem się na 2 postać na tym samym serwie (Valoria)
I wyłączyłem tibie bo brat chciał wejść :S
Wlogowałem się 2 godziny później i wszystko grało btw. dobrze , że były kicki jak treniłem na rotwormach i dwarfach aż się boje pomyśleć co by było gdybym był na jakimś huncie :S ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.