Pokaż pełną wersje : Do czego sluzy tibia hack??
Bartolini
17-04-2004, 23:15
sciagnolem program tibia hack i w pliku Readme pisze ze program ten polepsza skile...
Nie wiem w jaki sposob i naczym to polega, bardzo prosze o jakies informacje ;)
Dan the Automator
17-04-2004, 23:18
NIE URUCHAMIAJ TEGO
Jesli gdziesz uslyszysz ze COŚ doda Ci skille, level, kase, przedimoty masz 100% pewność że jest to COŚ co chce CI ukraść konto :lucznik:
Gonzo von Krenzel
17-04-2004, 23:24
Ej ziomki!
Tibia nie przechowuje danych o swoim koncie na Twoim komputerze. Te dane przechowywane są na tak zwanym "login server" czyli głównym serwerze logujący, z którym zawsze się łączysz. Konkludując napewno żadne programy nie włamią się na ten serwer a zarazem nie zmienią danych Twojej postaci. Pozostało Ci tylko trenowac... ;)
I jeszcze jedno radzę ci zmienić hasło i e-mail i hasło na emial'u i wszytko inne :P w ramach bezpieczeństwa... Taki program to 2 w 1 9nie, nie szampon z odżwyką :P) tzn. ściema do polepszania skilli/lvl'u + keylooger/trojan...
Program jak sama nazwa na to wskazuje służy do hackowania postaci...
Radzę nieużywać, a jeśli już to przeskanować system świetnym programikiem Ad-aware 6.0
Reformator
18-04-2004, 16:58
Nie otwieraj tego a na pewno nie instaluj nic co by modyfikowało clienta tibii!!!! Andie ad-aware ani firewall ani antywir nie pomoże :(
Bartolini
19-04-2004, 15:29
Cze.
Po 1 -jeszcze tego nie uruchomilem
2-tego nie trzeba instalowac
3-pierw przeczytalem plik readme i tam pisze ze moga sie zmienic pliki z tibi
p.s
dzieki za odpowiedzi
Po 1 -jeszcze tego nie uruchomilem
i nie uruchamiaj :)
2-tego nie trzeba instalowac
czyli jesli jush sie logowales do tibi z tym programem na kompie tzn, ze jush twoje konto raczej zostalo hackniete...
Skoro nie uruchamiał tego programu, to mu konta nie haknęli. Swoją drogą trafna nazwa.
Dawid_Mistrz
22-04-2004, 20:53
Stary daj se spokoj z takimi zabawkami wszystkie takie typu oswietlanie ekranu auto loginy, jakies polepszacze skilli to jedno wielkie g....!!! Nie uzwaj tego bo nie dosc ze zabiora ci wszystkie rzecy to moga nawet twoja postac do roku sprowadzic wiez mi wiem cos o tym :P
medevial
22-04-2004, 21:09
Wszyskie programy takie jak quick login i tibia gg to programy stworzone przez nieudolnych graczy którzy chcą wykorzystać czyjąś prace!!! X(
Bobercjusz
23-04-2004, 15:53
Oryginalnie dodany przez medevial
Wszyskie programy takie jak quick login i tibia gg to programy stworzone przez nieudolnych graczy którzy chcą wykorzystać czyjąś prace!!! X(
Nieudolni gracze raczej nie umieją tworzyć takich programów. Tworzą je raczej bardzo dobrze znający się na swojej robocie hakerzy. Tak czy owak nie warto tego świństwa ściągać.
czekam na jakiś Twój pokaz fachowości.. przede wszystkim... mówisz o Tibii GG czyli o produkcji Reebow... hmm... nieudolny gracze... jeszcze powiedz że nie zna się na Tibii... lol po prostu mega LOL!!!!!! Boże.. dawno nikt mnie tak nie rozbawił... aha i tak na marginesie... jakoś nie widzę żeby Tibia GG wykorzystywała czyjąś pracę... jest to program darmowy... jego autorzy nie czerpią żadnych profitów z tytułu jego produkcji... :rolleyes:
Borbecjusz napisał:
Tworzą je raczej bardzo dobrze znający się na swojej robocie hakerzy.
dla ścisłości - crackerzy :D ;)
medevial
23-04-2004, 18:44
Tylko Dziwne że jak uruchomiłem Tibie GG to mi się uruchomił firewall i antywirus jednocześnie piszcząc i blokując karte dzwiękową. :P Nie chodzi mi o brak fachowości związany z hakerstwem (bo to robią dobrze, a nawet bardzo dobrze :] ) , ale o to że przygarniają sobie czyjąś ciężką prace wykorzystując naiwność graczy !!! Mało kto się ze mną nie zgodzi :(
medevial
23-04-2004, 18:45
PS chodzi mi o prace graaczy wykorzystywaną przez Hakerów!!! NAucz się czytać!!
PS chodzi mi o prace graaczy wykorzystywaną przez Hakerów!!! NAucz się czytać!!
słuchaj mówisz tutaj o programie Tibia GG wiesz... śledzę na bieżąco forum Reebow i jakoś nie zdążyłem zauważyć, żeby ktoś tam im nawrzucał zę są błędy... aha i tam nie ma kasowania nieprzychylnych postów [tak jak w pewnym miejscu w którym rozmawiamy... :rolleyes:
NAucz się czytać!! A ty sie naucz posty edytowac
Poza tym jak ktos ma pewne zrodlo skad sciagnac tibie gg to nie musi sie martwic o nic
medevial
26-04-2004, 21:11
Dobra!! Jak tacy inteligentni to urzywajcie programów cheaterskich zobaczymy.... Tylko potem nie piszcie postów typu "Ktoś mnie zchakował!! Jak odzyskać hasło do accounta??" :]
To jest program zrobiony przez jakiegos lenia któremu niechce się trenować własnej postaci, na pewnym forum napisał taki tekst:
Alright people... I've posted in the past that all these people that ask for account info are nothing but lame asses. Well, I apologize. My friend has been taking an advanced computer game design and programming class at Arizona State University and has brought something to my attention; the way Tibia is designed and set up is very simple. So simple in fact that all you need is a program called Hex Edit II to edit the tibia.(exe) file and a few years of computer programming and you got yourself an unstopable character. He has reworked my tibia.(exe) file in a way that you log into your character and while Tibia is running, load Hex Edit II and go through the tibia.(exe) file and change your skills and level to whatever you want. My program only changes the skills and level, it can't add money or get you massive equipment. And the skills and level are posted on the High Scores on the Tibia homepage, so it wouldn't be a good idea to make your skills 500/500 at level 200. CIP would obviously know something is up. I have tried numerous times to upload my Tibia.(exe) file into emails and forum posts, but the file can't be downloaded. So, this goes against everything I've been posting on this website... but I've always said DON'T POST UNLESS YOU CAN POST SOMETHING USEFUL. So here I am. <Takes deep breath> If you send me your account number and password, I will be able to do this skill/level hack for you. Don't reply to this saying "Liar, you can't do anything!" because if you don't believe me, don't email me. My email address is ************. Any account will do, but one on Main would be best since CIP would notice a character on Rookgaard with like 50/50 skills or something like that. I actually prefer that you make a new account that way you can be sure that this is real and I won't hack your character. But the choice is yours. Happy hunting!
(niewiem dokładnie co tam jest napisane ale wiem że dotyczy to programu Tibia Hack).
A ta odpowiedź przypomina wypowiedź GvK:
You are lying.
First let me make something clear:
Leveling up, skilling up, bugs in the game, duplicating items, gold duplicating, are all SERVER SIDED!
All you can do with a hex editor is exploit CLIENT sided stuff for example (speed fishing, picking up spears as soo as they are thrown, secret hole finding, light hack, etc).
liar.
Faolitiarna
26-04-2004, 22:23
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
Nieudolni gracze raczej nie umieją tworzyć takich programów. Tworzą je raczej bardzo dobrze znający się na swojej robocie hakerzy. Tak czy owak nie warto tego świństwa ściągać.
Wszystko prawda oprócz tego że każdy user zaawansowany (94% na tym forum się nie zalicza) jest w stanie napisać taki program i wcale nie trzeba być bardzo dobrze znającym się na robocie hackerem bo w takim razie ja mój ojciec i wiekszość jego znajomych to eVul hAckerS! Beware of us!
Dan the Automator
27-04-2004, 14:40
IMHO odpowiedź na pytanie padła, a dalsze offtopicowe kłutnie nie mają sensu...
~~Zamykam~~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.