Pokaż pełną wersje : Czy starczy jedna niewidka?
Mam pytanie związane z questem, który na tibia.pl jest opisany jako "Spike Sword lvl --- Mainland Spike Sword Hordy Fire Devili strzega tego skarbu". Wiem gdzie on jest i jak go zrobić, interesuje mnie tylko czy do jego wykonania starczy jedna niewidka. Czy da się przejsć całą droge, w obie strony, w troche ponad 3 minuty? Na drugą niewidke nie starczy mi many, wiec musial bym zabrać mana fluidy. Niechce też używać Stealth Ringa. Osoby które robiły tego questa, napewno wiedzą o co chodzi.
To nie jest quest spoiling ponieważ nie opisuje dokładnie gdzie jest quest, ani gdzie znajdziemy nagrode.
Rodghar Najemnik
20-08-2005, 21:09
Wiem ze sprawdzonych źródeł, że nie.
PS:Chyba lepiej rzucic parę niewidek niż być bez niej przeciwko kilkunastu firedevilom co nie??
Male szanse, by ci starczyla. Radze wziac kilka mana fluidow, zawsze sie "ubezpieczysz" : )
Pogromca pk
20-08-2005, 21:30
Ciężko powiedzieć, ale lepiej mieć pewność, że przezyjesz. Masz kilka możliwości:
1. Zrobić wyższy level
2. Kupić te mfy
3. Pod koniec działania niewidzialności użyć stelth ringa
Albo po prostu biec tak szybko jak potrafisz i modlić sie, zeby fire devile cie nie "przywitały".
Alcor Sake
20-08-2005, 21:49
Lol 1 niewidka ci starczy tylko muszis isc i nei tracić czasu na nic sam tak zrobilem i jeszcze miałem troche czasu jej po powrocie ;)
Jezeli nie będziesz tracił czasu na zabijanie fire devili i jezeli wiesz w których miejscach kopać kilofem i wiesz gdzie jest schowany spoke sword to jedna niewidka w zupełnosci ci starczy.
Mi w kazdym razie starczyła. :)
Filipyo'vel sisig
21-08-2005, 19:48
starczy ci luzem sam tak robilem tylko musis za pierwszym razem odrazu dziury wykpoywac i nietracic czasu na zabijanie FD
przepraszam panowie ale musze nadmienic ze mojemu magowi sie udalo...tyle ze jesli nie znasz dokladnej drogi to padneisz.....bo bedziesz bladzil.....zarzucilem niewidke w momeci kiedy znalazlem sie na poziomie z tymi 2 fd......i biegiem na dol...1 dziura kop...potem 2 dziura kop....potem szukaj SS ...i wpi*** na gore...niewidka skonczyla mi sie w momecie gdy bylem na samej gorze i gadalem z kumplami ze sa ciotki i im sie nie chcialo sprobowac ^^ ....powiem szczeze zalezalo mi na tym mieczu....aha....a co do dokladnej drogi...to mialem hmmmm opis przejscia ^^ sorki ^^ ...wiec siem nie pierdzielilem z tymi fd wogule ^^......pozdro i wiez w sibie.....to daje duuze mozliwosci
Lord Dreathan
22-08-2005, 12:50
Więc tak. Ja zrobiłem tego questa 20 lvlowym sorkiem na niewidce i bez haste, i przebiegłem wszystko w 2 i pół minuty (przebiegłbym szybciej, gdyby nie szukanie drogi xD). Niewidkę rzuć przy drugim zejściu.
Opuszczony
22-08-2005, 16:46
Jesli ja bym miał wykonać questa t szczerze mówiąc nie ryzykowałbym. Jak niektórzy wiedzą nie lubię ryzyka... A zresztą czy te 100gp na mana fluidzie Cie zbawi ;]?
Belvedor
22-08-2005, 16:52
Mozesz tez wziasc powiedzmy bp manasow i wybic wszystkie FD, wkoncu to niezly exp jak na mozliwosci 20lvl'u ;d
Radek 666
22-08-2005, 19:33
1 niewidka spokojnie wystarczy! Ja wykonałem tego questa w 2 minuty, 11 sekund, liczyłem ze stoperem :P. Tylko trzeba dokładnie znać drogę. Dokładnie.
Temat mozna już zamknąć. Zabrałem mana fluidy, ale jedna niewidka mi starczyła. FD nie zabijałem, droge znałem bo oglądałem film. Szybko szedłem, nie zatrzymując się, odrazu znalazłem diure na 2 poziomie z FD i niewidka skończyła mi sie dopiero na najwyższym poziomie z 1 FD, ale byłem już od niego daleko i mnie nie zaatakował.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.