zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ilość run na demony / sorc & blocker

Coen
05-09-2005, 22:18
Ile waszym zdaniem powinno sie brać minimum SD na demon hunt by był on opłacalny? Wiem, że wszystko zależy od szczęścia ale jakoś musi się to uśredniać... z moich obserwacji wynika, że biorąc 15-20 bp SD sorcem na 55 lvl'u oraz 53 mlvl'u loot akurat pokrywał mi koszty run (oczywiście był jeszcze drugi shooter, a loot dzieliliśmy w sposób: 1/2 dla najta i po 1/4 dla każdego shootera). Czy wogóle jest możliwe zarobienie poważnej kwoty na demonach czy tylko w najlepszym wypadku można wyjść na swoje? (oczywiście nie biorę pod uwagę niebywałego fuksa, np. 3 x e-plate z 3 pierwszyc demonów :P ). I ostatnie pytanie, jeśli ide z drugim shooterem to średnio na demona idzie mi 9-11 SD, czy jakiś najt może mi podać ile średnio schodzi UH na demon block?

@Down (hity z SD)

Może mało czytelnie napisałem ale chodziło mi oto, że schodzi mi 9-11 SD przy 2 shooterach (nie tylko ja -.-)...

Jeśli idę bez drugiego shootera to na demona idzie ~18-22 SD + bursty

Johny De
05-09-2005, 22:37
Hmm moim skromnym zdaniem na normalnym respie demona resp trwa z ~ 10 minut hunci sie tak do 20 Demonów i z tego jest Mms,Mpa,Golden Legi-Jeden z tych wiekszych rarów na pewno wypadnie. Bedzię dużo Gs'ów Fire Axe i tego typu "syfu"
20 Demonów 50bp Sd'ków i wyjdziesz na zero z runami exp(+)
Licze to że to tylko ty bedziesz Shooterem
+Jakis Palek na 101% zwróci Ci sie kasa za Sd'ki + exp
@Down Tak Akurat sie składa ze na 10 demonów wypada rare a co dopiero mowic o 20... Obejrzyj sobie jakis film Demon Hunt
@ixde.. Hmm jakim cudem na demona schodzi mu 10 sd'ków na demona? Latwo policzyc-Demon ma 8200hp:1000= 820 z sd'ka na takim lvl?Rary "czesto" z demonów lecą. Na 20 Demonów na pewno cos sypnie

Thomas
05-09-2005, 22:44
Hmm moim skromnym zdaniem na normalnym respie demona resp trwa z ~ 10 minut hunci sie tak do 20 Demonów i z tego jest Mms,Mpa,Golden Legi-Jeden z tych wiekszych rarów na pewno wypadnie. Bedzię dużo Gs'ów Fire Axe i tego typu "syfu"

Po co komu 50BP SD na 20Demonow, jak mowil ze 9-11sd mu na demona schodzi-.-
PO drugie niekoniecznie wypadnie mu ktorys z rarow-.-

Ixde
05-09-2005, 22:46
@johny de
idioto byleś kiedyś na demonach?Po 1 resp nie trwa 10 minut,po 2 za duzo sd ma brac,po 3 nie ma pewnosci,ze zwroca sie sd'ki

Rybzor
05-09-2005, 22:52
Wiecie co to sa RARY?-.-

Ozon18
06-09-2005, 00:38
10 - 20 bp sd to akurat prz dwoch shooterach, zeby zabic sensowna ilosc demo i nie siedziec calej nocy.

Rare zalezy od szczescia... nie mozna mowic ze co 10 demonow jest rare. Niekiedy idzie sie na demony i wypada z 2-giego mpa, a niekiedy sie uzywa 200 bp sd i z lootu sa 2 f-axe i gs.

emilok
06-09-2005, 01:24
@Down Tak Akurat sie składa ze na 10 demonów wypada rare a co dopiero mowic o 20... Obejrzyj sobie jakis film Demon Hunt
@ixde.. Hmm jakim cudem na demona schodzi mu 10 sd'ków na demona? Latwo policzyc-Demon ma 8200hp:1000= 820 z sd'ka na takim lvl?Rary "czesto" z demonów lecą. Na 20 Demonów na pewno cos sypnie
mam ci pokazac filmik, w ktorym po 7h hunta z "mega rarów" mielismy 2 fire axy i 2 gianty ?
czy te twoje "rozwazania" sa mądre?
czy jestes debilem?
czy ja sie pomylilem, i poszlismy na trolle, zamiast demonów?

aires
06-09-2005, 01:49
Lol... najpierw zmieńcie knighta co kradnie 1/2 loota. Myślę, że po 30 bp sd coś wypadnie (mi osobiście na single nie wypadł ŻADEN powtarzam ŻADEN rar a huntów było kilka... Co innego demon hell :p
Loot nie został zmniejszony... chyba pozyczyłeś sobie mojego pecha ;)

Derdek
06-09-2005, 11:10
po ostatnim update Demony zaczęły dzilelić się z nami muchomorami ,ilość gp w ich bagach znacznie spadła, takze po kilku godzinach huntu czyli moje 25 bp sd (ok 16-17szt sd na 1 demona)nie liczac ilości uh blokera nasz loot to 1 f axe i "koszyk" muchomorów ;)
i jeszcze jedna sprawa : Demony z nudów czekajac na łowców bawia się w przesuwanie parceli ,co jest pewnego rodzaju utrudnieniem ;)

AncienciQ
06-09-2005, 12:14
Wiecie, rar wypada róznie, moze wypasc po kilku pierwszych demonach, równie dobrze moze nie wypasc po 20-40 demmonach, nie ma regułki ze spada co ~10 demonów, smiensze ;/, a fa i gs tez róznie leci, nie zawsze jest ich sporo.

@topic

Jesli chcesz zarobic na demonach to musisz miec raczej farta.

Pacek
06-09-2005, 16:00
zazwyczaj jednak RAR jak to zwiecie wypada bardzo żadko, znam takich co chodzili na demony już kilka razy i jedyne co im powypadało to tylko GS fire axe, na 10 huntow 1 tarcza MMS i ze dwie demon shieldy, po updacie to tragedia, a hunty nie były wcale krotkie
ps. rar przedmiot którego jest bardzo mało, rzecz którą posiada niewielu, w to wpisuje sie jeszcze mpa ale na już 2-3 letnich serwerach g legi czy też MMS można kupić praktycznie bez wiekszych problemów za stosunkowo niewiele, przedmiot cenny ale napewno nie rar