PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa rebelia

Lord Dreathan
23-08-2005, 22:37
Witam.

W swoim poprzednim temacie opisałem wojnę Widows Aftermath & Del'Toro, która zakończyła się zwycięstwem DT. Po zwycięstwie, Del'Toro przez długi czas panowało na serwerze wraz z rodziną i zarazem gildią "Vito" jednak Sampzor (najwyższy lvl na Beryli) wraz z Hayzelem, stwierdzili, że "Del'Toro nadużywa swojej siły co jest nie fair w stosunku do słabszych graczy i należy położyć temu kres. Tak oto powstała gildia Grabbarna Grus, która rozpoczęła drugą rebelię przeciwko gildi Del'Toro.

Z GG odeszło już 5 członków ( w tym Tusiek Murderer, koleś który walczył po obu stronach konfliktu i musiał każdej nieźle zapłacić za wolność xD)
gdyż wykańcza ich czekanie na odpowiedni moment do ataku.

Wielu graczy na Beryli, oraz forumowiczów twierdzi, że Del'Toro boi się Open battle. Ciekawe czy wy, byście poszli w 36 przeciwko ponad 50 ? Nawet jeśli tak, to jestem pewien, że ponieśliście by straty i to dosyć znaczne, jednak
mimo tego, że w DT jest mniej członków, to rozgramiają GG tzw. "partyzantką", co jak narazie daje im przewagę w fragach

(Warstatsy w tym temacie : http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=897944&pagenumber=1)

Śmieszne jest to, że spośród 50 członków Grabbarna Grus, tak naprawdę walczy około 35-40. Reszta siedzi w PZ'ach 24/7 i np. (tak jak pan Exodus Torque) stwierdza, że GG wygra wojnę a sam nie uczestniczył w żadnej bitwie bądź tak jak np. pan Xeonis Shard, który krzyczy "Hail GG" a postępuje podobnie jak wyżej wymieniony.

Cóż jedyne co mogę jeszcze dodać to linki do filmików z dwóch bitew.

http://rapidshare.de/files/3824855/Berylia_whaa.rec.html
(Walka miała miejsce na Tiquandzie, dużo fragów =) )

Open battle:
http://rapidshare.de/files/4056605/Bitwahills1.rec.html

Igrexou
24-08-2005, 22:33
Art krótki aczkolwiek treściwy, ale niezbyt obiektywny... No cush ja mam za mały lvl na tą wojne.. ale za to walcze w wojnie Vodka Drinkers vs Eternal Destiny (tzn. już dzisiaj bede... już niedługo...)

Donas
24-08-2005, 22:41
:(
Obawiam się, że tylko naprawdę mocna gildia ma szanse z Del'Toro. Ich PvP jest bardzo wysokie, obawiam się, że wiele będzie tych rebelii, ale czy w końcu ktoś obali ich dyktaturę?

Artykuł krótki, zwięzły i na temat. Gratz.

thewojtek
25-08-2005, 02:26
@up 2x

walczysz ale niestety przegrasz....

HAIL VODKA DRINKERS
HAIL CA'PONE FAMILY
HAIL DT

Igrexou
25-08-2005, 02:31
No cush... :P Was coraz mniej, a nas coraz więcej... A im więcej Vodka Drinkers chowają się za plecami Del'Toro tym mniejszy mam do całej gildii szacunek...

Kurt
14-09-2005, 19:29
Warto jeszcze zauważyć, że Widows Aftermatch po przegranej wojnie przyłączyło sie do DT i teraz ładnie fragguje panów z GG.

@topic
Mnie tylko dziwi ze ludzie z GG tak dlugo sie nie poddają... wicąż przylaczaja sie nowi ludzie etc. Moze po prostu nie chca sie przyznac ze sromotnie przegrali. A po za tym roznica w fragach jest juz zbyt duza zeby myslec o tej wojnie.
Moze nastepnej rebelii sie uda ; )

Beryliann
15-09-2005, 20:52
Dreathan mówisz o siedzeniu w PZ a co sam robisz oprócz PA? No nie widziałem cie walczącego prócz zabicia Vatena... 37 master bał sie 30 nieprzygotowanego do walki... żałosne... Ty i Wal'Dek to największe śmiecie z Del'Toro .... Nic nie robią a najbardziej kozaczą... Wal'Dek słynny zlodziej okradł byłych qmpli na około 300k + bohy... A potem niby hacka miał... Poza tym Dreathan ciągle powerabusuje i łamie prawa ustalone przez Del'Toro o zajmowaniu spawnów... Myśli że jest w Del'Toro to może wszystko ale nie martw sie... po wojnie sie wszystko zmieni Del'Toro wywallą cię na zbity pysk jak większość tych co teraz tam są... Zostanie kilku z BW i wszyscy z DT :] a tacy jak ty skończą przygodę z berylią...

Większość tych co dołączyli do DT myślą o zysku a nic nie robą... jak Poncek którego jedyną akcją była ucieczka :D

Nie wiem czemu ludzie dołączają do powerabusującego DT a nie do GG...

A co do Dreathana i Waldka niech zdejmą dresy i zejdą z drzewa...

Lord Dreathan
15-09-2005, 21:45
Power Abusing...może
Nic nie robie ??
Sep 10 2005, 16:35:03 CET Killed Reed rosse at Level 45 unjustified
Sep 14 2005, 20:45:26 CET Killed Lady Widuri at Level 58 unjustified

Wal'dek też ma dwa fragi na: Irod Torque (zapłacił) i chyba Kuunie. Więc nie p!3r0l że nic nie robię. Poza tym nie jesteś w Dt więc nic o nich nie wiesz, więc swoje wspaniałe myśli zostaw dla siebie pacanie =]

Igrexou
15-09-2005, 21:58
Hmmm ... Ciekawe ilu was było na Reed i Widuri? z 5 może 6?

Myślisz że DT zostanie takie jak jest po wojnie? to się mylisz... może miesiąc po wojnie tak bedzie... nie sądze żeby mogło być dlużej tak...

A jeszcze przypomniało mi sie pare uczciwych uczynków Del'Toro :)

Kilku RL kumpli Poncka powiedziało mi że konto dzielone (dlatego tak słabe pvp?) Nie mówie że tak jest tylko mówie co sie dowiedziałem od jego Rl qmpli...

Aga 20h na dobe w wakacje... Kto tyle wytrzyma? chyba nikt samotnie...
Poza tym Aga używa macro... Dowody? Afkowałem z nią (ja na afk na ghoulu bez macro, więc all legalnie bez spalania many [niestety]) a Aga na macro trenowała nocami 3 kratki ode mnie :) Aga jak moje knight legsy? :)

Telupeje
15-09-2005, 21:59
Drehu nic nie robi? ROTFL Jeden z najbardziej aktywnych na ventrilo...jak jest battle on odrazu biegnie pomoc...Wez chlopcze o czym ty wogole pie.rdolisz?
-.-

Lord Dreathan
15-09-2005, 22:06
Myślisz że DT zostanie takie jak jest po wojnie? to się mylisz... może miesiąc po wojnie tak bedzie... nie sądze żeby mogło być dlużej tak...

A jeszcze przypomniało mi sie pare uczciwych uczynków Del'Toro :)

Kilku RL kumpli Poncka powiedziało mi że konto dzielone (dlatego tak słabe pvp?) Nie mówie że tak jest tylko mówie co sie dowiedziałem od jego Rl qmpli...

A kto powiedzial ze DT musi byc do konca razem? Jakbys niewiedzial to w sklad DT wchodza czlonkowie WA/Die Dat Guild, ale tobie to pewnie nic nie mowi.
A co do Poncka, moze sharignowal moze nie, mam to w I-Iuju i tak pozatym co ma knight do PvP? Kazdy debil potrafi stac i sie uhac, wiec nie pi3r0l mi tu bzdur ze on ma kiepskie PvP, bo ty bys pewnie knightem zdobyl parenascie/paredziesiat fragow na wojnie.

Btw. Reed Roose bily 2 osoby ja i Harlequin Vito, a co do Lady, no coz to trzeba byc idiota zeby biegac z 1 domku do 2 domku jak pilnuje cie 2 m sorcow,(ja+harlequin) double ue i sprawie

Igrexou
15-09-2005, 22:16
Po co Knightowi PVP? Po to żeby stracić tych uhów jak najmniej :) i żeby sie nie dac zablokować :P

BTW: Widziałem filmiki bodajże z Aurea i widziałem tam jak non shared kilka lvl mniej wymiatał sharowanego kilka więcej...

Hail DT
Hail GG
Hail Peace!

Make Love Not War! Make Kids! Not Deads! Buy Flowers! Not Sds! I jeszcze jedno...

Evlis Żyje...
k thx ...

Cała ta wojna mi sie nie podoba... jedynie dobre to że zawsze ktoś kupi SDki za 4,5k :P

Lord Dreathan
15-09-2005, 22:19
Cała ta wojna mi sie nie podoba... jedynie dobre to że zawsze ktoś kupi SDki za 4,5k :P
Jakbys chcial wiedziec to wyzsza cen run jest spowodowana letnim update, co uniemozliwilo uzywanie farm. n00b jestes n00b n00b n00b n00b n00b

Igrexou
15-09-2005, 22:28
Tyle że wcześniej po updacie normalna cena to ~4k ... a poza tym jak nie ma wojny to ciężko SD sellnąć :) b. ciężko nawet :) a jak jest wojna to żaden problem... (Hi Knightsolo! :)) btw: ta wojna ma dosyć głupie powody... i nieważne kto wygra... głupio bedzie bo każda gildia ma wielu fajnych ludziów ;)

Berylie Trzeba zLepperować!

Telupeje
15-09-2005, 22:30
BTW: Widziałem filmiki bodajże z Aurea i widziałem tam jak non shared kilka lvl mniej wymiatał sharowanego kilka więcej...

To ze ktos ma paru ownerow to odrazu wiadomo ze ma slabe pvp?xD Wiem...jest taka osoba na beryli co sharuje i all ownerzy pvp do niczego ale to chyba wyjatekxD Nie mozliwe jest ze all ownerzy maja dobre pvp;[? no plx;[

Troche bez sensu post...sry; p

Lord Dreathan
15-09-2005, 22:36
Tyle że wcześniej po updacie normalna cena to ~4k ... a poza tym jak nie ma wojny to ciężko SD sellnąć :) b. ciężko nawet :) a jak jest wojna to żaden problem... (Hi Knightsolo! :)) btw: ta wojna ma dosyć głupie powody... i nieważne kto wygra... głupio bedzie bo każda gildia ma wielu fajnych ludziów ;)

Berylie Trzeba zLepperować!
Knightsolo kupuje sd dla Korobskury, jego rl bro, bo razem demony zabijaja, wiec nie gadaj mi to bzdur.

Telupeje
15-09-2005, 22:37
Knightsolo kupuje sd dla Korobskury, jego rl bro, bo razem demony zabijaja, wiec nie gadaj mi to bzdur.
haha! ch.uja wiesz!!!!! Knightsolo kupuje se SD na wojne! bo on ma 15 mlvl!!!! nie slyszales o tym?!
xDDDDDDDDDD

Lord Dreathan
15-09-2005, 22:40
haha! ch.uja wiesz!!!!! Knightsolo kupuje se SD na wojne! bo on ma 15 mlvl!!!! nie slyszales o tym?!
xDDDDDDDDDD
A no tak, zapomnialem, przepraszam!

Igrexou
15-09-2005, 22:44
Wow co mnie to obchodzi komu kupuje.. ważne ŻE kupuje... może kupywać nawet dla swojej babci na cave raty... -.-

po prostu jak kupuje to myślałem że na potrzeby wojny -.-

Telupeje
15-09-2005, 22:45
Wow co mnie to obchodzi komu kupuje.. ważne ŻE kupuje... może kupywać nawet dla swojej babci na cave raty... -.-
no ale ty mowiles ze to dzieki wojniexD
co on dzieki wojnie demony huntuje;p?

Lord Dreathan
15-09-2005, 22:46
To sie nie mysli, to sie wie.

Exodus
15-09-2005, 22:47
Power Abusing...może
Nic nie robie ??

Wal'dek też ma dwa fragi na: Irod Torque (zapłacił) i chyba Kuunie. Więc nie p!3r0l że nic nie robię. Poza tym nie jesteś w Dt więc nic o nich nie wiesz, więc swoje wspaniałe myśli zostaw dla siebie pacanie =]

Wal'dek kolegował się z Irodem bardzo długo i zabił go podstępem a tak poza tym
Irod Torque nie uczestniczył w wojnie i padł za nic dopiero po tym jak przestał tam grać (czyli po tych dedach) czasem tylko sprawdzał teren...

btw. może to śmieszne ale wal'dek się zachowuje jak Pażdzioch z "Swiata w/g kiepskich " xDDDD

Igrexou
15-09-2005, 22:50
no ale ty mowiles ze to dzieki wojniexD
co on dzieki wojnie demony huntuje;p?

Chodziło mi o to że dzięki wojnie większe chody na SD są xD (Kto qpi 3 bp GFB? :P) a o nim to pisałem że kupił najwięcej... :P ehhh ileż to trzeba tlumaczyć...

Lord Dreathan
16-09-2005, 16:59
btw. może to śmieszne ale wal'dek się zachowuje jak Pażdzioch z "Swiata w/g kiepskich " xDDDD
Moze troche dokladniej?;p

Telupeje
16-09-2005, 18:06

Own3d!!!!!

Edit:
Arion mowi że ze wsi jestem i zaczal sie chwalic swoja wiocha...

17:55 Reed rosse: buahahahah ja ze wsi? nisko 20tys. mieszkancow ****u

Toz to na moim osiedlu wiecej mieszkaxDDDDDDDDD

W tym Nisku to 3 chaty i 2 stodolyxDDDDDDDD

Lord Dreathan
16-09-2005, 22:06
@ up
I jeszcze spożywczy albo monopolowy xDDDDDdd

Igrexou
16-09-2005, 23:14
ja jestem z nowogardu! mamy 20k mieszkanców i mamy Netto, Lidla, Stokrotke i BIEDRONKE! mamy z 10 blokowisk i mamy dresów, blokersów, metali, fajne dupy i mnie! Prosze nie obrażać małych miast! fÓ xD

thewojtek
16-09-2005, 23:34
lol
nie mowcie ze poncek ma kilku ownerow bo nie ma :]

@offtop

u mnie na ośce tez jest wiecej niz 20 tys mieszkancow xD Łódź rox

Exodus
16-09-2005, 23:35
a co to ma do rzeczy czy jest się z 20 domkowej wioski czy z miasta z milionem mieszkańców. Ja myśle ze lepiej mieszkac na wiosce kiedys moze tez to zauwazycie ;]

Lord Dreathan
17-09-2005, 00:46
a co to ma do rzeczy czy jest się z 20 domkowej wioski czy z miasta z milionem mieszkańców. Ja myśle ze lepiej mieszkac na wiosce kiedys moze tez to zauwazycie ;]
Koles chcial zaszpanowac, a tu sie okazalo ze u Olka jest ponad 5 razy wiecej mieszkancow, juz nie powiem ilu jest u mnie;p

Telupeje
17-09-2005, 01:13
Ja nic nie mam do malych miast (nie liczac Olecka i Niska xD) Ale jak wiesniak mowi ze jestem ze wsi to to troche przesada-.-

Lord Dreathan
17-09-2005, 01:22
Ja nic nie mam do malych miast (nie liczac Olecka i Niska xD) Ale jak wiesniak mowi ze jestem ze wsi to to troche przesada-.-
Co ty gadasz, Nisko to I<urwa metropolia, niewiesz o tym?
btw. zaloze sie ze to Nisko ma 20 tys mieszkancow po tym jak doliczyles krowy, kurczaki, owce, konie i inne zwierzeta hodowlane.

Igrexou
17-09-2005, 02:15
po tym jak doliczyles krowy, kurczaki, owce, konie i inne zwierzeta hodowlane.

a co ze zwierzątkami futerkowymi jak np. króliki i chomiki? :>

Telupeje
17-09-2005, 02:53
Co ty gadasz, Nisko to I<urwa metropolia, niewiesz o tym?
btw. zaloze sie ze to Nisko ma 20 tys mieszkancow po tym jak doliczyles krowy, kurczaki, owce, konie i inne zwierzeta hodowlane.

Nom...i jeszcze taborety doliczylem:) Takie ktore mysla ze jeszcze szanse w wojnie maja:) bo ludzie to to nie saxDDDDDD

Lord Dreathan
17-09-2005, 13:14
No to mamy, krowy, kurczaki, owce, kroliki, chomiki, szynszyle no i TABORETY:D

seedee
18-09-2005, 14:08
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]

btw. Devil Caff ... juz nie zyjesz...

Mauzes
18-09-2005, 14:25
Ludzie Dt ma teraz 2 wojny na Isarze pare osób z DT pomaga Isaras Finest i na Beryli maja z GG gdzieś muszą zniknąć wkońcu raz na zawsze!! A co do miast to ŁODŹ ROX!

Lord Dreathan
18-09-2005, 14:50
@ Seedee

O tak na pewno wygraja...musieliby zdobyć 52 fragi żeby wyrównać Warstatsy ;) Pozatym syutacja się odwróciła: na samym początku mieli oni ponad 50 członków a my około 30 a teraz odwrotnie :)

Btw. Kto taki dobry niby do nich doszedł ??

Sampzor - gdyby był jak Liam Darkcrosser to bym się go bał, ale jedyne co on umie to ustawić wszystkie hotkeye na UE i sampowac nimi w każdego

Tedrus - Bez Sampzora siedzi w Pz

Saltsyra, Lycanith i spółka - Bez Sampzora i Tedrusa siedzą w Pz, chociaż ostatnio Vexmin i Lady Widuri rzucali się solo co skończyło się wyprawą pani Widuri do temple a pan Vexmin był już w progu jednak miał farta i uciekł.

Tyle ~

Straznik Monopolowego
18-09-2005, 14:52
kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
srry za literowke

IrodZambeer
18-09-2005, 14:57
Power Abusing...może
Nic nie robie ??

Co do mojego deada (Irod Torque) to po pierwsze padlem na kicku i waldek tylko z hmm dobil i nawet w wojnie nie byłem-.- po 2 nie zapłacilem buhahahah nie ładnie kłamac a Wal'dek to ciota bał sie wyskoczyc zemna na solo wiec nie wypowiadac sie na moj temat bo ja w wojnie nie bralem udzialu nooby

Nie gram juz na Beryli
Hail Pandoria Hail Extazy

Mumakil
18-09-2005, 15:20
Co tu dużo mówić berylia to fajny świat ^.^

a wszyscy del toro z którymi miałem jakakolwiek stycznosc sa bardzo OK

np sir(juz wiem jak mad mage zrobic xD)
harlequin(pomagal w OF)
liith vito(porzyczyl mi kase)
falearo(pomagal w OF)

no i kilku innych

w del toro jest sporo moich kumpli i wszyscy bardzo chwala ta gildie

a jedynce co robi gg to pisze na forum tibi.com ~~~~

a tu mały pokaz : xDhttp://i18.photobucket.com/albums/b107/delicja17/Delicja60003.jpg

Exodus
18-09-2005, 15:51
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ... po 2 .. nawet ludzie nie bedacy w GG czesto pomagaja GG ;]

Bym się cieszył jakby tak było tak naprawdę w wojnie spoza GG raczej nikt nie walczy z Dt a bardziej dt'som pomaga bardzo wiele osob z innych gildii lub bez gildii...

Straznik Monopolowego
18-09-2005, 15:57
No to mamy, krowy, kurczaki, owce, kroliki, chomiki, szynszyle no i TABORETY:D
myslisz ze to jest smieszne ??? stary jestes zalosny smieszy moze tytlko ciebie i tego debila alt~ ciekawe gdzie ty mieszkasz wawa?? ja bym chcial zamieszkac na wsi bez korkow spalin i zuli a ty jestes zalosny

Exodus
18-09-2005, 16:20
@up
Popieram :)

Wobunio
18-09-2005, 17:03
A ja SObie Zapierda-lam Ursusem Do Cafe zeby pograc :(( bo u mnie na Wsi neta nie ma :( chyba ze ktos zakreci korba to moze cos odpali bateria sloneczna ^^ X( Kacu Mastha mi sssssal ^^;] :evul:

Dethmar
18-09-2005, 20:25
@ Seedee

O tak na pewno wygraja...musieliby zdobyć 52 fragi żeby wyrównać Warstatsy ;) Pozatym syutacja się odwróciła: na samym początku mieli oni ponad 50 członków a my około 30 a teraz odwrotnie :)

Btw. Kto taki dobry niby do nich doszedł ??

Sampzor - gdyby był jak Liam Darkcrosser to bym się go bał, ale jedyne co on umie to ustawić wszystkie hotkeye na UE i sampowac nimi w każdego

Tedrus - Bez Sampzora siedzi w Pz

Saltsyra, Lycanith i spółka - Bez Sampzora i Tedrusa siedzą w Pz, chociaż ostatnio Vexmin i Lady Widuri rzucali się solo co skończyło się wyprawą pani Widuri do temple a pan Vexmin był już w progu jednak miał farta i uciekł.

Tyle ~
Wez czlowieku sie zamknij ty wogule nie umiesz grac gdyby dzisiaj mnie chenverd nie powtrzymal poszedlbym na kamizake i cie za***al wez przestan z UE mnie nie trafiles choc bylem ok 20 kartek od dp a potem 2 DT przyszlo nie bede sam na 3 walczyl a ty ciagle w boat siedzisz chyba ze ejst 20 DT online jestes zalosny i zrobisz mi wielka przyjemonsc gdy obejrze napisz ,,Warning the murder of Sir Dreathan was not justif~ ;)
Vexmin

Dwik
18-09-2005, 20:33
Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;] BTW GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvp (wystarczy 8-10 najwyzszych lvli z GG) i losy wojny mogą się odwrócić.
@Lord Dreathan
Sama liczba fragów nie świadczy o wygraniu/przegraniu wojny. Zobaczymy kto się pierwszy podda. GL on Battlefields

Altir
18-09-2005, 21:01
tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT" :baby:

Telupeje
19-09-2005, 01:47
GG wygra ... bo corac wiecej ludzi ma dosyc DT ...
Tia...no to powodzenia ; )

kilka slow do frajera Althunus: jestes zalosny stary ile ty masz lat nie potrafisz dotrzymac slowa to morda w kubel najpierw mowiles ze nie bedziesz placil detrosom a teraz jestes z nimi hahaha to jest smiesznie zalosne szkoda mi cie walczysz z frajerami ktorzy po wojnie cie za sdkuja i dopiero wtedy bedziesz placil haha to tyle i jezeli myslisz ze detrosi cie beda kochac po wojnie i ze bedziesz sie z nimi wozil na hunty i bedziesz "gangsta" to jestes zalosny to samo do zalozyciela tematu tylko nie wiem czy on walycz w wa lub jna tak jak pan zalosny Althunus szkoda mi cie
Że niby ja jestem żałosny?: /
myslisz ze to jest smieszne ??? stary jestes zalosny smieszy moze tytlko ciebie i tego debila alt~ ciekawe gdzie ty mieszkasz wawa?? ja bym chcial zamieszkac na wsi bez korkow spalin i zuli a ty jestes zalosny
Że niby Drehu jest żałosny?: /
zrobisz mi wielka przyjemonsc gdy obejrze napisz ,,Warning the murder of Sir Dreathan was not justif~
Niestety, ale Drehu nie zrobi Ci tej przyjemności więc będzisz musiał sie zadowolić zwaleniem konia.
Dajcie mi 80 pala to pokaże wam co oznacza dobre pvp ;] To se ku... zrób takiego pala pajacu.
GG raczej zbyt dużych szans nie ma, jednak tkwi w nich naprawdę duży potencjał, wystarczy że zsharuja konta graczom z naprawdę dobrym pvpTo w kim tkwi ten potencjal? W GG czy w tych z którymi mogą sharować? Ty wogóle czytasz to co piszesz? Nie sądze...
tak sie sklada ze Nisko ma prawa miejskie to sie panowie zblazniliscie :/ szkoda mi was...a co do Althunus to dwa slowa "NO COMMENT"
Chu.j mnie to bo i tak mam was za wsioków. I sie do kur.wy nędzy nauczcie odmieniać mój nick!-,-

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD

Satyr
19-09-2005, 14:58

hahaha GG wygra..ale sobie powiedziałes....DT pomaga wiecej ludzi,a poza tym to GG juz wiedza ze maja przesrane na serwie i nie chca skonczyć wojny....ale niestety Sampzor załapał bana to Gg troche po dupie dostanie przez ten czas :evul:

Exodus
19-09-2005, 17:29
Albo nie wyjdą z pz bo to bez sensu przy 20 dt online.I jak to niektórzy lubią sie ze mnie smiac za to ze nie jestem glupi(expienie zwiedzanie przy 20 dt online) i nie padalem z lapanki...

Dwik
19-09-2005, 18:00
Tia...no to powodzenia ; )
To se ku... zrób takiego pala pajacu.
Nie mam zamiaru spędzać przy tej grze po 6h dziennie aby cos osiagnac. Powiem wiecej, mam duzo nauki i nawet nei mam jak. Ale jakby co to zapraszam na otsa (poiuz, moze masz tam chara?) Aha, pajacem to możesz nazywać kolege z podwórka bo dla ciebie to ja pan jestem.

To w kim tkwi ten potencjal? W GG czy w tych z którymi mogą sharować? Ty wogóle czytasz to co piszesz? Nie sądze...
Hmm nie wiem czy zauważyłeś ale istnieje tam 102 ms, 88rp, i wiele innych 70~ ktorzy przy dobrym zgraniu sa w stanie zownowac cie i innych members DT bez problemu

Chu.j mnie to bo i tak mam was za wsioków. I sie do kur.wy nędzy nauczcie odmieniać mój nick!-,-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No kur.wa nie moge skad tyle taboretow xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
Też nie wiem skąd wziął się taki taboret jak ty, ale na biologi miałem o rozmnażaniu to można się w prosty sposób domyśleć. Adieu.

Straznik Monopolowego
19-09-2005, 18:22

haha taboret to sie uzywalo za czasow mojej babci teraz w cywilizowanym swiecie mowi sie na to "krzeslo" ( wiem wiem bardzo trunde slowo :/ ale postaraj sie go nauczyc i wymysl jakis inny tekst bo to stary tekst :/ co do tak zwanycg "wsioków" zdaje mi sie ze chodzilo ci tu o wiesniakow ale uwiez ze znam baaaaaaaardzo duzo osob ktore mieszkaja na wsi i sa mondrzejsze od ciebie a wiec nie wyklinaj osob po tym gdzie mieszkaja bo to nie ma sensu

Wobunio
19-09-2005, 18:51
Wqrwia mnie to ze napierda-lacie cos na Nisko czy w ogole na c***-a gadac w tibi o miastach czy wiochach tibia to jedna cala wiocha :D:D:D a co do Niska no ta prawda ma prawa miejskie ... =) ale nie na*******a~c na Nisko bo sasiaduje sobie z tym miasteczkiem xD (jeden taki z niska jest .... i on o tym wie ze nie pasuje do reszty ) nie bede pisal nicku zeby go nie skompromiotowac yoyo ^^ X( :evul:

Dzej
19-09-2005, 20:31
wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp. akurat lanbunga to ciota i to kazdy wie i jeden dead go zalamal bo padl 14 wrzesnia okolo 22 i wtedy jest jego last login do dzisiaj( stracil demonke, fa i 12~ bp uh <-- padl od noob charow gg)

althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl
nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem.

dt was wszystkich wywali po miesiacu i bedzie huntowalo idioci. zreszta h** z wami matoly
gl&hf w waszym boskim dt

thewojtek
19-09-2005, 20:41

od? za? sprobuj xD

Dethmar
19-09-2005, 20:43
Zgadzam sie z dzej

rufus.j
19-09-2005, 20:49
Kilka spraw chcialbym sobie wyjasnic ... telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA ktory kiedys mi sciemnial ze jest z WAWY buahahah a uzywa zwrotu "tera" zamiast "teraz" xD wkoncu sie przyznal ze mieszka pod wawa w jakiejs wiosce. pamietam jak kiedys gadalem z althunusem na skype ... GWARA xD buhahahaha co do wojny ... moze GG przy obecnej sytuacji nie ma zadnych szans. ale to mnie juz kompletnie nie martwi ... chetnie popatrze jak dt ubija tych kilkunastu polakow ktorzy im "pomogli" wygrac wojne.
arion raven

Exodus
19-09-2005, 21:03
Respect for Dzej i Rugus
wreszcie ktoś po mojej stronie na tym forum :)

Exodus
19-09-2005, 21:03
Coś sie popsulo :/

Petzik
20-09-2005, 00:24
hehehe pAN Gej... Przepraszam Dzej ma jakis kompleks : ) albo niedobór w spodniach albo patelnia była za twarda :( piszesz do niego "analfabeto" a pozniej "h** z wami"... przez CH sie pisze harcerzyku : ) Czyzbys byl jednym z tych co tylko drą morde, cwaniakuja na forum itd? A moze na RL sie spotkamy?!?!?!? co dziwne tego jeszcze tu nie slyszalem... ale na tibii wiele razy : )

rufus.... Coz moge powiedziec... Nastepny kozak frajer : ) Twoje motto to "nie moge wygrac w tibii to mu pojade na rl" ale jesteś wielki ! : D Ostatni raz jak pisalem "Teraz" to bylo na pracy z polskiego : ) wysmiewaj sie z gwary :) jakbym Ci zapuscil tu pare zdan gwara to bys zapewne pytal bys mamusi albo tatusia co to znaczy... Powiedz to slazakom albo góralom :) "Gwara buahahahah" inteligentne...

powaznie 0 szacunku do was mam :) biją was w szkole, biją w tibii, biją w domu.. a na forum mozecie byc kozaki : )

Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy :) )

Telupeje
20-09-2005, 01:00
uwiez ze znam baaaaaaaardzo duzo osob ktore mieszkaja na wsi i sa mondrzejsze od ciebie a wiec nie wyklinaj osob po tym gdzie mieszkaja bo to nie ma sensu
Że niby ktoś jest mONDRZejszy odemnie? Nie wiem co to znaczy, więc zaprzeczyć nie moge. ;)

wy wszyscy jestescie zaj***** kozacy jak 20 dt + online a gg 5- i wtedy kozaczycie (mowie o sir dreathanie,althuniscie,waldku itp). polacy to lamusy i ida tam gdzie wygrywaja. dt wygrywalo i polezli tam wszyscy , mowie o lanbundzie itp.
Na Aldorze BW vs EM walczyłem po przegranej stronie. Na Arcani LoA vs DW również. NA Beryli WA vs DT też walczyłem po przegranej stronie, ale zawsze pomagałem qmplom...Tak samo robie teraz. Akurat tak wyszło, że tą wojne wygramy.xDDDD

althunus wielki kozak mowisz zeby ktos zrobil postac 80 lvl
nie kazdy jest takim idiota jak ty. ty nawet polskiego nie znasz i nie wspomne o kazdym wyrazie w innej linijce. analfabeto ty zaj***** zapier**** w tibie i bez szkoly tumanie jestes. idz sie poucz troche i wtedy zacznij grac swoim althunskiem.
Ja nie znam polskiego!?!?: OOO OMFG!! Mówiesz o każdym wyrazie w innej linijce. Chodzi Ci o mojego ostatniego posta na tym forum, gdzie cytowałem?; ) Czy może o to, że na tibi zbyt często daje enter? Tak pisze od dawna i już się do tego przyzwyczaiłem. Nie mam zamiaru sie odzwyczajać bo tobie się coś nie podoba...
telupeje nigdy do ciebie nie pisalem ze jestes z wiochy (gosc jest z opola xD) te slowa byly skierowane do althunuSA Znam go z RL więc mówiąc, że on jest z wiochy uważasz, że ja rownież.: (

albo patelnia była za twarda Ja tam myśle, że to był kabel ale NVM. xDDD

biją was w szkole, biją w tibii, biją w domu.. a na forum mozecie byc kozaki : ) Niech dodadzą jakiś "test pvp" na forum to sie skonczy!xDDDDD

Chyba jedynie Exodus w miare mądrze gada z tego co widze... (tak rufus, zacytuj "gada" i sie posmiej, bedziesz fajniejszy )
Ty buraku z wieśniacką gwarą!!! Powinieneś napisać "Exodus w miare mądrze konwersuje"!!!!
xDDDDDD

Sry, że taki długi post. ;p

Wistuvo
20-09-2005, 20:27
buhaha a mi mowil althunus ze jest z poznania omg moze ty mieszkasz poprostu na stacji kolejowej?
althunus buraku ***any jestes smieciem bez honoru a co do sharera z kiepskim pvp jak wczesniej wspomniales to chodzi o Ciebie

Telupeje
21-09-2005, 01:09
buhaha a mi mowil althunus ze jest z poznania omg moze ty mieszkasz poprostu na stacji kolejowej?
althunus buraku ***any jestes smieciem bez honoru a co do sharera z kiepskim pvp jak wczesniej wspomniales to chodzi o Ciebie

Mówiłem, że jestem z Poznania bo se łosiu jaja robiłem. xDD Czemu bez honoru? Bo pomagam qmplom z byłej gildi? Weź ty się w łeb puknij matole!xDD I ja mam kiepskie pvp? To chyba w warcabach bo polaczkow zgrabnie kosze sdkami. xDDDDDDDDD

I do wszystkich buraków których obchodzi skąd jestem :
OPOLE!!!!
OMFG-.-

Petzik
21-09-2005, 11:42
Mmm... zwyzywal mnie ;(

@Wist~
Przykład taboretu, albo chlopca o ktorym mowilem : ) powiedz mamie ze Cie zabili w tibii i ich zwyzywales, moze lizaka dostaniesz : )

Dlaczego po moich postach wiekszosc wiary sie zamyka? : (

Kozi Hetfield
21-09-2005, 14:14
Panie Dżej, ja odnośnie pańskiego posta w którym opisałeś pan lanbunge. PRZEZ*** naprawde, nie logujesie z innych powodów, wierz mi nie załamał się, padł bo go zpingowali , a ja nie zdązyłem wleź na jego chara (sry lan ;/)
GG to już przeszłosć, w sumie dziwi mnei że Chenvard się dalej łudzi. Del Toro wygrało, pozatym Lanbunga pioszedł do del toro bo mu sie expienie znudziło i chiał naj.ebać paru dumnych z siebie gg. Sampzor frajer ma bana XDDDDDD , Pzdr dla DT :)
Hail Lanbunga xDDDDD !!!!

Dzej
21-09-2005, 15:49
ta hail lanbunga frajer ktory po jednym deadzie w feysach odszedl z guildi a w dt to juz wogole w tibie nie gra :D
jeszcze raz hail lanbunga

a co do althunusa to on zapewne mieszka na jakiejs wiosce i dostal kompa z darow dla powodzian

Xavery
21-09-2005, 16:15
Dobrze napisany tekst, ale do Artykułow raczej sie nie zalicza bo jest napisany stronniczo.
Co do wojny to nie obchodzi mnie kto wygra, ale z tego co patrzylem to obie strony maja szanse, wystarczy chciec ;p (i umiec)

Co do klotni na temat miasto/wies...to w jakim celu jest ? Znam spoko
ludzi z i miasta i ze wsi, wiec nie widze sensu sie klocic. (chyba ze wam chodzi o warny :P )
No to pozdro i Gl 4all.

@Edit.
Bleda wylapalem ;p

Kozi Hetfield
21-09-2005, 16:17
Nic dziwnego.Feysi walczący to bylo pare osób -.- , to po ch,uj się tam męczyć. A w del toro gra, jak najbardziej paru ggza***ał, ostatnio sie nie lobuje bo ma jakieś tam sprawy, lana akurat znam z rl więc troszke o nim wiem =_=, za to tobie nawciskał głupot jakis lamus. Teks pisany przez Lanbunge ; 'przykro mi sie robi jak widze ludzi jak Ty ktorzy nie moga przezyc dnia bez logowania sie xP narazie mi sie nie chce ale spoko spoko. A w feysach zanim odeszlem zrobilem o ile sie nie myle z 5lvli jeszcze ;p a odeszlem jak na kanale zaczeli sie umawiac ze ida na smapzora.. wiec nie pier.dol jak nie wiesz.'

Dziękuje....

Grzybicostopy
21-09-2005, 19:12
Wojna niewiele mnie obchodzi, bo na Berylii juz nie gram, ale ucieszył mnie jeden fakt. Mianowicie, rezygnacja Chaotic Sandera, który był największym PA jakiego kiedykolwiek spotkałem. Co gorsza, był to Polak, więc nasłuchałem się wielu obelg na bardzo niskim poziomie... Za pewne na hotkey'ach ustawione miał hasła typu: "Leave no back", "tu expi mój kumpel więc wyp***dalaj", "hunted", itd., itp., bo posługiwał się nimi bardzo często i bardzo sprawnie :p To głównie dzięki niemu zrezygnowałem z gry na serwerze Berylia. Żegnaj Sander! :evul:

Dzej
21-09-2005, 19:54
Nic dziwnego.Feysi walczący to bylo pare osób -.- , to po ch,uj się tam męczyć. A w del toro gra, jak najbardziej paru ggza***ał, ostatnio sie nie lobuje bo ma jakieś tam sprawy, lana akurat znam z rl więc troszke o nim wiem =_=, za to tobie nawciskał głupot jakis lamus. Teks pisany przez Lanbunge ; 'przykro mi sie robi jak widze ludzi jak Ty ktorzy nie moga przezyc dnia bez logowania sie xP narazie mi sie nie chce ale spoko spoko. A w feysach zanim odeszlem zrobilem o ile sie nie myle z 5lvli jeszcze ;p a odeszlem jak na kanale zaczeli sie umawiac ze ida na smapzora.. wiec nie pier.dol jak nie wiesz.'

Dziękuje....

odszedlem sie mowi

Kozi Hetfield
21-09-2005, 23:23
xDD upome go xD .A moze sma to zrobisz w 4 oczy ? :>
Sprawdzisz jego pvp, i czy bez pinga da sie go tak łatwo zabić :]
Pewnie ze łatwo jest najeżdżać na del toro jacy to oni nie som źli i wogołe, ale kto im to powie w twarz? Pozatym Del toro jest za duże żeby przez pryzamt zachowania jedengo palyera osadzać całą gildie. Kij tam że lubią PA , zaliczyłem dedy zarówno od GG jak i od DT, z tym że DT mnie po wileu dnaich przeprosił , i okazał wspólczucie ( kto zna moją historiie wie o co chodzi ;) ) No i chłopaki z del toro maja fajne poczucie chumoru, i co najważniejsze SŁUCHAJĄ METALLICY (paru słucha xD) !!!!!!!
Chwała Ci za to drehu xD

Igrexou
21-09-2005, 23:47
\.../(x_X)\.../
Hail Metallica

A co do tego żeby im to w twarz powiedzieć to jakbym miał potrzebe/myślał tak jak wielu tutaj :P to bym sie nie bal im tego powiedzieć w twarz w rl :) ale jak że mi ta wojna zwisa i lata to nie mam takiej potrzeby ;)

Kozi Hetfield
21-09-2005, 23:50
nie tyle w rl co w tibi, nie blisko pz.. jak to mają w zwyczaju robić GG xDD, mendy jedne pz zapychają ;) ;P Vasanti cham mi jush cześc nie mówi :( nie to nie zdychaj!! >.<

Wobunio
22-09-2005, 14:29
Ale Zianie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dzej
22-09-2005, 15:41
14:48 Chenverd: juz cie z dt wy***ali?
14:48 Wal'dek: zaczyna sie:)
14:48 Chenverd: mowilem
14:48 Chenverd: kogo jeszcze wy***ali?
14:48 Wal'dek: pare osob :P
14:49 Chenverd: lol
14:49 Chenverd: i kto mial racje?
14:49 Wal'dek: ty;p

Kozi Hetfield
22-09-2005, 20:26
LOL Wal'dek podobno sam wyszedł , ale dobra, moze go wy***ali, i tak go nie lubilem xD

Igrexou
23-09-2005, 00:05
@up

...a kto go lubił...

Straznik Monopolowego
23-09-2005, 01:55
haha a nie mowilem kto next alfus?? czy mr. zalozyciel tematu buahahahah zdychajcie smiecie

Kozi Hetfield
23-09-2005, 12:52
Kogo kolwiek by nie wy***ali, to GG i tak przegrało... panowie, szkoda charów marnować =] .
Szkoda was, w sumie gdyby nie Del toro to grałoby tu jeszcze paru fajnych ludzi ^^ . Ale w dT też też tacy som =), co do gg hmm :] ...

adrian_gangster
23-09-2005, 13:43
Mam nadzieje ze jak deltoro wygrało to nie beda siali terroru i bendzie mozna spokojnie sobie pograc na tym serwie :)

A propo wal'dka znam go i jakos nie widzialem nigdy aby cos ukradl lub nie wiem wyganial z larw czy inne rzeczy jakie pisza

pozdro dla ATTENZIONE !!!! :evul:

srr ze nie ma gildi haka mialem :/

Dzej
23-09-2005, 15:42
niedlugo wszystkich polakow wy***ia :) od poczatku to idiotom sie powtarzalo ale nie sluchali.
Mysleli ze beda krolami po wojnie hahaha a zrobi dt z nich zwyklych cwe*i :D

duno1991
23-09-2005, 16:59
Deltoro myśli że im wszystko wolno.Ja akuratnio zostałem schuncony przez tą gildię.Najbardzie mnie zdenerwowal taki gościu jak Sir Wojteq.Był moim dobrym kumplem a potem zaczął mnie chuncic wraz z deltoro.Jednym Słowem gildia deltoro to falszywe psy.Prosze o nieusuwanie mojego komentarza.Pozdrawiam :)

duno1991
23-09-2005, 17:00
Apropo Wal'dka.On ma hunta odemnie hehe.Jest *******onym złodziejem.Koncze podzro

Telupeje
23-09-2005, 17:27
haha a nie mowilem kto next alfus?? czy mr. zalozyciel tematu buahahahah zdychajcie smiecie

niedlugo wszystkich polakow wy***ia od poczatku to idiotom sie powtarzalo ale nie sluchali.
Mysleli ze beda krolami po wojnie hahaha a zrobi dt z nich zwyklych cwe*i Wal'dek ukradł bohy Beriathowi (chyba jemu ale raczej tak; p)
i za to został wywalony. Coś wam panowie nie wyszlo znowu. : )

@duno1991
Że tak powiem..."IQ?"

xDDDDDDD

Igrexou
23-09-2005, 18:14
pewnie odpowie tak jak mój qmpel (idiota z rl) jak go zapytałem "aj kiu?" a on na to: "Knight armor, plate legs, fire sword..." xD

Waldek ssie :o

Lord Dreathan
23-09-2005, 18:42
Oh nie jestem polakiem w DT, oni mnie wyj3bia po wojnie, no i I-Iuj. Ja wszedlem zeby sie troche ponawalac a nie zeby jakies laury zbijac, powiem tyle, wiecie gowI\Io i pi3rdolicie jakies bzdI_Iry jak zawsze.

Kozi Hetfield
23-09-2005, 22:28
A ja popieram Dreha, sie tam chłopak bedzie przejmował. Adrian puppo =D Waldek to jest złodziej xD.

Lord Dreathan
24-09-2005, 00:18
A ja popieram Dreha, sie tam chłopak bedzie przejmował. Adrian puppo =D Waldek to jest złodziej xD.
Nareszcie ktos normalny:D

adrian_gangster
24-09-2005, 00:57
ciekawe czy del toro zmienia serwer ?? moze .... ale napewno roz*******a ten jak te na jakim grali ;( Lord Dreathan to spoko ziom :) a i nie piszcie ze sie do niego pucuje bo tak nie jest XD

cya in tibia

Igrexou
24-09-2005, 01:05
omg... jak była wojna Vodka Drinkers vs Eternal Destiny to mój qmpel :P był w ED i co.. all VD mu zarzucali "czemu rzymasz ze swe?!" a on miał to serdecznie w zwieraczu... i tak powinien zrobić Pan z Bajsbolem aka Dres

Kozi Hetfield
24-09-2005, 12:48
Nom, trzyma się z tym kogo sie lubi , Polacy to takie mendy są zazwyczaj, pojechali każdego Polaka w DT, co smieszniejsze jak jeszcze nie było GG to każdy z nich milczał =] . Eh... takie życie ;)

Kajn
26-09-2005, 10:36
Skonczy sie wojna to bedzie Galana 2.Polakom Dt podziekuje.Nie rozumiem was ale to wasz wybor

Alron
26-09-2005, 10:53
grałem kiedyś na beryli i walczyłem z DT w pvp niektóży z nich są świetni ale są też lolki z programami jeśli chcecie im skopać dupsko zbieżcie dobrą i zgrana ekipe tylko nie biezcie takich ludzi ze 1 sd dostana i juz sie boja podejść bo inaczej to nic wam takie klepanie nie da

pozdro dla ziomków z RL co zawsze byli ze mna THX za to

Sir Marilion
26-09-2005, 16:54
Wróciłem! I powiadam wam : Jeśliby ktokolwiek miał jakiś problem z taktyką to poradźcie się mnie. Wolałbym żeby najpierw powiedzieć to na forum ew. e-mail do mnie a potem podam swój nick w grze i msg do mnie. E-mail: [email protected]. I tyle. (Gram na Berylii, dlatego zakładam to w tym topicu)

Straznik Monopolowego
27-09-2005, 08:53
haha u kto mial racje polaczkow w dt juz nie ma :D

thewojtek
27-09-2005, 16:22
haha u kto mial racje polaczkow w dt juz nie ma :D

Napewno NIE TY ^^ jak to nie ma polakow?
- Aga
- Poncek ca'pone (HAIL)
- Lanbunuga
- Tusiek~
- Kamils thor (HAIL)
- Narandell
- Sir wojteq

a moze to br? albo swe sa?

Igrexou
27-09-2005, 16:26
hue hue hue ZonK ;p

Lord Dreathan
28-09-2005, 22:37
- Narandell

Nie narandell, tylko tzw. Splat(Falearo)

Straznik Monopolowego
29-09-2005, 00:42
- Aga
- Poncek ca'pone (HAIL)
- Lanbunuga
- Tusiek~
- Kamils thor (HAIL)
- Narandell
- Sir wojteq

a moze to br? albo swe sa?
eh jak nie czytasz tematu calego to sie nie odzywal mowilem o tych 2 z forum alfi xD i lord <lol2>

Wistuvo
30-09-2005, 09:12
eh jak nie czytasz tematu calego to sie nie odzywal mowilem o tych 2 z forum alfi xD i lord <lol2>
bo odeszli z dt do swojej bylej gildi BW wraz z reszta z bylego bw tak trudno pojac?

Telupeje
30-09-2005, 09:23
bo odeszli z dt do swojej bylej gildi BW wraz z reszta z bylego bw tak trudno pojac?

Jak ktos ma IQ taboretu to za ch.uja nie zrozumie...; P

Straznik Monopolowego
30-09-2005, 15:09
hahah odeszli wy***li was na zbity pysk barany a " IQ jak taboret to ty mozesz miec " moj ty alfiku hahahahaha

Telupeje
30-09-2005, 15:21
hahah odeszli wy***li was na zbity pysk barany a " IQ jak taboret to ty mozesz miec " moj ty alfiku hahahahaha
Czemu mówisz na mnie "Alfiku"?: { To brzmi, jakbyś był jakimś pedałem!: O

A wyj.ebac na zbity pysk to cie może stara z domu.; p

Straznik Monopolowego
30-09-2005, 15:55
bo byla kiedys taka bajka o alfie xD a twoj nik ma poczotek al xD a alfik fajnie brzmi huaheuaheu xD c odo starej jeszcze mnie nie wy***ala ;)