|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() hyhy
odkryłem sekret... a wy nie ![]() odnośnie fishingu ![]() odkryłem, że ryby mają respown <lol> jak łowisz, to nawalaj w jedną kratkę aż złowisz rybę, potem przejdź na następną i tak dalej... (w kratce w której już złowiłeś rybę... uda Ci się złowić następną dopiero za kilka minut..) prawda że jestem the best? ![]() @LISEK ale tak nie jest ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Jasne , ciekawe dlaczego ?? przecież ryby powienny sie przemieszczać jak potworki
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Lisek masz racje ale to chyba byloby trudne do wykonania, nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Heh z rybami niestety prawda (a co do szkieletow :/ gdzie je odkryles?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2004
|
![]() A ja znam duzo lepszy sposób , ale nikomu go nie zdradzam a ten sposub to juz slyszalem o nim. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale ta taktyka jest nieoplacalna bo walac 1 min. w jedne miejsce zlowisz 1 rybke, a walac w rozne miejsca zlowisz ich 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Sekret to to nie jest :/ Ja np wiedziałem od tym od dawna - prosty sposób na udowodnienie - ustawcie żeby rybak łowił w jednym polu, a żeby łowił "losowo" a potem porównajcie wydajnośc...
... albo wystarczy porównac jeziorko przed Venore depo, a jakis bezludny kawałek wody... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Top kjest sekret dla idiotow. Każdy kto choć troche myśli zgadnie, że łowiąc w tym samym miejscu zlowi mniej.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() yeah...
co miałęśna myśli mówiąc "ustaw"?? bo ja znam tylkometodę nawalania w wędkę i w wodę... da się to jakoś zmechanizować? a tak wogle to gratuluje Ci gangrel.... jesteś na prawdę inteligętny... [bi maj frjend] logika tak sprawdza się może w realu... ale w tibii wcale się nie musi sprawdzić...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Rybak to program do cheaterowania. Można nim bardzo szybko łowić ryby. Oczywiście jest nie dozwolony, ale do udowodniania teorii rybnych można go użyć...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Wedlug mnie temat moze juz byc zamkniety, co wy na to ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Torche tępy wniosek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Rybak - projekt polskiego gracza, pod tą samą ksywką, nim tibiaGG stała sie tak popularna jak teraz, wszyscy używali Rybaka. Jest to poprostu macro ( z możliwością konfiguracji) do łowienia "makroli" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() według mnie ryby mają resp obszarowy a nie w kratce bo to by było śmieszne ja zostawiłem na testa autofishing z gg i w ciągu 10 minut 1 ryba ta pierwsza
(na testa na rooku) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Też mi sekrtet.Czy nie lepiej łowić przez 1 minutę w różnych miejscach i złowić np. 8 ryb niż łowić 5 min. i złowić 1 rybę :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
|
![]() Ja mysle ze to jest jebniety sposób bo po co tak lowic jak mozna se porzucac w inne miejsca??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() a to w tym momencie wydaje mi sie dziwne, bo jezeli moj skill wynosi 50 (pare) to jezeli lowie w jednej kratce to trafienie w rybe powinno byc wmiare czeste (niewiem jaki jest przewidziany najlepszy skill ale jezeli bysmy zalozyli ze 200 to powinienem trafiac raz na cztery zazucenia, a tak niestety niejest), zreszta lepszym efektem jest jednak jak lowi sie na chybil trafil, przynajmniej niewymaga to tak wielkiej koncentracji jak szukanie caly czas tej samej kratki w wielkiej powiezchni tego niebieskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() To jest nieco mala glupota jak ktos lowi ryby w tym samym miejscu to wie ze nie zlowi tam rybki tak szybko bo ich tam nie ma logiczne to co nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() przetestowalem tom metode i niezle idie lowienie ;p
69 rybrk zlowilem, bo systematycznie, kratka po kratse przeszukiwalem. Czy skile w fishingu rosnom tylko jak się ma wętke w ręku albo plecaku? Bo lubie lowić mając ją obok siebie(bliżej do wody) ;p |
![]() |
![]() |