Pokaż pełną wersje : Serwer Only Danera
guralsoon
01-03-2009, 01:27
uuu cato widze steam odpalony xD
cs rox ^^
http://i517.photobucket.com/albums/u336/guralson/de_inferno0002.jpg
dawalem juz ale teeraz idealnie wpasuje sie w klimat ;p
wiem ze madry nick mam ale po co grac na RLNICKU na FFA :P
Herag007
01-03-2009, 01:29
kazdy wie ze szafa to wielkie 0 alu doszedl do ins~~ po war i mysli ze kozak ahahha rozjebales mnie w chuj 8o kazdy wie ze doeszedles bo srasz sie o swoja dupe :)
dudek949
01-03-2009, 01:39
Po wojnie ? Wlasnie sie wojna zaczęła chłopczyku.... Bye
Jaga@ huja wiesz jak z nami jest a bujasz sie jak butelka po rzece...
no widzisz peszek ze hunt i nie bedzie szczytno owned...
skoro taki jestes na mnie napalony jak szczerbaty na orzechy ( w sensie ubicia mnie) to czemu nie zrobileś tego jak jeszcze nie byłeś "hunted" przecież wiedziałes kim jestem...
może bałeś się PZ wbic?
Moze tak? moze nie? kto wie?
Idz do jagi, jaga ci doradzi. Jak popie-rdolic trochę od rzeczy, i opierdolić kumpli...?
Nie wiem co ty bierzesz ale odstaw to bo siadło ci max na łeb
Nasz Dawidku :* ;( życzę szybkiego zbierania kasy na next payment o.O i jeszcze na ten który teraz masz....
Herag007
01-03-2009, 01:58
jezeli to co teraz sie dzieje nazywasz war to masz cos pojebane w bani xd rlly
dudek949
01-03-2009, 02:22
Zastanów sie troche, poczytaj forum .com, przemyśl to jeszcze raz i wypowiadaj sie dopiero.
Herag007
01-03-2009, 02:25
ok niech Ci bedzie to jest WAR , ale z czego sie cieszysz ? xD i tak Ty nie bedziesz sie bic haahha :* Bop ofc
dudek949
01-03-2009, 02:37
No to zobaczymy.
"Nie wiesz-nie pierdol" jak ktoś to pare postów up przytoczył.
Gubernator
ASHIAUSH szkoda, że jak grałeś nie byłeś taki wyszczekany, pamiętam jeszcze za old times jak cie w ofie pizgaliśmy i do artura o helpa płakałeś:) chara wyjebałem w chuj bo od 65 levela troche mineło, ale kim ty kurwa jesteś zakompleksiona pizdo żebym ci się tlumaczył?? weś lepiej chłopcze naucz sie pisać bo all tak na geralta ciśli, a tu typ wyjeżdża z w "somie" , może ci o słomę chodziło bo nie masz czym dupy podetrzeć na tej swojej wsi jebanej. Pierdolisz o szacunku, a ujebał cie Artur (niby twój kumpel) to co możesz mi o tym mówić skoro sam go nie masz?????? hahahha friend go upierdolił zajebisty szacun miałeś pozazdrościć.
Lemiko
hahahaha kolejny forum kozak, który myśli, że jak próbował ujebać tisbe z fe jakiś jebany pvp master. Opanuj się chłopak, zbieraj zabawki z piaskownicy i idź do taty na kolana. btw nazywacie nas pionasami to kim wy kurwa jesteście UAHSIAUHSIAUS po prostu niczym:)
Mejkaj msa zrób fe i spróbuj mnie ujebać teraz UASHAUHSUAHSUAHS
Pozdrów rodzinę w jaskini
Elo
A co ty kurwa wiesz nygusie jebany? Na kolanach to ty do starego dobijasz zeby do papy dostac(pierwszy zaczales na rodzine jechac lamo). Mam wy*ebane na to, ze z FE na Tisbe polecialem majac 36lvl... to byl moj first char... i co? Ty bys lamusie biegal z noobami szarpiac loota.podjarany jestes na to? Ty w tych czasach "waliles z aksa" a ja przynajmniej jak zawsze mialem wyjebane na to co w Tibii:P Zawsze pomagalem kumplom, nie wazne czy rl czy nie a ty mozesz tylko powiedziec "plix". Pionas w ch*j jestes... Z toba to mozna tylko k*rwa na swiniobicie jechac ****u.
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/Vox_Massacred_Filip.png
Alu pajacu nie wiesz ze forum podobnie jak tv, klamie? :< Najlepiej dojsc do wygranego teamu po warze, nie tykajac nawet palcem i stac sie hardkorowcem na forum, bo co mi moga? :> Tak sie respectu nie zdobywa ^^
A tak btw, to podpis fifiego mowi all o was (ALU&TIDUS)
Szyna~
BakiHanma
01-03-2009, 03:11
No widze ze znowu musze sie wypowiedziec xD
Dudek siedzial cicho i sie nie wychylal no i co k***a z tego ze gral sobie gral wjebal lvl i teraz ma wysoki, co wy wogole mowiecie ze lvl mu do glowy od****ł wbil lvl i teraz cos zrobi moze dolaczyl do wara zeby was wy****ć z danery z philipem & inc. padacie jak szmaty i to jest wiadome ze przegracie to jedyne co mozecie zrobic to sobie jechac na forum xD
Tide propsy dla ciebie xD
@Pdf
To ale teraz dales z tym podpisem philipa hsahsahsa nie wiem jak Tide ale Alu znam juz ......nie wiem chyba od zawsze xD i on to napisal w 100% dla jaj a nie na serio hgsahshsasasa to ze nie masz poczucia humoru albo jakiegos wyczucia jak ktos zartuje to nie jego wina xD
dudek949
01-03-2009, 03:17
Jakbyś nie zuwazył doszedlem dopiero jak sie war zaczął wiec nie pie***l mi tu...
A co do od*******ania do głowy przez lvl to mnie to raczej nie dotyczy. Dla kumpli ktorych znam od początku zawsze jestem lojalny... I ciesze się ze rozumieją to ze poszedlem do Inso. Bye...
Też sie miałeś do czego przyczepić !! ashashash podpis Filipa.
W sumie tonący to sie brzytwy nawet chwyci uhasuashuash
Tonacy? :>
Czy ja joinam inso w akcie desperacji, zaslaniajac sie warem ktorego nie ma? ;D Nagle skonczylo sie twoje neutralowanie :< Wszyscy wokolo wiedza ze Voxy nie maja hajsu tylko ty nie wiesz heuaeuaehau. Ale i tak ss z nk wykonczyl all. ;*
Bez odbioru.
Szyna~
Porkidrucik
01-03-2009, 03:39
Ostatnia noc feri 3 rano a ja k***a czytam te zaspamione only danera i chociaz juz tu nie gram i unikam postowania to sie nie moge powstrzymac czytajac ten SHIT
WOJNY , PRZYJAZNIE danera to stracony server a inso juz prawdopodobnie jak sie nie podzieli na 2 teamy to bedzie panowac do konca... wojna jak wojna nie bede porownywac tej z danera do innych servow bo kazdy ktory sie chociaz troche interesuje co sie dzieje na innych servach wie...
Ale to nic nie zmienia w kazdej wojnie trzeba chociaz troche powalczyc i zawsze sie cos ryzykuje wiec teoretycznie powinno sie szanowac kazdego ktory walczy o swoje racje no i niestety tutaj nawiazka dla...
@Alu / Tide / Reszta polakow i nie tylko polakow
Po tym co czytam na forum to nie myslcie ze po dojsciu do Inso mozecie wszytko bo jestescie nadal tym samym gownem ktorym byliscie przed dojsciem tyle ze inny dopisek i jak napiszecie na GC ze macie kogos do zabiacia i wstawi sie za wami 50 osob i to nie z powodu ze cie lubia szanuja czy chca ci poprostu pomoc to beda ludzie ktorzy zrobia to dla zabawy nei przejmujac sie niczym a i tak za to nie zaplaca nawet jezeli zabijajac go popelnia blad bo ofiara nie miala nic na sumieniu . Polacy ktorzy mieli cokolwiek do powiedzenia na tym servie patrzac i zapracowali sobie na to sami a nie dolaczajac do wygranej wojny to : DAMU stawiam go na pierwszym miejscu poniewaz za czasow w ktorych ja tu gram DAMU to byl jedyny polak ktory mial na tyle duzo do powiedzenia na servie ze mowil ze bedzie "tak" i bylo "tak" nie bojac sie o to czy bedize musial za to zaplacic
Georgesso/Artur/Philip/Porki i o ile dobrze pamietam to jeszcze JAGA za czasow keidy inso dostalo wpierdol na 9 miechow chyba on byl z Swatami ale nie pamietam doklandie ;P ci ktorych wymienilem brali udzial w kazdej WAZNEJ wojnie na servie i byli w kontakcie z glownymi leaderami na tyle blisko ze mogli sugerowac swoje pomysly ktore zawsze byly brane pod uwage
Zaraz sie pewnie posypia komentarze no ale ALU/TIDE oni doszli do wojny do swojego przyjaciela Philipa taki to wasz przyjaciel to gdzie byliscie jak stal 9 miechow w PZ bo wojne przegralismy zaden polak nie kiwnal palcem zeby cokolwiek zrobic kazdy byl obsrany ze straci swoj lvl kase ciezko zarobiona keidys to mialo prawdziwa wartosc nie to co teraz 3 dni posiedzialem na pc po 6+ h i zarobiolem 600K MAGIEM na servie gdzie slaby resp a exp byl z 250k+ czy to jest normlane?? keidys zeby zarobic tyle kasy to bylo potrzbne w huj wiecej czasu juz nie wspomne o tym ze teraz ludzie potrafia bocic po 3 chary na MC i kase maja a 100 MAGA w 1 miesiac to nie problem juz nie wspomne o grze palkiem jaka latwosc i przyjemnosc expienia najlatwiejsza profesja
@Szafa
Nigdy nic do Ciebie nie mialem bo grales sam dla siebie i miales w dupie wszytko patrzles tylko zeby tobie bylo dobrze i w sumie cie rozumialem ziomek grales dla przyjemnosci na wojne byles tam gdize wygrywaja chara oddales to ktos ogarniety mogl poleciec na takim KINIE! ale jak widze te twoje posty to mi sie srac chce se co najwyzej piatke mozesz przybic z TIDE i AULU bo jestes 3 gowna ktore razem smierdza w INSO nie zaprzecze bedac w tej gildi mozecie sobie pozwalac na duzo bo nikt na danera was nie ruszy ale jezeli macie zamiar robic syf na only danera forum na ktorym wszyscy dobrze wiedza jak wyglada historia kazdego gracza i co zrobil na tym servie.
Pamietajcie Szacunku u polakow nie wyrobicie sobie LVLem czy bedac w gildi ktora ma wladze na servie na to jest potrzbne znacznie wiecej czasu i wysilku
@Cos na temat kto keidy zaczal grac
Jak widze ludzi ktorzy pisza
"Ja zaczalem grac od Tibi 7.5 wiec co ty mozesz wiedzec skoro grasz od tibi 7.9"
Ale niech kazdy ktory tak mysli spojzy na to z tej strony czy przez te pare lat od mial chociaz w swojej tibijskiej histori swoje 5 min??????? Chodzi mi o czas w ktorym mogl zmienic cos na calym servie PFFT chociaz zasugerowac ze cos by moglo byc innaczej a ktos by to wzial pod uwage a potem zacznij pierdolic bo mozna zaczac grac na servie 1 rok i zrobic tyle syfu ze zmieni sie wszytko na servie mam tu na mysli sprawy zwaizane z cala spolecznoscia na danera nie tylko polakow bo jestem w stanie wymienic kilku polakow takich jak ANDRZEJ CHROBY, WOREK KOSCI ,ZBYSZEK KOWALSKI
sa to polacy na tym servie ktorzy spedzili tu ladne pare lat grania i kazdy polak go zna a wielu naprawde ich szanuje tak jak ja ich szanuje sa to osoby ktore graja dla sibie dla swoich przyjaciol preferuja PAECE nigdy sie nie wyrozniali wbijali lvl dla sibie dla przyjemnosci
xd tak sobie na to patrze i troche napislem :p na wiecej nie mam juz naprawde sily a molgbym pisac i pisac dzisaij nie jestem na silach wiecj pozdro ! :* jutro cos jeszcze dodam
No i co Geo ty mi zrobiles ze sie nie moglem powstrzymac CO ??
:P
@Georgesso
to bez watpienia osoba ktora na tym servie mogla zalatwic wszytko a ma chlopak taka gadane ze nawet jak by teraz zaczac grac i mial 8 lvl moze zrobic naprawde duzo :D:D: ;*:*:*:*:*
/spie
dudek949
01-03-2009, 03:56
Dopiero co dołączyłem do wojny nawet jeszcze ban mi sie nie skończył a wszyscy juz o mnie wszystko wiedzą lepiej niż ja hashsah.
@Porki
Nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz :)
Aluzux olej ;; p przeciez im nie przetlumaczysz oni wiedza lepiej.. jak ja wchodzilem do war to vox'ow bylo 3x wiecej niz inso i wiekszosc twierdzila ze nie maja szans przegrac, a ja i tak joinolem inso - to przeciez tez bylo pierdolenie na forum...
Alu weszedl do guild ktora jest wciaz w stanie wojny i dobrze kazdy wie ze to zawsze jest ryzyko, a jesli nie ma wojny to idzcie expic - szyna jaga itd.. A! i powiedzcie tym co dzis (dla niektorych wczoraj) padli ze nie ma wojny, napewno beda wam mieli za zle ze nie powiedzieliscie im tego wczesniej.
Tylko martwi ujrzeli koniec wojny. (Platon)
Hera, szyna i inni co pierdola a maja tutaj ***** do powiedzenia, po co tak spamicie? co wam to daje xd ?
Pozdro forum fighterzy, ktory z was ma juz rs?
ASGYAGSYAS booo jebnę ja lizałem stachowi?????? ty się pierdolnij w ten swój ryj co wygląda jak krzywe pół dupy za krzaka.... Trzymałem z nim kiedyś pokazałem mu na low lv jak huncić w ofie żeby w miare expa trzepać i good się chodziło (pamiętam wtedy expiłem nawet z nim, więc all time miał miejscówke)
a ten mi qrwa wyjeżdża, że assa mu lizalem rofl. Gadalem se z nim normal kiedyś to mu pomagalem w grze proste, ale tacy ludzie dwulicowi kończa właśnie w taki sposób jak on ( POZDRO ARTUR PAMIĘTASZ WTEDY Team Speaka???? AHSAUIHSUIAHSUIAHSIUAS) Co do lemiko to kup sobie pajacu batonika bo jesteś jebanym lamerem, pozdrów starego w pierdlu od szafy AHSAUHSIUAHSIUAHS
struspendziwiatr18
01-03-2009, 08:56
jesli mowicie ze tidas i szafa to pionasy to qrwa kim wy jestescie w tym vox/gow ?:;)
chyba nawet pass od venta wam nie dali:baby:
aaa ofc to wy wiecie najlepiej jak jest w inso, to wy wiecie czemu alu dolaczyl (nawet nie wiecie w jakich okolicznosciach, ale dla psa nie wytlumaczysz)
http://img15.imageshack.us/img15/7345/82507941.jpg (http://img15.imageshack.us/my.php?image=82507941.jpg)
http://img15.imageshack.us/img15/82507941.jpg/1/w524.png (http://g.imageshack.us/img15/82507941.jpg/1/)
Jaga@ huja wiesz jak z nami jest a bujasz sie jak butelka po rzece...
no widzisz peszek ze hunt i nie bedzie szczytno owned...
skoro taki jestes na mnie napalony jak szczerbaty na orzechy ( w sensie ubicia mnie) to czemu nie zrobileś tego jak jeszcze nie byłeś "hunted" przecież wiedziałes kim jestem...
może bałeś się PZ wbic?
Moze tak? moze nie? kto wie?
Idz do jagi, jaga ci doradzi. Jak popie-rdolic trochę od rzeczy, i opierdolić kumpli...?
Nie wiem co ty bierzesz ale odstaw to bo siadło ci max na łeb
Nasz Dawidku :* ;( życzę szybkiego zbierania kasy na next payment o.O i jeszcze na ten który teraz masz....
ogarnij sie nigdy nie bedziesz mial szacunku jak ja mialem albo mam moze jeszcze;p ty jestes ZEREM= ]
chlopak przed warem kto sie sprol to spal :p nie bilem cie bo mi dupe lizales i byles tide ziom a on moj:p
never nie payne ja nie ty ;DDDDDDDDDD ciota 3ever
ja tam jestem dumny z siebie z 4 wary na danera wygralem i 1 przegralem i starczy;) ale zawse ja wal;czylem na charze ;Ddddddddddd a nie jak wy pizdy
i wbilem 1 fraga na war Swat Vs SIlent ;dd Elder cabal jesli sie nie myle
bałem sie pz wlaczyc?
http://img3.imageshack.us/img3/2544/dzifkaaaa.png (http://img3.imageshack.us/my.php?image=dzifkaaaa.png)
http://img3.imageshack.us/img3/dzifkaaaa.png/1/w627.png (http://g.imageshack.us/img3/dzifkaaaa.png/1/)
szanuj sie dziwko
o takim eq jak ja na rs w tamtych czasach to sobie moglems pomarzyc tylko chlopak:ddd=ddd=))=dd
a no z Porkim tez mialem w huj problemy ,cos sie kluclismy o Geo;P ale widac ze chlopak umie napisac prawde nawet przeciwko swojemu teamowi i za to SZACUNEK W HUj
wierze ze moglby was ,tide smoqa aluzuza wyjebac z inso jakby tylko zechcial ale ma wyjebane w danera,;dd 3manko moze cos na pandori rozkminimy heh;p
aluxuz to jest juz nie war pamietaj,nikt nie ma szans wyrgac z inso,...
to jest fun ze sttrony vox i gow :P
TO NIE JETS WAR Powtarzam GOOD LUCK sorry ale to nie jest war poraz 3
;//////////// załamka
Wy pierdolniecie jestescie ;] Piszecie ze ja z alu doszedlem , a do swat ile osob doszlo xD
Co ty porki wiesz o nas , gownem to jestes ty;)
Graj tam u siebie i nie komentuj jak ludzi nie znasz , nasza decyzja gdzie poszlismy :) i mam na takich jak wy wj ~!
Szafa ma szacuneczek , best ziombel to jest , odpierdolic sie od niego , moze kupil chara na 60 ale ma 210+ Ale nigdy bez boota gral , i takich jak on sie szanuje , Buziak Szafa;*
A wlasnie boty wracaja ;)
Haha To all elo ,,i,, !~
Tideku~
:baby:
Wy pierdolniecie jestescie ;] Piszecie ze ja z alu doszedlem , a do swat ile osob doszlo xD
Co ty porki wiesz o nas , gownem to jestes ty;)
Graj tam u siebie i nie komentuj jak ludzi nie znasz , nasza decyzja gdzie poszlismy :) i mam na takich jak wy wj ~!
Szafa ma szacuneczek , best ziombel to jest , odpierdolic sie od niego , moze kupil chara na 60 ale ma 210+ Ale nigdy bez boota gral , i takich jak on sie szanuje , Buziak Szafa;*
A wlasnie boty wracaja ;)
Haha To all elo ,,i,, !~
Tideku~
jepiej sprzedaj gp i oplac sobie korki z polskeigo ;(
TarkarMura
01-03-2009, 12:02
ogarnij sie nigdy nie bedziesz mial szacunku jak ja mialem albo mam moze jeszcze;p ty jestes ZEREM= ]
chlopak przed warem kto sie sprol to spal :p nie bilem cie bo mi dupe lizales i byles tide ziom a on moj:p
never nie payne ja nie ty ;DDDDDDDDDD ciota 3ever
ja tam jestem dumny z siebie z 4 wary na danera wygralem i 1 przegralem i starczy;) ale zawse ja wal;czylem na charze ;Ddddddddddd a nie jak wy pizdy
i wbilem 1 fraga na war Swat Vs SIlent ;dd Elder cabal jesli sie nie myle
bałem sie pz wlaczyc?
szanuj sie dziwko
o takim eq jak ja na rs w tamtych czasach to sobie moglems pomarzyc tylko chlopak:ddd=ddd=))=dd
a no z Porkim tez mialem w huj problemy ,cos sie kluclismy o Geo;P ale widac ze chlopak umie napisac prawde nawet przeciwko swojemu teamowi i za to SZACUNEK W HUj
wierze ze moglby was ,tide smoqa aluzuza wyjebac z inso jakby tylko zechcial ale ma wyjebane w danera,;dd 3manko moze cos na pandori rozkminimy heh;p
aluxuz to jest juz nie war pamietaj,nikt nie ma szans wyrgac z inso,...
to jest fun ze sttrony vox i gow :P
TO NIE JETS WAR Powtarzam GOOD LUCK sorry ale to nie jest war poraz 3
;//////////// załamka
Caly czas nawijacie tylko o tym szacunku... Kazdy ma na to wyjebane naprawde Jaga jaki ty miales szacunkek a jaki ma Wizoo, nikogo to naprawde nie interesuje. A co do twojego Jaga szacunku to moze i jakis miales ale juz go nie masz...
Jaga caly czas sie przypie.rdalasz do Tide, ja pamietam jak sie razem trzymaliscie i miales zawsze wiekszy lvl od niego, a moze do niego masz taki zal ze cie wyjebal z lvl bo nie rozumiem tego kompletnie caly czas sie przypie.radlasz.
czy bales sie wlonczyc pz? moze i nie
Ale to zaden szpan biegac z rs z jakims eq
Moze i nic do ciebie nie mam Jaga ale wku.rwia mnie te ciagle pisanie "Jestes Zerem", " Nie masz szacunku" i tym podobne...
Opanujcie sie troche :]
mam_ek_na_non_pvp
01-03-2009, 12:18
ale tu spamu ;<
zreszta jak w co drugim temacie ze "zdjeciami" ; D
a szkoda bo fajne mieliscie sski z warow ; ////
http://img17.imageshack.us/img17/623/190o.png (http://img17.imageshack.us/my.php?image=190o.png)
http://img17.imageshack.us/img17/190o.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img17/190o.png/1/)
jesli mowicie ze tidas i szafa to pionasy to qrwa kim wy jestescie w tym vox/gow ?:;)
chyba nawet pass od venta wam nie dali:baby:
aaa ofc to wy wiecie najlepiej jak jest w inso, to wy wiecie czemu alu dolaczyl (nawet nie wiecie w jakich okolicznosciach, ale dla psa nie wytlumaczysz)
Arczi....Porki tez mowi ze tidas i szafa to pionasy,a on jest w twojej gildi,wiec chyba cos tam sie zna.
Mialem tego nikomu nie mowic,ale jak widze wasze posty to musze napsiac.
Szafa,co ci Fifi powiedzial jak zmieniles passy od Szafinio jakis czas temu,ze jak nie dasz mu ich znow to cie zbanuje bo ma list i po banie bedziesz mial hunta od Inso i tak musiales dac passy ponownie..i tu widac ze jestes nikim tam.
Alu,tak,doszedles jak juz wojny nie ma. Vox se robi masslogi dla zabawy,kazdy wie ze nigdy nie wygraja tej wojny.
Jedynie Philip i Arczi cos moga zrobic w Inso...reszta moze najwyzej oddac chara. :]
Btw..Tide,ja bym sie pilnował na twoim miejscu co mowie,bo Porki ma wiecej do powiedzenia na Danerze niz ty,on zna Lukexa dluuuuuuuuuuugi czas,a ty? Nawet nic o nim nie wiesz. :]
Co Lukex powie to kazdy zrobi,tak wyglada Danera.
taa rafik hahaha jakoś nie ma nikt oprócz mnie passów do szafy i co mam bana?????????? żal
Podczas wara jak looslem z 5 lev wiadomo w*****ony etc. ale pogadałem później normal z fifim wyjaśnił pare rzeczy i jest sim wygraliśmy wara lev na*****łem more i teraz takie leszcze jak ty mogą chuja mejknąć. Ty mi kurwa chyba po prostu zazdrościsz pucybucie jebany, że się tak do*******asz robię to co chcę i wy*******aj ode mnie lamo jebana. Moja sprawa co mejkam ;]
CesarzRoxy
01-03-2009, 13:54
Kurwa teraz sie do szczytna dojebali..
Te forum jest jak to kaczynski mowil ..Białe jest czarne, a czarne jest białe"
http://img4.imageshack.us/img4/162/113y.jpg (http://img4.imageshack.us/my.php?image=113y.jpg)
http://img4.imageshack.us/img4/113y.jpg/1/w1022.png (http://g.imageshack.us/img4/113y.jpg/1/)
TarkarMura
01-03-2009, 13:55
I o tym caly czas mowie X(
potraficie tylko siebie na wzajem obrazac
Gz Krawat ;]
Porkas
100% racji.
Szafa
Tez slyszalem cos o tym co rafik pierdoli, pomysl skad jak takie friendy jestescie z fifim :> ^^
Smoku last smoku
Nie rozumiesz ze mamy wyjebane na ten swiat? Kto chcialby grac na swiecie w ktorym jedynym sposobem aby przezyc jest lizanie asska? :> Pomysl chlopak.
Tide
Ja na twoim miejscu zamknolbym pizde by przetrwac^^
Szyna~
szyna to było zupełnie inaczej.... zresztą pogadałem potem z lukexem all jest wyjaśnione, gdyby było naprawdę tak jak to opisał rafik to przecież bym nie grał roflmao. Never nikt mi nie groził huntem i wyjebaniem z inso:) powiem więcej w gildi mam szacunek i to for me się bardziej liczy niż jakieś frędzle z forum czyt.(guber,rafik)
anyway do ciebie nic nie mam, kiedyś sporo gadaliśmy now kontakt się troche urwał. Pozdro :*
taa rafik hahaha jakoś nie ma nikt oprócz mnie passów do szafy i co mam bana?????????? żal
Podczas wara jak looslem z 5 lev wiadomo w*****ony etc. ale pogadałem później normal z fifim wyjaśnił pare rzeczy i jest sim wygraliśmy wara lev na*****łem more i teraz takie leszcze jak ty mogą chuja mejknąć. Ty mi kurwa chyba po prostu zazdrościsz pucybucie jebany, że się tak do*******asz robię to co chcę i wy*******aj o de mnie lamo jebana. Moja sprawa co mejkam ;]
To czemu sie tak denerwujesz jak o tym powiedzialem? :]
No na Danera nic nie moge,tak samo jak ty na Balera. :P
Masz szacunek w Inso?Myslisz ze Lukex,Breno,Zek albo Felipe cie szanuja?
Gadaja z toba tylko zeby miec chara na wara. :]
Prawda jest taka ze 2 lata temu najwiecej mial do powiedzenia damu, gdyby trzymal z lukexem dalej by mial ale cuz rok temu odwrociles sie przeciwko mnie, ja udowodnilem ze byles wrong i straciles swoja "wladze" jak wy to nazywacie..
A kto wie co bedzie za pare miesiecy, moze ja bede w sytuacji jagi i to on bedzie pomiatal mna nie tak jak ja teraz pomiatam wami ;)
Kazdy ma troche racji w tym co mowicie ale tak wskoczyliscie na alu ze doszedl do inso a kazdy z was jak by mial dobrego chara by chcial wejsc zeby sobie troche pozadzic.
O damu nie mowie ale o jadze i c.o wy nawet wejscia na venta voxa nie macie, pewnie wiem wiecej o ich zamiarach/planach na war niz wy i wy mowicie ze alu szacunku nie ma?
Przyznam ze kazdy nowy ktory wchodzi do wara 1 raz jest pionkiem, tak jak ja czy artur bylismy w esterno tak na poprzednim war byl tide szafa czy artu..
new war przyszedl daliby chary again bo juz sobie kazdy ufa, i w tym momencie pionkami ich nazywac nie mozecie bo zalozmy ze bym zabil smoqa za cos i nie mial prova zadnego to bym musial placic, za ten sam reason zabil bym aluzuxa i nikt by sie nie przejol bo nam nie pomogl wczesniej, teraz ma szanse sie pokazac w war.
Invnolem alu do inso bo kumplujemy sie od dluzszego czasu jak anubisem na 20 lvl jeszcze gral, chcial isc na poprzedni war ale nie bylo potrzeby, juz bylo dawno wiadome ze dojdzie tak jak Karol (chester,hera) mowil ;)
Wiecie ze lvl to nie wszystko, ja w vuco vuco vice bylem na 88 lvlu, przy czym damu mial 170 ek i mial juz mniej do powiedzenia niz ja.
Ok prawda taka ze kazdy z inso moze robic co chce (z umiarem) do czasu kiedy z br trzyma dobrze.
pzdro 4 all
btw damu, ja zadnych listow nie robie wiesz ze walcze z bopem na xxxx servach jak bym chcial to bym mogl miec listow odgroma i posprzedawac je za xxxxxxxxxxxx kkkkk tak jak ty sam chciales kupowac, ja z 1 teamem siedze nie tak jak polowa z was tutaj zmieniacie strony jak skarpetki ;)
Ty kurwa pasztecie z wiejskiej polki jestes taki zalosny ze jak widze twoje posty to mi sie nie dobrze robi ze znowu cos nabazgroliles na tej jebanej komodorze ... taka jest prawda ze lizales mu dupsko jak byl w swatach jak go prosiles i blagales jak jebany smiec zeby cie wspucil na expa itp itd tego nie pamienatsz frajerze juz ?? jak go nie znas zjaki jest to zatkaj pizde frajerze bo pomaga ziomkom i zawsze mozna na niego liczyc a nie takim pionkom jak ty zawsze byles pionkiem i zawsze bedziesz (teraz inso) poza tym nie mow hop poki nie przeskoczysz .... Nie znasz - nie pierdol ...:baby: auhsuahushauhsa tez wole miec szacunek u brudasow br-ow ktorym sie lize rowa niz u polakow hahahaha ty naprawde masz najebane pok kopula od tej Tibii ... elo pozdrow kotka xD
kurwa ty masz coś nie tak w tej obsranej głowie???? kumplowałem się z mistikiem wtedy jak joinałem swata i mówił, że mam zebrać paru ppls do joiniecia na swata to asknąłem stacha i jage czy nie chcą dołączyć i poszli ze mną. btw nigdy się nie proszę o exp place po prostu się wbijam jak expią tacy jak staśko ;> pionasem w tym momencie to ty jesteś bo qrwa nic nie możesz mejknąc oprócz srania na forum, nawet 1% nie możesz tego co ja now na danera oczywiście kosztowało mnie to pare dedów w warsie, ale jak na tym wyszedłem??? jestem szanowany w inso lev odrobiony i wjebane w chuj more, gdzie qrwa nie przejde ludzie srają pod siebie żebym jebać nie zaczął AIJSIAJSIAJSIAJS to jest pionek??? moge all kurwa ty przy mnie jesteś jebanym cieciem, który jak grał czekał na swoją kolej aż padnie i się doczekał:)
pozdro bambusie pamiętaj na danerce pionasem to pozostaniesz jedynie ty bo co może taki pedałek huncony jak ty zrobić??? do czasu aż się kumplowałeś z arturem miałeś troche loozu, ale co się potem stało ojej??
Gardze takimi ścierwami jak ty ,i,
Nie prosisz sie o exp place ? haha co ty nie powiesz uhasuh tak samo nie prosiles mnie czy mozesz wbic jak pozniej wpadles po mnie i placiles mi za uhy uAHUAHSUAHS opanuj sie cycku ... oderwales sie ledwo od butelki i pierdzisz pod nosem cos ... i huj ze mam hunta ale nie jestes cipka i na pewno nie bede placil wiec morda w kubel bo przynajmniej nie balem sie powiedziec ze jak bedzie war to dojde przeciw inso bo robia p.a wiec kto tutaj jest pionasem haha :D staraj hahah jak ja ciebei widzialem to fun mialem ze biega taki wsiok jeszcze na danerce :D:baby::baby: co sie stalo ? powiedzialem swoje zdanie bo nie bede takim pionkeim jak ty ktory lize dupsko i jest posluszny jak pies ... co moge ? czas pokarze co bedzie wiec morda w bude :D i Ty klapsie mowisz ze ja nie umiem pisac popatrz na siebie "o de mnie" uahsua tak dla twojej swiadomosci pisze sie "ode mnie" alocha :baby:
hahaha no na bank ci płaciłem qrwa jak nie masz co pisać to byś bynajmniej prawdę mówił..no powiedziałeś swoje zdanie jak wszyscy, którzy padli od inso i zaczeli szczekać jak hunta wyłapali bo gdyby wcześniej powiedzieli pewny hunt i srake miałeś o loosniecie chara czego się doczekałeś i tak ASHAUSHAUHS.
Nie ogarze i ty chcesz mnie uczyć poprawnej pisowni pisząc "czas pokarze" ??
pokaże się pisze dziecinko widzę, że tego jeszcze nie miałeś w podstawówce??
a cipką to kurwa jesteś taką, że jeszcze większej never nie było bijesz qrwa na banie all ludzi tym co prezentujesz albo starasz się pokazać, przypudruj nosa i do taty na banana słonko :*
jak byś miał zamiar leavnąc pz kiedyś msgnij mi ok? thx xDD
idźcie się odprężyć ze staśkiem to co tam lubicie na tej prerii podłubać w nosie czy nawzajem rodzyny z dupy powygryzać.
xDD
TarkarMura
01-03-2009, 17:15
@Philip
Nie kazdy w inso sie do tego umiaru stosuje...
Tak jak Artur jakis czas temu ubil mnie za nic...
Tak na prawde ubil mnie za to ze wbil sie na mojego respa :baby:
Exipilem Dragi na poh wbiegl tylko i spytal sie czy jest Demodras i polecial respa mi wybijac.. Prawda jest taka ze kto here na poh tego Demodras...
i za to mnie Arturek mnie ubil X(
Dla mnie to bylo zalosne8o
A malo tego mial mi jeszcze za tego deda nieslusznego dac pall armor , lecz do teraz nie widze arma ;]
pzr~
Po pierwsze pierw powiedzialem swoje zdanie a pozniej chycilem hunta przez to ze powiedzialem swoje zdanie a nie na odwrot kretynie ... po drogie tak bylo jak z of-a mnie pusciles a pozniej jak bylem w dp ab to sie pytales ile uhow stracilem i mi odeslales uhy taka prawda pizdo i teraz widac jakim jestes bucem bo wstyd ci sie do tego przyznac hauhsauh ty mas ztak popierdolone pod kopulal ze ja pierdole zwracanie uwagi a nauka to sa 2 rozne pojecia idioto pierodlony i ty piszesz mi dziecinko jak nie masz wiecej lat ode mnie wiec stul morde frajerze bo nie wiem kogo tutaj udajesz ... jak bys nie wiedzial rodziny sie nie obraza ale ty pochodzisz z dzungli wiec nie bede ci jebal rodzinki bo nie wiem czy ja masz i czy ja bedziesz mial :baby::baby: mocny w gepie leszcz w rl i to mnie najbardziej smieszy ze zgrywasz takiego pro a jestes jebanym typkiem ktorego taki br z inso moze w dupsko wydymac ... jak pisalem nie jestes my na "ty" albo czytac nie umiesz ale tak juz pisalem nie dojebali cie skoro uwazam ze to jakas "prerria" to zapraszam do nas pizdeczko z miasta gdzie sie chodzi w gumiakach :) hahaha a tak pozatym nie wiem czy jest to nagrane bo bym ci linka wyslal zebys pozniej nie zaprzeczal jak do ciebie dzwonilismy i jak srales w majtki bo nie wiedziales co powiedziec hahahaha i kto tu kurwa jest dzieckiem przyczlapie ? .... cmok :baby: a jak mowisz o Stachu to zawsze moge z nim isc na bro cos przyjarac a ty ? poplywac w kanalach ze swoimi cyber ziomami alocha ten char ktorym grales na poczatku orzech ... to dobry nick sobie dales bo wlasnie takie orzeszki to ja sobie moge zjesc na sniadanie a pozniej je w kibelku elegancko z kulturka wysrac :D
no dzwoniłeś i co posłuchałem co macie do powiedzenia, zbeczałem i tyle:)
dziecinko mówię, bo tak piszesz jakby byś niedorobiony przez tych swoich murzynów i prezentujesz poziom godny dzieciaka nie różnisz się niczym od dzieci z piaskownicy. Możesz mi naskoczyć pało, plebsie jebany biedaku, taka atrakcja jak ty w zoo by była zajebista xDDD lepiej byś starej w robocie pomógł i obciągnął parę czarnych UAHSIUAHSUIAHSAUS
Leżeć pizdo ;]
Herag007
01-03-2009, 17:34
szafa widac jakim niedojebem jestes jak jedziesz na starych ;d WYJDZ I ZAMKNIJ DRZWI XD
0 szacunku dla tego psa i jego niedojebanej rodziny zresztą dla ciebie też obie kurwy tak samo zjebane idź deletnij jeszcze parę kont pipko ;]
Herag007
01-03-2009, 19:52
^ pogadaj sobie kazdy wie jak jest :)
Jak mowilem nie bede znizal sie do twojego poziomu i nie bede jebal ci rodzicow bo jak pisalem pewnie ich nie masz ... tak tak dzwonilismy do ciebie a ty takim glosem jakbys mial 100kg w gaciam uahsuahsauahsuha jeszcze nie slyszalem nikogo kto by byl tak obsrany jak ty nawet nie wiedziales co odpowiedziec hahahaha poprostu jestes zalosny ... w zoo to cie dokarmiaja juz ci mowilem skoro jestes taka cipka i w zoo mozna mnei ogladac to zapraszam do Tarnowa i powiedz mi to prosto w oczy sry twoj wzrok byl by na butach taki jestes frajer ze tylko bierzesz gadki z neta i jazdunia a ja ci pieknie mowie i daje dowody jaka ty cipka jestes uhasuhau ale mam z ciebie przychlascie polew ja pierdole nie wiem skad cie wypuscili widze ze ty jakis nie wyrzyty seksualnie jestes auhsuha idz sobie lepiej konia zwal zebys to sobie odreagowal bo ci jajeczka pekna z przepelnienia ups sry ty ich niestety nie masz ...:baby::baby: i teraz widac jakie jestes dziecko jakbys chociarz mial troche rozumu w tej krzywej pale to bys wiedzial ze rodzina to rzecz swieta ale niestety ty jestes za gupi i tutaj pokazujesz jakim jestes dzieckiem tibi alocha :)
"gupi", "chociarz" no nice co next post to się coraz bardziej ośmieszasz:) No nic nie mówiłem na początku jak odebrałem bo kolo miał głos jak ruchana dziewica to se qrwa myśle co to za przypierdol mi tu dzwoni, pośmiałem się z was, potem deczko żal się zrobiło, że w Polsce mieszkają takie przypały i nie miałem zamiaru more time marnować proste. Jak cie JARA dzwonienie do innych to sobie załóż sex telefon tam cie na pewno zrozumieją:)
uahsuahusa nic nie mowiles smieszna jestes ... lyso ci teraz bo srales w majty ze pewnie sobie tam musiales pozniej zmienic :baby::baby: wlasnie ty jestes taka dzwika do ktorej mozna dzwonic i sie z niej jebac jak kozak na forum a przez fona pokorny jak piesek w budzie uahsuhausha :baby::baby:
cmoknij sie w zadka brudasie
nie nooo kurwa tak się bałem, że jak dzwoniliście to już kurwa nie mogłem wyrobić!!!!! weś ty się pierdolnij w ten swój kask (bo bani chyba nie masz) z takim ścierwem jak ty rly hard się porozumieć jak nie masz co mejkać na chacie to nie wiem poćwicz pisownie czy zadzwoń do staśka i potem się razem pośmiejcie "hehehe nie odpowiedziałeś mi bałeś się ha!" "ha nooo bałem się ciebie koksie w chuj" "ehehehe"
dobra szanowany psie swiata przestepczego uahhauah :baby: zgrywasz jakiegos kurwa mega a jak widzialem jak wygladasz to taki leszczyk z ciebie wiec po co sie napinasz fiucie ? argumentow o tibi nie miales to pierdolisz nie od rzeczy ja tutaj moge pisac jakim jestes frajerem jak to sie chary daje na wara innym bo sam sie boisz isc wiec najlepiej stul morde i sie nie odzywaj pise
Maker Done ;p
http://img17.imageshack.us/img17/4469/42038067.png (http://img17.imageshack.us/my.php?image=42038067.png)
http://img17.imageshack.us/img17/42038067.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img17/42038067.png/1/)
http://img5.imageshack.us/img5/8960/19397050.png (http://img5.imageshack.us/my.php?image=19397050.png)
http://img5.imageshack.us/img5/19397050.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img5/19397050.png/1/)
http://img9.imageshack.us/img9/7572/lssoaopkks.png (http://img9.imageshack.us/my.php?image=lssoaopkks.png)
http://img9.imageshack.us/img9/lssoaopkks.png/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img9/lssoaopkks.png/1/)
Oczywiscie dla tych nie milych ;*
eno tide widze pro ogar 40 ed z icicli na dragach IHEWihew xD
na frost z utamo i full atack xD OWNZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
dam ci rade expij na full defie
pozdro dla was
taaa guber to foto co na nk mam zapewne widziałeś... wrzuciłem, aby było jest z przed 2 years specjalnie for ju mejkne new ;d
kozacze bo mogę myślisz, że z taka lamą jak ty bym nie poszedł na solo ???
lajtowo tym bardziej, że wyglądasz z tym stachem jak dwa pedałki, ciecie zajebane to zero rispektu wjebane byście mieli, ale co ja kurwa mogę jak mieszkacie w chuj daleko i się napinają za monitora, że jebane koksy taaa yhym chuja chciało by się
niedojebanej rodziny
idź deletnij jeszcze parę kont pipko ;]
znasz jego rodzine zeby o niej mowic "niedojebana"
z tego co ty piszesz moge wnioskowac ze masz patologie na chacie bo zaden pozadny czlowiek nie jedzie na rodzine
mowisz o kasowaniu kont dla hera to jest wyjebane bo ma w dupie ta gre
alu mowisz ze chara niemam zapytaj kriszaka mam wiecej charow na danera niz ty w zyciu widzailes i niemowie tu o noobach 30lv+ ofc
Co ty kozak 375 hp i bez bys poszedl o.o? wtedy brat z icicli bil spokojnie ;)
Ja gram nie ty pozdro !
http://img218.imageshack.us/img218/8034/125lvl.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=125lvl.jpg) http://img218.imageshack.us/img218/125lvl.jpg/1/w538.png (http://g.imageshack.us/img218/125lvl.jpg/1/)
AverSqun
02-03-2009, 09:52
no gz tide
teraz masz chara zeby isc troche powalczyc
ocb.
Walcze tidkiem only ;*
Edeka wbije more i tez bedzie rdy , takze nie podniecaj sie !
Jagaoo7@
Zal ci dupsko ściska, bo tobie nie pykło z ms`em? Ojj
Mad_Iris
02-03-2009, 17:07
ku**a ludzie w gre sie gra po to zeby miec fun..z tego co wiem tibia to gra ...jesli ktos ma fun expiac 24 h na dobe ...jesli ktos ma fun dajac pasy br ....jesli ktos ma fun jebiac jakiegos leszcza dla jaj bez powodu ........jesli ktos ma fun joinac wara po jego wygraniu ....TO HUJ WAS TO OBCHODZI ??!! tak samo jesli ma fun napinajac sie na forum tibii majac 18 lat :) to nieeeech sie kurwa napina ....przypomnialo mi sie o tym miejscu i sobie patrze stare smieci ......ssiiiiiikkkaaawa taka ze huj
ale widzac co wy tu dajecie to wiecej tu nie zajrze ....xD
taki zal mnie ogarnal ze normalnie nie wiem co pisac xDxDxD bo to zła kobieta byla <lool>
tyle w temacie
3manko
guralsoon
02-03-2009, 17:16
wizo skad tu ci sie nagle wzial ms jagiego :O ?
Jagaoo7@
Zal ci dupsko ściska, bo tobie nie pykło z ms`em? Ojj
OGARNIJ ZYCIE
:Ddddd
100ms wjebalem na luzie:P znudzilo mi sie i pokazalem ze to Jaga :D
ale w sumie duzo ludzi wiedzialo miedzy innymi 6 membersow INSO SPJOAPOJDOPJAD
fifi :**** smoqu :*** tide :*** aluzux : *** ;p
rdy
enjoy
Jaga
:@
TarkarMura
02-03-2009, 18:34
Mad Irys @
Znalazl sie czlowiek co powiedzial bardzo mondre slowa !!!
Tibia jest gra dla Fun
Wiec nie rozumiem tych waszych ciaglych sporow, obrarzanie rodziny siebie nawzajem...
Jaga@
To ci trzeba przyznac ze Ms'a wbile 100 i to dosyc w szybkim czasie
Jak bym mial tyle kasy co ty na tego Ms'a tez bym takiego zrobil ;]
Mad Irys @
Znalazl sie czlowiek co powiedzial bardzo mondre slowa !!!
Tibia jest gra dla Fun
Wiec nie rozumiem tych waszych ciaglych sporow, obrarzanie rodziny siebie nawzajem...
Jaga@
To ci trzeba przyznac ze Ms'a wbile 100 i to dosyc w szybkim czasie
Jak bym mial tyle kasy co ty na tego Ms'a tez bym takiego zrobil ;]
to sobie pogdybales;p
zarob hajs i zrob eeasy. jesli umiesz= d buziaczek
100 LVL
http://img410.imageshack.us/img410/503/100a.png
TarkarMura
02-03-2009, 22:15
O cie kon ;]
Jak ten linx dziko wyglada ;]
CzesioWkretka
02-03-2009, 23:28
Chyba nigdy nie widziałeś linuxa, jeśli porównywać go pod względem wyglądu (i nie tylko) z windowsem to : linux - wyjebis** , windows - n/c . W ogóle linux jest lepszy tylko zazwyczaj all programy/gry itp produkują głównie na windowsa ;/
100ms wjebalem na luzie:P znudzilo mi sie i pokazalem ze to Jaga :D
:@
hwuahuwhauhwuahawuwhuahwuahwuahua to doje_bałeś człowieku...
huj nie komentuję tego bo mi szkoda Ciebie....
Gdybyś mógł to do tej pory mejkał byś tego ms`a i nie gadaj mi tu ze pokazałeś cieciu :>
Buziaczek... rzygać mi się chce jak patrze na te forum i jak tacy "ludzie"? dajmy na to ludzie pieprzą głupoty ehhh... nie mam zamiaru raczej udzielac się na twoj temat... wiec bede ignorował kolejne posty... bo pęknę ze śmiechu :>
Buziaczki :* <3 trzymaj się gorąco KOZAK :>
No ja slyszalem od poczatku cel lvl nr 100 i basta. Wiec jak nie wiesz to nie pierdol kochaniutki (I kto to gada o pierdoleniu glupot?) ^^ Szkoda ze nie byles takie hardkorowy wczesniej jak free bylismy , wtf? :>
rzygać mi się chce jak patrze na te forum Zmuszaja cie abys tu zagladal?
nie mam zamiaru raczej udzielac się na twoj temat Prosi cie ktos o to?
trzymaj się gorąco KOZAK Kto tu zgrywa kozaczyne now? :> Szkoda ze ten kozak taki robaczywy.
Skoncz ta napinke na tym forumie, bo w game cie owaki kulaja xD!
Masz fart chlopak ze all Polaki z charakterem maja wyjebane na ten wymarly swiat :>
Mialem nie spamic ale nudzi mi sie na Wixe, coz poradzic xD
Szyna~
CatoTrzeciWielki
03-03-2009, 08:04
Gdybyś mógł to do tej pory mejkał byś tego ms`a i nie gadaj mi tu ze pokazałeś cieciu :>
Buziaczek... rzygać mi się chce jak patrze na te forum i jak tacy "ludzie"? dajmy na to ludzie pieprzą głupoty ehhh... nie mam zamiaru raczej udzielac się na twoj temat... wiec bede ignorował kolejne posty... bo pęknę ze śmiechu :>
kim ty kurwa cioto jestes?
mysle ze ty tego swojego kine z biednym 49lev robisz dłużej niż jaga wjebal 100ms i jest tak jak mówi ze tide smoq i aluzux wiedzieli o tym ;P
weź wy*******aj leszczu jebany ;P
już wystarczy fifi juz wie że mu chcesz wylizać rowek;p loozz wypnie ci sie na 100% ;)
fifi napisz jaki payment ma Cato royal'bolt bo ciekawy jestem ;)
ja to olewka na tą gre to i na forum nie pisze ale jak czasem przeczytam wypowiedz takie cioty jaka jest ten wizoo to musze zkomentować
oj ale bys mial lvl gdybym nie moial hunta;lPpppp
fifi wiedizal od 50lvl ze to ja na zeyu gram ale nie huncil ,idk why dzieki mu za to;p
wbilem 100 hajs sie skonczyl i mi sie odechciclao,,nie bede na ancientach expil 60k na 1h:p 100msem ...na pandori 60k na 1h wbijam 60lvlem;p
danera = lagera
sorry
i nie pisz more na moj temat.kiedys bylem twoim idolem zapewne:D
zal jak 60lvl ek zgrywa kozaka i cos mowi o mnie
ROtfl
; ;ppppppppppppppp never ze mna nie gadales;P moze wiesz to co ci tide mowil;p 0 szaxunku
ahuhwauwahwua
http://img131.imageshack.us/img131/6285/war.png (http://img131.imageshack.us/my.php?image=war.png)
PS: to po war bo całe szczytno Bannished :>
Banishment: Account banished until Apr 02 2009, 15:49:22 CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)
Konin vs Szczytno? yes ofc
Jeszcze dzis Joine
TarkarMura
03-03-2009, 16:34
Banished: until Apr 02 2009, 15:45:06 CEST because of using unofficial
To co mowi wizoo to prawda ;]... Ale ja mam Jeszcze CHARY
Ja nie wiedzialem ze z tym war to naprawde ;] ale sami tego chcecie....
A co do Kokos dunker, Golden Vego i kogos tam jeszcze...
Teraz moge sie przyznac ze ujebaliscie mnie tylko ze bylem na bocie ;] i aktualnie przebywalem w sklepie firy Biedronka...
Pozdro Kreyzole ;*****
Cya in Tibia
PS: to po war bo całe szczytno Bannished :>
Banishment: Account banished until Apr 02 2009, 15:49:22 CEST because of using unofficial software to play (Automatically detected.)[/QUOTE]
japeirdole jaki ty jestes lamus omg-...................-
NIE ISTNIEJE JUZ KONIN TEAM PROSZE NE MOW TAK.................
bo az zal........
Szyna Aver Emef Jaga to byl raczej team chyba a nie ci co teraz
nikt ich nie zna:p i maja huja do gadania
ogarnij zycie
ale prosze.. juz prosze bo zal CZYTAC
TarkarMura
03-03-2009, 16:47
Ale i tak padna ;]....
A co do twoich slow Jagus to fajnie traktujesz swoich rl ;]
GhoticElon
03-03-2009, 17:11
gz banów arturku ;] gl
AverSqun
03-03-2009, 17:23
van-tiger, lemiko bylo jeszcze paru z konina:)
Nie kazdy ban ;)
Uczcie sie recznie grac =***
Haha pozdro Szczytno vs konin kkkkkkkkk
Szalony uwazaj =***
I tak juz lezysz kurwo za to co pisales
Tideku~
Lemiko , Van Tiger ~ Spoko zimoki nowi ownerzy , nikt nie ma zamiaru ich bic
Lemiko best ziomek jaki jest ;*
Smoku jak wejdziesz to zaopiekuj sie koninem z arturem ;)
Zadzwon do mnie ;pp
,i,
CesarzRoxy
03-03-2009, 17:48
Hail bany
Ktos tu kiedys pisal ze jak sie ma bana to pacc mozna odzyskać lub prezzucić na innego chara
czy to mozliwe?
pala powiem krotko
LEZYSZ KURWO
AUSHAUHSUAHSUAHSUAHSUHASUHA
Ja pierdole trzymajcie mnie bo sie wypierdole na cyce. Kim wy kurwa jestescie? Powbijaliscie 40 lvle na bocie knightami i war robicie <hahaha>
TarkarMura
Po 1 Zainwestuj w slownik ort.
Po 2 Walcz se z tym swoim Konin Teamem tylko nie lacz mnie, Jagi, Averka, Emefka i innych dobrych chlopakow z nimi.
Co do szacunku do swoich rli, to pierdolic tych co nie pomogli kiedy pomoc byla potrzebna ^^
Szyna~
0xa0ax0 dobrzy sa nie?zwala chlopaki co?;p
takiej zwaly nie mialem dawno
nom
chceszz war to come ots pokazesz co umiesz, bo na danerze niestety cie nie dojade
:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSS
http://img246.imageshack.us/img246/1769/x0a0xa0x.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=x0a0xa0x.jpg)
http://img246.imageshack.us/img246/x0a0xa0x.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img246/x0a0xa0x.jpg/1/)
a moze i tak was dojade Xd
co do rl;d
komus potrzebny lekarz?:X
PS @
x0a0x0xa
guralsoon
03-03-2009, 18:51
Smoku jak wejdziesz to zaopiekuj sie koninem z arturem ;)
Name: Angel Padre
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 153
World: Danera
Account Information
Banished: until Apr 02 2009, 15:43:24 CEST because of using unofficial software to play
:/
Riddler.SK
03-03-2009, 19:23
Bjpaladin kiedys , pote dali mi Namelog i zmienylem na Crosshax xd
Btw . DO 100 GRALEM ...
Old Times :
http://img12.imageshack.us/img12/977/sologsgv1.png
http://img5.imageshack.us/img5/1350/gsrulzot0.png
http://img6.imageshack.us/img6/6020/bansheeeln0.png
http://img23.imageshack.us/img23/2628/gssownedfv3.jpg
1.Demon xd :
http://img5.imageshack.us/img5/3470/demontm9.jpg
jakys loot :
http://img8.imageshack.us/img8/8765/frostkyexpasy1.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/4287/outfitakbb9.jpg
http://img17.imageshack.us/img17/2042/lvl45cy3.png
http://img10.imageshack.us/img10/2569/lvl50pi0.png
http://img15.imageshack.us/img15/5521/ml16vv8.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/6976/lvl60vr8.bmp
http://img6.imageshack.us/img6/387/lvl61rb6.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/8316/lvl67zc5.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/7158/lvl70du5.png
http://img19.imageshack.us/img19/7972/dist90bm1.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/7294/lvl95vg9.jpg
ehmm Best Owned suhashauhsauh :DD __
http://img23.imageshack.us/img23/5274/lvl100ke9.jpg
z Riddlera tylko 1 ss :X :
http://img4.imageshack.us/img4/9924/huhuto7.jpg
Pozdro Dla all =***** : Tide~ , Ether'Don , Rozan , Kali~ , Janusz , Asual , Krishna~ , Dell~ , wiecej jest , tylko nie chcie mi sie pisac juz ;D
wiecej next time ;]
CatoTrzeciWielki :
"...muszę zkomentować..." - SKOMENTOWAĆ !
Jagaoo7:
"...i mi się odechciclao..." - ODECHCIAŁO !
Pdf:
"...walcz se..." - SOBIE !
I jeszcze wiele innych wypowiedzi mogłabym tu zacytować...
Co wam z tego, że tacy "wielcy" jesteście w Tibii, jak w życiu realnym nie potraficie pisać PO POLSKU ?!
Co wam z tego, że macie po 100+ lvl, jak w życiu realnym nie potraficie skończyć szkół średnich ?!
Co wam z tego, że wypisujecie nawzajem na siebie takie głupoty, jak i tak nikt nie zwraca uwagi na sens waszych wypowiedzi ?!
Po ile wy macie lat? 16 - 20?
Tak więc zacznijcie się zachowywać jak nastolatki, a nie jak małolatki z piaskownicy walczące o grabki i wiaderko!
Empatia! (umiejętność wczuwania się w stan wewnętrzny drugiej osoby)
Tłumaczenie na wasz poziom intelektualny:
Jeżeli ktoś wbił lvl i się z tego cieszy.... Cieszmy się razem z nim!
Jeżeli ktoś padł i jest smutny.... Smućmy się razem z nim!
Człowiek nie mający w sobie choć odrobiny empatii, jest upośledzony umysłowo...
A teraz niech każdy z was odpowie sobie na pytanie.... Czy jestem upośledzony?
Ps: Tide gratulacje za lvl bez bota ;)
BudynMaro
03-03-2009, 20:11
Angel Padre
Banished: until Apr 02 2009, 15:43:24 CEST because of using unofficial software to play
Etezeta
Banished: until Apr 02 2009, 16:03:49 CEST because of using unofficial software to play
huASUHaUHShuAUHSUHAShuaHUSuaHSUuaSHUASHuaS
GZ JEBANA PALO
kochasz bany widze ...
moze i te 2 chary deletniesz?
welcome to banera
catopierwszynajwiekszy
03-03-2009, 20:21
CatoTrzeciWielki :
Jagaoo7:
Pdf:
Co wam z tego, że tacy "wielcy" jesteście w Tibii, jak w życiu realnym nie potraficie pisać PO POLSKU ?!
Co wam z tego, że macie po 100+ lvl, jak w życiu realnym nie potraficie skończyć szkół średnich ?!
Co wam z tego, że wypisujecie nawzajem na siebie takie głupoty, jak i tak nikt nie zwraca uwagi na sens waszych wypowiedzi ?!
Tak więc zacznijcie się zachowywać jak nastolatki, a nie jak małolatki z piaskownicy walczące o grabki i wiaderko!
Jak wiaderko i grabki moje to walczyc o nie bede i nie ma chuja o!
tak po tyle mamy ale zdajemy jak narazie więc nie widze w czym masz problem ;)
ty zwracac nie musisz ;)
CatoTrzeciWielki :
Jagaoo7:
Pdf:
Staram sie pisac poprawnie po polsku, a ten blad z przyzwyczajenia taka gwara :>
Mam 100 ek itp itd Chodze do LO na mat-fiz, mam dupe ale czy to nie forum o grze?;D
Wiekszosc wypowiedzi ma wewnetrzny sens :)
Mam 17 lat to nie moge wejsc na forum i posmiac sie troche? :>
Jak widzisz lubie szydzic ^^
Nie mam w sobie empatii dla ludzi ktorych uwazam za kurwy, czy jestem uposledzony? ;)
Za to tobie gratulujemy bana.
Wy*******aj, bez odbioru
Szyna~
Nesca~: Bardzo mądre słowa , Pozdrawiam =*** I dziekuje za koment ;)
Ridler : Nice sski ;***
To ja takze sobie pozdrowie ;D :
DLa all Slovakow ;) =***, Dell~ , Krisha~ , Royall'Rozan, Kriszak ( Najwiekszy lvl z polakow ) , Janusz Laskowski (Najlepszy polski ms na servie )
Ledy'Chip i jego brata , Dla moich rl ;] Chlopakow z insomniacs ( Fifek,Szafa,Artur,Aluz~)
No i dla mojego przyjaciela Smokusia ;DDD =***
Good Luck all
cya ;)
Tideku~
guralsoon
03-03-2009, 20:40
<do usuniecia xd> miss clikc
Moim pobożnym życzeniem jest zakończenie tych bezsensownych konwersacji...
Myślałam, że to forum stworzone jest w celu wstawiania ss... I tak chciałam zrobić, ale po przeczytaniu kilku wypowiedzi po prostu obawiam się, że zostanę wyzwana od "noob`ów"...
A "noob`em" jest przecież osoba, która gra już jakiś czas, a nie potrafi się niczego dorobić, a nie osoba początkująca...
Z doświadczenia wiem, że znaczenie tego pojęcia jest bardzo często błędnie interpretowane...
"Nie mam w sobie empatii dla ludzi ktorych uwazam za kurwy, czy jestem uposledzony? ;)
Za to tobie gratulujemy bana.
Wy*******aj, bez odbioru"
A czy ty znasz w ogóle znaczenie pojęcia "kurwa"?
Gratuluję sposobu podejścia do ludzi i życia...
Moim błędem było dzielenie się kontem ,a nie używanie bota.
Moim poboznym zyczeniem jest aby ludzi na ziemii nie glodowali, ale czy to jest koncert zyczen?
No chcesz aby ludzie wrzucali skrinki, a tymczasem sama spamisz bez ssa, wtf? ^^
Tak btw pocisnol Ci ktos od nooba? :D
Tidus
Owszem byly to madre slowa, sek w tym czy je zrozumiales :p
Specialnie dla pani Nesca:
http://img220.imageshack.us/img220/1967/uo0010x.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=uo0010x.jpg)
I tak niezapomniana beka na vt
Orszaku <3
Szyna~
Edit: Slowem kurwa nazwalem tutaj ludzi ktorzy liza asski co poniekad jest kurestwem ;)
Kazdy ma swoje wlasne podejscie do zycia i niektorych ludzi ^^
Sobi1993
03-03-2009, 21:04
Ale ty Wizzo masz nasrane w tej Twojej głowie.....Jak ty pojedyncze zabicie jakiegoś typa z tego twojego miasta nazywasz już warem to to potwierdza moje poprzednie zdanie.....Teraz się bohater znalazł kiedy Tide i Smoqu wygrywają wara to możesz kozaczyć wcześniej jakoś nie komentowałeś postów Jagi czy Szyny :D Wychodzi teraz jakim kozakiem jesteś
KONIN LUBIE MOJE MIASTO<----- TYLE CI POWIEM
Nie jestem taki glupi jak ty ;D
Wiec nie udzielaj sie , wyjebane mam w ciebie mowie ci to juz kolejny raz ;]
Nesca nie dostala bana , to jej brat dostal ktory gral an bocie , ona gra 2x wiecej niz ja , i takich ludzi sie szanuje , chodz nie ma h lvl , to gra dla przyjemnosci , offam to w huj
Cya =****
Riddler.SK
03-03-2009, 21:12
Jescie Cos =P
Behe Quest :
http://img21.imageshack.us/img21/3241/behedu1.jpg
Arena :
http://img9.imageshack.us/img9/8020/arenadonesd0.jpg
Thais Zoo haushuasuahs xd :
http://img9.imageshack.us/img9/3587/zoothaiswi0.jpg
Ktos mnie walil without reason (charles~) , bo chcial respa , i przed PZ (Boat) czekali 3 owak , no jakos ich ojebalem xd
http://img15.imageshack.us/img15/3056/pkde8.jpg
i cos s OT :
http://img18.imageshack.us/img18/7219/masakerxdddoo9.jpg
Nudzi mi sie to uploaduje xd
Pozdro :*
P.S... Moze widziec na template TibiabotNg xd , no uzywalem tylko na OT - War , 3 days version , to abys niemyslali ze uzywam BOTa :X
YoursOkO
03-03-2009, 21:13
Cześć
Nesca ty szmato
uaheuaheu
Nara
Tide burasie uaheua
znowu dziewczyny przez neta szukasz ?
Riddler.SK
03-03-2009, 21:26
No i tu xd :
http://img134.imageshack.us/img134/384/diiimonsw6.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2343/hahaaaaaadm8.jpg
Ehm VV ... WTF ? :D
http://img220.imageshack.us/img220/2807/wtfqp4.jpg
TarkarMura
03-03-2009, 21:34
Ale ty Wizzo masz nasrane w tej Twojej głowie.....Jak ty pojedyncze zabicie jakiegoś typa z tego twojego miasta nazywasz już warem to to potwierdza moje poprzednie zdanie.....Teraz się bohater znalazł kiedy Tide i Smoqu wygrywają wara to możesz kozaczyć wcześniej jakoś nie komentowałeś postów Jagi czy Szyny :D Wychodzi teraz jakim kozakiem jesteś
KONIN LUBIE MOJE MIASTO<----- TYLE CI POWIEM
Sobi@
to kokos ma COMENT na tibia.com Konin vs Szczytno
i ty sobi tez sie zmieniles
YoursOkO@
Jakies klopoty masz ? Patologia w domq ? Ojciec cie bije, matka przesladuje ?
Czemu wyzywasz osobe ktora powiedziala prawde?
Dla was ktos jest gosc jezeli ma 150+ i on ma respa? taa... A ma mniej rozumu niz taka Nesca...
Od nie jednego z was dluzej gram w tibie i nie mialem duzego lvl ale z tego co widze to wy calkiem zieloni jestescie...
Jaga@
Nie porownuj OTS WAR do RL ??
Na warach przewaznie jest tak ze se wpierdole w hotkeya gdzie mam uhanie ustawione grosza (PROFESJA KNIGHT) i moge isc do sklepu wysrac sie czy cos
do all@
wezcie juz zostawcie te forum w spokoju, niech sluzy ono dalej do wstawiania ss...
HAIL ~
Sobi1993
03-03-2009, 21:44
TarkarMura@
Ja się zmieniłem ?? nie wiem pod jakim względem ale to pozostawię już tylko dla Ciebie...Jeśli chodzi o grę to na pewno nie bo za często nie mogę grać ;pp
W commentach można tam mieć ale czy to oznacza już wojnę....Tak czy Nie ??
Pozdrawiam Redemption xD :D
TarkarMura
Ta Nesca ma wiecej rozumu niz wy wszyscy razem wzieci wiec nie pierdol 8o
A co ma lv i dlugosc grania w ta gre? Jak to ktos up napisal, gowno. ^^
Nawet na ots war jesli grasz magiem musisz tam jakis % pvp miec zeby git ogarniac, ale co o tym moze wiedziec 30 knight?
Cos very old, niestety zadnych sskow z Sapra juz nie mam.
http://img502.imageshack.us/img502/8045/uo0008g.jpg (http://img502.imageshack.us/my.php?image=uo0008g.jpg)
Szyna~
CzesioWkretka
03-03-2009, 23:06
Powiem tyle , jeśli chcecie żeby nie było tutaj spamu to nie odpisujcie na posty tych co spamia ... proste. Spamerzy bardziej się denerwują gdy ich się ignoruje, aniżeli odpowiada wyzywaniem itp. Więc wklejajmy ss i cieszmy się grą, a postów spamerów nie czytajmy (nie wiedząc co spamią, nie będzie nas korcić aby odpisać na ich posty ;] ).
Hail REDEMPTION
Hail Vendetta
Pozdro dla moich bro i friends
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/madmage.jpg
TarkarMura
03-03-2009, 23:20
TarkarMura@
Ja się zmieniłem ?? nie wiem pod jakim względem ale to pozostawię już tylko dla Ciebie...Jeśli chodzi o grę to na pewno nie bo za często nie mogę grać ;pp
W commentach można tam mieć ale czy to oznacza już wojnę....Tak czy Nie ??
Pozdrawiam Redemption xD :D
Tak, sami zalczeliscie...
Pdf@
Ciebie juz nie bende komentowal bo ty to wogole jestes najgorsze Dziecko NEO z tego calego forum...
Cya~
Nie pisze z wami bo mi zall... Wklejajcie poprostu ss, (ja swoje pokasowalem wiec wam nic nie pokaze :P )
van-tiger, lemiko bylo jeszcze paru z konina:)
Stare czasy :(
Georgesso
03-03-2009, 23:49
Kiedyś czasy były lepsze :)
Eh
Geo/
TarkarMura
04-03-2009, 08:46
@Targaj Murarza
morda bucu jebany kurwa
kozak jebany ausheuashea jaki ty popierdolony jestes z jakims warem kurwo szczytno hamy jebane vs konin
jebany bachor z 35 lvl i kozaczy fajfus jebany
byś sie huju za nauke wziął a nie na*******asz tym nędznym knightcikiem do 40
pucnij mi berło kurwo .l.l.
Wlasnie dzidzko ile ty masz lat bo z twojej gwary mozna wyniesc ze jestes jeszcze mlodszy od mojej sostry co ma 10 lat...
Poprostu zglos sie z cala rodzina do Poradni, rozladujecie napiece w domu...
Sa tez rozne anonimowe zgrupowania dla takich jak ty...
poezja najpier jaga i te inne typy z konina spamia mi gg ze batelki jakies chca a teraz placza na forum wogule o co wam be ? niekumam was wpatrujecie sie w te pixele i nic pozatym .......
04-03-2009, 10:38
Tak z nudów ..
Banished: until Apr 02 2009, 16:04:48 CEST because of using unofficial software to play
http://img8.imageshack.us/img8/9989/ziomek.jpg
Moj ziomek ^^
TarkarMura
04-03-2009, 12:08
Giant Spider ;]
I co tu robic jak bany sa ;/
poezja najpier jaga i te inne typy z konina spamia mi gg ze batelki jakies chca a teraz placza na forum wogule o co wam be ? niekumam was wpatrujecie sie w te pixele i nic pozatym .......
lama jestes sam bym te szytno team roz*****l w kosmos...lamy..
Dokladnie dwoch dobrych magow i cale Szczytno rozjebane wiec czym wy sie jaracie? LoL
Googi nie wiem kto ci spamil na gadu, nie obchodzi to mnie jak zrobiliscie se jakis WAR to walczcie, my sramy na to ^^
Tylko nie spamcie forums o tym.
Szyna~
nieczyk (http://patrz.pl/nieczyk)
co to za lamus jebany jest ;p wyje w huj jak czytam te jego posty szczytno vs konin hahaha
@down
Idz kurwa lamusie jebany do szkoly...BENDE! rozjebal mnie
TarkarMura
04-03-2009, 15:58
Juz nie bende nic mowil ale huj...
Najlepiej zakonczyc ten temat !!
AverSqun
04-03-2009, 16:19
Hail Vendetta
buahaha pamietam jak ta cala twoja gildie emef rozpierdolil
aauhauah nie bylo tak??
a teraz cos od Averka :)
życie życie jest nowelą, raz przyjazna a raz wrogą
http://img158.imageshack.us/img158/6684/hakerzy.png (http://img158.imageshack.us/my.php?image=hakerzy.png)
http://img158.imageshack.us/img158/hakerzy.png/1/w725.png (http://g.imageshack.us/img158/hakerzy.png/1/)
wczoraj biały, biały welon, jutro białe, białe włosy
Nastepna porcja ss, w swoim czasie
Wesolych Swiat
Georgesso
04-03-2009, 16:31
^ HAHAHA te teksty owns :P
NIe wiem z kiedy te ss, bo kiedyś (bardzo dawno temu) w Vendetta było ok ;p teraz widzę jakieś dzieci siedzą (nie obrażając starszych) ;p
Tyle
Geo/
TarkarMura
04-03-2009, 17:27
Python Team i Vendetta to byly czasy fajne...
a co do Wizo-Pary to on uczyl sie grac prawie cale zycie, no i on mysli troche innaczej jak kazdy czlowiek, no i troche bajko pisarz jest, ale tak ogulem jest spoko ziom dosyc dlugo juz znam ;]
CzesioWkretka
04-03-2009, 18:08
no pamiętam krwio miał najwyższy lvl w tej guild, a co do roz*******ania to co ja mogłem zrobić jak podbiegł emef itp. na mnie - jeden raz mnie zabili. Wiedziałem, że nie mam z nimi szans. Więc zapłaciłem i grałem dalej (no ale widać jacy z was szpiedzy którzy lubią pod*******ać innych ).Ale apropo ta gildia nie jest moja, gdy prawdziwy założyciel znów ja reaktywował to nikt nie bił jej członków.
Nic mi nie wadziliście. Kłóciliście, wyzywaliście się z kimś - wasz sprawa. Wchodzicie na mnie nie wiem czemu? Co chcecie udowodnić, że mam słabe pvp - tak mam słabe, nigdy nie brałem udziału w warze. Ulżyło ?
Ale co do pvp to rozumiem Jage on pewnie potrafi nawalać w te hoty 60x/1min , ogarniac itp bo ma jakieś doświadczenie. Ale jak ktoś tu wchodzi i pisze, że wszystkich sam by zajebał - a prawdą jest, że walczył w 1 warze w którym przejebał. To mimo, że nie mogę wyrobić z brechu to nic nie pisze, bo kolo nie ze mną się sprzecza.
Sami wchodzicie na kogoś a potem "płaczecie". Gdy by was inso nie pojechało byście grali tyle co jak wy to mówicie "Tide" ... tylko że jesteście cipki i na każdym servie dostajecie w pierdol ... więc nie ma co płakać.
Macie honor ? Jak ktoś ma honor to potrafi z honorem przegrać, aczkolwiek wy nie potraficie ... Cya.
P.S.
Byliście zapewne spoko ziomkami dla niektórych, ale zamiast po sobie pozostawić pozytywny ślad to wolicie aby was zapamiętali jako huji - gz ;]
Bez odbioru...
NIe wiem z kiedy te ss, bo kiedyś (bardzo dawno temu) w Vendetta było ok ;p teraz widzę jakieś dzieci siedzą (nie obrażając starszych) ;p
nie ma już vendetty. Ty zapewne mówisz o tej kiedy jej prawowity założyciel ja reaktywował, no ale ta moja próba to przyznam była bardzoo nie udana :>
piszę ogółem do kilku osób, nie o wszystkich jest ten post - ciekawe kto odpowie XD
YoursOkO
04-03-2009, 18:32
@Targaj Murarzowi
morde zamknij śmieciu jebany sie kurwo pisać naucz
słyszałem że w tym Szczytnie jebanym twoja stara ssie ogara uhuaheuahe
Bez offa dziśjaj jaj jaj jajaja
http://i274.photobucket.com/albums/jj270/YoursOkO/200frag.jpg
http://i274.photobucket.com/albums/jj270/YoursOkO/1.jpg
http://i274.photobucket.com/albums/jj270/YoursOkO/Blok-1.jpg
TarkarMura
04-03-2009, 18:55
[QUOTE=YoursOkO;2485841]@Targaj Murarzowi
morde zamknij śmieciu jebany sie kurwo pisać naucz
słyszałem że w tym Szczytnie jebanym twoja stara ssie ogara uhuaheuahe
Bez offa dziśjaj jaj jaj jajaja
"Synek ja jestem u Tarkara i powiedz tacie ze nanoc nie wroce bo nocuje u niego"
Tyle twoja stara ma ci do powiedzenia...
I zamknij morde ty jebany mutacie !
YoursOkO
04-03-2009, 19:23
@ śmieć nad /\
ale dobre kurwa pompa w huj z ciebie widze zostań ziomal moim kolegą razem przyszpuncimy i będziemy tak sie smiali że juz nigdy nie zapalimy hahaha ale fajny jestes hahah jaaaaa hahaahah PLX PLX PLX
a po 2
jak do mnie mówisz zdejmij wargę z nosa uaheuaheu
nara frajerze
AverSqun
04-03-2009, 20:04
@Czesław
lepiej miec honor i go stracic
niz
byc pizda przez cale zycie
ja staralem sie udzielac w warach na danerze tak jak moglem,
i jak by trzeba bylo zrobil bym tak samo jeszcze raz
niczego nie zaluje
pora na bekowy ss
niestety starszych z mylfonem nie mam
http://img244.imageshack.us/img244/5664/krissherinpastor.png (http://img244.imageshack.us/my.php?image=krissherinpastor.png)
http://img244.imageshack.us/img244/krissherinpastor.png/1/w826.png (http://g.imageshack.us/img244/krissherinpastor.png/1/)
endzoj
Yasmine.SK
04-03-2009, 20:29
hiho :D
tu macie cos odemnie 8o
http://img201.imageshack.us/img201/2296/uo0048.jpg[/url]
first ue :)
http://img201.imageshack.us/img201/4611/uo0050.jpg[/url]
60 lvl 8o
http://img9.imageshack.us/img9/3006/uo0060.jpg[/url]
Pozdro all slovacki , kumple z fmc i all kumple z tibie i z rl 8o
Georgesso
04-03-2009, 21:38
@CzesioWkretka
Mi chodziło o Vendette za czasów Iv-vanka ;) łooo cho kiedy to było ;p Jak zaczynałem tu grać O> 2006? hehe ;p
Potem All Stars mm to były czasy :)
Geo/
CzesioWkretka
04-03-2009, 21:59
@Georgesso
Właśnie pamiętam Cię z tamtych czasów best ziomek byłeś , ile godzin spędzonych na balkonie w Carlin XD . Tyle, że ja to wtedy newb jeszcze byłem XD
@AverSqun
niewątpliwie masz racje, ale jeszcze lepiej go zachować ... też bym się wkurzył jak bym przegrał wara ale niektórzy przesadzają z tym "wkurzeniem".
Co do :
niz
byc pizda przez cale zycie
no to nie sądzę że tyczy się to mnie :)
@pdf
z tego co aj pamiętam to odrazu tego samego dnia co mnie ubiliście Wam zapłaciłem, nie miałem z Wami szans , a i tak pewnie bym Wam nic nie przetłumaczył. J
http://i510.photobucket.com/albums/s343/czesiuu/payment.jpg
Pdf Jesteś chyba ślepo zapatrzony tylko w to co myślisz nie interesuje Cię chyba zdanie innych (no jest to jakiś sposób na życie) . Z tego co pamiętam to Emef z Ciechanowa jest ;).
To nie ja krytykuje ludzi, po prostu bronie się przed tymi co na mnie najeżdżają .
Co do wara gdybym był hujem to mógłbym zarobić na tym warze (z kilka set k bybylo) kosztem Waszej strony , ale nie byłem. Nie karz mi tego żałować ;o
pozdro Szczytno !
Cześ
Jak cie z Szafa i Emefem na Hero dopadlismy to jak dziwka piszczales (Szczytno Owns?), a now zgrywasz mentora na forums :> Krytykujesz ludzi za to ze przegrali war, natomiast co ty zrobiles?
Honor w tych czasach jest luksusem na ktory nie wielu moze sobie pozowolic :)
A jesli chodzi o chary to wypadaloby zacytowac kogos madrzejszego odemnie,
"...nie mając nic wiem że mam się do kogo odezwać..."
Edit: Emef do 140 lvla byl moim rlem z Konina, pozniej kupilo go jakies bogate dziecko.
Szyna~
Moczymordah
04-03-2009, 22:57
@up up up up: Tak sobie czytam tę waszą kłótnię, i aż się na kursor samo ciśnie:
http://img.photobucket.com/albums/v340/cowcowmoomoo1/arguingOnTheInternet.jpg
EDIT: Graty dla Paleona z okazji sety i wytrzymania w tym gównie dłużej ode mnie ;)
ostanie 2 stron tutaj to mega gowno w sumie wogóle nie gram ale sobie czytam i postanowilem napisac
pozdro averku :* dla Ciebie bo twoje ssy mnie rozjebaly na maxa gleba na ziemie prawie taka pompa co tam pisaly te dzieci "moj ziomek "ktury" mieszka w warszawie umie hackowac" itp pompa na maxa z takich ludzi zawsze mnie brala i jeszcze to 60k w 2 tygodnie a mzoe nawet jeden ;d
ahaha w 4 h na gs isle dalo rade tyle zrobic ale spoko widze ze pro ogarniacze hajsu w gildi kurwa handel podrabianymi bsami by sie mogl ziomek dogadac z typami co sprzedja podrabiane airmaxy na allegro hauahsha
haha jeszce raz edit moczymordach tez zajebiste foto wjebales :D kurwa az dobry wieczor sie zrobil xD
Roro_Rudy
04-03-2009, 23:44
CAŁA PRAWDA O ANIELSKI ORSZAK !!!
POZDRO ZIOMY JUTRO USTAWKAX(X(X(
http://img209.imageshack.us/img209/3240/rorocatohaha.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=rorocatohaha.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/rorocatohaha.jpg/1/w576.png (http://g.imageshack.us/img209/rorocatohaha.jpg/1/)
hahahahah niezle niezle ;P
http://patrz.pl/filmy/dziecko-neostrady/nieczyk
Widac ze chlopak ze Szczytna
AverSqun
05-03-2009, 09:41
ahuahuahauhauha jaga zownil
ale to nie caly orsz
no ale dz
posmialem sie :D
pora na sska;D
http://img301.imageshack.us/img301/5164/orshakbaal.png (http://img301.imageshack.us/my.php?image=orshakbaal.png)
http://img301.imageshack.us/img301/orshakbaal.png/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img301/orshakbaal.png/1/)
ps;pozd sawio
kurwa czlowieku (chyba moge tak mowic ale neiwiem ;) )
niezapomnailes czasem o mnie :(
jak ja mam sie teraz czuc :(
TarkarMura
05-03-2009, 11:15
I czego sie kurwa nadal przy*******acie do tego szczytna ...
Czy ja mowie cos ze KONIN TO ZASYFIALA DZIURA ??...
Bylem kiedys w Koninie i nawed ladne miasto ^^:)
ale za przeproszeniem odpierdolcie sie od Szczytna !!! to moja mala ojczyzna i nie pozwole jej obrarzac ;] :D 8o
Edit: Ps prosilem wszystkich o zakonczenie juz tego tematu rywalizacji !
CatoTrzeciWielki
05-03-2009, 15:20
wzio co ty mi tu udowadniasz? nawet nic o mnie nie wiesz, mysle nawet ze nie wiesz nic o orszaku na danerze ;)
rzuć jakies wyzwanie nie wiem np. Exodis.pl albo no chuj niech bedzie nawet zwykle enfo
orszak vs twój team
wynik rozsadzi o tym kto jest lepszy;)
a to że wytykasz u mnie błedy podczas pisania to świadczy to tylko o tym że niemam czasu robić poprawek bo mam wyjebane na to co kto tu napisze a tobie sram na klate online ;)
http://img209.imageshack.us/img209/3240/rorocatohaha.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=rorocatohaha.jpg)
http://img209.imageshack.us/img209/rorocatohaha.jpg/1/w576.png (http://g.imageshack.us/img209/rorocatohaha.jpg/1/)
0xa0x0ax0ax0a0x0ax0ax0ax0x0a0ax0ax
no ale ja wyszedlem lipnie ;P WEHEW
pozdro ekipa koedy kogos walimy/;d
szkoda ze wszystkich nie bylo
;d
Najs jołk
=ddd
wzio co ty mi tu udowadniasz? nawet nic o mnie nie wiesz, mysle nawet ze nie wiesz nic o orszaku na danerze ;)
rzuć jakies wyzwanie nie wiem np. Exodis.pl albo no chuj niech bedzie nawet zwykle enfo
orszak vs twój team
wynik rozsadzi o tym kto jest lepszy;)
a to że wytykasz u mnie błedy podczas pisania to świadczy to tylko o tym że niemam czasu robić poprawek bo mam wyjebane na to co kto tu napisze a tobie sram na klate online ;)
Ja bardzo chetnie, do tego Dymek, Don i jeszcze kto tam bedzie chcial vs anielski orszak, podajcie otsa i jazda, nicki takie jak w rl tibii..
Moze najpierw ustalmy teamy dokladnie, podajcie kto z anielskiego, ja dobiore tyle samo osob i wtedy znajdziemy otsa, zeby bylo uczciwie.
AverSqun
05-03-2009, 17:33
#5 Bop?
uhauhsaushuas
CatoTrzeciWielki
05-03-2009, 17:50
WSTĘPNA PROPOZYCJA TEAMU "ANIELSKI ORSZAK" XdXdXdXdXd
adik
maniek
eyo
roro
aver
budyn
jaga
freestyleer
wielki yoo
tzn moze nie anielski orszak tylko poprostu nasza ekipa ;P
envi my mozmey nakminic i 30osób wiec ty podaj swój team i sie dostosujemy
bez porozumienia z nimi moge napisac ze taka ekipa jest good w chuj ;P jezeli ktos niechce z tych osób to pisac gg;P
wiesiek_22
05-03-2009, 19:49
Przylaczam sie do enviego teamu jesli mozna...;]
moj nick avada
Solo styl Ungreez:
http://img156.imageshack.us/img156/8329/jeah.png
Outfit:
http://img10.imageshack.us/img10/3014/outo.png
Quest:
http://img99.imageshack.us/img99/810/questu.png
WSTĘPNA PROPOZYCJA TEAMU "ANIELSKI ORSZAK" XdXdXdXdXd
adik
maniek
eyo
roro
aver
budyn
jaga
freestyleer
wielki yoo
tzn moze nie anielski orszak tylko poprostu nasza ekipa ;P
envi my mozmey nakminic i 30osób wiec ty podaj swój team i sie dostosujemy
bez porozumienia z nimi moge napisac ze taka ekipa jest good w chuj ;P jezeli ktos niechce z tych osób to pisac gg;P
przynajmniej jeden o mnie pamieta :)
TarkarMura
05-03-2009, 20:48
Ale wy chcecie war ots ?
czy zwyklego ots ?
Ja bym tez sie sprobowal z wami ;].
Kto Chce Dolaczyc Do Mnie Pisac Na Gg 5875318
Ravenoss
05-03-2009, 22:45
Witam
Hail Orszak :)
Dajce znac chlopaki kiedy :)
pozdro
http://i266.photobucket.com/albums/ii262/Ravenoss/thais.jpg
i dla tego Pana na zdjęciu :)
http://i266.photobucket.com/albums/ii262/Ravenoss/51.jpg
http://i266.photobucket.com/albums/ii262/Ravenoss/tizw2.jpg
wiesiek_22
05-03-2009, 22:49
ja proponuje aby ten war o ktorym mowimy roznego rodzaju battelki,openki etc byly bez bota...!bo gdy wlaczamy bota to nie ma sensu bo wwiadomo ze i tak sam on all robi i sie nie rozstrzygnie takze alleluja i do przodu!!with blessing
Ravenoss
05-03-2009, 22:56
@Up
bez pojecia ziomek jestes :)
Envir zbieranina ??? ale próbuj :)
CesarzRoxy
05-03-2009, 22:59
O.o dajcie ip chetnie zagram bo bAna mam
wiesiek_22
05-03-2009, 23:00
@Up
bez pojecia ziomek jestes :)
Envir zbieranina ??? ale próbuj :)
to lamusie wlacz bota i se graj bo inaczej nie umiesz :)
Etherekk
05-03-2009, 23:03
fathit ze mna:D to jest mój człowiek :D:D:D
Ravenoss
05-03-2009, 23:04
,,Aleluja i do przodu " nie moge z tego :D
sory ziomek ze Cie urazilem :)
btw chuj wie kto Ty jestes
Ja juz rozmawialem z Cato na priv i uzgodnilismy, ze bez bota... ale powtorze to do wszystkich, ktorzy beda grali: Tak bardzo pluliscie sie do Inso, ze jeda na bocie, takze mysle, ze co do tego to jestesmy zgodni - takie czyste pvp. Jesli zauwazymy (a predzej czy pozniej sie wyda), ze uzywacie bota to konczymy ta zabawe i tyle. Przyjemnosc to przyjemnosc, pokazcie co tak naprawde umiecie. To nie jest zbieranina, kilku swoich ziomkow mam juz w teamie, teraz cos w stylu castingu, kogo bede znal tego wezme. Mysle, ze wszystko powinnismy zaczac jakos w niedziele, bede rozmawial z Cato. Jestescie zgrani i to jest wasz duzy atut, ale my tez damy z siebie wszystko ;)
Ravenoss
05-03-2009, 23:13
@Evnir
Zgadzam sie tez oczywiscie :) ma byc zabawa i bedzie
Bez bota ;)
ale typ mnie rozjebal tym tekstem :)
he casting na ,,mięso armatnie" :D bedzie kogo fragowac :P
@Szynus
Bro 4Ever :**
zycze wam powodzenia x0a0xa ;d ciezko bedzie zbieraniną nobkow;P vs team ktory gra razem z rok na ots;ppppppppppp
moge wam dac movie to oblukacie powera;PPPP
trening czyni mistrza:
30min na otsie niezly zabijaka co?;p
http://img371.imageshack.us/img371/7165/otsagain.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=otsagain.jpg)
http://img371.imageshack.us/img371/otsagain.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img371/otsagain.jpg/1/)
i sie znudzilo:p
pozdrowienia buziaki
ps jak przegramy koncze grac;d iheWIOHWEOHEW
albo sproboje:p
ja tez chetnie bym powalczyl ale nie wiem czy moge dolaczyc do "ekipy budynia" bo jaga roro i cato beda mnie wyzywac na vento jak to powiedzial wiec ?
TarkarMura
06-03-2009, 09:59
Jaga daj ip tego swojego ots war...
bo ja to *****cy dostaje przez tego banna ;/
z nudow mage boomby robie na roznych ots
wiesiek_22
06-03-2009, 10:10
Jaga daj ip tego swojego ots war...
bo ja to *****cy dostaje przez tego banna ;/
z nudow mage boomby robie na roznych ots
se w csa ziomek pyknij
TarkarMura
06-03-2009, 11:20
se w csa ziomek pyknij
Przestan szkoda grac w Cs zreszta nie lubie 1.6 a coraz mniej osob gra w 1.5 (chociaz nadal troche gra)
wole se troche moim monkerem poexpic ;p :)
AverSqun
06-03-2009, 12:35
@1
pokazcie co tak naprawde umiecie.
tobie nie musze nic udowadniac, ale dla beki moge joinac
@about bez bota
lajt moze byc bez, ale to ze was nie stac albo jestescie li i nie umiecie se zamotac to juz nie moja wina :))))))))))
@jaki kurwa casting ziomus
co to kurwa you can dance?
myslalem ze bedzie teamvsteam
bierz ekipe a nie przypadkowych
@ss
http://img22.imageshack.us/img22/2738/uemasta.png (http://img22.imageshack.us/my.php?image=uemasta.png)
http://img22.imageshack.us/img22/uemasta.png/1/w784.png (http://g.imageshack.us/img22/uemasta.png/1/)
@peace and love, ta sama polska krew w zylach bez spiny, jebac br;D
Zebys mogl "joinac" to jeszcze ktos cie musi do tego teamu przyjac... To jak ja zalatwiam swoj team to moja sprawa. Na temat bota to chyba nie musze sie wypowiadac bo NORMALNI ludzie to rozumieja. Mam nadzieje, ze Cato Cie nie przyjmie, bo ma to byc gra bez zadnego chamstwa i obrazania.
AverSqun
06-03-2009, 15:10
=*
chyba nie wiesz w jakich czasach zyjemy, obudz sie wrescie i ogarnij
i tak for me jestes noobem jak dla 90% danery
mastapvp dodzis jak sobie wspominam twoja bajere na gc vucovuco to nie moge sie przestac smiac
idz ziomus wywies plakaty na miescie ze zbierasz team
wyjebane w you
wyskakujesz mi tu z jakas poezja
kim ty jestes?miekki spiety
EDIT: zostalem juz zdyskwalifikowany? :D
Darefiend
06-03-2009, 15:16
Jak coś to Dare też wbija :)
Muszę se yebnąć jakieś nowe konto na tym forum, bo Dare'Fiend sprzedany :p
Etherekk
06-03-2009, 16:33
@skunik
ty tez swoimi wypowiedziami nie błyszczysz więc o huj mordę strzępisz ? :] było powiedziane co i jak wiec nie dodawaj swoich zjebanych 3 groszy bo huja to kogoś obchodzi. albo się bijesz ze swoją ekipą albo nie krótka piłka nikt nie potrzebuje twojej zjebanej puenty, bo z dupy robisz problem zaraz rozwinie się kolejnych 10 stron spamu kto to co nie jest huj do tego czy ten masta czy srasta pobawimy się na OTS a jak cie na stać na trochę kultury to nie graj proste :)
pozdro by DON =*
wiesiek_22
06-03-2009, 19:11
@skunik
ty tez swoimi wypowiedziami nie błyszczysz więc o huj mordę strzępisz ? :] było powiedziane co i jak wiec nie dodawaj swoich zjebanych 3 groszy bo huja to kogoś obchodzi. albo się bijesz ze swoją ekipą albo nie krótka piłka nikt nie potrzebuje twojej zjebanej puenty, bo z dupy robisz problem zaraz rozwinie się kolejnych 10 stron spamu kto to co nie jest huj do tego czy ten masta czy srasta pobawimy się na OTS a jak cie na stać na trochę kultury to nie graj proste :)
pozdro by DON =*
100% agree
don dobrze mowi ;] ogarnij sie ziomek
AverSqun
06-03-2009, 19:32
no scared
ide na terapie :o
btw wiesiek_22 kim ty jestes wogole?
:)
wiesiek_22
06-03-2009, 19:59
no scared
ide na terapie :o
btw wiesiek_22 kim ty jestes wogole?
:)
btw jakbys umial czytac to juz bys wiedzial strone wstecz...
Etherekk
06-03-2009, 21:57
@aver
idz na terapie albo nie idź huj mnie to boli :p:p:p:p:p napij się piwa z kolegami i nie rób nie potrzebnych ciśnień chyba że aż tak cie to podnieca 8o8o jak juz wolisz jest ustawka albo wchodzisz albo odpadasz :] nie ma więcej do gadania:D
8o8o:evul::evul:
http://roro.i.jego.mama.hahahahaha.do.mycia.patrz.pl
http://img27.imageshack.us/my.php?image=axe.png
Axe Fligting
Pawelosso15
07-03-2009, 12:16
ej spoko ziomek sie wydawales kiedys ale teraz jak ja widze co ty piszesz to omg......
nonmax1991
07-03-2009, 12:58
zycze fifiemu artu szafie i tidemu wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :P
pozdro AO
zycze fifiemu artu szafie i tidemu wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :P
pozdro AO
Tacie swojemu tez zyczenia zlozyles juz?
kk owned:p
@down
z dziecmi nie rozmawiam, podrosnij.
Pawelosso15
07-03-2009, 14:35
@up/\
SMIESZNE
!!!1SHIFTONEEEE1!1!1!!!!
AHAUAIHEAIEAUHSALSALKSJAIOSJWEIOWJEIAJSIOJWEWEJIAS JALIOSJWEHFKO;HIUASHDWUIHAISUODJWIOLJAOSDJWIOOAJWJ ADJ[IAWODJAJD[WOIAJD[ADJAIWOD[JA[IJDAOIDJA[WIJDANBZX,CNZ,ZXCNZM,ZXNCZXCAUHWUYWYUWYUWHUYWHUWUE WYEGWUYGWUYGEWUYGWYEGWUYGWGWEYUGWYUGWEUGWEYUGWEUGW EYUGWEYUWGEYUWEGUYWGE
pozdro nabie
idz sie pozucaj sniezkami z szafa !;o
nonmax1991
07-03-2009, 18:37
[QUOTE=Phil128;2488379]Tacie swojemu tez zyczenia zlozyles juz?
kk owned:p
ty jebany pulpecie mowilismy Ci juz cos na temat wrzucania na starych na zartach sie nieznasz ,sory moze to nie byl zart bo masz pizde zamiast frytki kartoflu
Ja sie z toba ****u sie nigdzie nie umawialem, Umawiac to sie mozesz ze starym na obiad.
I'd suggest you to stop writting, you are gettin just pwned buddy. :/
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/nion.jpg
Time for party, Ciaó plebsie.
Super SSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8o
OBY TAK DALEJ ZAPRASZAM DOMNIE!!!!!!!!!!!!!;)
POZDRAWIAM!B)
Super SSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8o
OBY TAK DALEJ ZAPRASZAM DOMNIE!!!!!!!!!!!!!;)
POZDRAWIAM!B)
Hmmm.... co do tych ss to ja niewidze nic ciekawego pozaty ze filip:baby: nie wie co to znaczy , np. "Wychodisz na browar " , albo chociaż by "Czy wyjdzie na dwór " ... ale nie on woli siedziec na kompie 24/7 i gadac z tymi jebanymi br !! Pozdro fifi:baby:
http://img14.imageshack.us/img14/7172/philipvo7.th.jpg (http://img14.imageshack.us/my.php?image=philipvo7.jpg)
@ Fifi Pamiętasz ^^ to nie jest najlepszy wzór do naśladowania ale...
Ja z tym nie mam nic wspólnego ale ... "Warto wspomnieć " jak sie stałeś ****em z reszta "Brazoli"
@ Pozdro&Poćwicz !! Olej
TarkarMura
07-03-2009, 22:36
@up
to ze woli siedziec na kompie 24/7 to jego sprawa...
ps: znowu sie konflikty zaczynaja na tym forum -.-
Jeden dopiero sie skaczyl to sie drugi zaczyna ;/
@up
to ze woli siedziec na kompie 24/7 to jego sprawa...
ps: znowu sie konflikty zaczynaja na tym forum -.-
Jeden dopiero sie skaczyl to sie drugi zaczyna ;/
Omg nieogarniasz widze ...
Non max se mejknal joka a fifi odrazu sapie -.- troche kultury sie każdemu należy ...
@ Olej
TarkarMura
08-03-2009, 02:56
@up
W sumie moze i masz racje
a zreszta olac to ;]
Herag007
08-03-2009, 03:45
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziekuje za zyczenia ;*
On przynajmneij ss wstawia a wy spamujecie ;)
Pozdro fifek ,, i nie siedzi 24/7 ;)
Gnijcie ,,i,,
Ravenoss
08-03-2009, 13:13
@UP
A ty co robisz ??;o
ogarnij ziomek
budyn ćpun
he
Budyń wcale nie jest ćpunem ... on poprostu lubi sobie przypalic tak jak większosć ludzi -.- ... i ogarnij sie ziomek jesli masz spamowac na forum pozdro&poćwicz
Takie małe coś :/ Lag złapał i papa 100 lvl spadł :P
http://img26.imageshack.us/img26/1244/qpa.png
;s dużo ci pospadalo skili ;s ??
ps. Dużo wychodzisz na + na worker golemach?
Sprzedam 100ek
Niech ktos ogarnie ile pajment jest.
Szyna~
struspendziwiatr18
08-03-2009, 21:00
1kk <10 znakow>
Blessy miałem to z połowa lvl spadła a co do golemów to nie wiem bo zbyt mało na nich hunce żeby pisać jakieś konkrety.
1kk <10 znakow>
To jeszcze powiedz mi, ktorym charem odbierzesz kase skoro wszystkie banished? ^^
Cos odemnie ;)
http://img217.imageshack.us/img217/2815/adv126.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=adv126.jpg)
ots beka:P
http://img17.imageshack.us/img17/3197/combiuye.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=combiuye.jpg)
wszystkiego najlepszego insomaniaki z okazdji dnia kobiet;ppp
huj..znamy sie 2 lata fifi...chcialbym sie oswiadczycc publicznie...
http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0
http://img17.imageshack.us/img17/2053/fifis2.jpg (http://img17.imageshack.us/my.php?image=fifis2.jpg)
=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
;**********************
CatoTrzeciWielki
09-03-2009, 22:50
budyn ćpun
he
nie ćpun...
Buh! Po ciężkim dniu odprężenie,
Buh! W dobrym towarzystwie upalenie
obserwacja paktów przez ciężkie powieki
Na bok agresja, na bok społeczna presja
Ziele! Wasze zdrowie przyjaciele!
Gandzia do powiedzenia ma nam zawsze wiele!
`lepiej żebys pił niż palił - twierdzi
społeczeństwo -
z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo`
;)
W tobie zawsze bylo troche Geja ;<<<<<<<<<
Mejkamy ze smokiem team na elox ots moze ktos kojarzy xD
Bo na rl retired w huj time ;]
Pozdrawiam ! Gz all adv , chodz malo ich jest ;pp
we mnie misiek?:D
ja wyjebka w otsy w sumie:p niechce misie grac w ogole ,lepsze zajecia sa;P
kto tu jest gej:
http://img13.imageshack.us/img13/388/youadvancedfromlevel141.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=youadvancedfromlevel141.jpg)
http://img13.imageshack.us/img13/2071/youadvancedfromlevel137.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=youadvancedfromlevel137.jpg)
Gej!
a tu old w huj good ziomalka;p
http://img4.imageshack.us/img4/9766/dianalove.jpg (http://img4.imageshack.us/my.php?image=dianalove.jpg)
u_u
Haha Jebany all ssy ma ;D ja mam na jakies plytce ;pp te all old ;p
A huj ;<<< I tak jestes wiekszym ;p
Riddler.SK
10-03-2009, 14:22
Ja by tez zagralem OTSa
Tylko dajcie IP i Nicky ,
w RL skillujie xd
Tom3ks3s
10-03-2009, 14:46
jaga szalejesz: D
grasz teraz gdzies na rl ? pw plax: *
http://www.allegro.pl/item578952633_tibia_danera_35_knight_i_47_knight_b ez_rec_keya.html
Mam jeszcze na sell 57 sorca ;) z eq, kaska i runkami :D + większosc czarow dla pacc do 55lvla wykupiona.
Sell 173 ED + 15kk w kasie i itemach
all addony prawie
450 GBP.
Sell 190 Rp , 3kk +- W Kasie ,, + 48 Ed Na Charze
Summoner Full , Mage Rod , Full Warrior, Full Wizzard , Full Demon Hunter ,
101 Skill ,
81 Shielding
26 Mlvl Prawie
!~
guralsoon
10-03-2009, 20:49
sell 49 ms (48 magic) ! 3k w hajsie 3k w itemach + sd i woi
postac nee ma rs ^^
Sell 190 Rp , 3kk +- W Kasie ,, + 48 Ed Na Charze
Summoner Full , Mage Rod , Full Warrior, Full Wizzard , Full Demon Hunter ,
101 Skill ,
81 Shielding
26 Mlvl Prawie
!~
powiec mi jak mozesz sprzedac chara ktory nie jest twoj ;>
Herag007
10-03-2009, 21:20
co to kurwa allegro czy co ? ;p
0x0ax00ax0ax
a moze ktos sie skusi na knighta?:PP
http://img9.imageshack.us/img9/1151/foruuulz1.jpg (http://img9.imageshack.us/my.php?image=foruuulz1.jpg)
i lodzik z polykiem gratis; D ihoeWIOHIOHE OIHHIOEW
zwała; d
Ile szczescia moze dac 1 chmura na neibie;d
Say yes for lesbians;D
http://img11.imageshack.us/img11/3879/beztytuuaxc.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=beztytuuaxc.jpg)
0xa0x0ax0
Eyo Ty popierdolony jestes?????????????
Nie pisz tu czlowieku , jebniety jestes ;]
To ze ty nie masz , to s*******aj~ ,,i,,
Ssssij i pij huju =*
:o
Joseamnesia
10-03-2009, 23:24
[img=http://img16.imageshack.us/img16/504/beztytuugri.th.jpg] (http://img16.imageshack.us/my.php?image=beztytuugri.jpg)
pozdro z exodisa;p
Joseamnesia
10-03-2009, 23:27
http://img16.imageshack.us/img16/504/beztytuugri.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=beztytuugri.jpg)
pozdro z exodisa;p
Joseamnesia
10-03-2009, 23:30
cos mi kurwa nei wychodzi ssposkospoak
Nie moge cos dodac inc z ss na forum w temacie macie linka do galerii bo nie moge tego wkleic ;((
Eyo Ty popierdolony jestes?????????????
Nie pisz tu czlowieku , jebniety jestes ;]
To ze ty nie masz , to s*******aj~ ,,i,,
Ssssij i pij huju =*
:o
mam mam mam ale powiec mi jak ktos kupi chara ktory nalezy do BoP sam doskonale to wiesz
ale powiem tak jak wyjdziesz z inso i char bedzie caly przez tydzien to ja go sam kupie oka ??
ueheuhe breche mam ale rymujesz od kogo wylapales to pewno jakis br ci zajebal jak ty mu ssales
a dam zagadke
co to jest 2 dziury w jednej dziurze ????
mushaushausahushauhs ja wiem ja wiem :DDD ale nie powem zobaczymy jaką inteligncja wykaze sie **** z inso u.u xDDD
aa tam ..... 2 dziory w 1 dziorze to jest ... :) dupa niepoweim :D
TarkarMura
11-03-2009, 07:52
Lol nie wiem o.O
Jaka zagadka :D
powiedzcie odpowiec :P
Tom3ks3s
11-03-2009, 08:42
Sell 173 ED + 15kk w kasie i itemach
all addony prawie
450 GBP.
uhhahahahaah
a co to sie stalo ze sellasz pizdo ? : >
Twoja Stara?
Wyjebane w zagadki ;]
Moj char nubie jebany ;]
ZacZYnalem nim i ja nim koncze,
Elo~
Twoja Stara?
Wyjebane w zagadki ;]
Moj char nubie jebany ;]
ZacZYnalem nim i ja nim koncze,
Elo~
ladny poziom pokazujesz jadac po matce frajerze jak bym cie spotkal w rl to za takie cos bys juz w ryj dostal
ale nie niestety niezgadles
a odpowiec brzmi
twoj Nos W Mojej Dupie
niech ktos powie ze smieszne uehueheuheuheuheuhe
[QUOTE=Casius;2492126]Twoja Stara?
widac jaki poziom prezentuja jego koledzy;DD bo od nich sie tak uczysz:)))
pozdro=)
nie wyzywak rodziców bo sa oni najwiazniejsi w zyciu chyba kazdego czlowieka:)
Peace And Love!
Jaga7.
no wiesz Jagaahh on nie wie co to rodzice w rl on wie co to rodziece virtual ( czyli br ) !!!!
Nio i widac wkoncu jaką inteligencją imponuje nas Tide~ :) maushaushau
@ Eyo - no wiesz on nic innego nie umie pozatym , że jedzic po rodziacach , jeśli ich nie masz to nie najezrzaj na tych co maja -.-
Pozdro&Poćwicz
Olej
Tidus to teraz zablysnoles ;/ Moze lepiej nie sprzedawaj chara ktory i tak delete dostanie, lepiej siedz sobie w domu i graj, jest to z pozytkiem dla wszystkich Polakow :)
btw. nie chce mi sie na pol tlumaczyc wiec macie eng.
Im making a lvling-training service.
I can do it on every world, prefer premmy accs.
As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs.
If u are interesed just pm me.
I dont have my pricelist yet, so u can offer me.
Szyna~
TarkarMura
11-03-2009, 15:48
Co do tej zagadki to takie sobie ;/
Nie jest to zbyd smieszne ...
catopierwszynajwiekszy
11-03-2009, 15:59
Co do tej zagadki to takie sobie ;/
Nie jest to zbyd smieszne ...
no wybacz stary ale kurwa nie moge na to patrzec az
"zbyd"? czy my jestesmy w podstawowce?? to jest kurwa mac zalosne
schowaj sie lepiej ja bym sie spalil ze wstydu
AverSqun
11-03-2009, 16:19
W dobie kryzysu na świecie gdzie euro obecnie stoi jakieś 4,6 i rośnie, możecie se te chary wsadzić w dupkę i deletnąć listem.
@Szyna - BiznesmenStaminaHunter
:D
http://img140.imageshack.us/img140/9053/jagaeye.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=jagaeye.jpg)
:D
Lepiej to niz dac komus kogo sie nie zna na zdeletowanie, nie? :p
Zreszta danera tak zrujnowana ze nie warto grac ;p
http://i122.photobucket.com/albums/o240/Philip128/PhilipAddons.png
"Zreszta danera tak zrujnowana ze nie warto grac ;p"
I kto to mowi? ;)
Ponawiam oferte lvling servisu, jesli ktos nie ufa mozna placic po.
btw Sellne 100ek
Gruba beka z Inso co tam sie dzieje, sami sie hakuja rokuja itp a pozniej swieci na forumie xD! Mam nadzieje ze Voxy dobrze wykorzystaja hajs ;) A jesli ktos z pionkow(tidus i reszta przydupasow) selnie chara to bedzie to samo co z Koresem :D
Szyna~
Dare'Fiend
Mar 12 2009, 13:22:42 CET Died at Level 126 by a hellspawn
Beast Tresor
Mar 12 2009, 13:22:43 CET Died at Level 53 by a demon
Tresor Beast
Mar 12 2009, 13:22:52 CET Died at Level 129 by a plaguesmith
Slowzioom
Mar 12 2009, 13:23:42 CET Died at Level 115 by a hellspawn
Musimy to powtórzyć.. EWIOWEOIEWIOEIOEIOWIWEO :D
Jak was czytam to jakbym oglądał Czesia - tyle błędów, że sam zaczynam się zastanawiać czy nie są one poprawne i mi się jebie w głowie ;s ale na szczęście ja już wyrobiłem sobie nawyk idealnego pisania pod względem ortograficznym i wam też radzę poćwiczyć, bo to jest żenada.
TarkarMura
12-03-2009, 16:26
Jak was czytam to jakbym oglądał Czesia - tyle błędów, że sam zaczynam się zastanawiać czy nie są one poprawne i mi się jebie w głowie ;s ale na szczęście ja już wyrobiłem sobie nawyk idealnego pisania pod względem ortograficznym i wam też radzę poćwiczyć, bo to jest żenada.
nikt nie jest idealny i kazdy popelnia blond...
I co to lekcja jezyka polskiego zeby pisac posty i sprawdzac po 5 razy czy pisownia sie zgadza ;p
ps:a moze poprostu nie zauwazasz ze wiekszosc pisze bez polskich znakow ??
[QUOTE=TarkarMura;2493344]nikt nie jest idealny i kazdy popelnia blendy...
BLENDY!
BLOND TO TWOJE ZYCIE CHLOPAK:ddd
Acha... i "blendy" to jest wedlug Ciebie poprawnie, bo nie kazdy pisze z polskimi znakami...? -.-' help! Nawet mozecie sobie zainstalowac firefoxa, ktory automatycznie pokazuje wam bledy...
catopierwszynajwiekszy
12-03-2009, 17:19
co maja polskie znaki jebany debilu (to najlepsze określenie) do tego jak ty piszesz?? to jest kurwa jebana żenada jak ty piszesz to nie są nawet błędy to jest kurwa totalne zaniedbanie ... Chuj literówki zrozumiem ale nie takie cos.. Ile ty masz lat?? 12? 13? bo na wiecej nie wyglada mi to
http://img26.imageshack.us/img26/4774/uo0387.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=uo0387.jpg)
TarkarMura
12-03-2009, 17:26
Chuj ci do tego jebany spaliniarzu ile mam lat, jezeli cie to interesuje to mam prawie 7 lat noo 6,5....
Wiec zamknij morde jebany ochlapie bo kurwa grzecznie pisalem ...
i Hój Ci v Dóbe !!!
Edit: A jezeli kurwa wam az tak to przeszkadza to mam Dyslekcjie <--- o ile wiecie co to jest -.-
lvl odrobiony ;]
http://img210.imageshack.us/img210/92/126lvlagainb.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=126lvlagainb.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/126lvlagainb.jpg/1/w801.png (http://g.imageshack.us/img210/126lvlagainb.jpg/1/)
catopierwszynajwiekszy
12-03-2009, 17:32
Chuj ci do tego jebany spaliniarzu ile mam lat, jezeli cie to interesuje to mam prawie 7 lat noo 6,5....
i Hój Ci v Dóbe !!!
Edit: A jezeli kurwa wam az tak to przeszkadza to mam Dyslekcjie <--- o ile wiecie co to jest -.-
chuj mnie to obchodzi co masz znam ludzi z tym i nie sa takim idiotami jak ty, wiec nie szczekaj tu, tylko zamknij pizde i s*******aj pod biurko
Cato~
off
http://img9.imageshack.us/img9/2624/uo0031p.jpg (http://img9.imageshack.us/my.php?image=uo0031p.jpg)
i Hój Ci v Dóbe !!!
Jak juz cos to DYSLEKSJE -.- i to nie jest usprawiedliwienie, bo to mozna wyleczyc!!! CWICZAC!!! ciekawe co zrobi Twoja przyszla laska jak jej bedziesz wsadzal "huja" a nie CHUJA >.<
TarkarMura
12-03-2009, 17:44
Jak juz cos to DYSLEKSJE -.- i to nie jest usprawiedliwienie, bo to mozna wyleczyc!!! CWICZAC!!! ciekawe co zrobi Twoja przyszla laska jak jej bedziesz wsadzal "huja" a nie CHUJA >.<
ale z ciebie jebany idiota -.- te ostatnie zdanie napisalem specjalnie -.-
i skad wiesz ze nie chce zostac Ksiedzem grajacym w Tibie ?
catopierwszynajwiekszy
12-03-2009, 17:50
ale z ciebie jebany idiota -.- te ostatnie zdanie napisalem specjalnie -.-
i skad wiesz ze nie chce zostac Ksiedzem grajacym w Tibie ?
Juz predzej jaga nim zostanie niz ty ....
jagus :* ;d
http://img11.imageshack.us/img11/3471/uo0502.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=uo0502.jpg)
http://img232.imageshack.us/img232/3785/uo0562.jpg (http://img232.imageshack.us/my.php?image=uo0562.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/9844/uo0603.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=uo0603.jpg)
http://img208.imageshack.us/img208/7172/uo0608.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=uo0608.jpg)
[QUOTE=catopierwszynajwiekszy;2493454]Juz predzej jaga nim zostanie niz ty ....
jagus :* ;d
http://img11.imageshack.us/img11/3471/uo0502.jpg (http://img11.imageshack.us/my.php?image=uo0502.jpg)
Ksiedzem to ja nie zostane raczej:pppp
FOREVER U AND ME...AMIGOS...AMIGOS FOREVER...AND EVER WE WILL BE...FOREVER U ANDME...AMIGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS...
OHEWHEHWHEOHWE;DD ah te czasy:PPP
Acha... i "blendy" to jest wedlug Ciebie poprawnie, bo nie kazdy pisze z polskimi znakami...? -.-' help! Nawet mozecie sobie zainstalowac firefoxa, ktory automatycznie pokazuje wam bledy...
ej ale wo zo si hodźi ?
To sie nazywa wtórny analfabetyzm. [;
A to ze ktos nie naciska ą ę ś ć itp to nie koniecznie znaczy iz nie zna pisowni tylko ze szybko pisze..
Widze ze nowbki nie maja sie czego czepiac to robia problemy na sile ;p pisz pisz jak ci to sprawia przyjemnosc i tak tego nikt nie czyta tylko z grubsza.
Neo rox :D
http://images40.fotosik.pl/78/3ba7c635db634105.png
no cato screen z hyderek najlepszy :P wkoncu ktos chociaz zazuci jakims foto a nie tylko pierdoli widze uhy otwarte pamietam co te kicki mialem jebane...
http://img12.imageshack.us/img12/1820/uo0380.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=uo0380.jpg)
^kurwa ale zalosne bylo to co pisalem na ssie teraz to widze ale co tam ^^
pozdro cato , polish legion fajna gildia byla.
i <best loot ever> :D
8o
http://img12.imageshack.us/img12/6376/uo0418.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=uo0418.jpg)
taa dzieci azbestu pozdrawiam ;p
a jak juz daje ssy bo zazwyczaj mi sie nie chce to jeszce jeden z moich ulubionych wrzuce
http://img12.imageshack.us/img12/3774/finallbanshee.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=finallbanshee.jpg)
PS. mam nadzieje ze nie narobilem zadnych powazniejszych bledow w ortografi bo beda mowic ze mam 8 lat :(
PS. mam nadzieje ze nie narobilem zadnych powazniejszych bledow w ortografi bo beda mowic ze mam 8 lat :(
Masz 7 :D
Dzieci Azbestu & Kamikadze 4eva
ej ale wo zo si hodźi ?
To sie nazywa wtórny analfabetyzm. [;
A to ze ktos nie naciska ą ę ś ć itp to nie koniecznie znaczy iz nie zna pisowni tylko ze szybko pisze..
Widze ze nowbki nie maja sie czego czepiac to robia problemy na sile ;p pisz pisz jak ci to sprawia przyjemnosc i tak tego nikt nie czyta tylko z grubsza.
Neo rox :D
http://images40.fotosik.pl/78/3ba7c635db634105.png
Ty jestes ograniczony? Pokaz mi gdzie ja sie czepiam, ze ktos nie daje polskich znakow? lol! mnie chodzi o pier****** bledy ortograficzne! Aaa i jeszcze jedno sprawdz sobie co to jest wtorny analfabetyzm, a pozniej uzywaj tego okreslenia -.-!
AverSqun
13-03-2009, 11:08
i <best loot ever> :D
8o
http://img12.imageshack.us/img12/6376/uo0418.jpg (http://img12.imageshack.us/my.php?image=uo0418.jpg)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL gz loot i huj ahahahahahahahahahahahahhahahahahahamegawycie
CatoTrzeciWielki
13-03-2009, 17:34
i Hój Ci v Dóbe !!!
wezzz nie masz 7 czy 6 czy 5 masz poprostu 12 ;)
zbastuj dziwffko i ogarnij życie ;)
przyszla jakas kurwa na forum mysli że bedzie miała znajomości ...
ziomal tutaj same świnie nikt tu ci free itans nieda
Sirius92
13-03-2009, 21:35
hahahahaha nawet widac jak padam :D
nie ma to jak isc 110 ed na openke :D
pzdr
127...
http://img26.imageshack.us/img26/7484/adv127rp.jpg (http://img26.imageshack.us/my.php?image=adv127rp.jpg)
Tylko rh zgubiłem... ;(
http://img21.imageshack.us/img21/3077/demce.png (http://img21.imageshack.us/my.php?image=demce.png)
guralsoon
15-03-2009, 10:45
ile wy siedzieliscie na tych demach xd
biorac pod uwage ze neo 14 h wlaczone a na zegarku 18 ;p to wczesnie zaczeliscie
anyway gz loot xd
Pawelosso15
15-03-2009, 11:25
@up wiesz ze inso nie sypia :P
guralsoon
15-03-2009, 11:33
okpkp xD
nic do tego nee mam ze wstali wczesnie i se huncili ;p
ale mnie by sie nee chcialo x D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.