zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [Saphira] Czy warto expic ?

Mentos23
24-08-2005, 20:42
Witam mam pytanie do ludzi co grali albo wiedzą coś o Saphira świecie. Ostatnio zaczołem poważnie expic, treniing itd. a że jest to wmiare pusty server, (szczegulnie w nocy ok 120 ~ 250 ludzi połowa rookgard) to pomału wspinam się po drabinie , krok po kroku skaczac na liście top 300, :p
No ale jest problem, czy takie intensywne granie wogóle ma sens :( bo są ludzie jak GG teraz No Pain, i wogule np. Chompollet Tzetzi cieszy się kiepską sławą, tępi on każdego co sie staje za mocny.
Mam pytanie dla zorjetowanych czy jest on rzeczywiście taki straszny palant i czy na Saphiire zawszę będą No Painy czy GG co na nic nie pozwolą i zabiją każdego co im się nie podoba ? a z forum Saphiry widać że jest to nie mały problem i wkuża każdego, szczegulnie po wygranej wojnie nie widze szans na poprawe,
warto dalej grać na Saphire ?

(nie wiem czy w dobrym miejscu ten temat)

Nitro
24-08-2005, 20:55
Wiesz jaki cytat tu będzie pasować? Nie? To Ci powiem...

"Nie możesz kogoś pokonać, to się do niego przyłącz"

Mentos23
25-08-2005, 14:44
Ta tylko że to szwedzi i to nie mili hehe, nie no powaznie pyttam ma to sens zna kto tych kolesi ?

Neaniver
25-08-2005, 14:49
Nitro dobrze Ci poradzil :P Sprobuj do nich dolaczyc. Nie musisz sie chwalic, ze jestes Polakiem. Zreszta na Aldorze w BW tez byl Polak :P

Norbi18a
09-10-2005, 14:00
Sluchaj ja ci powiem, ze jak bedziesz ostrozny nic zlego ci sie nie stanie. No pain teraz sie znacznie poprawilo i coraz mniej na Saphize widac Pk-erow. Nastomiast gildia Dragonis pomaga nowym graczom dajac Eq na poczatek wystarczy sie zglosic do Ledera ablo Vice napewno pomoga, a i jeszcze jedno expa jest tyle ze inne servy moga tylko pozazdroscic :] i naprawde nie ma sie czego bac. Goraco polecam !!!!. :D :D :D :D

Lonteus
01-11-2005, 11:49
No Pain przestało juz istniec na Saphira ;]

Fenis'al
16-09-2007, 00:16
nie ma sensu teraz moze i nic ci nie bede robic ale wbijesz z 60 lvl i powita cie neco pay or hunted tyle ci powiem a jak zrobisz za durzy lvl to i tak cie zabija.
Chyba ze sie wkoncu all zbiara i znow pokonamy szwdow :]

Me$z
16-09-2007, 00:24
Powiem ci tak. Wlasnie z tego powodu Ja, kumpel i jego paczka przestalismy grac na Saphirze. Moim zdanim... Nie warto.