PDA

Pokaż pełną wersje : Najwiecej noobow i upierdliwych new be jest w ... ?

Avanti Sorcerrer
16-04-2004, 18:12
Gdzie wedlug was jest najwiecej noobkow i new be co truja dupe jak sie stanie pod depot....
Najgorsze jest to za najbardziej Lubie AB a uwazam ze wlasnie tam jest najwiecej noobow....

Rincewind
16-04-2004, 18:33
mi sie wydaje ze najwiecej noobow jest w thais

Gangrel
16-04-2004, 18:39
Najwięcej Jest na rooku. Ale jak tak opcji nie ma... Thais

Browar
16-04-2004, 18:59
N00bów jest rzeczywiście najwięcej na rooku (jak sie popiszą n00bostwem na mainie to powtórka z rooka ich czeka :] ), a na mainie to lepiej zapytać gdzie jest najmniej!! Na Edron i Darashii nie byłem ale z miast FACC to chyba w Kazo jest NAJMNIEJ n00bów, bo bez PACC nie wejdziesz z rooka a n00b z np. Thais nie przeprowadzi sie bo ciężko trafić... Dużo n00bów jest w Thais, ale chyba więcej jest w Ab (w Thais sie n00bów rookuje), w Venore i Carlin nie byłem więc nie wiem...
Poza tym to zależy od serwera :)

Raul
16-04-2004, 19:55
Według mnie najwięcej noobów jest w Ab.

Monoskar
16-04-2004, 20:06
Ja bym Was prosił o wyjaśnienie terminu n00b albo Newbie :P Wszyscy cwaniakują, że n00b to, n00b tamto. Wy pewnie założyliście konta na Tibii i dostaliście od razu 20lvl :D Od razu wiedzieliście gdzie expić, co gdzie kupić i za ile, nie wspominając już o wysyłaniu parceli i summowaniu potworków :P
Dobra, nie brakuje idiotów, którzy żebrzą o kasę, sprzęt, są nachalni i upierdliwi - to są n00b'y w moim mniemaniu. I oni są wszędzie, na każdym świecie, często nie mają pojęcia o angielskim (ale co się dziwić 7-olatkom). A to czy komus przeszkadzają, czy nie to już inna sprawa...

Vemlekos
16-04-2004, 20:14
lol jest taki że jak do kazzo dojść nie wiedzom noobiaki
i dla tego tam jest najmniej noobów

jak podemną sie podpisze kesaro lub slajt to są dziwni bo mają coś dziwnego na moim punkcie i zawsze posty pod moim dajom :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

marred
16-04-2004, 20:46
Najwiecej n00bow jest na serwerach non-pvp w miastach dla facc. Gdy poplynalem na wyspy dla pacc, nagle byla zupelna odmiana - zadnych looterow n00bow i thiefow.

L..i..S..e..K
16-04-2004, 21:04
Wszędzie są n00by ale najwięcej jest w thais.

Kazardon
16-04-2004, 21:16
najwiecej n00bów jest w ab i tego bede sie trzymal to sa poprostu bezmuzgie istoty :D

Ulrek
17-04-2004, 00:49
najwięcej n00bów jest w Afryce bo to same dzikusy (bez obrazy dla Murzynów i ewentualnych dzikusów)...

albo nie...

najwięcej n00bów jest w Polsce bo to sami polacy...
Spójrzmy chociaż na forum:
temat nr 1: płatność za pacc
temat nr 2: kartą za pacc
temat nr 3: jak płacić za pacc

albo

temat nr 1: account disabled for 5 minutes
temat nr 2: nie mogę się dostać!
temat nr 3: account disabled

i tak w kółko...

....

Uprzedzając waszą chęć pojechania mnie:
Tak, znowu mi się nie podoba, tak było, tak jest i tak będzie. Chcę żyć w świecie chociaż trochę zbliżonym do ideału, a omijanie WIEEELKIEJ, OOOGROOOMNEJ ikonki z WIEEEELKIIM, PRZEEEOOOKRUTNIE OGROOOOMNYM napisem "Szukaj" nie należy do ideałów.

...

Skoro już muszę wybierać to z pewnością najwięcej noobów jest w miastach Venore, Thais i Carlin - dlaczego? Bo te miasta można wybrać u wyroczni.

Najmniej w Kazo, bo żaden n00b nie potrafi tam dojść.
Chociaż jak wspomnę sam siebie wrzucającego lootbaga jakiemuś 50 lvl ryckowi do lawy.. to hehe. Ale już z tego wyrosłem.... Teraz telefraguję gości w trybie cooperative w Doomie :D :D :D :D

Mr Logest
17-04-2004, 00:56
w życiu najwięcej n00bów drodzy Państwo.. w życiu, a to że nieopatrznie grają w tibię..to już inna sprawa..

i jak w kawale..

rozmawia iżynier z inżynierem..
-Ty.. jak ja widzę jakim jestem budowlańcem, to ąz boję się iść do lekarza..

a potem jakis franca dorobi sie w wieku 13 lat lvl 52 i mnie brazylijczyk beżowy leje na pohu, bo mu powiedzialem ze nie ma walic w moje potworki, aon sie ..przerzucił na mnie..

Ozzie
17-04-2004, 07:18
Pierwzze miejsce pod wzgledem wystepowania n00bow... Carlin <--- BR plx...
Drugie miejsce Ab'dendriel <--- Polacy (raczej tylko na niemieckich serverach, ale sa wyjatki), a takze BR obcuje... Wg mnie: BR, power abusers i mass kicki sa najwieksza zmora tibi...

Bigvirus
17-04-2004, 15:35
Najwiecej nobbuw jest w ab i carlin tom jest tez najmniej wysokich lvl moze dlatego:D

Reformator
17-04-2004, 15:42
Newbie attac!!! Takie ostrzeżenia najczęściej padają w Carlin i Thais, ale najbardziej natrętnych spotkałem w Venore X( Tylko widzisz jak ci na priv leci "give me smth plz plz plz plz " ale na szczęscie jest magiczny przycisk ignore. I po kłopocie! :]

limenu
17-04-2004, 18:27
Vemlekos, ja droge do kaazadron(chyba tak się pisze) znalazłem przypadkowo ;p.

czy możecie podać miasto gdzie jest najwięcej lov lewelowych noobów i mało high level osób, które z n00bostwa wyrosły;p

ps. Wolność dla nobów! jeżeli jeszcze jednego noba zabijecie to podam was do organizacji PRAW ZWIERZĄT!!!

ps2. od jakiego levelu jest się high level, a do jakiego lovl, a jaki zakres jest pośredni :D

zapomniełem dodać
Fajnie poić ich slimem ;p