PDA

Pokaż pełną wersje : Bardzo lubię Raynolda, to mój ulubiony Moderator :)

lord_total
01-09-2005, 22:29
Raynold tak Cię rozłościł powrót do szkoly ze uswasz pierwsze lepsze tematy??
Do administracji przez taki ch***i na stanowisku moderatorow psujecie sobie opinie w necie.

Serdeczne podziekowania dla kolegow ktorzy w sposob rzeczowy i konkretny mi pomgli.

Orzelek
01-09-2005, 22:36
Raynold tak Cię rozłościł powrót do szkoly ze uswasz pierwsze lepsze tematy??
Do administracji przez taki ch***i na stanowisku moderatorow psujecie sobie opinie w necie.

Serdeczne podziekowania dla kolegow ktorzy w sposob rzeczowy i konkretny mi pomgli.

1. Jush masz bana
2. Temat jush jest skasowany
3. Po co jest to forum sie nazywa: Dla Poczatkujacych ??? skoro nie mozna sie o nic spytac tylko trzeba szukac.
4. Po co jest forum i po co uzytkownicy maja prawo pisania nowych ematow skoro nie mozna na nim pisac postow ??
5. Dlaczego 80 % skasowanych postow jest skasowane przez ciebie ?

Odpowiedz Raynold

Raynold
01-09-2005, 22:38
@lord_total: Gdybyś był trochę dłużej na forum, to byś wiedział, że jestem wielkim nieukiem i do szkoły nie chodzę.

I twój temat nie był pierwszym lepszym, tylko drugim gorszym. Przykro mi bardzo, że nie odpowiadają ci warunki panujące na forum. Przykro mi, że nie tolerujemy masowego spamu i powtarzania tych samych rzeczy dziesiątki razy.

I podszkol trochę swój język, bo ocenzurowane słowo odmienia się przez końcówkę -ów, dziecko.

@Orzełek
1. Jeszcze nie
2. Nie, żeby sobie przeczytał
3. Ten dział nazywa się: "mainland".
4. Forum jest po to, żeby się ubogacać nawzajem, wymieniać informacje, brać udział w dyskusjach i mądrze z niego korzystać
5. No cóż... Może dlatego, że mam trochę surowsze podejście do oceniania tematów, niż inni Moderatorzy i nie będę się cackał z setnym tematem o tym, co nam daje bycie w gildii, co to jest teleport, gdzie mam expić, jak mam trenować i powiedzcie mi, czy mam fajną postać i eq -.-

Aha - odsyłam do przyklejonego tematu w dziale "Inne" - tam proszę o przeczytanie tematu "Dlaczego usuwacie".

Pozdrawiam wszystkich fanów...