Pokaż pełną wersje : ban
Master magi
22-04-2004, 18:33
Dzis sie baaardzo wq.....lem.Chce sobie wejsc na posatc a tu ze mam bana za nicka!!Moj nick to asd.Glupie cipy uznaly ze to bezsensowna kombinacja liter!!!Oni sa naprawde glupi:/dsa Jest to skrot od pewnej nazwy.Cipy powinny sie napierw zapytac co to znaczy a nei bana dawac za takei zeczy:/Zastanawiam sie co z tym zrobic.Na stronce zmienilem name lock.Kiedy bede mogl sie zlaogowac na postac?
HA.. to ma byc bezsensown konbinacja liter?...
niech skorzystaja ze swojego generatora imion to sie dowiedza co to sa bezsensowne konbinacje liter!
A jak mieli nie uznać tego za bezsensowna kombinajce liter skoro nie wiedzą co to znaczy??
Ithelios
22-04-2004, 20:55
Wybacz,ale na miejscu CIPów zrobiłbym to samo.NFK to dla mnie bezsensowny zlepek liter.Mówisz że to skrót?Dobra,ale w Tibii skrót jakiegoś zwrotu wybrany na IMIĘ postaci nie pasuje zbyt do klimatu według mnie :rolleyes:
medevial
22-04-2004, 21:06
Nom Cipy to niezbyt inteligętne istotki..... Ale no cóż nic nie da sie zrobić...:king:
Oryginalnie dodany przez medevial
Nom Cipy to niezbyt inteligętne istotki..... Ale no cóż nic nie da sie zrobić...:king:
wiesz... są na bank dużo inteligentniejsi od Ciebie... przynajmniej nie robią prostych błędów ortograficznych... do nauki, a nie za ocenianie CIP'ów się bierzesz :rolleyes: poprawna pisownia : INTELIGENTNE
Oryginalnie dodany przez Master magi
Glupie cipy uznaly ze to bezsensowna kombinacja liter!!!Oni sa naprawde glupi:/Nfk Jest to skrot od pewnej nazwy.Cipy powinny sie napierw zapytac co to znaczy a nei bana dawac za takei zeczy
Chłopcze, w Tibie gra ponad 15 tysięcy ludzi, sadzisz ze CIPsoft bedzie pytał kazdego z osobna czy przypadkiem jego nick nie jest jakims skrótem?? Jeśli tak, to sam jestes głupi.
A zalogowac sie bedziesz mogl jesli zminisz imie a GM, ktory dal Ci namelocka sprawdzi czy nowy nick jest poprawny.
@Maniakalny Zabojca
Jesli w grze masz taki nick to tez sie spodziewaj namelocka.
Oryginalnie dodany przez medevial
to ty sie wykazales totalnym brakiem inteligencji. jak napiszesz chociaz w polowie taka giera sieciowa jak oni to bedziesz dobry.
co do tematu to dla mnie skrot Nfk tez nic nie mowi i raczej w grach rpg nie uzywa sie skrotow tylko calych nazw.
www.google.com
Results 1 - 10 of about 97,800 for NFK
O ktore dokladnie znaczenie skrotu ci chodzilo?
Ps.
Uzywanie skrotu jako imienia tez jest nielegalne :)
Master magi
23-04-2004, 08:52
Hmmm name lock jest zmieniony tylk ozastanawia mnei iel mam czekac az GM go zaakceptuje?
kotomaniak
23-04-2004, 11:09
Dokładnie, masz teraz czekać i się modlić żeby zaakceptował. Mi 2 poprawek nie zaakceptowali i tydzien (prawie) pacca poszedł się (...). Tzn. mogłem grać inną postacią ale to nie to samo. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.