Pokaż pełną wersje : odkryłem sekret :]
hyhy
odkryłem sekret... a wy nie :P
odnośnie fishingu :)
odkryłem, że ryby mają respown <lol>
jak łowisz, to nawalaj w jedną kratkę aż złowisz rybę, potem przejdź na następną i tak dalej... (w kratce w której już złowiłeś rybę... uda Ci się złowić następną dopiero za kilka minut..)
prawda że jestem the best? :]
@LISEK
ale tak nie jest :] - powyższa metoda jest przetestowana...
L..i..S..e..K
14-04-2004, 22:22
Jasne , ciekawe dlaczego ?? przecież ryby powienny sie przemieszczać jak potworki :D
Lisek masz racje ale to chyba byloby trudne do wykonania, nie wiem :) =]
Heh z rybami niestety prawda (a co do szkieletow :/ gdzie je odkryles?)
A ja znam duzo lepszy sposób , ale nikomu go nie zdradzam a ten sposub to juz slyszalem o nim. 8)
Bofedojo
15-04-2004, 12:48
Ale ta taktyka jest nieoplacalna bo walac 1 min. w jedne miejsce zlowisz 1 rybke, a walac w rozne miejsca zlowisz ich 5.
Dan the Automator
15-04-2004, 13:27
Sekret to to nie jest :/ Ja np wiedziałem od tym od dawna - prosty sposób na udowodnienie - ustawcie żeby rybak łowił w jednym polu, a żeby łowił "losowo" a potem porównajcie wydajnośc...
... albo wystarczy porównac jeziorko przed Venore depo, a jakis bezludny kawałek wody...
Top kjest sekret dla idiotow. Każdy kto choć troche myśli zgadnie, że łowiąc w tym samym miejscu zlowi mniej.
yeah...
co miałęśna myśli mówiąc "ustaw"??
bo ja znam tylkometodę nawalania w wędkę i w wodę...
da się to jakoś zmechanizować?
a tak wogle to gratuluje Ci gangrel....
jesteś na prawdę inteligętny... [bi maj frjend]
logika tak sprawdza się może w realu... ale w tibii wcale się nie musi sprawdzić...
Rybak to program do cheaterowania. Można nim bardzo szybko łowić ryby. Oczywiście jest nie dozwolony, ale do udowodniania teorii rybnych można go użyć...
Wedlug mnie temat moze juz byc zamkniety, co wy na to ?
Zgredzio
16-04-2004, 15:47
Torche tępy wniosek
Dan the Automator
16-04-2004, 16:33
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Rybak to program do cheaterowania. Można nim bardzo szybko łowić ryby. Oczywiście jest nie dozwolony, ale do udowodniania teorii rybnych można go użyć...
hmm mówimy o tym samym?
Rybak - projekt polskiego gracza, pod tą samą ksywką, nim tibiaGG stała sie tak popularna jak teraz, wszyscy używali Rybaka. Jest to poprostu macro ( z możliwością konfiguracji) do łowienia "makroli" :D
Vemlekos
16-04-2004, 20:19
według mnie ryby mają resp obszarowy a nie w kratce bo to by było śmieszne ja zostawiłem na testa autofishing z gg i w ciągu 10 minut 1 ryba ta pierwsza
(na testa na rooku)
Oryginalnie dodany przez Dobo
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
hmm mówimy o tym samym?
Rybak - projekt polskiego gracza, pod tą samą ksywką, nim tibiaGG stała sie tak popularna jak teraz, wszyscy używali Rybaka. Jest to poprostu macro ( z możliwością konfiguracji) do łowienia "makroli" :D
Tak, mówimy o tym samym. Napisałem tak, żeby zrozumieli a nie potem kolejne pytania "macro?":P
Raluvuxa
16-04-2004, 20:36
Też mi sekrtet.Czy nie lepiej łowić przez 1 minutę w różnych miejscach i złowić np. 8 ryb niż łowić 5 min. i złowić 1 rybę :rolleyes:
Kazardon
16-04-2004, 21:53
Ja mysle ze to jest jebniety sposób bo po co tak lowic jak mozna se porzucac w inne miejsca?? :P
Acid Drink
17-04-2004, 03:07
a to w tym momencie wydaje mi sie dziwne, bo jezeli moj skill wynosi 50 (pare) to jezeli lowie w jednej kratce to trafienie w rybe powinno byc wmiare czeste (niewiem jaki jest przewidziany najlepszy skill ale jezeli bysmy zalozyli ze 200 to powinienem trafiac raz na cztery zazucenia, a tak niestety niejest), zreszta lepszym efektem jest jednak jak lowi sie na chybil trafil, przynajmniej niewymaga to tak wielkiej koncentracji jak szukanie caly czas tej samej kratki w wielkiej powiezchni tego niebieskiego :P
Bigvirus
17-04-2004, 15:33
To jest nieco mala glupota jak ktos lowi ryby w tym samym miejscu to wie ze nie zlowi tam rybki tak szybko bo ich tam nie ma logiczne to co nie?:D
przetestowalem tom metode i niezle idie lowienie ;p
69 rybrk zlowilem, bo systematycznie, kratka po kratse przeszukiwalem.
Czy skile w fishingu rosnom tylko jak się ma wętke w ręku albo plecaku? Bo lubie lowić mając ją obok siebie(bliżej do wody) ;p
AAAAAGGGHHHRRRRR!!!
LUDZIE! cztanie ze zrozumieniem się kłania!
nie mówię wam żebyn napier... w jedną kraktę nonstop, tylko od momentu złowienia ryby!
a potem zmieniamy kratkę i tak dalej!
to takie trudne?!?
sposób jest na bank prawdziwy... a czy dużo daje to już inna kwestja...
a tearaz LOGICZNE MYŚLENIE!!!
jak łowisz na chybił trafił to często powtarzasz swój rzut w pole na któym złowiłeś rybę więc tracisz po prostu czas niepotrzebnie...
-_-" poziom tego forum mnie załamuje...
RE ktośtam:
jak wędka jest obok ciebie to też skilujesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.