PDA

Pokaż pełną wersje : Dom z niespodzianka??

Sir Patologia
24-08-2005, 13:09
Mam takie pytanie, szukalem i nie znalazlem. Nie wiedzialem jak to sforumulowac przy wyszukiwaniu. Bo jak wiadomo jest bug z lozkami i kiedy kupowalem swoj domek to spal mi nim czlowiek i teraz nie wiem czy jak sie wloguje to w domu czy poza nim (trzymam tam swoje rzeczy)?? Wywalilem go z lozka jakby co i nie wiem czy moge byc bezpieczny?? Jakby taki temat byl to porsze o wskazanie mi go i usuniecie tego.

-Res-
24-08-2005, 13:12
O ile dobrze pamiętam ludzik znika po kupnie domku i nie pojawia się dopoki domek nie stanie sie bezpanski ;)

Sir Patologia
24-08-2005, 13:13
Wlasnie bylo inaczej, ja wchodze do domku, a tu mi ktos spi...
Wywlailem go kilkajac na lozko Use... i teraz nie wiem

Khazar
24-08-2005, 13:15
to jest tak. czlowiek np polozyl sie do lozka, kupil pacca i dostal bana za invalid payment, czyli nigdy juz sie nei lognie. ale w lozku lezy dalej. no i domek zostaje oddany na licytacje i ktos go kupuje, ale ten koles lezy w lozku dalej :P jezeli domek jest "bezpanski" lub ktos inny go juz kupil, a ten koles np zaplaci jeszcze raz za pacca i zostanie mu zdjety ban, on zaloguje sie pod dzwiami domku. wiec mzoesz byc spokojny o swoje itemy.

Sir Patologia
24-08-2005, 13:17
@Up
Very Thanks, czyli moge spac spokojnie. Temat mozna zamknac.

Pogromca pk
24-08-2005, 13:20
to jest tak. czlowiek np polozyl sie do lozka, kupil pacca i dostal bana za invalid payment, czyli nigdy juz sie nei lognie. ale w lozku lezy dalej. no i domek zostaje oddany na licytacje i ktos go kupuje, ale ten koles lezy w lozku dalej

Być moze jest to sprawa ostatniego update - ludzie jak wiadomo logowali się w świątyni, ale jeśli przed updatem zostawili postać w łożku - "klon" ciągle tam spał. Nie można sie jednak na niego zalogować, a usunąć go można poprzez "wyrzucenie" go z łóżka, co moze zrobic wlasciciel domku.

Khazar
24-08-2005, 13:22
to ze klon jest to wiem - do dzisiaj trzymam swojego na drugim lozku:P no ale nei opisywalem tej sytuacji bo jak sam powiediales na klona lognac sie nei mozna.

Dr. Omader
24-08-2005, 14:44
Wywalona postac, zawsze laduje przed domkiem, jesli koles nie ma zaproszenia do domku to nie wejdzie. To jest pewnie klon powstaly po update, tak jak napisano wyzej, wiec nawet jakby ktos sie chcial na niego zalogowac to nie da rady.