PDA

Pokaż pełną wersje : ban

Master magi
22-04-2004, 18:33
Dzis sie baaardzo wq.....lem.Chce sobie wejsc na posatc a tu ze mam bana za nicka!!Moj nick to asd.Glupie cipy uznaly ze to bezsensowna kombinacja liter!!!Oni sa naprawde glupi:/dsa Jest to skrot od pewnej nazwy.Cipy powinny sie napierw zapytac co to znaczy a nei bana dawac za takei zeczy:/Zastanawiam sie co z tym zrobic.Na stronce zmienilem name lock.Kiedy bede mogl sie zlaogowac na postac?

Maniack
22-04-2004, 18:42
HA.. to ma byc bezsensown konbinacja liter?...
niech skorzystaja ze swojego generatora imion to sie dowiedza co to sa bezsensowne konbinacje liter!

Gangrel
22-04-2004, 20:14
A jak mieli nie uznać tego za bezsensowna kombinajce liter skoro nie wiedzą co to znaczy??

Ithelios
22-04-2004, 20:55
Wybacz,ale na miejscu CIPów zrobiłbym to samo.NFK to dla mnie bezsensowny zlepek liter.Mówisz że to skrót?Dobra,ale w Tibii skrót jakiegoś zwrotu wybrany na IMIĘ postaci nie pasuje zbyt do klimatu według mnie :rolleyes:

medevial
22-04-2004, 21:06
Nom Cipy to niezbyt inteligętne istotki..... Ale no cóż nic nie da sie zrobić...:king:

Dar!0
23-04-2004, 00:20
Oryginalnie dodany przez medevial
Nom Cipy to niezbyt inteligętne istotki..... Ale no cóż nic nie da sie zrobić...:king:
wiesz... są na bank dużo inteligentniejsi od Ciebie... przynajmniej nie robią prostych błędów ortograficznych... do nauki, a nie za ocenianie CIP'ów się bierzesz :rolleyes: poprawna pisownia : INTELIGENTNE

Magus
23-04-2004, 02:17
Oryginalnie dodany przez Master magi
Glupie cipy uznaly ze to bezsensowna kombinacja liter!!!Oni sa naprawde glupi:/Nfk Jest to skrot od pewnej nazwy.Cipy powinny sie napierw zapytac co to znaczy a nei bana dawac za takei zeczy
Chłopcze, w Tibie gra ponad 15 tysięcy ludzi, sadzisz ze CIPsoft bedzie pytał kazdego z osobna czy przypadkiem jego nick nie jest jakims skrótem?? Jeśli tak, to sam jestes głupi.

A zalogowac sie bedziesz mogl jesli zminisz imie a GM, ktory dal Ci namelocka sprawdzi czy nowy nick jest poprawny.

@Maniakalny Zabojca
Jesli w grze masz taki nick to tez sie spodziewaj namelocka.

SkiLo
23-04-2004, 03:00
Oryginalnie dodany przez medevial

to ty sie wykazales totalnym brakiem inteligencji. jak napiszesz chociaz w polowie taka giera sieciowa jak oni to bedziesz dobry.

co do tematu to dla mnie skrot Nfk tez nic nie mowi i raczej w grach rpg nie uzywa sie skrotow tylko calych nazw.

Gremlin
23-04-2004, 03:25
www.google.com

Results 1 - 10 of about 97,800 for NFK

O ktore dokladnie znaczenie skrotu ci chodzilo?

Ps.
Uzywanie skrotu jako imienia tez jest nielegalne :)

Master magi
23-04-2004, 08:52
Hmmm name lock jest zmieniony tylk ozastanawia mnei iel mam czekac az GM go zaakceptuje?

kotomaniak
23-04-2004, 11:09
Dokładnie, masz teraz czekać i się modlić żeby zaakceptował. Mi 2 poprawek nie zaakceptowali i tydzien (prawie) pacca poszedł się (...). Tzn. mogłem grać inną postacią ale to nie to samo. :D