Pokaż pełn± wersje : Yellow Rose i Wyspa druidow
Golempol
26-08-2005, 01:08
Ostatnio przeszukuj±c Fora znalazłem wzmiankę o yellow rose. Napisano ze respiła się w sklepie z kwiatami w Venore i ze względu na jaki¶ bug można było j± wzi±ć. Był Problem bo róża po save serva się nierespiła i została tylko po jednej na każdym servie. Potem wpadłem gdzie¶ na fotkę z test serva na której było widać jak gostek zdobył tego rara (czyt. Yelow rose). Spędzaj±c następne dni na spekulacjach i bez skutecznym przeszukiwaniu forum, znalazłem wzmiankę ze jest plotka ze respi się na wyspie druidów. tera tylko mam problem przeszukałem forum i nie znalazłem żadnej wzmianki o wyspie druidów. Je¶li cos wiecie to pomóżcie :)
PS. Chyba nie ma bleduw ortograwidznych
A więc..
Wyspa druidów (Wyspa mgieł) wyspa przy PoHu (Plains of Havoc) Odsyłam do mapki.
Dostać sie na ni± można telko przez teleport w secu Plains of Havoc <evul>
Jak nazwa wskazuje trzeba być druidem :D
Nie wydaje mi sie aby ta roża była taka łatwa do zdobycie :/ inaczej nie bylaby ona rarem....
Golempol
26-08-2005, 01:19
Wydaje się jakby nikt nie był na tej wyspie, żadnych zdjęć żadnych filmów.
Tylko plotki. Skoro odpada wyspa druidów to może rose leży sobie za jakim¶ drzewkiem w carlin. a tak na poważnie będę wdzięczny jak kto¶ da ss'a z wyprawy na wyspę druidów wtedy będę se mógł d±ć spokój z yellow rose.
Wydaje się jakby nikt nie był na tej wyspie, żadnych zdjęć żadnych filmów.
Tylko plotki. Skoro odpada wyspa druidów to może rose leży sobie za jakim¶ drzewkiem w carlin. a tak na poważnie będę wdzięczny jak kto¶ da ss'a z wyprawy na wyspę druidów wtedy będę se mógł d±ć spokój z yellow rose.
Zebys sie nie zdziwil, ze kiedys znajdowalo sie tam druidkow z macro :P
Rzeczywi¶cie, ciekawa sprawa z t± Yellow Rose. Co¶ tam słyszałem, że kiedy¶ była dostępna z jakiego¶ qesta ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.