Pokaż pełną wersje : Serwer Only Danera
i na tej akcji tyle frag ? o.O nie doliczylem sie hahahha :p
Player Kills
Sep 22 2008, 05:48:43 CEST Killed Nhee at Level 181 unjustified
Sep 22 2008, 05:45:20 CEST Killed Caistal at Level 65 ok
Sep 22 2008, 05:39:06 CEST Killed Plebeia at Level 190 unjustified
Sep 22 2008, 05:38:30 CEST Killed Dardeth at Level 100 ok
Sep 22 2008, 05:37:36 CEST Killed Sart Fer at Level 122 ok
1 st open
lets wait more ^^ jakies 25:0 dla inso ;D
Moria od polakow padla jak co
http://www.tibiauploads.com/download/1617
haha total owange ;)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/pelebeiasolo.jpg
Użytkownik ***(*) *****Filip**** - *****War :D ******** mówi (22:15):
Dont make pacc to cato
hes agaisnt us
k?
Użytkownik ' haikk mówi (22:15):
yea
ia lready
cancel
XDD
FHASDHDiudhs
i already*
forget ur premmy ;p
jestescie przeciwko mnie, ja jestem przeciwko wam.
przynajmniej sir artur krazy bedzie mial za to pacc ;p
wtedy jeszcze nie bylem , teraz raczej bede pokazales kim ty i twoj team jestes i ile jestescie warci
AverSqun
22-09-2008, 09:28
sam filip wiesz dlaczego jestesmy przeciw inso....
nie my zaczelismy
nie my sie w*******alismy na nasze batle
nie my na*******alismy na Shibalo i Master Athlonie i innych
nie my trzymalismy orszakowi pz'ta w trapie na desercie
Dont make pacc to cato
hes agaisnt us
k?
yea
ia lready
cancel
XDD
FHASDHDiudhs
i already*
forget ur premmy ;p
jestescie przeciwko mnie, ja jestem przeciwko wam.
przynajmniej sir artur krazy bedzie mial za to pacc ;p
gratuluje fifi gratuluje stania sie tym kogo niecierpisz popatrz sobie na swoje zahcowanie i na zachowanie osoby po ktorej caly czas jezdzisz(rafalek) widzisz roznice? nie?! wychodzi na to ze sam siebie nieszanujesz i sam z siebie sie smiejesz:)
i mylisz sie myslac ze dzieki wygranemu war/batelki/ zdobytym fragom ludzie beda cie szanowac na szacunek trzeba zasluzyc:)
Ravenoss
22-09-2008, 12:33
@fifi
po twoim zachwaniu widac kim jestes ...
a co do wara to sie dopiero zaczyna
:]
szczepan_m5
22-09-2008, 12:59
Ja wam powiem tyle fifi byl jest i bedzie frajerem i nie warto z nim sie kolegowac dla mnie to doslownie dno..
Gz fragow <lol> mokro w gaciach sie zrobilo co?:D <zazdroszcze> huehue :D
ciekawe co bedzie jak padniesz :D
zalamka co nie?:D
Pozdro Anielski Orszak :*:*
http://i261.photobucket.com/albums/ii57/malolatt1990/mlvl15.jpg
Porkidrucik
22-09-2008, 13:47
Ja chce powiedziec tylko tyle ze FRAGI w wojnie nie sa najwazniejsze filip zle nie walczy wygrywa battelki i moze wszytko , ale to ze jezdzi po damu tez mi sie nei podoba mniejsza o to moze to dlatego ze znam dobrze DAMU szanuje go za to co zrobil dla danera i dla mnie taki sentyment ;P
No i jeszcze pare slow dla ekipy z orszaku nie badzcie na mnei zli ze wyszlo jak wszylo ze jestemsy przeciwko sobie ale od poczatku zaznaczalem ze wrazie wyjeidze tak jak wyszlo ja tak postapie dzieki za wspolprace staralem sie jak moglem przy akcjach =*
Zaznaczam ze wraize by wyszlo ze przegram ta wojne co jest bardzo prawdopodobne i ze roro czy vodur mnie beda fragowac to dla mnei jest tylko gra a walka to zabawa a ziomkami mozemy zostac na zawsze i mam nadzieje ze tak bedize i tak samo uwazacie
Fifi,jeszcze niedawno Tadei to był twoj najlepszy kumpel,a teraz sie cieszysz jak pada. :]
Mam w dupie wasz szacunek roro, gdyby nie ja nnie bylo by cie tu bo juz dawno hunta bys mial od br nie pamietasz? ;p
Zastanow sie czemu to robie, tyle wam pomoglem savnolem ass rpzed huntem 2 x, now dolaczacie przeciwko mnie..
Mam w dupie wasz szacunek roro, gdyby nie ja nnie bylo by cie tu bo juz dawno hunta bys mial od br nie pamietasz? ;p
Zastanow sie czemu to robie, tyle wam pomoglem savnolem ass rpzed huntem 2 x, now dolaczacie przeciwko mnie..
Nie wypominaj roro zrobil duzo wiecej dla Polaków niz ty i NIGDY tego nikomu nei wypomina myslalem ze jestes troche inny ale widze ze im wiecej masz ty gorszy sie stajesz taka prawda jak dla mnie wjebanie 150 lv kosztem Rla to nic wielkiego tym respektu nie zdobedziesz osmieszasz sie w oczach polakow tymi dennymi tekstami.
Ten teks "mam w dupie wasz szacunek roro" a gdzie masz glowe ?? w czyjej dupie :]?
a co do pacc spoko Fifi niema sprawy niemart sie nie powiesze sie dziekuje bardzo za checi ale to cie nie stawia wyzej odemnie
@Porki
Mam do ciebie pelen szacunek nie mam zamiaru sie z toba klucic jestes jednym z niewielu polakow w inso ktorzy wiedza kim sa i skad pochodza
"Damu13 Fifi,jeszcze niedawno Tadei to był twoj najlepszy kumpel,a teraz sie cieszysz jak pada." pozostawie bez komentarza
Cato
@Porki
Mam do ciebie pelen szacunek nie mam zamiaru sie z toba klucic jestes jednym z niewielu polakow w inso ktorzy wiedza kim sa i skad pochodza
Cato
hehaheahu nom porkas jes cool w hooy,zawsze dotrzymuje slowa,nigdy Cie nie zleje (szczegolnie kiedy o dlugi piszesz).Nigdy kitu nie cisnie,chlop jak dąb ni ma co
ema ziąąąblel
edit,sry formalnosc:
http://i99.photobucket.com/albums/l293/JonySola/lolx-1.jpg
Jak to sie nazywa? - przyjazn falszywa
Poki ma interes to kolezke zgrywa.
Roro ma racje stajesz sie taki sam jak Rafal ktorego tak nienawidzisz a kiedys ziomblami byliscie i ten patent z Catem...
Co Ci to ze wjebiesz 100 fragow i bedziesz mial powah jak nie bedziesz mial przyjaciol, respektu i jednym slowem bedziesz zerem ogarnij to sobie.
Porkas 100% respect.
Gogo Orszaku ^^
Szyna~
Darefiend
22-09-2008, 16:26
Porkas - dokładne przeciwieństwo Filipa ;)
To by było tyle, co sądzę na ten temat...
Catoskun
22-09-2008, 16:35
heyah troche zmienie temat:)
BUY PACC 250k~
nonmax1991
22-09-2008, 17:00
@Porki szacun dla Ciebie stary :* mimo tego ze bedziecie walczyl teraz przeciwko nam to i tak looz;;]
@philip wedlug mnie wycofanie pacca catowi bylo hamskie no ale wkoncu twoji enemies nie? ..
sory za off nie ma expa nie ma screnow ;D a z battle nie mam nic
Arcaso ~~
@Porki szacun dla Ciebie stary :* mimo tego ze bedziecie walczyl teraz przeciwko nam to i tak looz;;]
@philip wedlug mnie wycofanie pacca catowi bylo hamskie no ale wkoncu twoji enemies nie? ..
sory za off nie ma expa nie ma screnow ;D a z battle nie mam nic
Arcaso ~~
widze ze to zlapales, gz :)
jest moim enemym dlatego to zrobilem
rafik co to tadeiego to nie wiesz jak jest, dalej jestesmy friendami :) tak jak z pelaao zajkra itp :)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/Wisla.jpg
@Edit ravenoss
jak bym byl taki zly to bym cie nie puszczal free na war z nataraja 3 tyg temu ;)
anyway gl, milo bedzie powalczyc troche moze wkoncu bedziecie mieli szanse mnie dopasc ;)
Ravenoss
22-09-2008, 18:18
@Porkas
nie wazne jak to sie skonczy bedzimy mieli do Ciebie szacun 4 ever :)
@Fifi
Dajcie spokoj juz ... kazdy wie jaki on jest i nikt tego nie zmieni wiec szkoda zachodzu
@Orszak
Damy rade ziomki :)
Nie no dobrze ze to forum jest zawsze lukne jak cos sie dzieje:D
@fIFI (specjalnie napisane malo litera gdyz na wielka trzeba sobie zasluzyc)
Nie no chlopiec jest naprawde dobry nie chodzi tu o to ze se walczysz tam gdzie walczysz to akurat wiadoma rzecz.Jesli pozwolicie porownam cie do do ludzi zwanych Ormowcami(czlowiek za komuny ktory podbierdalal wszyskich na milicje,taka menda) ,jestes podobny do takiego wlasnie Pana.
Ach ta tibia myslalem ze tylko mi ryje beret ale tobie porylo calkiem.Patrzac na ludzi wypowiadajacych sie na twoj temat wnioskuje "chlopie nie masz czego tu szukac " idz pogadaj sobie na msn z twoimi true frendami (mowa o brazylijczykach) nawet mozesz pojechac sobie na Kamczatke spotkac sie i wypic lemoniade rob co chcesz stary ale nie mecz juz nas POLAKOW!!! i odejdz z glowa uniesiona w gore niczym prawdziwy Heros po wygranej walce z niebezpiecznym potworem.
Jest takie super powiedzenie ktorego autorem nie jestem "Przyjaciol trzymaj blisko a wrogow jeszcze blizej" tak wlasnie ja cie traktowalem.Wiem co zaraz napiszesz gdyz bardzo latwo przewidziec co by napisal rozum szesciolatka nie twierdze ze nim jestes(w razie gdybys chcial isc do sadu) ze moje zdanie sie dla ciebie nie liczy ze jestem zwyklym cieciem i nic nie moge tu zrobic.Hehe to ze nie moge nic zrobic to fakt bo to jest only gra w ktorej tobie udalo sie osiagnac wyzszy cel, ale moge swiadomie napisac ze poznalem tu naprawde spoko ludzi od ktorych jestem troche starszy i odziwo akceptuja mnie, szanuja, rozmawiaja normalnie bez zadnego podstepu z boku, czego nie mozna napisac o tobie.Wiec moj cel jest osiagniety.
Napiszesz ze duzo nam pomogles zgadza sie to nigdy nie napisalem ze tak nie jest.
Podsumuje moja wypowiedz tym:
ze straciles to co jest najwazniejsze kolegow z ktorymi trzymales od poczatku gry(mowa o Polakach i kazdy wie o kogo chodzi),masz juz tylko only gre w ktorej kazdy ma cie dosc.
Tyla
Z calym szacunkiem Sz.P.Kogut
AverSqun
22-09-2008, 20:53
@Porkas
to ziomal w huj respect
za to co robisz, robiles, bedziesz robic i sie nie zmieniasz
mamy u ciebie dług,
to jest gra, ale ludzi tu mozna spotkac prawdziwych
@Artu erlan?!
mialem napisac to wczesniej
Jechales ostatnio na Robina (tego 50+rp) ze ci nie dał chara (bo ty mogles cos zrobic:baby:) tylko ze go rooknol
beke mialem z tego w Huuuuuuj ziomal, jak chcialo ci sie walczyc z br burakami to trza bylo swoim charem a nie sępic od typa i go bluzgac
czemu go zrookowal a ci nie dal :baby:
Wycie mam tez z twojego szacunku do Jagy :baby: :o
Elo jaga respect za help ale jak jaga wbil w swat to pomocy z drugiej strony (twojej)nie było
(Level 102). He is an elder druid. He is Snipper of the Insomniacs.
i nie ma :D
@Artu erlan?!
mialem napisac to wczesniej
Jechales ostatnio na Robina (tego 50+rp) ze ci nie dał chara (bo ty mogles cos zrobic:baby:) tylko ze go rooknol
beke mialem z tego w Huuuuuuj ziomal, jak chcialo ci sie walczyc z br burakami to trza bylo swoim charem a nie sępic od typa i go bluzgac
czemu go zrookowal a ci nie dal :baby:
Wycie mam tez z twojego szacunku do Jagy :baby: :o
Elo jaga respect za help ale jak jaga wbil w swat to pomocy z drugiej strony (twojej)nie było
(Level 102). He is an elder druid. He is Snipper of the Insomniacs.
i nie ma :D Znajdz mi w ktorym miejscu powiedzialem ze to wlasnie MI mial dac tego chara.
Jaga jest neutral w tym war, sam mi to powiedział.
Rozmawialem z roznymi osobami why joinolem inso~, w tym na fmc chanel a tobie nie bede sie tlumaczyc.
http://images24.fotosik.pl/188/75c723e0a073ac23.png
Ups? swat makers? - moze nie najswiezsze ale jest, znalazlem w zlym miejscu w zlym czasie tam ;p
http://images30.fotosik.pl/278/78592934ef74d7c1.png
struspendziwiatr18
22-09-2008, 22:09
heyah troche zmienie temat:)
BUY PACC 250k~
ok PM me :))
struspendziwiatr18
22-09-2008, 22:12
Nie no chlopiec jest naprawde dobry nie chodzi tu o to ze se walczysz tam gdzie walczysz to akurat wiadoma rzecz.Jesli pozwolicie porownam cie do do ludzi zwanych Ormowcami(czlowiek za komuny ktory podbierdalal wszyskich na milicje,taka menda) ,jestes podobny do takiego wlasnie Pana.
Ach ta tibia myslalem ze tylko mi ryje beret ale tobie porylo calkiem.Patrzac na ludzi wypowiadajacych sie na twoj temat wnioskuje "chlopie nie masz czego tu szukac " idz pogadaj sobie na msn z twoimi true frendami (mowa o brazylijczykach) nawet mozesz pojechac sobie na Kamczatke spotkac sie i wypic lemoniade rob co chcesz stary ale nie mecz juz nas POLAKOW!!! i odejdz z glowa uniesiona w gore niczym prawdziwy Heros po wygranej walce z niebezpiecznym potworem.
Jest takie super powiedzenie ktorego autorem nie jestem "Przyjaciol trzymaj blisko a wrogow jeszcze blizej" tak wlasnie ja cie traktowalem.Wiem co zaraz napiszesz gdyz bardzo latwo przewidziec co by napisal rozum szesciolatka nie twierdze ze nim jestes(w razie gdybys chcial isc do sadu) ze moje zdanie sie dla ciebie nie liczy ze jestem zwyklym cieciem i nic nie moge tu zrobic.Hehe to ze nie moge nic zrobic to fakt bo to jest only gra w ktorej tobie udalo sie osiagnac wyzszy cel, ale moge swiadomie napisac ze poznalem tu naprawde spoko ludzi od ktorych jestem troche starszy i odziwo akceptuja mnie, szanuja, rozmawiaja normalnie bez zadnego podstepu z boku, czego nie mozna napisac o tobie.Wiec moj cel jest osiagniety.
Napiszesz ze duzo nam pomogles zgadza sie to nigdy nie napisalem ze tak nie jest.
ze straciles to co jest najwazniejsze kolegow z ktorymi trzymales od poczatku gry(mowa o Polakach i kazdy wie o kogo chodzi),masz juz tylko only gre w ktorej kazdy ma cie dosc.
Tyla
sz.p.kurczak
/\
Pała jest Pałą to pewne
dlugi ryj malo akcji tyle o tobie
21:56 You see Kriszak (Level 200). He is a royal paladin. He is Defector of the Redemption.
Hail First Polak hahah szafa nie dales rady mueheuheuheuhe
szczepan_m5
22-09-2008, 22:33
Tyla
Swiete Slowa :] Cala prawda :D
Widzisz fifi spotkaly cie czasy gdy juz nie zaliczaja cie do polakow nie szanuja (chociaz nie wiem czy to kiedykolwiek robili) Oni wszyscy maja racje i co najwazniejsze wiedza ze to tylko gra :] graja zeby poznac nowych ludzi,nawiazac nowe znajomosci,swietnie sie bawic i zabic zbedny czas ;]
Respect dla Was w Szczegolnosci Orszaka i Ci co pozostali soba do konca! :]
http://i261.photobucket.com/albums/ii57/malolatt1990/lvl-1.jpg
ps.Powodzenia Orszak w War :*
struspendziwiatr18
22-09-2008, 22:52
ogarnijcie sie wpierw
wkrotce nic tu po was nie zostanie,
tylko ciałka na ziemi;)
pandoria wita rudy??
http://i24.photobucket.com/albums/c15/Gerrardobucket/seta.jpg
m3n3l4os2*
22-09-2008, 23:22
To ja powiem tak...
Nie zalapiecie tego no może nieliczni ale tez wątpię :D pozdr Adaś :P
"O rany rany jestem niepokonany"
wiedziałem kiedy odejść ave
szczepan twoich postow nawet nie czytam nie masz sie co wysilac ;d
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/AstuDies.jpg
Ja chce powiedziec tylko tyle ze FRAGI w wojnie nie sa najwazniejsze filip zle nie walczy wygrywa battelki i moze wszytko , ale to ze jezdzi po damu tez mi sie nei podoba mniejsza o to moze to dlatego ze znam dobrze DAMU szanuje go za to co zrobil dla danera i dla mnie taki sentyment ;P
No i jeszcze pare slow dla ekipy z orszaku nie badzcie na mnei zli ze wyszlo jak wszylo ze jestemsy przeciwko sobie ale od poczatku zaznaczalem ze wrazie wyjeidze tak jak wyszlo ja tak postapie dzieki za wspolprace staralem sie jak moglem przy akcjach =*
Zaznaczam ze wraize by wyszlo ze przegram ta wojne co jest bardzo prawdopodobne i ze roro czy vodur mnie beda fragowac to dla mnei jest tylko gra a walka to zabawa a ziomkami mozemy zostac na zawsze i mam nadzieje ze tak bedize i tak samo uwazacie
powiem tak wiele osob cie szanuje za to co teraz robisz i ja niepowiem inaczej zasluguje to na szacunek ze od poczatku mowiles co zrobisz jak sie cos wydarzy szanuje takie postepowanie aczkolwiek niesznuje cie w pelni bo pomimo mej chujowej pamieci pamietam co chciales mejknac new emef memberowi mozesz sie na mnie obrazic w*****c i w pelni to zrozumie bo teraz odzyskujesz szacunek u ludzi a ja to poniekad niszcze no ale zawsze mowie co mysle i niepozostawie bez pamieci to iz skuter w rl przeslonil ci oczy i chciales ojebac goscia tylko po to aby sie wzbogacic dla mnie to bylo nikczemne i w pelni szacunku u mnie nigdy nieodzyskasz, mozecie sie smiac z tego w ch to mam ale jestem(lub staram sie byc) "obronca ucisnionych" i ch:)
kogut agree moze wy mnie niepoznaliscie(to sie niebawem zmieni) w rl ale ja w ch jestem zadowolony z pozniania waszych zwyczajow/charakterow i to jest rzecz dzieki ktorej niezaluje kilku lat spedzonych w tibijskim swiecie pozdro dla Kamionki.
p.s. dla naszych sorko jezeli mnie niebedzie ale teraz job+studia czasu bedzie malo postaram sie zklimacic laptopa i poproboje jakos pograc
pozdro dla Prawdziwych dla frajerow pogarda.
Porkidrucik
23-09-2008, 08:07
Roro wiem ze zawsze mowisz to co myslisz i nie ukrywasz sie z tym ale chcialbym wprowadzic mala poprawke do tego co napisales 2900zl czyli to co zarobilem dzieki tibi na skutera to byly w pelni legalne zarobione moja ciezka praca pieniedze w TIBI ktore sprzedalem najnormalniej za normalna cene tylko nie byly wystawione na allegro bo maielm klieta na calos i druga poprawka chce przypomniec ze jzu sie oficjalnie przyznalem ze maielm ZLE mysli zeby shackowac mojego rla jest mi teraz wstyd ze moglem tak pomyslec ale jestem szczesliwy ze w ostatnim momecie przyznalem sie do tego ze w ta noc miala pojsc wyjebka i pomoglem przenies caly dorobek mojego rla na innego chara gdzie to bedize bezpiecznne. I uwazam ze nic bardzo zlego nie zrobilem bo do niczego nei doszlo , a powiem tak ze o tych hackerskich mysli napewno gorsze jest to ze wisze SOLI sporo kasy jakies 500K ktore miaelm mu oddac jakies 3 miechy temu a on wcaiz czeka. A co do icydentu z moim Rlem to chce zauwazyc ze osoba ktora uciepraiala jest DYMEK nikt wiecej poniewaz to on mial R keya do ether dymka na ktorym bylo naprawde duzo kasy i mial sobie na tym zarobic i mi odpalic mala czesc zaznaczam MALA CZESC a ja sie odmyslilem i ostrzerglem Rla a co za tym idze dymek sie troszke zdenerwowal i zrokowal chara ktorego wczesniej sprzedal to jest moim zdaniem naprawde zagranie nie fair ale nie mam zamiru do tego wracac
@ Artur
Jedno slowko dla ciebie na temat pandori ja o grze tam postanowielm jzu predzej poniewaz jak wiecie Danera to USA server i mam zajebiste lagi a gra na pandori ( GER) to przyjemonsc
B) Maly adv na powrot do tibi
http://img146.imageshack.us/img146/5367/40advry7.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=40advry7.jpg)http://img146.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
KostKnight
23-09-2008, 15:09
Witam all xD troche mnie nie było i widze ze dalej syf :D
Philip dziecko mysle ze odpowiednim forum dla ziebie bylo by jakies TibiaBr czy cos :) sa tu ludzie ktorych szanowalem i szanuje ale ty jestes zerem :) zobaczymy czy wygrasz tego łaraaa (podpis mowi sam za ciebie )
to co philipek zrobil z Catem mnie nie dziwi :P przeciez z paccem by mogl go dopasc na warze i philip by mial kolejne 2 noce nie przespane :D
pozdrawiam wszystkich wyłączając tego nooba a nawet 2 (philip & artur inc.)
http://i185.photobucket.com/albums/x219/KostKnight/kost.jpg
Vanhelsen
23-09-2008, 17:15
Przypominam, że to subforum nazywa się zdjęcia, zbędne pogawędki możecie uprawiać tutaj:
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=117
Up
*c*w*e*l*u czytac nie umiesz ? niema tam działu Danera
i nie mów nam co mamy robic
fIFI zapomnialem tego napisac wczesniej komentujac twe poczynania
tyle sie tu nachwaliles ile to niepomogles ludzia i co ty to dla nas niezrobiles i fakt pomogles kilka razy ale ty niepomagasz po to aby pomoc tylko po to aby pokazac ze pomogles aby wszyscy widzieli ze jestes zajefajny bo pomagasz ludzia (i nigdy nierobisz tego bezinteresownie) zawsze naglasniales kazda rzecz w ktorej komus cos pomogles.
http://i82.photobucket.com/albums/j259/rorolinho/UO0296.jpg
wieśniok jak nikt sie nieskarzy to po ch sie wpier w nieswoje sprawy nikomu nic nierobimy tu sie komunikujemy od kilku lat i w czym problem? nieopdoba sie komus to niech nieoglada wkoncu jest ktos kto zalozyl ten temat i on powinien decydowac czy mozna tu rozmawiac czy tez nie.
zastanow sie nad tym co robisz chyba celem dzialania tego forum jest zadowalanie uzytkownikow a nie przestrzeganie regul...
Fristajler
23-09-2008, 18:27
a reguły po co są? po to zeby je łamać xD
Caron jesli mozesz wejdz na gre albo podaj mi swoje gg na pm.
Zalezy mi na czasie.
struspendziwiatr18
23-09-2008, 19:12
rudy a sprzedales juz malpie futra na blessy?
http://i24.photobucket.com/albums/c15/Gerrardobucket/uetest.jpg
KostKnight
23-09-2008, 19:32
artuś prymitywny jestes
co ma kolor wlosow do osobowosci i cech podobnych?
a moze pamietasz jak padles pod dp ank? (było hp -> nie ma hp) pr0?
trzymaj dalej glowe w odbytach brazoli :) pozdro z srodkowym palcem ;)
@EDIT:
btw. sprzedales juz kumpli zeby miec na nowy jezyk? bo chyba tamten sie juz wytarl :)
widac ze fifi niezna takiego slowa jak szczerosc nawet poprawnie napisac nieumie:)
szczepan_m5
23-09-2008, 19:53
Przypominam, że to subforum nazywa się zdjęcia, zbędne pogawędki możecie uprawiać tutaj:
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=117
Jak mi tam znajdziesz temat Danera to Moze bedziemy tam pisac :]
a pozatym temat nie nazywa sie "Zdjecia z danery" Tylko "only danera"
a to ze jest w dziale zdjecia to prosze o przeniesienie go do jakiegos innego dzialo i po problemie co nie? :]
Nie ma to jak poprawny moderator :]
Chcesz zbanuj mnie ale powiedzialem co myslalem :]
Danera ROX ale polski INTERNET SUX w CH*J ! :D
http://s473.photobucket.com/albums/rr99/mapacza/hasunimu/?action=view¤t=dedzik.jpg
pojebanye z tymi ss nie chca mi sie jakos pokazywac XD
struspendziwiatr18
23-09-2008, 21:05
=] S2 !!oen1oen1oeno1e1!!!
@up
Pokaż swojego fejsa, jeśli tak bardzo obchodzi cię wygląd innych. Ja nic złego w wyglądzie Rora nie widzę.
Arturku jaki ty hojrak jestem, pamietam jak chciales mnie pizgac nie bij MISZCZU, co ma rl do tibii? Ja tam w wygladzie Rora nic zlego nie widze szanuje go za to co robi w grze :)
Tak btw pokaz swoja foteczke :)
Szyna~
AverSqun
23-09-2008, 21:54
http://img381.imageshack.us/img381/8766/silaltulklazyfi2.png (http://imageshack.us)
http://img381.imageshack.us/img381/silaltulklazyfi2.png/1/w437.png (http://g.imageshack.us/img381/silaltulklazyfi2.png/1/)
i co altul teraz bedzie jakas zemsta hm?
naaaaah (czyt. nie) teraz bedzie ciag dalszy.
elo baju strusfrajerwiatr18
hehe.. wy to macie problemy.. Kazdy jest wolny i robi co chce. Zeby kazdy byl patriota to w polsce bylo by 80mln ludzi.. :) Change gear [N]
Swat przeciwko nam :D
bedzie sieka, moze najdluzszy war wkoncu na danera ;)
20:53 Druid Philip [159]: Vox = Spanish, Amiercans = English, Anielski = Polish, Swat = Brenglish.. how they gonna talk?
20:53 Cerbero Mytos [188]: Its a babel tower
kkkkkkk
wiec powiem all co mysle bezwzgledu na konsekwencje .......
Filip@ nee powiem sporo Twoich czynow nee zasluguje na poichwale lecz na pogarde i taka here otrzymujesz . Z paccem motyw twoj "best hit" . ale 50 % ludzi zrobilo by podobnie moim zdaniem . jezeli Ty nee mialbys pacca i mialby ktos ci kupic by potem dednac od Ciebie to pewno wyjebaka by byla wiec tu nee bede sie wpiepszal. mimo ze nee mam 100 lvl i "jestem polakiem" :)) pomogales mi dwu-trzy-krotnie nee chcac nic w zamian ( choc i tak zawsze cos kopsalem bo docenam kto co dla mnie robi ) a nee kazdy by pomogl low lvl .......
Nic do mnie nee masz i ja do Ciebie, dla mnie byles przewaznie wporzo. Takze mimo ze masz od hooja wad i lipnych zachowan, zalety tez masz o ktorych sie przekonalem .......... anyway kc max ;*;*;*
Tide i Artu ( czyt smoq) @
lubie was max ( zaznaczam i cokolwiek napisze mam nadzieje ze nasze stosunki pozostana neutralne ) .
A wiec ... zaczynaliscie od zera, byliscie nee znani, zerem ... jak kazdy kto zaczyna grac gdziekolwiek ........
przygarnol was jagi ktory w tamtych czasach byl dosc szanowanym graczem, mieliscie all moim zdaniem, poczatek ktory nee kazdy moze miec. all szlo dobrze demy frosty inne duperele , lelum kurwa polelum powoli ziomble ..... next czas lecial powoli frendsy ..... ja jako jego rl od w hooj lat nee mialem inva do domku ( on do mojego tez a hooj tam :PPPP ) a wy lataliscie po jego house co bylo oznaka ze wam ufa bezgranicznie . traktowal was lepiej od nee ktorych swoich rl ale pytol z tym ......
zaczol sie war swat vs vox & inso ....... swat w dupe ze tak powiem PWNED ... jaga welcome PZ i gdzie sie podziali BRO ???? ej frends gdzie jestescie ??
exiva Artu
exiva tide
hooja nee ma juz zrobili pg , juz maja lvl , poznali ludzi .... po hooj im koles z huntem ??
i tak z bro staliscie sie zwyklymi "znajomymi" .......
i prosze nee przeczcie bo all wiem i wiem jak wygladalao to ze strony zwyklem obserwatora .......
Tide w inso ulala no ok wiadomo byc w the best gilidi na servie moc all ..... ale byc against kumplowi , czlowiekowi ktory was "stworzyl" ( to oczywiscie stworzyl to hiperbola) . Teraz Artu ..... arta niby rozumiem bo psozedl za swoim bro by mu pomoc wiec moge miec pretensje tylko do tide ..
kilka retorycznych ask ...
Co dalo ci inso ??
wiecej reputacji u ludzi ??
klikaja na ciebie lookaja "you see tide sralala member insomanaick " uuuuu musi byc rox ??
sporo masz tam fredns ??
jezli masz tam wiecej kumpli, ktorzy dali ci Sporo wiecej od Pogromcy to ok nee mam pretensji ale jezli nee to mi odpowiedz why ........
i last co moge napisac to to ze jaga gral a na was zbytnio nee mogl liczyc .....
ej siema jestes ?? gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucho AFK 90 % kiedy pisal .....
Znacie tajemnice JAgiego ..... mam nadzieje ze mimo ze jestescie w inso nee sprzedacie sie bo nizej pasc poprostu nee mozna ziomble, poprostu tego sobie nee wyobrazam
Artu @ nee wiem jak gadales z jaga ale jaka bedzie w war wiec bedziesz agains him .......
Tak na zakonczenie kazdy moze powiedziec " co taki noob bohensi 37 lvl moze wiedziec "
gram tu ( no moze nee gram poprostu botuje na poludniowej czesci piramidy xD ) poand 1,5 - 2 lata wiec swoje przezylem, swoje wiem
HAIL orszak
Hail bohhnnnn xD
kc max all ;*;*;*wji0ahgs9uagsay98vfs8ayfs8yatsy8f
szczepan_m5
23-09-2008, 23:38
Swat przeciwko nam :D
bedzie sieka, moze najdluzszy war wkoncu na danera ;)
20:53 Druid Philip [159]: Vox = Spanish, Amiercans = English, Anielski = Polish, Swat = Brenglish.. how they gonna talk?
20:53 Cerbero Mytos [188]: Its a babel tower
kkkkkkk
hueheueheueu jak to filipku mowiles predzej wbije 100 lvl niz swat dolaczy do war huehueheuehuehu
a nie mowilem :D
Teraz sie zacznie :]
Z mojego punktu widzenia to inso przejmie paleczke od SWAT i beda w pz kisic ogora :D
Nawet jesli przegramy to i tak za 3 miechy wrocimy.. nie znasz danery?
full of false ppl..
KostKnight
24-09-2008, 07:46
...like you
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=99961550227532393101 arturmontero pwned :]
bez offtopicka
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/artur.jpg
full of false ppl..
i sam to propagandujesz w jednej sekundzie z ziomka ktory byl twoim bests friendsem(sam mi tak pisales o Plebei i to niedawno jak mieli amerykance lipe^^) stal sie bests enemy zaczales mu cisnac nasmiewac sie z niego popatrz na polakow tutaj to od nich wlasnie mozna sie uczyc w tym aspekcie to my jestesmy najelpsi na danerze i wlasnie dlatego zmieniam zdanie mialem niewalczyc juz wszystkim pospamilem(przepraszam za to) ze leavam war bo swat dochodzi(kiedys sobie i innym powiedzialem ze z swatem w jednym team niebede walczyc bo wiedzialem ze taki war jak ten wybuchnie a wczesniej swaci takze oferolwali nam pomoc hidden charami vs nataraja i takze bezwzglednie ja odrzucilismy) ale teraz to niejest nasza decyzja ja niemoge na nia wplynac a niebede zostawial mojich friendow na ktorych moglem zawsze liczyc tylko dlatego ze ktos zadecydowal aby swat nam pomogl.
przepraszam jeszcze raz za chwile slabosci za to ze chcialem was zostawic mam nadzieje ze wybaczycie i pozwolicie mi walczyc u waszego boku.
Roro~
nonmax1991
24-09-2008, 15:54
@roro
glad to see you on our team :)
nie masz co sie tlumaczyc ze nie chciales walczycz ze swatami
bo sam zbytnio ich nie lubie ale to w sumie makerow niz jakis tam wyzzszych leveli bo mnie dorwali kilka razy w carlin ;)
@philip juz napisze te Ty z duzej litery ,lepiej zmien narodowosc :P bo Cie w Polsce niechca!!!!
@artur cos tam czepiales sie z wizerunkiem rora ,ja tam widzialem na focie jak roro cos tam pil fajnie wygladal :D
lepiej pokaz swoja fote...
Arcaso~
Roro dobrze ze jestes z nami :) Orszak jest czyms wiecej niz tylko gildia.
Fifi a co do tego co napisales to jesli Vox wygra war to zrobie wszystko zebys byl hunted 4eva :)
to my jestesmy najelpsi na danerze
;) true,
zawsze o tym widzialem nie wazne czy przegrywamy czy wygrywamy jest garstka ludzi ktora sie szanuje do tego trafili sie tacy którzy mają rl życie w tibie grają dla przyjemności za to szacunek do Orszaków ;)
jak dla mnie nie wazne cyz ze swatami czy z voxami ważne że z garstka polaków których uznaje za ziombli w tej grze ;)
Darefiend
24-09-2008, 17:06
@Artur
Pała miętowa...
Chłopców się zachciało oceniać? Proponuję wejść na fotka.pl i poszukać typków, u których każda płeć może oceniać zdjęcia...
Z pewnością będzie to zajęcie dla ciebie :)
Nie wiem co ci nie pasuję w zdjęciu Rora...
Może kolor koszulki nie pasuje do koloru spodni? :confused:
@Pdf
Po co już mu o tym mówisz...
Jeszcze chłopak zmieni target i z pupki brazolskiej, przeżuci się na polską :o
@Philip
Wieża Babel? W tej przypowieści mowa była o czymś w ogóle innym...
Chodziło o to, kto pierwszy się tam wbije, a nam chodzi tylko i wyłącznie o wy-je-ba-nie was z tąd ;)
@Roro
To jest to... :]
No to co!?
Grzejemy piecaaaa!!! :evul:
w sumie forum fighty sux ;)
pokazcie cos w battle bo narazie only na forum jestescie silni..
@ roro
dla mnie ty jestes looserem juz, wygrales war czy nie.. miales 1,5 respect na danera mogles duzo, stralciles chara, straciles kase, straciels respekt musiales do mnie spamic o help..
now nawet na blessy nie masz zeby sobie kupic i ty uwazasz ze jestes nalpeszy bo wpieprzysz sobie gadke do lba ze polacy sie trzymaja razem?
GL jak juz mowilem POKAZ COS NA WOJNIE
Mad_Iris
24-09-2008, 17:53
full of false ppl..
Falszywi ludzie odejda z toba ..czyli z inso =P to chyba plan ci nie wypali
druid Phillip Killed at Level 159 by Cato royal'bolt and by Sir Damu Krazy x6
sir artur krazy Killed at Level 100 by Andrzej Chrobry and by Sir Damu Krazy x6
Sawio'Jotwupe Killed at Level 91 by Herager
0 wdziecznosci chlopaki
Artu Erlan Killed at Level 102 by Pogromca Jagy
Tide Casius Killed at Level 153 by Pogromca Jagy
aver top fragger i hoj pewnie styczy :P
pozdro stara ekipa...:P sryy za offtopa nie mam ss
Bohensi - Do Ciebie nic nie mam wiesz co piszesz , jestes rl jagi ok !! O huj wam chodzi nie bede nic mowil to jest gra w ktorej robicie problemy
piszecie mi kurwa ZDARJCA Oo? Czy ja kiedys kurwa w warze bylem z wami helpalem wam ?
Szkoda mi was naparwde , Jest tu moze 20% opolakow do ktorych mozna miec zaufanie ! Co do jagi 20 osob dziennie mi pisze o jadze ze on all wiem ze on mnie all nauczyl ,ale sami nie wiecie jaki jest uU jednego dnia mnie jedzie jak szmate drugiego traktuje jak brata ! Czlowiek sie zmienia ja bylem i bede taki sam.
Macie tu cos zeby nie bylo jak on mnie szanuje ~~ Ja mam szanowac go lepiej ?
4462817 (8-09-2008 20:13)
mpa lootles
co za ****
mial nie grac
a all time na pc
4462817 (8-09-2008 20:14)
lól
4462817 (8-09-2008 20:16)
niezła beka z ciebie
niezdaj again
ale zarwij martus w tibi
pozdro przemysl co robisz
4462817 (8-09-2008 20:18)
zjeb sobie zycie tide
ale tibia wazniejsza
huj nie bede pisal niezdal miej all w dupie tibia zycie rox
Nie raz wlasnie sie zastanawiam kto gra na czyim charze!
Ja (8-09-2008 20:25)
JAGA PIERDOLE TE TWOJE TEKJSTY
Ja (8-09-2008 20:25)
;]
4462817 (8-09-2008 20:26)
nie bylem na tibni
tyle
co bohyen wchodzi
na mojego chara
Tu dam wklejke zeby nie bylo jak macie sie do mnie przy*******ac to nie piszccie wcale , bo kurwa gralem sobie spokojnie a wy problemy robicie w huuuj,. Takze mowie ci polacy ktorzy do mnie nic nie maja zawsze moge pogadac Elo *
4462817 (8-09-2008 20:27)
ahhahahahahahhahaha
zal
na coment ja dales
Ja (8-09-2008 20:27)
zal jestes powiem ci , nie jaraj lepiej jagy
Ja (8-09-2008 20:27)
;]
a mnie nie
ktorego znasz rok
smiech na sali
zobaxz na soebie
ona cie oleje za 3 dni
i bedziesz mial kolegow
all olej
tez tak mialem
4462817 (8-09-2008 20:28)
zobazysz
good ci radze ne zarywaj przez tibie
ja tak robilem
najgforsze co nmoze byc
4462817 (8-09-2008 20:29)
no i tak sobie radz
4462817 (8-09-2008 20:29)
typka znarok
4462817 (8-09-2008 20:30)
nic nie opisze
zna babke 2 dni
na coment
smski
itp
fajny koles
Co cie to obchodzi gdzie ja dziewczyne poznalem ?
Jagus nie bede mowil co pisales mi po tym zdarzeniu ,
wygladalo to inacze z innej strony jak bys mial mnei za brata. Ja ciebei dalej mam szanuje ciebie , olewam co piszecie :)
Co do wara niech wygra lepszy =)
Jestem w insco~ i w nim bede wy mozecie pierodlic na mnie , ale sie nie zmienie :)
Doszedles do Inso po wygranym warze, jak jaga juz byl w Swatach, rob co chcesz, im wiecej falszywych Polaczkow przegra war tym lepsza bedzie danerka pozniej :)
Piec rozgrzanyyyy :DDDD
Szyna~
pierwszy spar na dd2 ;) nokeyboard team ofc my :D:D
http://img254.imageshack.us/img254/884/beztytuuqv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/beztytuuqv7.jpg/1/w1600.png (http://g.imageshack.us/img254/beztytuuqv7.jpg/1/)
drugi na westwood ;P
http://img254.imageshack.us/img254/9884/beztytuu1py3.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/beztytuu1py3.jpg/1/w1600.png (http://g.imageshack.us/img254/beztytuu1py3.jpg/1/)
chce ktos sie z nami zmierzyc ? ;p
szczepan_m5
24-09-2008, 19:32
w sumie forum fighty sux ;)
pokazcie cos w battle bo narazie only na forum jestescie silni..
@ roro
dla mnie ty jestes looserem juz, wygrales war czy nie.. miales 1,5 respect na danera mogles duzo, stralciles chara, straciles kase, straciels respekt musiales do mnie spamic o help..
now nawet na blessy nie masz zeby sobie kupic i ty uwazasz ze jestes nalpeszy bo wpieprzysz sobie gadke do lba ze polacy sie trzymaja razem?
GL jak juz mowilem POKAZ COS NA WOJNIE
No Ty pokazujesz jakis z Ciebie kozak przez Gre hueheuheu Gz Noobie :]
A co na temat Rora To zawsze u mnie bedzie mial respect i napewno u wiekszosci polakow:)
A ty fifi co sawio ci pozostal z polakow? albo jakies lizodupy bo fifi jak jest w inso zna brazylijczykow to jest kur** wielki na tibi hueheue gowno prawda :]
Kompletne 0,Dno! :]
Przegracie wara i jestem tego pewny inso przepadnie a nie wroci za 3 miechy heuhue
A ty przejmiesz paleczke od swatow i tak jak wczesniej mowilem Pz Team :] Wita :]
Czasami sie dziwie ze takie Ci*** jak fifi graja na Danerze :]
Powiem Ci jeszcze jedno od Rora i Innych sie Odpier**** :]
Idz pogadaj sobie z brazolami o dzisiejszym obiedzie co jadles a co bys chcial zjesc heuheue
Pozdro Frajerze
i H** mnie obchodzi ze nie czytasz moich postow wazne ze inni czytaja
Pzdr :*:*:*Orszak:*:*
http://i261.photobucket.com/albums/ii57/malolatt1990/xcv.jpg
Tide nee pisze tego all dlatego ze jestem rl jagi ale dlatego ze jako jego rl wiem all .....
Ok zjechal Cie tu fakt, ale spojrzmy na daty ...... to jzu 2-3 miechy po warze po ktorym byl hunted .
Gdzie byles kiedy potrzebowal Twojej help wiesz sam w jakiej sprawie ???
I mimo all nee odpowiedziales mi na last pytanie w tamtym poscie
Co dalo Ci inso albo inaczej czy dali CI wiecej niz jaga ? on ufal ci bezgranicznie jak juz all pisalem all u niego miales ...
Najwiekszy respekt mialem do Ciebie kiedy cie hakneli i caly domek wyjebali z twoich i jagi itemow i wtedy powiedziales "ze all mu oddasz nee wiesz jak ale oddasz "
Moze sie powtarzam ale naprawde jezli inso dalo Ci wiele to nee mam pretensji ze tam jestes .....
I jeszcze na gg ci cos napisze .
pzdr all
KC max all ;*;*;* sdu098syhd8hsadhsyausgfdsygfybodsf
Catoskun
24-09-2008, 21:03
haha FCB ja ten klan zalozyłem xD
;xX
PoZdr~~
Dywan;)
http://allegro.pl/item445567267_danera_52ms_51mlvl_tanio.html
chce spzredac ta postac pustego chara moge sprzedac za gp:D prosze pisac prv badz gg !! :) pozdro
brak zdjecia bo mi sie nei udaje tego zrobic XD asdjkbasjkdbasjda
BudynMaro
24-09-2008, 21:36
Kores Sagator
Killed at Level 194 by Sart Ferand by Haynz Mix
film: http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=44562
AverSqun
24-09-2008, 22:06
hmmmmmmmmmmmmmm
Czy ja kiedys kurwa w warze bylem z wami helpalem wam ?
helpalem wam ?
helpalem wam ?
helpalem wam ?
dudek949
24-09-2008, 23:28
http://img216.imageshack.us/img216/9807/141gu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/141gu0.jpg/1/w853.png (http://g.imageshack.us/img216/141gu0.jpg/1/)
Tasior1964
25-09-2008, 00:06
:cup:widze ze u was ciekawie na servie
@Kriszak gratki 200lvl
@Orszak you win
pozdrowienia dla starych ziomkow
@Tasior
Orszaaak? Mihihi szczerze to Fifi good mowi niech pokaza cos w battle bo jazdy na forum sa chuuuuuuuujowe :p
= *
http://img211.imageshack.us/img211/2447/10222zz8.jpg
edek.zgredek
25-09-2008, 15:04
Zamianie 56 pallka na sorce/druta na podobnym lvl czekam na priv mgs ;p Moge rowniez kupic takie postacie za gp ;]
Kores Sagator
Killed at Level 194 by Sart Ferand by Haynz Mix
film: http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=44562
co ten czarnuch x loga dał czy jest az takim nobem i wybrał śmierć bez walki ?;)
nonmax1991
25-09-2008, 15:48
Orszaaak? Mihihi szczerze to Fifi good mowi niech pokaza cos w battle bo jazdy na forum sa chuuuuuuuujowe :p
eheh gz lv Marta a co do orszaka nic nie musimy pokazywac bo i tak juz wiele pokazalismy (i nie koniecznie mowie tu o osiagnieciach w war,battle)
:)
Arcaso~
bolek1991
25-09-2008, 16:02
cisniecie se tylko na tym forum...
wezcie zrobcie cos lepiej a nie tylko slow uzywacie ..
cisniecie tak na phila ale jak narazie to on tylko pokazuje ze ma pvp..
zucacie sie na siebie na forum...
to po chuj macie te chary ? jak ich nie uzywacie ...
gz krisz
Ravenoss
25-09-2008, 16:15
@blokek wez sie puknij w glowe zanim cos napiszesz najelpiej ze 3 razy...
nie uzywamy charow smieszy jestes ....
Orszak nie ma ci nic do udowadniania jak taki kozak join war i pokasz co potrafisz
btw boisz sie kogos zatakowac a o pvp piszesz ....
@blokek wez sie puknij w glowe zanim cos napiszesz najelpiej ze 3 razy...
nie uzywamy charow smieszy jestes ....
btw boisz sie kogos zatakowac a o pvp mowisz ....
widzisz, o to mi chodzi..
narazie to masz big ryj na forum a w war nawet z pz jeszcze nie wyszedles..
gl w war, i wkoncu przymknijcie sie na forum i WALCZCIE!!
btw fajnie na ts jest z br, urugyiancami, peruviancami, amerykanami i bóg wie z kim na 1 channelu?
po jakiemu gadacie? ^^
kkkkkkkkkkkkk
bolek1991
25-09-2008, 16:23
revanss
kup mi pacc to chetnie dolacze
YoursOkO
25-09-2008, 17:04
@Phil
ty to masz big ryj w realu aopsdasopdaosd :*
WALCZCIE ! o kurwa czujesz sie jak Gibson w breaveharcie czy co ?
http://pl.youtube.com/watch?v=XxnMC2MnQWA&feature=related
walczyć to można tak a nie w "twoim" życiu tibjiskim
ja pierdole przywódca sie kurwa znalazł
idz na pole i sie zasadz pyruszko :*:*:*
nonmax1991
25-09-2008, 17:10
widzisz, o to mi chodzi..
narazie to masz big ryj na forum a w war nawet z pz jeszcze nie wyszedles..
gl w war, i wkoncu przymknijcie sie na forum i WALCZCIE!!
btw fajnie na ts jest z br, urugyiancami, peruviancami, amerykanami i bóg wie z kim na 1 channelu?
po jakiemu gadacie? ^^
kkkkkkkkkkkkk
hmm co do dembiurga nie mamy na plecach napisane karitas jak chesz pomoc to kup se pacc a nwet jak nie masz to mzoesz na faccu pomagac tez sie da..
@philip bedziemy walczyc jak znajdziemy wolna chwile na rl a ty grzej pz 100h/100h w tygodniu
HubertPol
25-09-2008, 17:48
@Philip
A tobie fajnie sie z brazylami gada na channelu? a Ty tylko Que? Que? Yep? Tak myslalem pytanie retoryczne : ) Wiec lepiej sie nie odyzwaj ;o
Pozdrawiam Anielski Orszak i zycze powodzenia w walce ;)
A ja mam tu small Adv. ;PP
Wkońcu 50... :)
http://i398.photobucket.com/albums/pp61/MasterDaner/50lvl.jpg
Powodzenia w Walce ;DD gogo =**
Pozdrawiam ;D:cup::cup::cup:
http://i261.photobucket.com/albums/ii57/malolatt1990/lvlek-1.jpg
@Philip
A tobie fajnie sie z brazylami gada na channelu? a Ty tylko Que? Que? Yep? Tak myslalem pytanie retoryczne : ) Wiec lepiej sie nie odyzwaj ;o
Pozdrawiam Anielski Orszak i zycze powodzenia w walce ;)
rozumiem to co potrzeba rozumiec na battle ;)
moj team to TYLKO br poza mna i arturem i porkim:)
Emef~~
Sep 25 2008, 17:53:10 CEST Killed at Level 67 by Kores Sagator and by Krypilus Knight
BudynMaro
25-09-2008, 18:51
Właśnie sobie oblookałem, ze na charach inso BoP gra :D
No, ale cóż jak nie potraficie sami...
ty fifrok a ty po jakiemu z tymi swoimi czarnuchami gadasz? qqqqqqq?
U nas peru, uru, usa i my umiemy po ang wiec problemu nie ma:)
A co do walki na forum to po jaki chuj robisz glupie tematy na tibia.com? Nudzi ci sie w dp? Jak to ktos powiedzial jestes idiota o dwoch twarzach, pierdol sie:)
Szyna~
Czepiacie sie Philipa nie wiem o co, pokazuje na war co potrafi, a Wy tylko pieprzycie bez sensu. On tez ma gildie i jest z nia, a to, ze nagle Vox zebralo sie na likwidowanie "PA" to juz nie jego wina. Niestety jeden problem, Vox sie przejechal i musial prosic o pomoc Swatow (no to naprawde trafili w 10 i nie bedzie wiecej PA na danerze xD!). Prawda jest taka, ze nawet jesli wygraja to Swaty pozniej wygryza takze ich :] I bedzie "Swatonera" :D Roro ile Ty masz lat, zeby je**c teksty w stylu :baby: "przepraszam jeszcze raz za chwile slabosci za to ze chcialem was zostawic mam nadzieje ze wybaczycie i pozwolicie mi walczyc u waszego boku." :baby: Sory, ale HAHAHAHAHAHA MUHEUHEUHEHEHE Chociaz po tym jak zobaczylem Twoja fotke to wygladasz na takiego co to go gnoja w rl i w tibii musi sie wyzalic i porzadzic :] Nie chce oceniac calego Orszaku, bo jest tam wielu dobrych graczy, ale zadam wam jedno pytanie: Co wy kur** widzicie w tym ... Rorze? (w te kropeczki wpiszcie sobie co chcecie dla mnie to CIEĆ jakich malo). pozdr =* PAAA never die!
nonmax1991
25-09-2008, 19:35
@up neiwiem zkad sie urwales chyba kurwa z chojinki ,mniejsza oto nei obchodzi mnie to, ale skoro sam piszesz ze cie dlugo nie bylo wiec nie wiesz co sie na tym popierdolonym servie dzieje,nie wiesz np co od*******a taki philip albo co dobrego robi roro wiec blagam zamknij morde i sie juz nie udzielaj, sory za off,przeklenstwa etc ale samsung mi sie znow zjebal i bede chyba 180 zl placil za new wyswietlacz ,
Arcaso~
KostKnight
25-09-2008, 19:45
Envinir morda tam. Roro ma wiecej lat od ciebie dziecko, poprostu on umie przyznac sie do bledu i to naprawic a ty dalej grasz po to zeby wjebac jak najwiekszego pixela n/c bo sie rozpisze...
co do ts to philip powinienes przejsc szybki test brazylijskiego bo u was tam cienko z 'ingles' :)
philip the post-maker (wjeb sobie nawet 10k tych postow i tak bedziesz gownem )
Georgesso
25-09-2008, 22:03
exiva "fun
didnt find.
Geo/
widze ron ze pvp pokazales haha
Sep 25 2008, 17:53:12 CEST Killed at Level 80 by Krypilus Knight and by Cerbero Mytos
gZ ^^
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/pelebeiasolo.jpg
btw dajcie jakis obrazek z fightow jak to ownujecie danera zamaist forum z syfem spamic ktorego nikt nie czyta ;)
128 MS i 164 EK..
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/duffirrdimon.png
A co u was Rony?
Mam do was takamala prosbe :P jesli juz wrzucacie ss/czy tez piszecie kto padl to odrazu dawajacie cama :D(jesli macie)
@ADMIN
wrzucilem sski za wszystkih wiec nie zamykaj tematu :D
SPAM SPAM SPM SPAM
spam
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/dhq.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/solodem-1-1-1.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/assasi.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/sklejeczka89.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/19mlvlb.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/warek.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/Mojahatka.jpg
http://i217.photobucket.com/albums/cc189/zeriel_argano/cs.jpg
CzesioWkretka
26-09-2008, 09:55
Oj znowu się kłócicie ... dajcie chociaż jakieś ss'y z wara ;> . Nie włączam sie do kłótni bo nie wiem ocb :]
Więc...
pozostaje dać mi tylko 2 nowe ss ;p :
- double 75 lvl (po dedzie za free od koresa :( - jak ktoś by dał mi ~45 ms/ed bez eq za 56 palladyna skille 78/65+ <muszę się odzwdzięczyć inso 8o )
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/75d.jpg
- 76 :)
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/76.jpg
dudek949
26-09-2008, 11:08
Wystarczyło zamknąć mu drzwi i miałem spokój na 3h ;D. Potem przyszedlem i mówił że obiad jadł !! ASHSAHSAHASH
http://img518.imageshack.us/img518/338/hellje9.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/hellje9.jpg/1/w853.png (http://g.imageshack.us/img518/hellje9.jpg/1/)
aaa dam sobie ss'a ot co !
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/130lvl-1.jpg
Ojj tak to były czasy jak sie z ziomkami expilo :P:P PozdR Dla nNich !!
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/94.jpg
Dymek dorek donek czy kto tam jeszcze mozecie wyc z Rora, ale wlasnie przez takie zachowania go szanuje i mysle ze nie tylko ja :)
Szyna~
lol a czy ktos tu ryje z niego szynka? Pozdro od Czarci Dyma :D:D
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/lootdlpoi.jpg
@Porki
Skutery juz wyszly z mody teraz jest moda na Herosów !
ss nie dam teraz bo mam na drugim pc a niechce mi sie wlaczac O.o
http://i161.photobucket.com/albums/t239/gudlay17/78-1.jpg
Next
http://i161.photobucket.com/albums/t239/gudlay17/78-2.jpg
Next
http://i161.photobucket.com/albums/t239/gudlay17/78-3.jpg
B) O To Kolejny Adv Pozdro For All ,,Pl" :D
http://img527.imageshack.us/img527/7452/45lvlna0.jpg (http://imageshack.us)
http://img527.imageshack.us/img527/45lvlna0.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img527/45lvlna0.jpg/1/)
Envi!!
100% Racji padłem na pysk i chyba sie nie podniose !!
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/121.jpg
http://i103.photobucket.com/albums/m147/kciukol/110.jpg
18:36 GM Virsaemna on Danera [2]: 18:36 Account of player Lady'Mistic banished for 30 days with final warning.
=*
Wiesz, Narazie swat i vox w pz i nie chca walczyc.. nie my :P
@ kisiel
Pokaz cos w war, bo narazie 2 dzien wojny i juz flamujesz ;)
Jakos wczesniej tak nie mowiles, jak grales normalnie ;P
Widzisz co wlasnie pokazales? Ze tak jak wszyscy inni bales sie o chara bo wiesz ze jak bys tak wczesniej powiedzial to bym cie zhuncil ;)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/geosuxxxx.jpg
dudek949
27-09-2008, 00:52
http://img88.imageshack.us/img88/8080/142oo0.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/142oo0.jpg/1/w657.png (http://g.imageshack.us/img88/142oo0.jpg/1/)
CesarzRoxy
27-09-2008, 02:09
@all up
Dobra juz możecie skończyć jeżdzic phillipa. [...]to fakt, ale juz za duzo tego offtopic..
D.LAIR 45min
http://img81.imageshack.us/img81/4761/onlydneraqw1.png (http://imageshack.us) http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://imageshack.us)
BudynMaro
27-09-2008, 07:47
Jakbym bał się o chara to bym leavnal z war jak Sawio ;)
A co do wojny to nie martw się, wiemy co robimy.
Jakiś stary ss:
http://img218.imageshack.us/img218/4789/lv66gp8.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/lv66gp8.jpg/1/w1021.png (http://g.imageshack.us/img218/lv66gp8.jpg/1/)
CzesioWkretka
27-09-2008, 09:16
Ostatnio zacząłem sobie expić no i znowu lvl (gogo 80 ;] )
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/77.jpg
A tutaj taki malutki quest z guild ( pysiak gz skili na 1 hit guarda o.O )
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/dwarvenaxe.jpg
Korpolinczi
27-09-2008, 10:46
@up
tam gdzie wbijasz lvl na dragu to fail bo woi leci w bagu
pzdr
Moj lot z expa ;) B):):):):)
http://img357.imageshack.us/img357/6131/29lvlilotbj5.png (http://imageshack.us)
http://img357.imageshack.us/img357/29lvlilotbj5.png/1/w553.png (http://g.imageshack.us/img357/29lvlilotbj5.png/1/)
http://i386.photobucket.com/albums/oo308/Quitaa_2008/LVL.jpg
Good Luck w war niech wygraja lepsi ;]
CzesioWkretka
27-09-2008, 15:11
o.O jeszcze nigdy w życiu woi nie poleciało mi z baga o
Od kiedy pamiętam to woi ZAWSZE z baga spadało xd :baby:
MiszczCyklopuwIDragonuw
27-09-2008, 15:30
bo to fake,takie wiesz,niby
"o w nagrode za lvl dostalem woi" XD
Dark_Wiewi
27-09-2008, 15:40
Gratz all adv
oby tak dalej ja narazie przerwalem gre niewiem kiedy wruce;/
tekst roku
Woi jawsze leci w bagu ;)
Jak kazda inna bron i tarcza
Brone, rozgi, tarcze leca w bagu
armory i legi leca normalnie chodz 2 x juz mi lighting armor w bagu z wrl spadl : o
dudek949
27-09-2008, 17:19
Powoli zaczyna mnie to wku****ć
http://img142.imageshack.us/img142/7184/hellltz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/hellltz9.jpg/1/w579.png (http://g.imageshack.us/img142/hellltz9.jpg/1/)
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=44914
Masslog na Emef Buhh.
Niezly co ? ;)
dudek949
27-09-2008, 23:37
http://img140.imageshack.us/img140/1379/143awp3.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/143awp3.jpg/1/w629.png (http://g.imageshack.us/img140/143awp3.jpg/1/)
Coś tam z cs
http://img228.imageshack.us/img228/7539/xxxei0.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/xxxei0.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img228/xxxei0.jpg/1/)
tez sie pochwale :p
http://img228.imageshack.us/img228/4925/mistrzfv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/mistrzfv7.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img228/mistrzfv7.jpg/1/)
a tu x2
http://img257.imageshack.us/img257/6215/mistrz2tg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img257.imageshack.us/img257/mistrz2tg2.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img257/mistrz2tg2.jpg/1/)
Tak to wyglada jak sie gra z lamami niestety =/
struspendziwiatr18
28-09-2008, 00:29
hs ;d
http://i24.photobucket.com/albums/c15/Gerrardobucket/buh.jpg
Pszczola
28-09-2008, 01:09
..........
jak szybko ;d
why zandych openek ne ma, tylko statki trapujecie ;d
bo swat sie boi wyjsc ;)
@Szyna
Welcome to 30 days + final warn ;)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/nobwar.jpg
KostKnight
28-09-2008, 11:13
Nerd Din
Sep 28 2008, 10:57:40 CEST Killed at Level 273 by Szalony Kogut
and by Shawty Lo
fachowa akcja panowie :D
Kogut gz fraga :)
Podajcie IP do jakiegos serwera w CS'ie chetnie zagram :)
Pawelosso_Korassek
28-09-2008, 11:20
Nice akcja chlopacy
2 lv down ahsuahsuhaushhauHSUhauh
Ma ktos cama ?=]]
Kogut gratz fraga :))
BudynMaro
28-09-2008, 11:21
http://www.tibiauploads.com/download/1700
Cam
Darefiend
28-09-2008, 11:37
Nerd Din
Sep 28 2008, 10:57:40 CEST Killed at Level 273 by Szalony Kogut
and by Shawty Lo
fachowa akcja panowie :D
Kogut gz fraga :)
http://img517.imageshack.us/img517/7307/nerddindownxl4.png
Fifi nawet z twoimi ch*****mi zagrywkami, wygramy ten war enjoy pz looserze :)
A co do tego bana to idz pracuj na psy, a ja chara do walki mam :]
Szyna~
Porkidrucik
28-09-2008, 12:34
Masslog thais xD
http://www.***********.com/674291492.html
OJIEWIOEWJOIJESOIJEWOIEWJEJIOWEIOWJWEJIOEW
18:1
gz ;)
a Dina zabiliscie tylko dlatego ze go ktos nuknol albo mu net siadl :)
anyway GL :d
struspendziwiatr18
28-09-2008, 12:49
http://www.tibiauploads.com/download/1702
naabs ;)
Din ma w ch kasy itp. lol nei macie co sie jarac tym fragiem :P
u was troche inna sytuacja, ;)
/\
Ty wiesz najlepiej jaka u nas sytuacja :) Zajebiscie ;)
Fifol
Nikt mu nic z netem nie robil just padl jak nub
A co do naszego massloga to no comment.
Szyna~
struspendziwiatr18
28-09-2008, 13:09
/\
Ty wiesz najlepiej jaka u nas sytuacja :) Zajebiscie ;)
Fifol
Nikt mu nic z netem nie robil just padl jak nub
A co do naszego massloga to no comment.
Szyna~
chyba nie chcialbys wiedziec ile spyów u was mamy :))
Lmao, zobacz na filmie czemu sie din nie leczy? :p
Gz deada bez blessow, rorowannabe
macie tego orszaka \/ ;)
struspendziwiatr18
28-09-2008, 14:05
fajnie jest;p
Anielski orszak niech twa dusze przyjmie... Właczałem forum i mialem to samo napisac :p
http://images33.fotosik.pl/375/b48a3aca58380fc8.png
@obrazek
Shawty Lo - Killed at Level 71 by Artu Erlan and by Cerbero Mytos
Anielski Orszak niech wasze dusze przyjmie.
14:28 Dracco Malffoy [105]: pl's
14:28 Dracco Malffoy [105]: idioits
14:28 Dracco Malffoy [105]: all
14:29 Dracco Malffoy [105]: ;x
widze ze macie respect u br w swacie ^^
HubertPol
28-09-2008, 16:57
Musze przyznac ladna akcja : ) Niektorzy ladnie popadali gratulacje ; ).
(Jestem bezstronny wiec gratuluje tym i tym)
Nerd Din tez smiesznie padl ;P
Pozdrawiam i życzę udanych walk ; )
Fristajler
28-09-2008, 17:00
din na comie pisal ze mu sie zacielo i nie mogl nic robic
powiem urzywam NG i tez mi sie czasem zawiesza uahuahauhauah
@free ż nie rz :D
@war
nie uczestnicze wiec nei chcialem komentowac ale to zalatwianie banow troche ponizej pasa...
dudek949
28-09-2008, 19:45
http://img385.imageshack.us/img385/6011/annihzf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img385.imageshack.us/img385/annihzf4.jpg/1/w541.png (http://g.imageshack.us/img385/annihzf4.jpg/1/)
A na tym ss co sd leca to pewno ng ^.- ale i tak gz
A to co mowil ze pl idiots to niewiem po h** to piszesz bo sam jestes polakiem(chyba ze sie nim nie czujesz, ale to twoja sprawa) wiec nice respect masz u br =)
nonmax1991
28-09-2008, 20:19
Właczałem forum i mialem to samo napisac :p
@obrazek
Shawty Lo - Killed at Level 71 by Artu Erlan and by Cerbero Mytos
Anielski Orszak niech wasze dusze przyjmie.
@artu i zczego sie cymbale cieszysz ,dlamnie all pl w inso juz stracili respect w moich oczach,poprostu istne dno
Oprocz ofcorse Porkiego (ktory jest w inso od poczatka) noi Philipa ktory tez jest odpoczatka ale i tak jest Gnojem aaaa i Sir artur krazy
No coz.....akcja pl sie nieudala...ale wyszli z pz nie tak jak ci br i pokazali ze
sie inso nie boja dla mnie good zrobili chociaz all popadali
http://i386.photobucket.com/albums/oo308/Quitaa_2008/kogur.jpg
http://i386.photobucket.com/albums/oo308/Quitaa_2008/moria.jpg
Teraz ktos tam up pisal ze inso uzywa bota...
Zabronisz im ? Sa w war i maja rozne strategie
Polacy tez uzywaja...
http://i386.photobucket.com/albums/oo308/Quitaa_2008/Tiwi.jpg
I zejdzie z filipa....chlopak ma plecy ktorych all pl mu zazdroszcza i tak jedziecie na niego
jak narazie to poza tym ze padacie jak cioty to nic nie pokazaliscie ;)
btw 91 ms down ;) potem jakas fotke dam aaaaaa ;d
To bylo tylko stwierdzenie faktu a nie zabronienie, to po pierwsze
Po drugie bot to nie strategia... ;>
dudek949
28-09-2008, 21:59
http://img223.imageshack.us/img223/2461/domekaz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/domekaz1.jpg/1/w412.png (http://g.imageshack.us/img223/domekaz1.jpg/1/)
Yamis_Mind
28-09-2008, 22:14
Wracam Do Gry :s ;pp
http://i329.photobucket.com/albums/l372/dawidhabdas/46.jpg
@Quitaa
ten ss co dales byl bez bota o ile dobrze pamietam proste 1 2 3 i boom jak sie jest na vento i jest ktos kto tym dowodzi to nic trudnego =)
nie chce mi sie esow szukac wybaczcie mi
Ravenoss
28-09-2008, 23:25
tamta akcja byla bez bota :)
a fiif nie podniecaj sie...
To jest poczatek ...
struspendziwiatr18
29-09-2008, 01:22
takie cos znalazlem :D
http://i24.photobucket.com/albums/c15/Gerrardobucket/akroue.jpg
karolina zabija loire mytos lol
Pszczola
29-09-2008, 05:32
..........
Ale dla mnie miec wlaczone combo na war to nic zlego...
@Srry za tamto ale mi to wygladalo jak combo z bota..
@Metina nie wiem kim jestes,nie wiem czy tu grasz,ale nie offtopuj bo kazdy twoj post to off...wzuc ss a nie tylko swoich madrych rad udzielasz...
Character Information
Name: Ferth Dyon
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 100
World: Danera
Residence: Thais
Guild membership: Anielski Orszak of the Vox Animus
Last login: Sep 28 2008, 22:55:41 CEST
Comment: Hardcorowy MC, mistrz slow prezencji
Bez referencji bez konkurencji
Pasuje w bit jak ulal jak starty rafleksit
Rozpi...alam jak atak epilepsji
Kolejny odcinek hardcorowych rekolekcji
Bez konkurencji bez dziwek z agencji
To nie reklamy pepsi
Ani "Swiat wedlug Kiepskich"
Witam w mojej sekcji
Nie udzielam lekcji
Tluste rymy doprowadzam do perfekcji
Account Status: Premium Account
Character Deaths
Sep 28 2008, 12:13:45 CEST Killed at Level 103 by Nerd Din
Account Information
Real name: Szyna
Banished: until Oct 29 2008, 08:12:40 CET because of account trading or sharing
Created: May 28 2006, 15:39:41 CEST
,,l,, ;)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/150Level.jpg
KostKnight
29-09-2008, 12:54
Philip co sie cieszysz ze 'zalatwiasz' bany. co jakis czas placzesz na helpie o seniora a sam nie masz, jak sprzedajesz to sobie zrob i 'zalatwiaj' bany - podobno tak dluuugo grasz (czekam tylko az gm zobaczy wasze high combo :] )
MY SIE INSO NIE BOIMY I #$%^!
Pozdro dla Voxa i allies :)
http://i185.photobucket.com/albums/x219/KostKnight/beztytuuuuu.jpg
Georgesso
29-09-2008, 14:29
Jakis tam 93 ek down mało ważny :D
http://i53.photobucket.com/albums/g62/Georgesso/93ekdown.jpg
Oi?
http://i53.photobucket.com/albums/g62/Georgesso/Philip.jpg
^ nie moja robota ale śmiechu warte
Geo/
hahehaehaheeh Dobre :D wreszcie cos oryginalnego a nie only "Filip nob","filip seller",uczcie sie dzieci x)
http://i99.photobucket.com/albums/l293/JonySola/109.jpg
Arca_Spyro
29-09-2008, 14:48
Czy jest ktoś chętny na żeby zrobić Gorome?? Jak cos to PW albo w tibi
zdjęć nie mam bo mi format kompa nie wyszedl i sie all usunelo ...
Georgesso
29-09-2008, 14:52
NIe, nie ma nikogo chętny na żeby iść gorome
Geo/
dobre z tym flinstonem IOJEAOIEAJIOSAIOJEA
polew na ts niezly xD
Zrobili tez inne fake'i
Crosiz Erk
http://img440.imageshack.us/img440/7348/atyaaadrm2pltkh9fn3a6eaot9.jpg
Sir Roxis Krazy
http://img517.imageshack.us/img517/8018/atgaaacivydsqkjmax2ssagnm4.jpg
Tigre Teakewondo
http://img530.imageshack.us/img530/7273/atgaaaawrjvwfey7dahuwv7bx9.jpg
Nerd Bolter
http://img141.imageshack.us/img141/5092/abaloxpv4.jpg
http://i261.photobucket.com/albums/ii57/malolatt1990/asdasd.jpg
nonmax1991
29-09-2008, 19:08
@philip ahhahshhshs nie moglem ztych fotek ;D crosiz najlepszy :P
@geo flinston od fifiego ladniejszy ^^ xD
CesarzRoxy
29-09-2008, 19:23
Odrabianie k***** levela ;s
doszedl bym do wara ale za maly lvl mam :(
http://img441.imageshack.us/img441/3965/60kkup9.jpg (http://imageshack.us)
Pszczola
29-09-2008, 22:34
..........
@up
@down
Przywitac sie mozesz w grze to jest forum do wklejania ssow ; P
Cie to starzy urządzili...
@Bozomero
olej noba x)
Pozdr ;*
http://i99.photobucket.com/albums/l293/JonySola/Korsain.jpg
dudek949
29-09-2008, 23:32
http://img340.imageshack.us/img340/5200/2909hellfv5.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/2909hellfv5.jpg/1/w680.png (http://g.imageshack.us/img340/2909hellfv5.jpg/1/)
Jakis tam addon...teraz ciesniemy do full ;p
http://i386.photobucket.com/albums/oo308/Quitaa_2008/Addon-2.jpg
Elo Harz ;D
Może pamietasz a moze nie ale musze dac tego ss :p pierwszy co mi zaufał :)
http://img224.imageshack.us/img224/1510/14389195hn6.th.png (http://img224.imageshack.us/my.php?image=14389195hn6.png)http://img224.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Update, wiec przerwa w grze all na forum siedza to pokaze wam jak sie bawi wiara w Koninie :D
http://www.youtube.com/watch?v=xxZkfeDi5qo&feature=related
Nie ma to jak byc pojebami :cup:
I jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=Vr507oizBVc
YoursOkO
30-09-2008, 18:13
Tak się bawi tak się bawi Konin SLU
Chcesz zostań z nami
jak nie ? idz w pizdu =*
Ukaszek0622
30-09-2008, 19:01
stary owner jakby coś
http://img148.imageshack.us/my.php?image=logenfj5.jpg
czyli ten 1 :P a tak wogule to byl jakis inny :/ pozdro :]
Dren'Arte
Konin ROX :p
Pozdro dla all z Konina:P
bolek1991
30-09-2008, 20:36
pozdro by konin :)
Hail KSG :P
a w zylach krew lechitow xD
dudek949
30-09-2008, 21:39
Mój EK pozdrawia was ;)
http://img156.imageshack.us/img156/5350/ekug1.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/ekug1.jpg/1/w412.png (http://g.imageshack.us/img156/ekug1.jpg/1/)
BTW.
Sell Assassin Outfit <Msg Me in Game>
http://img153.imageshack.us/img153/2140/assaes0.jpg (http://imageshack.us)
@Harz
Ema ziąąą
http://i99.photobucket.com/albums/l293/JonySola/polishfamily.jpg
CzesioWkretka
30-09-2008, 22:33
2 kolejne lvle ;]
-78
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/78.jpg
-79
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/79.jpg
Oct 01 2008, 01:08:21 CEST Killed at Level 159 by Graham Blade
:D
Oct 01 2008, 01:05:58 CEST Killed Val'Spectrum at Level 133 ok ;)
Myslicie ze sie przejmujemy to jestescie w bledzie, war to war kazdy musi pasc ;)
przynajmniej zabilismy atara heviego spectruma syenzaiego i dariusa nie jak vox ostanio xD
Porkidrucik
01-10-2008, 01:37
Battle battle i po battle ;P
Oct 01 2008, 01:08:59 CEST Killed at Level 129 by Tadei Charrua
nie wiem jak to zrobil ale gz :D
Oct 01 2008, 01:05:46 CEST Killed Syenzai at Level 103 ok
1 Frag ale to najmniej wazne w wojnei takie moje zdanie
Niestety sie nie udalo ale ja jestem zadowolony :D:D:D:D
Maybe next time ;P
ja chce kurrrr msa...
http://i82.photobucket.com/albums/j259/rorolinho/UO0314.jpg
Oct 01 2008, 01:05:41 CEST Killed Sarr Oxente at Level 146 unjustified
http://i82.photobucket.com/albums/j259/rorolinho/UO0317.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j259/rorolinho/UO0318.jpg
Oct 01 2008, 01:08:40 CEST Killed Kores Sagator at Level 198 ok
niestety z ciekawszych akcji niemam zrobienie ss = big lag na mym pc:)
szafinio - Oct 01 2008, 01:03:16 CEST Killed at Level 197 by Haynz Mix
and by Val'Burn
nigdy niedawajcie brazolom chara tak sie to zaczyna a konczy sie banem/delete jak sie pokluca jestem sure ze juz lisciki sa porobione ale kazdy jest kowalem swego losu...
patrz jak zejbalismy battle jak sie dalismy trapnac, nawet nie bylo gdzie uciec xD
leader nam na poczatku padl i juz bylo po battle ;)
go more ;d
http://i82.photobucket.com/albums/j259/rorolinho/UO0320.jpg
DRUID PHILIP - NGBOT = DEATH PHILIP :)
no fifi zaskoczony(pozytywnie) nawet jestem ze potrafiles sie przyznac ze poprostu znoobiliscie a nietlumaczysz sie tak jak na poczatku czyli ze lagi byly itd itp:) no ale nvm nie o tym chce pisac
mianowicie chcialbym zwrocic uwage na wasze gwiezdne pvp o ktorym caly czas trabisz na prawo i lewo a teraz widzicie co sie dzieje jak bot was nieleczy/niestrzela za was/niepokazuje wam przeciwnika 2 kratki dalej/niewali mwali przed ryj przeciwnikowi/niebiega wam szybciej/itd/itp ... no i niemowie o tym ze tam zgineliscie bo to normalne no ale zeby tak boscy pvp masterzy sami wbiegli w tak bezsensownego trapa na tak dupnym polu manewru jakim jest desert pomiedzy ankh i darashi... sam sobie dokoncz
niechodzi mi o pojechanie wam czy nasmiewanie sie z was poprostu walczcie normalnie a nie wyzywajcie/wysmiewajcie sie na wzajem caly czas...
good job chlopaki pozdro
Ma ktos movie? :>
Fifi proponuje pocwiczyc pvp na otsie bez bota
Hail Vox and Anielski Orszak
Szyna~
Ravenoss
01-10-2008, 08:58
@fifi
przed akcja psiales ,i never used bot on war ,, po battle piszesz ze z bota wygracie :)
byw ile bylo ?? 37- 5 ?? bo nie wiem
:D:D
Pozdro orszak potem dam ssa z fraga:P
Patrz ile makerow mieliscie roro..
Up
te swatowskie makery nieraz wam w chuj namieszały to i teraz maja do tego prawo :) żadne wytłumaczenie że duzo makerów
tak ogólnie Fifi chciales zobaczyc cos na battle a nie na forum :) to zobaczyles
affffffeee nuda - informatyka :D:D
dajcie cama cam cam cam cam cum ups... :P
Chetnie bym obejrzal
jestem nowy chce sie przywitac
http://i36.photobucket.com/albums/e47/matrix1990/beztytuu.jpg
Porkidrucik
01-10-2008, 13:52
Witam wszytkich graczy na servie danera ktorzy pamietaja legede polskiej ekipy na tym servie GEORGESSO !! Jak wiecie to moj best friend zawsze sie z nim trzymalem wspolne hunty zaufanie itp ale co tu duzo gadac Ci ktorzy pamietaja wiedza najlepiej jak bylo. Jak wiadomo Geo stracil swoja postac spowodowana deletem "niestety" i od dawna nie gra juz w tibie , po wielo miesiecznych prosbach wkoncu udalo mi sie go namowic zeby wrocil i gral ze mna tak jak to bylo keidys " zajebiscie" XD . Jak wiadomo ja od dluzszego czasu gram na Pandori wiec geo beidze rowniez gral tam ze mna ale zostaje problem PACCA bez ktorego grac sie nie da :< Wiec chial bym zorganizowac zkladke ktora pokryje koszty poneiwaz sam nie jestem w stanie wylozyc calej sumy . Licze na to ze z pomoca osob ktore go znaja szanuja sa mu wdzieczni za to co keidys zrobil , pomogl ocalil kogos przed huntem. No i jeszcze prosba do ORSZAKU wiem ze slabo stoicie z kasa ale pameitam jak ktos od was napisal do mnie cos w stylu " Nie wiem porki jak ci dziekowac za akcje ktore przeprowadziles i nam pomogles teraz mamy hajs na blessy dla Rora itp" ja odpowieidzielm ze robilem to z czystej przyjemnosci bo tak poprostu bylo ale teraz to ja potrbzuje pomocy mam nadizeje ze kazdy moglby wesprzezc mnie 2-3 k to chyab nie jest duzo dla nikogo a jak sie zangazuje w to wiecej osob to beidze pacc dla geo z gory dizekuje
LISTE LUDZI KTORZY WPLACILI BEDE UPDATOWAL NA ONLY DANERA
kase slac Porki Druid Ankrahmun
@ GEORGESSO PACC
Nie bede pisal kto ile dal bo to jak w kosciele kto ile na tace tylko wypisze nicki kto wspar Geo
Porki Druid
Sawio'Jotwupe
Szalony Kogut
Lord Maszin
PSYCHOL
Samant
Ether'Dymek - Pierwszy owner
Mad Iris
Azion Irla
Sir Damu Krazy
Luki'the Angel
Witam Wszystkich :) Dosc Dawno Mnie Nie Bylo ;( Z Powodu Haków X(X( Ale Dzieki Pomocy Dobrych Przyjaciól Wrócilem :p:p Niektórych Mój Powrót Nie Ucieszy :( A Niektórych Tak :]
Oto Efekt :p
14:02 You advanced from Level 59 to Level 60.
http://img72.imageshack.us/img72/1875/uo0067gm2.jpg (http://imageshack.us) http://img72.imageshack.us/img72/uo0067gm2.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img72/uo0067gm2.jpg/1/)
Dzięki Za To Że Jesteście :cup::cup:
Gz wara xD
dawno mnie nie bylo ale spoko :P
czaje sobie jak sie kreci :D
ja w tibie juz nie gram nawet na pandorii xD
gz wszystkim :)
ja neutral :)
Filip
dobrze wiesz ze do Ciebie nic nie mam ale fakt bez bota kiepsko wam idzie :P
Pork.
odezwij sie na gg :P cos tam dam na geo paccka ;)
jeszcze raz GZ :)
Your's Psycho
Mini oepnka veno dzis (BEZ BOTA)
5 x 0 dla inso ;)
My mielismy makerow, wy nie mieliscie who cares? Nie umiecie se mejknac mejkerow to my mamy przewage proste
Bez bota tylko z takim malym haczykiem ze nas bylo 10 tez bez bota ofc a was 20 :) Nie wiem czy wy nie macie szkoly/rl life ze all time caly team online, zreszta sram na to :)
Btw. Plebeia i Zajkra wyownili cie na forum tibia.com, pamietaj ze dzieki temu ze wkleisz wbity lvl nie stajesz sie fajniejszy
Geo helpnol bym Ci ale moj all hajs zostan na Ferthu (Chwdp dla frajerow) i sam mam w ch dlugi now, sry ;***
Szyna~
Nom filipkowi sie chyba nudzi ze ma 2k + postow na forum tibi.com... ;>
http://i103.photobucket.com/albums/m147/kciukol/111.jpg
@geo
jakbym mial kase bym z chcecia sypnąl ale zaczynam grac dopiero tym charem i bieda
p.s pamietam jak z frostow mnie wytachales jak mnie wywalilo :p
geo tez bym sie dozucil gdyby SZ.P Porki raczył chodz część kasy oddac ^^ bo narazie z majne many wiesz co sie porobilo ;]
http://i99.photobucket.com/albums/l293/JonySola/ded50.jpg
niku nie musicie znac;p
http://i161.photobucket.com/albums/t239/gudlay17/21pall.jpg
@Sola
Ciekawe kto to to na tym ss pakpakapoakoapkopa !
http://i240.photobucket.com/albums/ff162/Dymeks/ani.jpg
Hahaha Bop owned !
hail Vox and Orszak and Damage Squad, pamietne czasy na pytherce pzdr ;**
Pedeef, aka Szyna~
http://img238.imageshack.us/img238/1121/130iak6.jpg
Geo nie zdzieraj kasy :D hehehe PS: witam was
szczepan_m5
02-10-2008, 20:24
@geo
jakbym mial kase bym z chcecia sypnąl ale zaczynam grac dopiero tym charem i bieda
p.s pamietam jak z frostow mnie wytachales jak mnie wywalilo :p
A jednak powrociles do gry :] a tak sie wypierales ze juz nie bedziesz gral ;]
Oct 02 2008, 22:10:10 CEST Killed Herager at Level 109 ok
Oct 02 2008, 22:09:55 CEST Killed Caistal at Level 63 ok
Oct 02 2008, 21:57:53 CEST Killed Nervous Bolter at Level 109 ok
^^
masakra ogolneie dzis ;)
36 x 3 dla inso
gz damu herager jaga buhh itp z polakow szkoda ze tylko 1 na polakach ;/ + rafik jeszcze ktory padl jak ciota zreszta tak samo jak srk ;P
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/155andMlvl.png
struspendziwiatr18
02-10-2008, 22:55
szkoda ze mialem problemy z logowaniem ;p
ale na morie nubsona zdarzylem :D
Oct 02 2008, 22:10:10 CEST Killed Herager at Level 109 ok
Oct 02 2008, 22:09:55 CEST Killed Caistal at Level 63 ok
Oct 02 2008, 21:57:53 CEST Killed Nervous Bolter at Level 109 ok
^^
masakra ogolneie dzis ;)
36 x 3 dla inso
gz damu herager jaga buhh itp z polakow szkoda ze tylko 1 na polakach ;/ + rafik jeszcze ktory padl jak ciota zreszta tak samo jak srk ;P
Reasumujac Ng/elfbot dziala
a widzisz :P
nie dziala ;)
szynka nie ma filmow bo nie ma jeszcze cama do nagrywania potem ss dam cya
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/War1.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/War2-1.png
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/War3.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/War4.jpg
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/War5.jpg
Porkidrucik
03-10-2008, 00:17
Fajnie ;D w cipke
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/Frags-1.png
no fifi niezle wyniki zapomniales skomentowac iz sa to fragi od xxx czasu temu liczone i latales za byle kim z byle powodem(sam mnie/nas pytales czy niemamy kogos do zaiebania) zeby tylko zabic bo chciales przegonic daxa w ranku widze ze dalej sie nieudaje :) a ze tu niema zadnych naszych to oznacza tylko to ze nasi nierobia pa i niekilaja za byle pierdole zeby tylko byc wyzej w jakims rankingu od znajomego ale ch tam mialem jeszcze troche tekstu do ciebie ale po ch zas wstrzynac klutnie gz batelki chuiowo ze nikt nienagrywa hypercamami chociaz:S
pozdro dla naszych i sry za absencje malo time now mam:S
Catoskun
03-10-2008, 16:50
Yo all
Grom from Danera
Originally posted by Druid Philip on 02.10.2008 20:40:41:
> You are emef buhh.. at least you were ;)
hahaahahahaha to nie zaden emef lol
radze zrobic małął przerwe w grze a nie 24/7:baby:
Yo all
Grom from Danera
Originally posted by Druid Philip on 02.10.2008 20:40:41:
> You are emef buhh.. at least you were ;)
hahaahahahaha to nie zaden emef lol
radze zrobic małął przerwe w grze a nie 24/7:baby:
Radze sie zamknac.
Wiem ze tam emef/deadys gral ;)
@roro
Kilalem ludzi for fun, ale zawsze mialem jakis reason ;)
no o gromie z danery pierwszy raz slysze ale nvm co do reasonu niemowie ze niemiales ale niezaprzeczysz ze na sile ich szukales?^^ i niezawsze byly one prawdziwe lub niezawsze bylo prove:) liczyla sie okazja do kila a nie prawda ale ch tam change topic. jaka pogoda u was bo u mnie leje...
Roro myslisz ze kilalem ludzi zebu fragow porobic? :p
tak jak juz mowilem, Kilalem for fun, mialem reason w 99 % ;)
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/Astulol.jpg
lol no fifi a sam mi tego niemowiles? "roro masz cos do zabicia brakuje mi 5 fragow do cerbero" niepamietam ili brakowalo wiec cytat niejest doslowny ale przekaz jak najbardziej :) dobra skonczmy temat bo niemam time na inne rzeczy a waszcze na poszczenie o pierdolach.
Radze sie zamknac.
Wiem ze tam emef/deadys gral ;)
@roro
Kilalem ludzi for fun, ale zawsze mialem jakis reason ;)
Fifi jak nie wiesz to nie działaj bo kiedys sie na tym przeliczysz!! na Gromie nie gra emef tyle pisz co chcesz nie bede napewno tego udowadnial ale to nie emef
wiem kto nie bede pisal bo zaraz powiesz ze to jakis moj ziomek i on tez hunted
w kazdym razie to gosc który nic niema zwiazanego z warem
Cugu-Peta
03-10-2008, 18:20
tutaj tylko Philip daje fotki ;s
gz]
tutaj tylko Philip daje fotki ;s
gz]
A ty co kur** z choinki sie urwales? Zapraszal Cie tu ktos? Jesli jestes jednym z tych lizodupow to nic tu po tobie :]
struspendziwiatr18
03-10-2008, 18:56
lol no fifi a sam mi tego niemowiles? "roro masz cos do zabicia brakuje mi 5 fragow do cerbero" niepamietam ili brakowalo wiec cytat niejest doslowny ale przekaz jak najbardziej :) dobra skonczmy temat bo niemam time na inne rzeczy a waszcze na poszczenie o pierdolach.
roro ty jestes looser w ch
w 1 team z rafikiem s2:*
Ravenoss
03-10-2008, 19:02
@Up
Ty jestes pizda i wkrótce loserem :)
,,i,,
lols jeszcze z nim na batelce niebylem i niewidzialem go jeszcze a szczerze to nawet niezczailem ze ten niedoieb jest u nas w team ale thx ze przypomniales chociaz raz sie na cos przydales:)
Cugu-Peta
03-10-2008, 19:39
A ty co kur** z choinki sie urwales? Zapraszal Cie tu ktos? Jesli jestes jednym z tych lizodupow to nic tu po tobie :]:)
Lizodupem jestes sam leszczu ;s moge wypowiadac sie gdzie chce i mi mozesz obciagnac dzieciaku ,,!,,
^
Wez se mózg przeskanuj..
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/Frags-1.png
szczepan_m5
03-10-2008, 20:36
:)
Lizodupem jestes sam leszczu ;s moge wypowiadac sie gdzie chce i mi mozesz obciagnac dzieciaku ,,!,,
W sumie masz racje mozesz sie wypowiadac gdzie chcesz i kiedy chcesz :] a co do tego obciagania to lepiej sie narazie schowaj ;] widac jakie masz kompleksy i czego ci brakuje :] Tyle z mojej strony do ciebie :]
@fifi
Jak tam mokro w gaciach ze jestes na 2 miejscu w fragach?:D
Napewno :]
@Roro
Ja Ci powiem Tyle Pierd** te frajerstwo i nie zniżaj sie do ich poziomu ;]
Sa za pewni siebie to sie niebawem zmieni :]
@All Orszak :]
Wiecie o tym dobrze ze macie bardzo duze szanse zeby wara wygrac :]
Wiem ze to zrobicie :]
i te obrazek fifiego w pz mmmm :] marzenie :]
Pozdro :*
~Derlix
Bozomero
03-10-2008, 21:21
Fifi jak nie wiesz to nie działaj bo kiedys sie na tym przeliczysz!! na Gromie nie gra emef tyle pisz co chcesz nie bede napewno tego udowadnial ale to nie emef
wiem kto nie bede pisal bo zaraz powiesz ze to jakis moj ziomek i on tez hunted
w kazdym razie to gosc który nic niema zwiazanego z warem
Nom zgadzam sie, znam goscia ktory gra na Gromie i to nawet bardzo dobrze i on nie ma nic wspolnego z warem,
btw , Filip ty za Wisła?
Kerio Daza
03-10-2008, 21:40
@Philip
Twierdzisz że Grom of Danera to Emeff?
Jak nie wiesz nie odzywaj się i nie rób czegos bez zastanowienia się
Na Gromie grał mój Rl później przez jakiś czas grałem ja a pozniej nie wiem w jakie ręce wpadła ale na pewno kogoś z mojego miasta.
Own3d ;p
signed Kerio
Catoskun
03-10-2008, 22:21
@Philip
Twierdzisz że Grom of Danera to Emeff?
Jak nie wiesz nie odzywaj się i nie rób czegos bez zastanowienia się
Na Gromie grał mój Rl później przez jakiś czas grałem ja a pozniej nie wiem w jakie ręce wpadła ale na pewno kogoś z mojego miasta.
Own3d ;p
signed Kerio
So moze i znales grom of danera chociarz nie wiem czy taka postac wogule istnieje a co do Grom from Danera to idk ocb? emeff omg
@fifi
ludzie sie zmieniają;)
Kerio Daza
03-10-2008, 23:05
Przepraszam cato skun :((
za złe napisanie
wybaczysz? :((
I jeśli mnie poprawiasz to popatrz na swoją pisownie
Pawelosso_Korassek
03-10-2008, 23:10
Comment: | Wicked - BOP - Insomniacs |
Alone We are Strong, Together Invincible.
You'll see it ^^
The Best Polish Mage On Danera.
Danera is Dead.
m3n3l4os2*
04-10-2008, 00:21
Bo fakt to ja jestem the best polish mage :D bt
Danera is dead to z commenta nerd dina kiedys tam juz nawet nie wiem kliedy ale dawno jeszcze jak menelem gralme. btw czyj to tittle niech zgadne fiflaka? :D
pozdro z P.Andori
Bo fakt to ja jestem the best polish mage :D bt
Danera is dead to z commenta nerd dina kiedys tam juz nawet nie wiem kliedy ale dawno jeszcze jak menelem gralme. btw czyj to tittle niech zgadne fiflaka? :D
pozdro z P.Andori
co do tego to sie zgodze ze ty byles jestes i bedzie best
http://images48.fotosik.pl/16/96923cbd5f296fb3.png
http://images42.fotosik.pl/16/32ae46f828166d1a.png
http://images33.fotosik.pl/379/96db7ce0ad1ada63.png
;)
Tasior1964
04-10-2008, 10:39
ma ktos pozyczyc jakiegos druta na facc co by mogl monka stawic?? :p
Nono.. ladny huncik nawet byl patrze :) ale gdzie MPA?:>
Sporo expa z tego wyciagnales?:)
A tak na marginesie :P
Solidaryzujmy sie i pomóżmy koledze:
http://www.prawiczek25.pl
Cugu może zamierzasz grać na Danerce?:> i przyjaciół poszukujesz hehe.. noobku:P
KostKnight
04-10-2008, 11:12
oo jaka cisza artus jeszce nie spamujesz tym ze zabiliscie jedynego noobsa z voxa? :O
druid philip he is a sorcerer? :X
filippo moze chcesz pare tekstow do komenta? xDD kazdy doda cos od siebie i sobie walniesz bedziesz fajny pr000
dudek949
04-10-2008, 11:19
http://img142.imageshack.us/img142/8729/144jg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/144jg7.jpg/1/w457.png (http://g.imageshack.us/img142/144jg7.jpg/1/)
GhoticElon
04-10-2008, 13:33
Adv lvla
http://img518.imageshack.us/img518/194/adv67en8.png (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/adv67en8.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img518/adv67en8.png/1/)
i cos nie milego...
http://img222.imageshack.us/img222/1792/hackqm5.png (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/hackqm5.png/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img222/hackqm5.png/1/)
HubertPol
04-10-2008, 13:44
http://pl.youtube.com/watch?v=ZcJnbkBOYA8
Polecam zobaczyć nasz filmik ; P Swat makers :) Co prawda dostalismy potem od 100 lvli wszyscy padli oprocz jednego a jeden z nas trzymal sie 15 sekund podczas gdy bili go 4x 100 lv ; )
Bozomero
04-10-2008, 14:49
Hacka milem kurwa ;/ stracilem all
Jakby ktos chcial pomoc to Bozomer/Thais
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.