zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Lurowanie GS cd odcinek " złe sqtki "

Mr Logest
24-04-2004, 11:18
wracam sobie do venore spokojnie po huncie... mam resztki strzalek bolty sie skoncyzly i widze.. ? ps zamrozone.. i pfieldy na drodze... mysle..znowu lur gs pod brame..to pomoge kolegom, odciagne bydle spod bramy..
i niemila niespodzianka... (po dordze sporo trupow bylo dodam..) nie jedne gs ale dwa..nie zdazylem ss strzelic nawet..dobrze z e troche luda sie zbieglo i pomagalo,
ale i tak byl jakis lolq co uhowal je złośliwie...

http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/gs.JPG

http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/gs2.JPG

http://www.stn.cm-uj.krakow.pl/tibia/gs3.JPG

tomo
24-04-2004, 12:05
Heh, czesto sie to zdarza w venore... Jak milo xD na zdjeciu jest moj kumpel ze szkoly (wojtasikboss), heh nic mi nie mowil :P

Znajduje sie tam jeszcze qmpela Lancer of danubia :P

Fajnie tak znajomych na czyichś sskach widziec :P

don'diego
24-04-2004, 14:41
tez spodkalem kilka zlurowanych stworkow typy zerk(zginolem przez niego :D )

RzeŸnia 666
24-04-2004, 14:43
Widziałem to z innej perspektywy.

Wracam z kumplem z Venore, dodam, że miałem włączone "follow" na kumplu, a tu nagle wyskakuje GS zza ekranu. Jakiś koleś przed nim uciekał. Gs miał czarne życie, prawie nie żył, niestety kumpel stanął mu na drodze i przyblokował go, co spowodowało, że niefortunny blocker (palladyn) zginął. Trochę się zestresowałem i zacząłem uciekać, a dopiero po chwili zobaczyłem, że ten gs ledwo żyje. Przylutowałem mu z łuku i bydle padło...

Kiedy doszedłem do Dwarven Bridge, zobaczyłem zgraje ludzi bojących się gs'a i dlatego nie schodzących na dół :P

Avanti Sorcerrer
24-04-2004, 15:51
Wogle nie cierpie GSow !!!! Zeby muc lightem bic GS'y to trzeba miec zajefajny internet bez lagow :P

Ja raz na 14-16 lvlu ( dawno temu :P ) pod venore zdeptalem gsowi nogi :-) bo gonil kogos innego :-)

idZi Master Of Dizaster
24-04-2004, 16:00
o jesoo .. wczoraj w godzinach 9-10 na serverze Rubera ktoś zrulował pod most dwarfów 2 gs'y totalna porazka pełno deathow przepychanka i Pk ..

emill
24-04-2004, 16:00
hmmm...mi się wydaje że to corat częstże zjawisko (szczegulnie kolo venory) bo tam jest poh...ja tylko raz w rzyciu zrobilem cos takiego...:) i prawie bana dostałem....:)

Rankor
24-04-2004, 16:01
Screeny fajne ale i dlatego boje się do venore chodzić a na światach non pvp musi być jazda. Raz z kumplem szliśmy sobie do venore (Isara) i se pod wejściem dragon lord stał. Wtedy była jazda.

Novar
24-04-2004, 16:08
Ehhh, takie życie :P Trzeba się męczyć z takimi co to lurują, ale żeby jeszcze uhać GSy??? To chyb amu bardzo na loocie zależało z waszych ciał, ale i tak by było ciężko je wziąćś bo gs by się wkońcu puścił za tym kolesiem co go cały czas uhał! Ja osobiście jeszcze nigdy nie spotkałem niczego zloorowanego, ale mój brat uciekał przedgs nawet z carlin do ab!!! Jak tam się znalazł gs to ja niewiem!? Możliwe jest żeby któś go z molts ciągnął na powierzchnie???

Triciol Pogromca
24-04-2004, 20:09
Hehe moze i lurowanie to fajna zabawa ale mi to nie pasi:/ Tak chamsko koleś idzie ma full bp lootu zdobyl se lvl i skille a tu GS i dead:/

Bigvirus
29-04-2004, 13:45
MIales pecha:D
Lurowanie spko rzecz:D

Randagast z isarki
26-05-2004, 22:33
nienawidze takich sqw........ poprostu Coś mnie bierze jak ide do venore i 3 na 4 razy jak tam byłem psotkałem gsa i musiałem sd strzelać bo miałem 23 lvl !! X(

eerion
27-05-2004, 05:09
Ja raz wracając z PoHu traiłem na GS'a i oc ywiście dead (stał pomiędzy miastem a mna :D )
Nie cierpie lurowania - przez to ginie zbyt wielu ludzi, którzy chceili spokojnie expoiwać i skillować sobie.
Na non-pvp jest ogólnie amasakra zwłaszcza z lurowaniem
Przecież to ejst jeden wielki rook :/

Detoks
27-05-2004, 09:02
To jest nic :D
Wczoraj chcieliśmy DL pod temple na PoH wyciągnąc ale nie udało się do tego padłem bo lurowałem :D:D:D

Vozofi
27-05-2004, 10:22
Heheh.. ale to jeszcze nic bo ja widziałem pod Venore jakieś 4 gs'y i 2 dragy to tyle bylo zgonow .. :]

tomekk
01-06-2004, 20:19
Cool pokazałeś złą prawdę o Giant Spiderach :D http://http://www.republika.pl/moja_tibia/screeny.html/domek.jpg

Winged Vallor
01-06-2004, 21:15
cOOl FootkI 8o

Ostatnio druid <40 lvl> zloorowal to bydle pod d-brige. No to ja go zaczynam lac a tu ten drut go leczy i probuje mi zastawic droge !? ?( No to lipa ale zwialem :))

Unholy Saint
01-06-2004, 22:31
Oryginalnie dodany przez Avanti Sorcerrer
Wogle nie cierpie GSow !!!! Zeby muc lightem bic GS'y to trzeba miec zajefajny internet bez lagow :P

Ja raz na 14-16 lvlu ( dawno temu :P ) pod venore zdeptalem gsowi nogi :-) bo gonil kogos innego :-)

Avanti, ty byś przed poison spiderem z trudem uciekł, co dopiero przed GS, wiec bajek nie opowiadaj... :P

BTW: Idziesz na banshee questa?

Galahard
01-06-2004, 23:39
GS to jeden z najbardziej przeje...... potworów w Tibii. Ostatnio jak byłem na Pohu omal nie przypłaciłem życiam expienia. Stoje sobie w Temple i coś szperam w bp, gdy nagel na dole pojawia sie DS. Myśle sobie, pójdę, ubije drania może mi co fajnego wypadnie. Schodzę więc na dół z przygotowaną kuszą, boltami i vitą i zaczynam biec zaraz przy ścianie w górę po prawej stronie temple (wzdłuż muru). Nie ubiegłem 6 pól, a tu już od góry naciera zlurowany GS z poisonami. W takiej sytuacji mam beret, albo w tył zwrot i na DSa wpaść albo gazem gnać do rogu i biec na około z możliwością deada od GSa. Wybrałem drugą opcję, bezpieczniejsza. Wślizgnąłem się za róg świątyni i gazem biegłem do okoła. Po drodze zaliczyłem dwa trafienia na full contact, jedno za ~120dmg a drugi za ~160dmg. Oczywiście w sekundę vita. Dobiegam w końcu do tych nieszczęsnych schodów (na wpół żywy) i nagle jakaś cholera postawiła mi na drodze dwa szkielety, efekt to oczywiście kolejne (3) trafienia (za ponad 100, ~150 i ~130, no i dwie vity wrzucone w desperacji na odwal się). Przepchałem się między szkieletami i wbiłem na górę schodów. Zostało mi 70 hp + trucizna. Poxnąłem się i poczekałem jak jakiś miły h-lvl zabił i DSa i GSa.
Ogólnie podsumowując, miałem niezłego farta, łącznie 6 trafień za ponad 600dmg i zużyte 3 vity + 1 pox. Jak na 27 lvl Palka z p-setem to wynik zaliczyć można do czołówki jeśli chodzi o reflex. A wszystko przez zapewne jakiegoś buraka który lurnął GSa nad temple...

Mr Logest
02-06-2004, 10:20
Oryginalnie dodany przez SwiFty
GS to jeden z najbardziej przeje...... potworów w Tibii. Ostatnio jak byłem na Pohu omal nie przypłaciłem życiam expienia. Stoje sobie w Temple i coś szperam w bp, gdy nagel na dole pojawia sie DS. Myśle sobie, pójdę, ubije drania może mi co fajnego wypadnie. Schodzę więc na dół z przygotowaną kuszą, boltami i vitą i zaczynam biec zaraz przy ścianie w górę po prawej stronie temple (wzdłuż muru). Nie ubiegłem 6 pól, a tu już od góry naciera zlurowany GS z poisonami. W takiej sytuacji mam beret, albo w tył zwrot i na DSa wpaść albo gazem gnać do rogu i biec na około z możliwością deada od GSa. Wybrałem drugą opcję, bezpieczniejsza. Wślizgnąłem się za róg świątyni i gazem biegłem do okoła. Po drodze zaliczyłem dwa trafienia na full contact, jedno za ~120dmg a drugi za ~160dmg. Oczywiście w sekundę vita. Dobiegam w końcu do tych nieszczęsnych schodów (na wpół żywy) i nagle jakaś cholera postawiła mi na drodze dwa szkielety, efekt to oczywiście kolejne (3) trafienia (za ponad 100, ~150 i ~130, no i dwie vity wrzucone w desperacji na odwal się). Przepchałem się między szkieletami i wbiłem na górę schodów. Zostało mi 70 hp + trucizna. Poxnąłem się i poczekałem jak jakiś miły h-lvl zabił i DSa i GSa.
Ogólnie podsumowując, miałem niezłego farta, łącznie 6 trafień za ponad 600dmg i zużyte 3 vity + 1 pox. Jak na 27 lvl Palka z p-setem to wynik zaliczyć można do czołówki jeśli chodzi o reflex. A wszystko przez zapewne jakiegoś buraka który lurnął GSa nad temple...

cóż można powiedzieć.. miałeś fuksa Koleś :D

jak na pallka 27 lvl z psetem to nei ma znaczneia..mozna miec 50 lvl i wlagu gs i ds nie dadza Ci 1 sekundy na vite.
GS to glupie bydle i sa sposoby na nie, oczywiscie dobrz enie miec lagow wtedy.. jak czujesz ze gs Ci depcze po pietach i ostro Cie poniewiera...zazwyczaj ponierwiera jak jest w kontakcie (240plx) to polecam nie lezc na nie z mniejsza iloscia many niz na 4 vity (320) i zawzemiec odpalonego uha nad swoja glowa. ...taaaak..mozna w nie walic hmm.. tylko po co. Magiem nie jestes a poki nie bedziesz mial lvl 50+ i mlv16 to raczej daj magowi te hmmy.

pozdro.

kaŸmirz
02-06-2004, 13:19
Ja sie czesto bawie w takie coś.

Chaos Pemon
02-06-2004, 14:50
Nie lubie gości co luruja groznźne potworki (a szczegulnie GSy pod Venore). Sam czasami biegam z GSem na ogonie po drodze do venore i wszysy wpadają w panike, ale nigdy nie zostawiam go, aby ktoś zginą, tylko go zaprowadzam spowrotem na POH :D

mokry
02-06-2004, 16:10
Nie lubie gości któży lurują potworki. X( Ostatnio ktoś zlurował smoka do amazon camp i mi qmpla zabił. :(

Pfk@
02-06-2004, 21:51
a ja wpadlem na 30lvl do dziury na pohu pod temple, ci co mieli to samo szczescie wiedzą co dalej sie stalo ^^

mogadige
02-06-2004, 22:34
Moim zdaniem potwory lurujo tylko NOOBY kture niemajo co robic X( X( X( .Raz jur od takiego zginolem.U mnie na lunarze to calkiem normalne zjawisko ;( ale jakos trzeba zyc:king:

Tony Da'Rose
03-06-2004, 12:30
Oryginalnie dodany przez Pfk@
a ja wpadlem na 30lvl do dziury na pohu pod temple, ci co mieli to samo szczescie wiedzą co dalej sie stalo ^^

03.04.2004 08:39:18 CET Killed at Level 16 by a giant spider

Doskonale wiem, mialem to samo "szczescie"... :lucznik:

Edit: Wtedy jeszcze palkiem gralem... Zebvy nie bylo ze na 16 lvlu knightem sie po pohu blakam :D:D:D

Galahard
03-06-2004, 12:38
@mogadine

Nie chce nic mówić, ale na Lunie wcale nie ma takiego lurowania... Zdarza się jakiś kretyn co jakiś czas, ale tragedii jakiejś nie ma. Co prawda raz dostałem na Foldzie tuż przy wejściu od FE ale to są sporadyczne przypdaki.

mati9
04-06-2004, 09:12
Ss'y cool,nasteonym razem sam zruruj bedzie lepiej :P widzialem raz gs na fotkach co grasowal po carlin bylem troche zaskoczony bo nie wiem jak zrulowac gs pod carlin 8o szkoda ze nie zrobiles z walki fotek :P,ale jeszcze raz cool 8)
Noham obecnie :miecz: 27 lev ;(
~~eternia~~
Gogudogi Wielki obecnie :berserk: 13 lev,20 magic
Prawda jest srebram a milcznie zlotem :evil:

Tomek89
04-06-2004, 10:00
gs'a mozna zlurowac do carlin lub do ab bardzo łatwo, wystatrzy ropowac go na moltsie.
Raz pamietam jak bylem w depo ab a jakis n00b zlurowal 2 gsy pod depo i na dodatek inny n00b zlurowal elfa arcaniste X(

Mr Logest
04-06-2004, 13:00
zawsze mnie bawi jak kto jak ktoś nadużywa słowa N00b.. n00b Ci kolego nieczego nie zluruje :baby:

iva-knight
05-06-2004, 21:35
tak czytalam te wasze wypowiedzi i wiele sie z nich dowiedzilam wiem juz ze narazie nie moge chodzic do venore :P

Mesysz
06-06-2004, 05:57
Lurowanie Loox Zarabianie :P Zartuje :D